|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
15.12.2010 15:26:37   
lili8
absolventka2 super, da ti je uspelo dobiti novo Guser posted image .

hijenca meni na srečo ni več slabo.Sem komaj čakala, da mine to obdobje. Upam, da ne boš ena tistih, ki jim je slabo celo nosečnost. Upam, da bo s tvojima user posted image user posted image vse v reduuser posted image user posted image . Verjamem, da je najtežje to, ker potem skoz nekaj premišljuješ in imaš v glavi vse možne scenarije.

Mina83 jaz kakšnih bolečin v trebuhu nimam. No, edino včasih če fino kihnem pa ob tem npr. ležim v postelji ali sedim v avtu, me tako zaboli v trebuhu, kot bi se mi nekaj noter pretrgalouser posted image .

coris to je pa tudi čudno, da niti srčka niso poslušaliuser posted image . Bi mogla kar rečt! 

Mene pa zanima, a še katero srbi trebuh? Mene občasno tako srbi, da po moje, če bi me kdo gledal, kako se praskam, bi misliL, da imam bolheuser posted image . Najbrž je to posledica raztezanja kože.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
15.12.2010 15:37:33   
coris
hehe sem že boljše volje ko sem se najedla kot tavelika user posted image  sem se kar k dr. Pušenjaku naročila jutri na samoplačniški UZ in bo to najino darilo nama za božič user posted image

(odgovor članu Klaraklara30)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
15.12.2010 15:39:21   
coris
lili8 ja to bo kar posledica raztezanja kože. ti se kar fino maži po trebuščku pa bo takoj manj srbelo....no vsaj pri meni je takouser posted image

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
15.12.2010 15:49:25   
Luskica
Coris jaz bi tud na tvojem mestu verjetno čist popi..... Tok čakamo na te preglede, pol te pa na brzino odpikajo! Pa boga si mogla še cel dopoldan tam sedet! Noro!
Kje si pa dobila kontakt od Pušenjaka? Jaz bi šla k njemu na 3D

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
15.12.2010 15:52:00   
Luskica
Mina83 jaz mam tud rahle krče v spodnjem delu trebuha. Me pa ponoči, ko sem popolnoma sproščena in ko zakašljam al pa ko kihnem took zaboli, da me kar zakrivi. Sem vprašala G, pa mi je rekla, da je to čist normalno.
Tko da po mojem si lahko kar brez skrbi.

(odgovor članu Luskica)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
15.12.2010 16:02:23   
coris
zamisli si kako mi je bilo tam sedeti kot tele in še drisko sem imela, lačna sem bila, pol so me pa v par minutah odpikali. sem bila toooook jezna.

Luskica kontakt dobiš v Zdravstvenem centru Dravljeuser posted image  tel.:01/510-68-47. res so prijazni tam in vedno se ti posvetijo. tam sva bila tudi na spermiogramu in sigurno grem tja še na 3d-4duser posted image  nazadnje sem dobila 3 slikice zastonj v mapi skupaj z 2 revijami mamauser posted image user posted image user posted image  nadvse zadovoljna sem z njimi...res so prijetni in se posvetijo in odgovorijo na 1001 vprašanje brez čudnih pogledov in nerganjauser posted image  res so super

(odgovor članu Luskica)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
15.12.2010 17:23:09   
absolventka2
[/quote]
čak, če prav vem, je ona v zdravstvenem domu, al ne?
no, glej, če bo takrat, ti javim. in tudi uro. ker datum dobim jutri...

[/quote]

ja v ZD je..lp

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
15.12.2010 17:35:14   
absolventka2
lili8 tudi mene zelo, zelo, zelo srbi trebuh in že v prviuser posted image me je sedaj se mi zdi da me pa še bolj...

Kar se pa tiče špikanja v trebuhu, da tudi mene občasno in kot je že ena napisala najbolj takrat ko sem preveč aktivna..

