|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
14.12.2010 10:38:29   
Najki
uf tamala pa pozira kot prava gospa user posted image , si ziher da ima samo 2 leti? user posted image
4 tedne od poroda, pa sem popolnoma pozabila kako je imeti trebuscek user posted image .

na slikomatu mi pa ne nalozi tvoje slike

< Sporočilo je popravil Najki -- 14.12.2010 10:40:28 >

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
14.12.2010 11:52:15   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

uf tamala pa pozira kot prava gospa user posted image , si ziher da ima samo 2 leti? user posted image
4 tedne od poroda, pa sem popolnoma pozabila kako je imeti trebuscek user posted image .

na slikomatu mi pa ne nalozi tvoje slike

vrjamem da si pozabila kako je to če imaš bušijauser posted image user posted image user posted image user posted image . Čudno da ti ne odpre slikice ker sem vse enako nalagala gor, tako da bi moglo bit..... ja Klara res zna pozirat vedno se naštima ko vidi fotkičauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
14.12.2010 16:36:04   
marta82
Tinej ima spet bronhitis. user posted image user posted image user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
14.12.2010 16:42:30   
Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

user posted image velik polonic, naj se hitrr pocajta!

meta ma tud vročino, mene pa prjemle, me že vse boli...kr neki...ko ma user posted image tamlade, jih ma pa res velik....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
14.12.2010 17:11:04   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

ah dej....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čimprej se porihtajta.

i belive i can fly....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
14.12.2010 17:15:58   
Zvezdica
meta ma tud vročino, mene pa prjemle, me že vse boli...kr neki...ko ma user posted image tamlade, jih ma pa res velik....

Meta in plohca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja čim mraz pristisne se začne. sem vedno krivila vlago, ampak začne se pa z mrazom.
Pri nas je patrik prinesel, pokasirala sva še mi2 z mojim. L je ok, za zdaj.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 14.12.2010 17:16:11 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
14.12.2010 17:50:51   
Jancci
Čer!

Hvala, hvala, hvala vsem za lepe želje!!! Ste fajn punce!!!!! user posted image

Samo na hitro povem kako je bilo, k vem, da ste firbčne!

ZJUTRAJ: amnio (2 cm) bistra plodovnica
15h: malo voda odtekla, ker nisem bila ziher da je tot to klicala v P, so rekli naj se vležem in mal čekiram kaj dogaja
15:30: pobirala slike iz kartice in poslušala Kreslina user posted image
16h: začeli so se popadki
16:30: tuširanje
17h: porodnišnica, pregled, še mal vode, ni mi hotla dat klistirja je rekla da gre prehitro
18h: hotla epiduralno pa mi je anestezistka predrla liquar in ni blo nič iz tega, dobila ultivo
19:30: rodila punčko Brino (52 cm, 3920 g in 36 og) Ima pa dolge črne laske. user posted image   Mogoče imam ene 2 zunanja šivčka. Proti prvemu porodu je bil tole balzam!! Punčka zdrava, jest pa 24 ležanja zaradi liquarja, pol pa vse ok. Nikol si pa tut ne bi mislila, da lahko v meni zraste skoraj 4 kilsko dete... no ja po velikosti trebuha ni tok čudno!! user posted image

No tkole. Zdej sva doma, dojenje nekako steklo, sestrica SUPER! Je ful nežna in pozorna, pa čist nič ne komplicira. Danes je bila kar malo huda ko je prišla patronažna in jo je nekaj rihtalapopek je Meta hotla, da jo pusti in da mamici! user posted image

Slikce bodo vrjetno v kratkem... nočem preveč viset tuki gor, rajši gledam moje punčke!!!  user posted image

Lepo in zdravi bodite!!

