RAKICA2007
|
Jutro babuške evo, jaz sem že od treh pokonci, sedaj pa ne morem nazaj zaspat sem mojemu skuhala kavo in pripravila sendviče, je šel službeno v Italijo in sem (kot ponavadi) jaz bolj živčna kot on, zato sedaj ne morem nazaj v posteljo... no, bom pa vsaj kaj naredila pripravila sem si za likat - pa čakam, da me napad mine ne ne, saj bom in to kar kmalu, ker revež nima skoraj nič več za oblečt jah, pri nas likamo 1x na 3-4 tedne in to samo njegove stvari, pa mojo kakšno majčko, ostalega ne likam... in HB ima velikoooo majic tako, da mi ni potrebno vlečt likalne mize za sabo vsem za preglede... je res odvisno od G, kaj naredi... moja je prejšnji pregled samo poslušala srčka, pri 1 pa vem, da sem imela veliko UZjev, ker sem imela v 24.tednu lažne popadke in zaradi tega sem bila pod dobrogledom. Tako, da sedaj pričakujem še kakšna 2-3 UZje; upaaaam... je pa res, da mene G nikoli tako na hitro ne odpravi mislim, da bi tudi jaz doživela cel popi***zditis Mene pa zanima, a še katero srbi trebuh? Mene občasno tako srbi, da po moje, če bi me kdo gledal, kako se praskam, bi misliL, da imam bolhe . Najbrž je to posledica raztezanja kože. ooooou jeeeee, včasih je hudo in zato velikooooo kreme, jaz imam eno takšno super, sicer se malo bolj počasi vpija, ampak nobenih sledi ne pušča - tako da mi najbolj odgovarja... pa ne samo trebuh, obstrani tudi - po bokih, in sedaj so me začele srbeti tudi noge kar ni ta posledica ampak izgleda da je to posledica skoraj 8urnega sedenja hijenca: s tvojima pikcema bo vse OK... seveda, da bo... čimmanj sekiranja (vem, da je lahko rečti) ampak vseeno... 3D-4D; verjetno ne bomo šli.. bomo videli kako bo na morfologiji... tudi mene kdaj zareže na nepravem mestu in takrat vem, da se moram malo umiriti in se odpočiti... se mi pa zdi, kot da nisem , no ja samo včasih ... enkrat toliko energije, da jo lahko okoli delim, drugič pa takšno pomanjkanje, da četudi mi jo ves RR da, z mano ne bi bilo nič Vsem, ki se selite oz. prenavljate, zidate in čakate mi še nismo v tej fazi, če pa kdaj bomo pa bom potrebovala kakšen nasvet naj vam čimprej mine in da boste kmalu na svojem kg, mislim da sem že kar na +5kg pa nič ne jem kar seveda ni OK, ampak mi ne paše... imam zabasan nos, polne sinuse, glas imam tako elegantno globok in vsa sem nekam čudna... Elevitke tudi jaz jem (hmmm, če kakšno vmes ne pozabim) tako, da se kar pridno zalagam z vitaminčki... eh bo že no zdaj pa sem naklofala grem delat, da me kaj drugega prej ne prime PAPA pa crkljajte svoje bušije
|