LP

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
15.12.2010 19:17:37   
mami411
Jaz sem imela tudi danes pregled, pa še vedno mi je naredila uz, pa še slikco sem dobila. Sicer ne vem če je bila to morfologija, ker v materinsko ni nič napisala, so pa vse mere na slikci. Mogoče ne bo tko podrobno gledala, ker sem bila na ac.
Naslednji pregled imam 19.1.
Pa kaj bodo res same punce user posted image

Njeli prosim boš povedala kolk tehta cel voziček (a je res vse skupaj 11kg), da jih ne bom klicala za to. Pa ja sestavi ga čimprej pa poslikaj user posted image

Mene koža ne srbi, zgleda da je že dost raztegnjena user posted image , pa bolečine čutim včasih, sploh kadar pretiravam z dvigovanjem ta male user posted image

Mi bomo tudi šli na 3D v Dravlje, sem bila prejšnjič na NS pri Reševi, pa se mi je zdela ok.

(odgovor članu absolventka2)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
15.12.2010 20:02:49   
Mina83
Tudi sama sem predvidevala, da so te bolečine posledica raztezanja maternice, ampak vseeno me zaskrbi, sploh ker je to moja 1. nosečnost in mi je seveda vse novo.

Ali se boste vse odločile za morfološko oceno plodu v 2. tromesečju (21.-24.teden), kjer pregledajo vse organe in možnost za Downov sindrom? Jaz sem bila na nuhalni svetlini pri dr. Strahovi v Domžalah in tudi sedaj razmišljam, da bi šla na ta pregled k njej. 

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
15.12.2010 20:10:11   
mami411
Mina83 to smo že govorile, ti pripada pri tvojemu G, pri nas niti ne omeni kdaj je to, kar naredi, zato ne vem točno, a je bila že danes.

(odgovor članu Mina83)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
15.12.2010 20:11:24   
fluf
Mina83 možnost za DS se pregleda na NS, ki se opravlja med 11. in 14. tednom in je plačljiva (razen če nisi starejša od 35 al 37 oz. že imaš otroka za DS). Morfologija se opravlja nekje med 20. in 24. tednom je pregled, ki ti pripada po osnovnem zdravstvu in ga opravijo vsaki nosečnici. Med 23. in 24. tednom (to pa upam, da nisem falila), se pa lahko samoplačniško opravi še 3d oz. 4d ultrazvok.

Če sem podala napačne informacije naj me ena popravi. Sem tudi jaz prvič nosečka.

(odgovor članu Mina83)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
15.12.2010 20:21:22   
mami411
3D nad 25T.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
15.12.2010 21:13:59   
hillmagic
evo WE ARE SORRY Dober da sem shranila

user posted image Hey bejbe...
Zunaj mrzlo za zmrzniti :) Danes smo imeli dedka mraza je bilo kar luštno. Pa jutri imamo še enega. Praznično vzdušje je in lepo je ko je vse okrašeno. Moram iti v nabavo po kakšno malenkost za naše domače.

ŽELODEC  mene že sedaj matra in tudi v 1.user posted image  mi je full želodec bolel Tako da sem isto spala napol v sede. In pojedla full Ranitala ker mi Rupurut ni pomagal. Sedaj ga tudi kdaj vzamem če je res hudo.
GLAVOBOLI jaz jih kasiram tudi to nosečnost in tudi v 1user posted image  je bilo tako. Nimaš kaj. S tem da imam jaz prav migreno in če je res hudo moram vzeti kar naprosen če ne mi nič ne prime.

SLABOSTI se mi pojavijo tu pa tam In bruham tudi še zvečer in če kaj takega zavoham Upam, da bo minilo.

LETALO Jaz sem imela zelo dolg let NEW DELHI-ISTAMBUL-BRNIK ko sem bila v 6 mesecu nosečnosti in ni bilo nobenih težav s strani letalske družbe Do 7 meseca in pol lahko normalno letiš Zaradi tvoje varnosti ko se Chekiraš omeni da si noseča da na krovu to vedo Tako sem jaz naredila pa me je steverdesa prišla par krat vprašat če sem OK in če rabim vodo. Spomnim pa se da sem takrat bruhala na letalo in full me je glava bolela.

