Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 14.12.2010 10:38:29
|
|
|
|
Najki
|
uf tamala pa pozira kot prava gospa , si ziher da ima samo 2 leti? 4 tedne od poroda, pa sem popolnoma pozabila kako je imeti trebuscek . na slikomatu mi pa ne nalozi tvoje slike
< Sporočilo je popravil Najki -- 14.12.2010 10:40:28 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 14.12.2010 11:52:15
|
|
|
|
kiara24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najki uf tamala pa pozira kot prava gospa , si ziher da ima samo 2 leti? 4 tedne od poroda, pa sem popolnoma pozabila kako je imeti trebuscek . na slikomatu mi pa ne nalozi tvoje slike vrjamem da si pozabila kako je to če imaš bušija . Čudno da ti ne odpre slikice ker sem vse enako nalagala gor, tako da bi moglo bit..... ja Klara res zna pozirat vedno se naštima ko vidi fotkiča .
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 14.12.2010 16:36:04
|
|
|
|
marta82
|
Tinej ima spet bronhitis.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 14.12.2010 16:42:30
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tinej ima spet bronhitis. velik polonic, naj se hitrr pocajta! meta ma tud vročino, mene pa prjemle, me že vse boli...kr neki...ko ma tamlade, jih ma pa res velik....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 14.12.2010 17:11:04
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tinej ima spet bronhitis. ah dej.... čimprej se porihtajta.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 14.12.2010 17:15:58
|
|
|
|
Zvezdica
|
meta ma tud vročino, mene pa prjemle, me že vse boli...kr neki...ko ma user posted image tamlade, jih ma pa res velik.... Meta in plohca ja čim mraz pristisne se začne. sem vedno krivila vlago, ampak začne se pa z mrazom. Pri nas je patrik prinesel, pokasirala sva še mi2 z mojim. L je ok, za zdaj.
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 14.12.2010 17:16:11 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 14.12.2010 17:50:51
|
|
|
|
Jancci
|
Čer! Hvala, hvala, hvala vsem za lepe želje!!! Ste fajn punce!!!!! Samo na hitro povem kako je bilo, k vem, da ste firbčne! ZJUTRAJ: amnio (2 cm) bistra plodovnica 15h: malo voda odtekla, ker nisem bila ziher da je tot to klicala v P, so rekli naj se vležem in mal čekiram kaj dogaja 15:30: pobirala slike iz kartice in poslušala Kreslina 16h: začeli so se popadki 16:30: tuširanje 17h: porodnišnica, pregled, še mal vode, ni mi hotla dat klistirja je rekla da gre prehitro 18h: hotla epiduralno pa mi je anestezistka predrla liquar in ni blo nič iz tega, dobila ultivo 19:30: rodila punčko Brino (52 cm, 3920 g in 36 og) Ima pa dolge črne laske. Mogoče imam ene 2 zunanja šivčka. Proti prvemu porodu je bil tole balzam!! Punčka zdrava, jest pa 24 ležanja zaradi liquarja, pol pa vse ok. Nikol si pa tut ne bi mislila, da lahko v meni zraste skoraj 4 kilsko dete... no ja po velikosti trebuha ni tok čudno!! No tkole. Zdej sva doma, dojenje nekako steklo, sestrica SUPER! Je ful nežna in pozorna, pa čist nič ne komplicira. Danes je bila kar malo huda ko je prišla patronažna in jo je nekaj rihtalapopek je Meta hotla, da jo pusti in da mamici! Slikce bodo vrjetno v kratkem... nočem preveč viset tuki gor, rajši gledam moje punčke!!! Lepo in zdravi bodite!!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 14.12.2010 18:10:17
|
|
|
|
Zvezdica
|
jancci, čestitke sem rekla, da bo expresno . ja kar uživajte v teh lepih trenutkih, pa crkljajte se. Ampak malo jo pa le pokaži:)
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 14.12.2010 20:08:24
|
|
|
|
snikolina
|
Čestitke Jancci
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 14.12.2010 20:44:49
|
|
|
|
krtekxx
|
jancci, kako lepo si to napisala. Mi je res všeč, da je bilo tik-tak. še dobro da nisi daleč od porodnišnice. Jaz se prav spomnim, kako sem sanjarila, da grem rodit v Lj in potem bila vesela, da sem pravočasno prišla do Kr.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 15.12.2010 9:25:46
