Tretjedete
|
Ojla! Kavica... Sem danes tako slabo spala, da bi lahko mela kar v žilo napeljan kofein Trebuh nenormalno otrdeval, pa nonstop na wc... Upam, da se ne bo kaj začelo dogajati, mi je le malo prehitro vse skupaj babynitka, za izpit... Zdaj sigurno imaš motivacijo za naprej... Jao mene, tvojega bi pa enkrat tako okoli kepe, da bi vse zvezde videl. Lepo mu reči, če ne boš ti, pa se bo našel kdo drugi JOj, bi ga lepo čakala in mu takrat, ko bi mu blo najbolj do tega, tako kajlo stisnila.... Me take izjave res pogrejejo Novoletnih čestitk še nisem odposlala.... Me nekako letos prazniki kar prehitevajo nonstop neka norišnica, nimam niti časa v miru se sprehoditi po mestu, pogledati lučke in se naužiti predbožičnega vzdušja... No, mogoče pa bo kaj mked vikendom d'ori, me je kar stisnilo pri srcu ob branju tvoje zgodbe ... Zato pa boš ti toliko boljša mama tvojemu otroku! Pa vse najboljše! Pa meta21, še tebi objem . Se pa popolnoma strinjam s tabo, materinska ljubezen je edina brezpogojna, oziroma naj bi bila! Jaz mojima nonstop govorim, da ju imam rada in ju objemam... Včasih se mi zdi, da ju še preveč gnjavim . PA se včasih delata, da jima ne paše, ampak jima v očeh vidim, da sta srečna... DIANE, za info o EA pa najbolje, da pokličeš porodnišnico in vprašaš. Ti bodo znali svetovati iz prve roke... HoneybeeMaja, dišave bi utegnile motiti novorojenčka pri dojenju, ker dojenček na začetku pozna mamico po vonju, njenem naravnem Joj, kkb81, jaz bi tudi eno Fato Bi imela kaj za delati... Modrček od da-da je meni zakon, ga že zdaj nosim. Sem prepričana, da ne boš razočarana, ker kolikor sem jaz gledala ostale, se ta ne more primerjati.... Pa z vsem, kar sem vzela pri njih, sem res ekstra zadovoljna, pa tudi s samo dostavo... PA na splošno zadnje čase itak ful kupujem preko spleta; prihranim ogromno časa, pa tudi na splošno res nisem v stanju za ne vem kako laufarijo po trgovinah. Do zdaj nisem imela slabih izkušenj... Teyla za uspešen pregled.... Pa punčke so baje dostikrat bolj sramežljive in držijo nogice skupaj LP
|