VOZIČEK: Moram res en dan pogledati v kakšnem stanju je naš PEG PEREGO UNO in da ga zrihtam do Maja Mislim da ne bomo novega kupovali

SELITVE:Veliko veselje ob vselitvi v nove domove To je res super in kar konkretna sprememba.Nov bivalni svet pa še Maja nov dojenček. Full lepo user posted image Vsem želim čim manj stresa in lepo položen parket in prepleskane stene user posted image . Mi smo zaenkrat na čakalni listi za neprofitno stanovanje Smo 3 v vrsti kar pomeni da se bo tudi kmalu premaknilo. Govorilo so da Januarja dobimo ključe, pa sem ravno danes zvedela da niso še končali z napeljavo in ne vem še kaj in da se bo zavleklo do konca Aprila. Sem bila kar malo razočarana ker če bo tako bo vse na kupu Novo stanovanje in dojenček. No sej ko bo bo super ..samo da bo...

PIŠKOTI: Waw vidim da zelo pečete Jaz pa res nisem še v lajfu spekla enih piškotov .. Bo treba probat. Je pa res da mi sladko sploh ne paše tako da sem s sladkarijami kar skregana to nosečnost

KILOGRAMI: Jaz tudi še nisem šla 0 gor. Pomoje tudi zato ker full bruham in ne jem sladkarij...Jem sedaj bolj sire, mlečni gres,jogurti,kefir, pa kislo mleko si naredim in med in kruh pa mandarine, pomaranče jem...aha pa pizza mi paše..drugo pa sploh ne toliko.. Sem bolj mlečna sorte ratala

SLUŽBA: Mene tudi kar malo ubije ko pomislim da se mi bolniška izteče v ponedeljek. Nisem še ok grem jutri do zdravnice če mi bo podaljšala čez praznike To bi bilo super. Pa da začnem lepo 3.1. delat. Upam, držite pesti če ne bo kar kriza delat sploh če me migrena zvije Sej bo.

Evo sem pa naklofala, upam da mi ne bo ven vrglo....

Lepo bodite, pazite nase da vam kje ne spodrsne Naj dojenčki rastejo in uživajo v duhu veseljega decembra
NOČKA

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
15.12.2010 21:19:35   
ninasiki
coris če ti po pravici povem odkar hodm v leonišče vem da se čaka 5ur zato vedno žiuce na pašo jst mam veze in sm v 1-2 urah fertik sm pa tud jst enkrat čakala 4 ure in vem da je hudo kar se tiče ultrazvoka ti na nosečnost zavarovalnica krije 3-4 nič več to pomeni če ti G naredi kakega več dela seb - recimo v litiji G dela popolnoma vsakič UZ ker se je tko pač odločila ostalo k pa prvš da si se vsedla pa šla nevem kaj si pričakovala sej če se vredu pučutiš in če ni nobenih posebnosti in sprememb te naroči za naslednič zato pa si tm da ji poveč kako pa kaj jst sm v prvi nosečnosti k sm mela full problemou vsakič poslušala srčka zdej sm skor še na polovici pa ga še nism slišala ampak če vse poteka BP pač zgleda da ni razloga za strah je pa res da so tm čist hladni in tko pač je jst sm se že navadla moja G je ZAKON tud to rundo me je takoj poslala na vse preiskave pa še ma v planu sam mal kasnej nevem ne me narobe zastopt ampak ne sekiri se ker jst sm mela prvo rundo več problemou pa je blo na koncu vse ok je pa res da komi čakaš da mine mesc da vsaj slišiš srčka pol pa greš na koncu vn brez sam kaj čmo user posted image

jst sm pa danes povedala v službi in so bli vsi veseli uglaunem škoda je edino ta k mi ne bojo podalšal ker pač niso neumni da bi nosečnico imeli sam jim itak nism strošk ampak bomo že

nč šibam spat zmatrana jutr pa prvi sestanek v vrtcu za našga miškota

lepo ajite nočko

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
15.12.2010 21:20:19   
fluf
mami411 tenkju, priznam, da se v to smer nisem preveč pozanimala, ker še ne vem če bom sploh šla :)

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
15.12.2010 21:20:31   
hillmagic
AJA lep seznamček user posted image  Mogoče samo to STARA SEM SEDAJ 30.let :) sem jih dopolnila 8.decembra. PA Morfologijo imam 22.12.