|
|
|
|
spetko
|
jancci...superrr...zelo lepo slišat in sem vesela da je šlo hitro..zdej pa se kr lepo cartajte vsi skupaj.. meta in tinej ..da čimprej mine zvezdica..ja res je...čim začne zima se vse začne..mene je tudi neki grlo začelo bolet...joojj..upam da se ne bo nič razvilo v kaj... kiara...uau..klara je prava lepotička..pa velika se mi zdi... trebušček pa tudi lepo raste..pa se mi zdi da ni tooolko velik glede na to da imaš februarja rok..ali pač?..lepa ... uu najki..še dobro za to opozorilo..sicer smo mi te puzzle spravili..ampak da vem da ne kupim drugim... lep dan vam želim..zdej pa grem malo delat...:)))
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 15.12.2010 18:38:06
|
|
|
|
krtekxx
|
No, sam da nas potegnem iz druge strani. Lepo se imejte še naprej. Pa bolančki čimprej ozdravite. No, ko bosta Tinej in Meta zdrava ali pa še prej, bomo pa mi na vrsti in tako naprej. Ni konca.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 16.12.2010 6:56:45
|
|
|
|
Ploha
|
pri nas še kar bolezen okol hodi....dons k P...je pa čist aut... kako veste kdaj je otrok dehidriran? kaj narest ko pride do vročinsk krčev (če pride)?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 16.12.2010 8:34:07
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha pri nas še kar bolezen okol hodi....dons k P...je pa čist aut... kako veste kdaj je otrok dehidriran? kaj narest ko pride do vročinsk krčev (če pride)? plohca, ani ničboljše? potem pa le pojdita do P. Za meto
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 16.12.2010 8:34:54
|
|
|
|
Zvezdica
|
In za Tineja ma za vse bolančke
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 16.12.2010 10:08:24
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica IZVIRNO SPOROČILO: Ploha pri nas še kar bolezen okol hodi....dons k P...je pa čist aut... kako veste kdaj je otrok dehidriran? kaj narest ko pride do vročinsk krčev (če pride)? plohca, ani ničboljše? potem pa le pojdita do P. Za meto zutri itak T. pade, kaj bo okol povneta bom pa vidla, pol a otak P pokličm, ker popoldne dela...če pa vročine ne bo, pa očitno gre na bolje...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 16.12.2010 11:21:35
|
|
|
|
krtekxx
|
Ploha Dehidriran otrok: apatičen, obložen jezik, lula na več kot 3 h. Vročinski krči: položaj nezavestnega, takoj pokliči dežurnega zdravnika. Ne traja dolgo: 1-2 min. Po krču običajno zaspi. Običajno se pojavi pri prvem dvigu T. 2 moji kolegici sta imela otroka, ki je to imel, in sta rekli, da ju je ful panika zagrabla. Jaz bi po moje kar izdihnila od hudega.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 16.12.2010 11:56:42
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Ploha Dehidriran otrok: apatičen, obložen jezik, lula na več kot 3 h. Vročinski krči: položaj nezavestnega, takoj pokliči dežurnega zdravnika. Ne traja dolgo: 1-2 min. Po krču običajno zaspi. Običajno se pojavi pri prvem dvigu T. 2 moji kolegici sta imela otroka, ki je to imel, in sta rekli, da ju je ful panika zagrabla. Jaz bi po moje kar izdihnila od hudega. ful ti hvala! no saj mene je blo ravno teh krčev strah...in pol sm pomislna kaj bi nardila če se pojavijo...ma pomoje zmrznem tam...medved je bolj "prpraven" in hitr reagira... ampak glede na to, da je imela 40 največ, in da je bla sam bolj apatična, pri miru ležala, malo jokala, je v redu prenašala.... mislim, da gre na bolje, ker spi kot top, ponoči pa je gledala kot "čuk"....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 16.12.2010 12:17:12
|
|
|
|
krtekxx
|
ampak glede na to, da je imela 40 največ, in da je bla sam bolj apatična, pri miru ležala, malo jokala, je v redu prenašala.... Krči se lahko pojavijo tudi pri veliko nižji T, tudi 38. Glej, če ima T povišano že 3 dni in če je dosegla 40 jo vseeno za vsak slučaj pelji k P. Raje 100_x_ preveč kot 1x premalo. Ja kaj pa ji je? Svečka iz nosa, driska...? če ne vidiš pravega razloga, jo moraš peljati k P!!!