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
14.12.2010 18:10:17   
Zvezdica
jancci, čestitkeuser posted image user posted image user posted image

sem rekla, da bo expresnouser posted image . ja kar uživajte v teh lepih trenutkih, pa crkljajte se.
Ampak malo jo pa le pokaži:)

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
14.12.2010 20:08:24   
snikolina
Čestitke Jancci  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
14.12.2010 20:44:49   
krtekxx
jancci, kako lepo si to napisala. Mi je res všeč, da je bilo tik-tak. še dobro da nisi daleč od porodnišnice. Jaz se prav spomnim, kako sem sanjarila, da grem rodit v Lj in potem bila vesela, da sem pravočasno prišla do Kr.

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
14.12.2010 21:26:53   
Najki
samo hitro opozorilo

http://www.ringaraja.net/clanek/prepovedane-puzzle---preproge_3876.html?page=

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
15.12.2010 9:25:46   
spetko
jancci...superrr...zelo lepo slišat in sem vesela da je šlo hitro..zdej pa se kr lepo cartajte vsi skupaj..

meta in tinej user posted image user posted image user posted image user posted image ..da čimprej mine

zvezdica..ja res je...čim začne zima se vse začne..mene je tudi neki grlo začelo bolet...joojj..upam da se ne bo nič razvilo v kaj...

kiara...uau..klara je prava lepotička..pa velika se mi zdi...
trebušček pa tudi lepo raste..pa se mi zdi da ni tooolko velik glede na to da imaš februarja rok..ali pač?..lepa ...

uu najki..še dobro za to opozorilo..sicer smo mi te puzzle spravili..ampak da vem da ne kupim drugim...

lep dan vam želim..zdej pa grem malo delat...:)))

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
15.12.2010 18:38:06   
krtekxx
No, sam da nas potegnem iz druge strani.
Lepo se imejte še naprej.
Pa bolančki čimprej ozdravite. No, ko bosta Tinej in Meta zdrava ali pa še prej, bomo pa mi na vrsti in tako naprej. Ni konca.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
16.12.2010 6:56:45   
Ploha
pri nas še kar bolezen okol hodi....dons k P...je pa čist aut...

kako veste kdaj je otrok dehidriran?
kaj narest ko pride do vročinsk krčev (če pride)?

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
16.12.2010 8:34:07   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

plohca, ani ničboljše?
potem pa le pojdita do P. Za meto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
16.12.2010 8:34:54   
Zvezdica
In za Tinejauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma za vse bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
16.12.2010 10:08:24   
Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

plohca, ani ničboljše?
potem pa le pojdita do P. Za meto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zutri itak T. pade, kaj bo okol povneta bom pa vidla, pol a otak P pokličm, ker popoldne dela...če pa vročine ne bo, pa očitno gre na bolje...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
16.12.2010 11:21:35   
krtekxx
Ploha
Dehidriran otrok: apatičen, obložen jezik, lula na več kot 3 h.
Vročinski krči: položaj nezavestnega, takoj pokliči dežurnega zdravnika. Ne traja dolgo: 1-2 min. Po krču običajno zaspi. Običajno se pojavi pri prvem dvigu T. 2 moji kolegici sta imela otroka, ki je to imel, in sta rekli, da ju je ful panika zagrabla. Jaz bi po moje kar izdihnila od hudega.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
16.12.2010 11:56:42   
Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Ploha
Dehidriran otrok: apatičen, obložen jezik, lula na več kot 3 h.
Vročinski krči: položaj nezavestnega, takoj pokliči dežurnega zdravnika. Ne traja dolgo: 1-2 min. Po krču običajno zaspi. Običajno se pojavi pri prvem dvigu T. 2 moji kolegici sta imela otroka, ki je to imel, in sta rekli, da ju je ful panika zagrabla. Jaz bi po moje kar izdihnila od hudega.

ful ti hvala! user posted image user posted image

no saj mene je blo ravno teh krčev strah...in pol sm pomislna kaj bi nardila če se pojavijo...ma pomoje zmrznem tam...medved je bolj "prpraven" in hitr reagira...

ampak glede na to, da je imela 40 največ, in da je bla sam bolj apatična, pri miru ležala, malo jokala, je v redu prenašala....

mislim, da gre na bolje, ker spi kot top, ponoči pa je gledala kot "čuk"....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
16.12.2010 12:17:12   
krtekxx
ampak glede na to, da je imela 40 največ, in da je bla sam bolj apatična, pri miru ležala, malo jokala, je v redu prenašala....