Meni moja G naredi vedno UZ da vidi če je vse ok. Srček najde, toliko počaka da vidi če bije in na hitro da še zvok da se sliši 3 krat. Sem mislila da je povsod tako. A to je potem njena dobra volja. Moja G ima 5 otrok in je res super Ginekologinja...
Pomoje je filing res beden..čakaš čakaš da vidiš dojenčka pol pa NIČ...kot da bi te eden na suho natuser posted image il

< Sporočilo je popravil hillmagic -- 15.12.2010 21:28:53 >

Vse je za nekaj dobro :))

Neposredna povezava do sporočila: 2392
15.12.2010 23:14:17   
sovila
LETALO Jaz sem imela zelo dolg let NEW DELHI-ISTAMBUL-BRNIK ko sem bila v 6 mesecu nosečnosti in ni bilo nobenih težav s strani letalske družbe Do 7 meseca in pol lahko normalno letiš Zaradi tvoje varnosti ko se Chekiraš omeni da si noseča da na krovu to vedo Tako sem jaz naredila pa me je steverdesa prišla par krat vprašat če sem OK in če rabim vodo. Spomnim pa se da sem takrat bruhala na letalo in full me je glava bolela.

hvala hillmagic! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2393
16.12.2010 4:55:50   
RAKICA2007
Jutro babuške user posted image

evo, jaz sem že od treh pokonci, sedaj pa ne morem nazaj zaspat user posted image user posted image
sem mojemu skuhala kavo in pripravila sendviče, je šel službeno v Italijo in sem (kot ponavadi) jaz bolj živčna kot on, zato sedaj ne morem nazaj v posteljo...

no, bom pa vsaj kaj naredila user posted image pripravila sem si za likat - pa čakam, da me napad mine user posted image user posted image user posted image ne ne, saj bom in to kar kmalu, ker revež nima skoraj nič več za oblečt user posted image jah, pri nas likamo 1x na 3-4 tedne in to samo njegove stvari, pa mojo kakšno majčko, ostalega ne likam... in HB ima velikoooo majic tako, da mi ni potrebno vlečt likalne mize za sabo user posted image

user posted image user posted image user posted image vsem za preglede... je res odvisno od G, kaj naredi... moja je prejšnji pregled samo poslušala srčka, pri 1user posted image pa  vem, da sem imela veliko UZjev, ker sem imela v 24.tednu lažne popadke in zaradi tega sem bila pod dobrogledom. Tako, da sedaj pričakujem še kakšna 2-3 UZje; upaaaam...
je pa res, da mene G nikoli tako na hitro ne odpravi user posted image mislim, da bi tudi jaz doživela cel popi***zditis user posted image

Mene pa zanima, a še katero srbi trebuh? Mene občasno tako srbi, da po moje, če bi me kdo gledal, kako se praskam, bi misliL, da imam bolhe . Najbrž je to posledica raztezanja kože. ooooou jeeeee, včasih je hudo in zato velikooooo kreme, jaz imam eno takšno super, sicer se malo bolj počasi vpija, ampak nobenih sledi ne pušča - tako da mi najbolj odgovarja... pa ne samo trebuh, obstrani tudi - po bokih, in sedaj so me začele srbeti tudi noge user posted image user posted image kar ni ta posledica ampak izgleda da je to posledica skoraj 8urnega sedenja user posted image

hijenca: s tvojima pikcema user posted image user posted image bo vse OK... seveda, da bo... čimmanj sekiranja (vem, da je lahko rečti) ampak vseeno... user posted image user posted image user posted image