< Sporočilo je popravil krtekxx -- 16.12.2010 12:18:13 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 16.12.2010 12:48:45
|
|
|
|
farfala
|
meta , a samo vročino ima? tinej ma teh bronhitisov je res ogromno! A drugi ste ok??? jancci lepo je bilo prebrat, kako je vse lepo potekalo, brez problemov in kako zaščitniško sestrico že ima Brita , super, res. Mi smo zaenkrat, kar se zdravja tiče OK, jaz sicer že nekaj dni pijem med z limono, ker me malo sili na kašelj. Danes grem na službeno novoletno čago . Vsak bo prinesel malo darilo (jaz sem spekla medenjake in huzarske krape, zraven bom dala še recept in 2 vrečki črnega čaja ). Pa neke igre se bomo šli. Upam, da bo fajn. V petek ima Asejeva plesna skupina 1. nastop, v soboto imamo DM v atijevi službi, popoldan gre S. še na božičkovanje na vasi, v pon. ima moj čago, jaz rodi. sestanek......in tako naprej vsak dan, cel mesec nekaj .
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 16.12.2010 13:48:41
|
|
|
|
sonček33
|
A drugi ste ok??? Mi nismo. So me klicali iz vrtca. Zoprn kašelj in alergija. S temle zadnjim ej tako. Že dalj časa ugotavljam, da ko ga pridem iskat po spanju, da ima nekoliko rdeča lica in nekaj pikici na njih in tudi an bradi. Temu nisem posvečala preveč pozornosti, pač spanje, mal vroče morad v igralnici, pa svečke iz nsoka in stalon brisanje le-tega. No, ta teden je pa bilo dva dni parv hudo. V torek je bil prav grozen videti, a je rekla vzgojitljica, da je bil do spanja čisto ok. Torej, morda mu ne ustreza pena na ležalniku, morda je kriv prašek... sem mu včerja nesla njegovo rjuho in kovtrček in je bil res boljše. Danes pa je prišel malo do osmih v vrtec in ob devetih me je že klicala, da ej ves flekast. Pojma nimam kaj bi bilo, očitno nekaj v igralnici. Kar nekaj. Vsem bolančkom pikapoke.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 16.12.2010 17:11:58
|
|
|
|
Ploha
|
krtekxx: sva jo peljala itak! Dobla AB...neka tipična viroza, malo kaže na vnetje ušesa in grla, na meji z dehidracijo....če zboli manca, je zanjo lahko velik blj nevaren ta virus, tako da če začne kašlat takoj k P, ker tem malim ge pa vse na dihala.... v soboto bli na RD...v pondelk zbolela...čez en tedn bojo spet imel nek RD,...nas ne bo...ne grem več na te RD....jezna ko vrag
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 16.12.2010 17:26:59
|
|
|
|
marta82
|
Plohca zakaj je pa AB dobila, če je viroza? Saj AB na viruse ne delujejo, samo na bakterije.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 16.12.2010 17:40:11
|
|
|
|
Ploha
|
kiara: krvavec je zaseden, za 2 gostilni vem...ostalo pa nism sprašvala, verjetno tud...ker to rezervirajo sto let vnaprej...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dad, how do I? – YouTube kanal, ki nadomeš...Rob Kenney je ustvaril YouTube kanal Dad, how do I?, kjer uči osnovne življenjske spretnosti, ki jih otroci običajno osv...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.