Ploha
|
krtekxx: ti si itak že flegma ratala , to me še čaka p.s. brita je pa tko velika, pa dolge laske, pa a sem samo zdi, da imeta oooooogromno bajto in da zato ne uspeš vsega zrihtat?? najki in jancci: prelepi punčki imata! jancci: zate sem pa posebej vesela, da je šlo hitro in lažje kot prvič, smo ti rekle, da je v drugo lažje! zvezdica: super za prijetno druženje, upam, da bodo sosdelovci ostal tko fajn! naša noč: kratko: ZELO RAZGIBANA! krtekxx: ti bi bla prav srečna! Sredi noči po pršiču letat za psam je res nekaj fajnega za telo in dušo, pa še romatično za po vrhu! meta je itak težko zaspala, ko sva midva pogledala film in hotla spat, se je zbudila...no najprej sem dežurala jst...do nekaj čez ponoči...greva v sobo, da bi vsi skupaj spali, je take zganala, da je skoraj manco zbudla...no ok...nekak potem le v svoji sobi zaspi... midva leževa dol, se prižge luć pri vhodnih vratih, ki je na senzor...naš pes se je odvezu in se je prosto po prešernu sprehajal. gre medved po psa...pa ga ni in ni...se oblečem, k da je zunej sibirja, gojzarje gor, javna nam tko ne dela, sneg je naletavol, zapadlega snega do gležnev in sva lutala po vasi za psam...bil pri sosedovmu psu, sta se s ketnam zapletla...ja super...tko da komaj psa odmotava, se preblečeva, leževa dol... ni 2 minuti, ko se meta zbudi in tk naprej... NI NAM DOGČAS! goveja juha se kuha, še krvavice v ror, pa krompir v kosih...aja meta spi sm mislna, da je pozabila kako se to dela...
< Sporočilo je popravil Ploha -- 18.12.2010 10:53:25 >
|