3D-4D; verjetno ne bomo šli.. bomo videli kako bo na morfologiji...

tudi mene kdaj zareže na nepravem mestu in takrat vem, da se moram malo umiriti in se odpočiti... se mi pa zdi, kot da nisem user posted image , no ja samo včasih user posted image ... enkrat toliko energije, da jo lahko okoli delim, drugič pa takšno pomanjkanje, da četudi mi jo ves RR da, z mano ne bi bilo nič user posted image

Vsem, ki se selite oz. prenavljate, zidate in čakate user posted image user posted image user posted image mi še nismo v tej fazi, če pa kdaj bomo pa bom potrebovala kakšen nasvet user posted image naj vam čimprej mine in da boste kmalu na svojem user posted image

kg, mislim da sem že kar na +5kg user posted image pa nič ne jem user posted image kar seveda ni OK, ampak mi ne paše... imam zabasan nos, polne sinuse, glas imam tako elegantno globok in vsa sem nekam čudna... Elevitke tudi jaz jem (hmmm, če kakšno vmes ne pozabim) tako, da se kar pridno zalagam z vitaminčki... eh bo že

no zdaj pa sem naklofala user posted image

grem delat, da me kaj drugega prej ne prime

PAPA

pa crkljajte svoje bušije

(odgovor članu sovila)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
16.12.2010 7:41:11   
Pikca
Naša Eva Zala žal ni več pod mojim srčkomuser posted image ... bo pa za vedno v mojem srčku... poslovila se je v 17. tednuuser posted image .
Tako se tudi jaz poslavljam od vas... želim vam lepo nosečnost do konca in veliko veselja z malimi majčki.

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
16.12.2010 8:20:26   
sovila
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

Naša Eva Zala žal ni več pod mojim srčkomuser posted image ... bo pa za vedno v mojem srčku... poslovila se je v 17. tednuuser posted image .
Tako se tudi jaz poslavljam od vas... želim vam lepo nosečnost do konca in veliko veselja z malimi majčki.

joj žal mi je! user posted image pa kako tako pozno se lahko to zgodi... jaz sem mislila, da smo že mimo... veliko tolažbe, časa nežnosti in mnogo upanja na novo pikico ti želim! drži se!

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
16.12.2010 8:21:57   
Klaraklara30
IZVIRNO SPOROČILO: lili8

Mene pa zanima, a še katero srbi trebuh? Mene občasno tako srbi, da po moje, če bi me kdo gledal, kako se praskam, bi misliL, da imam bolheuser posted image . Najbrž je to posledica raztezanja kože.

Verjetno je od raztezanja kože, če pa bi postalo srbenje neznosno ali če bi po možnosti še kakšne pike nastale zraven, je pa lahko to povezano z jetri.
NE, nočem te strašit, samo toliko, da boš bolj pozorna, oz. omeniš to svojemu G na naslednjem pregledu. Jaz sem to v eni knjigi o nosečnosti zasledila. Pa tudi eno poznam, ki jo je prav tako srbel trebuh in so jo poklicali na pregled, ampak je bilo vse ok.

pikca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Žalostno...nimam besed. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
16.12.2010 8:39:07   
bučkabb
Pikca user posted image user posted image user posted image , zjoči se do konca, pusti da te kdo potolaži in potem v nove boje, boš videla da bo tudi vam kmalu uspelo in boste srečni

(odgovor članu sovila)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
16.12.2010 8:42:42   
RAKICA2007
user posted image user posted image user posted image  Pikca.... jooooj mi je hudo... pa kako lahko noooo user posted image user posted image user posted image
nimam besed, obstala sem s solzami v očeh... mislim nate/na vaju, na vajinega user posted image  - držita se, vedita da mislim/o na vaju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
16.12.2010 9:21:17   
absolventka2
joooj pikca ne morem verjet, čist sem brez beseduser posted image user posted image user posted image
če boš rabla kaj psihične podpore vedi da smo tuki zate, ostani pozitivna in ne obupaj.....

Pa en velikuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?