Krči se lahko pojavijo tudi pri veliko nižji T, tudi 38. Glej, če ima T povišano že 3 dni in če je dosegla 40 jo vseeno za vsak slučaj pelji k P. Raje 100_x_ preveč kot 1x premalo.
Ja kaj pa ji je? Svečka iz nosa, driska...? če ne vidiš pravega razloga, jo moraš peljati k P!!!

< Sporočilo je popravil krtekxx -- 16.12.2010 12:18:13 >

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
16.12.2010 12:48:45   
farfala
metauser posted image user posted image user posted image , a samo vročino ima?

tinejuser posted image user posted image user posted image  ma teh bronhitisov je  res ogromno!user posted image user posted image

A drugi ste ok???

jancci lepo je bilo prebrat, kako je vse lepo potekalo, brez problemovuser posted image user posted image  in kako zaščitniško sestrico že ima Britauser posted image user posted image , super, res.

Mi smo zaenkrat, kar se zdravja tiče OK, jaz sicer že nekaj dni pijem med z limono, ker me malo sili na kašelj.

Danes grem na službeno novoletno čagouser posted image user posted image . Vsak bo prinesel malo darilo (jaz sem spekla medenjake in huzarske krape, zraven bom dala še recept in 2 vrečki črnega čajauser posted image ). Pa neke igre se bomo šli. Upam, da bo fajn.

V petek ima Asejeva plesna skupina 1. nastop, v soboto imamo DM v atijevi službi, popoldan gre S. še na božičkovanje na vasi, v pon. ima moj čago, jaz rodi. sestanek......in tako naprej vsak dan, cel mesec nekajuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
16.12.2010 13:48:41   
sonček33
A drugi ste ok???

Mi nismo.
So me klicali iz vrtca. Zoprn kašelj in alergija. S temle zadnjim ej tako. Že dalj časa ugotavljam, da ko ga pridem iskat po spanju, da ima nekoliko rdeča lica in nekaj pikici na njih in tudi an bradi. Temu nisem posvečala preveč pozornosti, pač spanje, mal vroče morad v igralnici, pa svečke iz nsoka in stalon brisanje le-tega. No, ta teden je pa bilo dva dni parv hudo. V torek je bil prav grozen videti, a je rekla vzgojitljica, da je bil do spanja čisto ok. Torej, morda mu ne ustreza pena na ležalniku, morda je kriv prašek... sem mu včerja nesla njegovo rjuho in kovtrček in je bil res boljše.
Danes pa je prišel malo do osmih v vrtec in ob devetih me je že klicala, da ej ves flekast. Pojma nimam kaj bi bilo, očitno nekaj v igralnici. Kar nekaj.

Vsem bolančkom pikapoke.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
16.12.2010 17:11:58   
Ploha
krtekxx: sva jo peljala itak! Dobla AB...neka tipična viroza, malo kaže na vnetje ušesa in grla, na meji z dehidracijo....če zboli manca, je zanjo lahko velik blj nevaren ta virus, tako da če začne kašlat takoj k P, ker tem malim ge pa vse na dihala....

v soboto bli na RD...v pondelk zbolela...čez en tedn bojo spet imel nek RD,...nas ne bo...ne grem več na te RD....jezna ko vrag user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
16.12.2010 17:26:59   
marta82
Plohca zakaj je pa AB dobila, če je viroza? Saj AB na viruse ne delujejo, samo na bakterije.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
16.12.2010 17:40:11   
Ploha
kiara: krvavec je zaseden, za 2 gostilni vem...ostalo pa nism sprašvala, verjetno tud...ker to rezervirajo sto let vnaprej...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dad, how do I? – YouTube kanal, ki nadomeš...
Rob Kenney je ustvaril YouTube kanal Dad, how do I?, kjer uči osnovne življenjske spretnosti, ki jih otroci običajno osv...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.