|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
18.12.2010 10:51:42   
Ploha
krtekxx: ti si itak že flegma ratala user posted image , to me še čaka user posted image
p.s. brita je pa tko velika, pa dolge laske, pa a sem samo zdi, da imeta oooooogromno bajto in da zato ne uspeš vsega zrihtat??

najki in jancci: prelepi punčki imata!

jancci
: zate sem pa posebej vesela, da je šlo hitro in lažje kot prvič, smo ti rekle, da je v drugo lažje! user posted image user posted image

zvezdica: super za prijetno druženje, upam, da bodo sosdelovci ostal tko fajn!

naša noč: kratko: ZELO RAZGIBANA! krtekxx: ti bi bla prav srečna! Sredi noči po pršiču letat za psam je res nekaj fajnega za telo in dušo, pa še romatično za po vrhu! user posted image
meta je itak težko zaspala, ko sva midva pogledala film in hotla spat, se je zbudila...no najprej sem dežurala jst...do nekaj čez ponoči...greva v sobo, da bi vsi skupaj spali, je take zganala, da je skoraj manco zbudla...no ok...nekak potem le v svoji sobi zaspi...

midva leževa dol, se prižge luć pri vhodnih vratih, ki je na senzor...naš pes se je odvezu in se je prosto po prešernu sprehajal.

gre medved po psa...pa ga ni in ni...se oblečem, k da je zunej sibirja, gojzarje gor, javna nam tko ne dela, sneg je naletavol, zapadlega snega do gležnev in sva lutala po vasi za psam...bil pri sosedovmu psu, sta se s ketnam zapletla...ja super...tko da komaj psa odmotava, se preblečeva, leževa dol...

ni 2 minuti, ko se meta zbudi in tk naprej... user posted image user posted image

NI NAM DOGČAS! user posted image

goveja juha se kuha, še krvavice v ror, pa krompir v kosih...aja meta spi user posted image sm mislna, da je pozabila kako se to dela...user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 18.12.2010 10:53:25 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
18.12.2010 13:08:22   
Najki
prisli z dedka mraza, zdej pa tamalo soncim na balkonu. sem hotla it gazit sneg z JMjem, pa je zaspal v avtu. mogoce bo po kosilu se soncka... po ravnih strehah je ene 25 centi snega user posted image .

grem zdej flajstre zamenjat pa tamalo podojit, ker je en velik oblak na sporedu.

krtekxx
tamal je ful luskana user posted image

zvezdica to je pa res lep start nove sluzbe, ce jih spoznas ob vecerji user posted image

ploha vi si pa kar sredi noci zabavo urihtate user posted image

bolancki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
18.12.2010 14:25:58   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Pa tinej?

Tinej je boljše. Kašlja še in občasno zahrope, drugače pa ok. Par dni ima še Ventolin, Flixotide pa kar celo zimo, ker je imel od maja že tretjo tako hudo poslabšanje, da je težko diha in piskal. Očitno bodo bronhitisi kar stalnica. No pa če ne bo hujšega...

Včeraj smo imeli službeno prednovoletno zabavo. Super je bilo, sem se nasmejala.user posted image

Brina je pa taka lepotička.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
18.12.2010 16:30:55   
farfala
ploha vi ste pa imeli res zanimivo in romantično nočuser posted image user posted image

hijacinta a bo kakšna slika?user posted image

krtekxx Brita je prava lepotičkauser posted image deluje tako nežno in kakšna lepa frizura

zvezdica super, da imaš fajn sodelavceuser posted image user posted image , to je zelo pomembno, glede na to koliko časa preživimo z njimi

Kaj je zdaj toliko bolančkov? Isa, Brita, Meta, Oskar, Lovro, Patrik, Tinej - a sem še koga izpustila? Velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas.

Danes je  Samo dobil darilo od DM, ampak najbolj ga je zanimal medo in zajček zraven DMuser posted image , je užival, domov sva pa šla   1.  z avtobusom in je užival 100/urouser posted image user posted image user posted image . Na koncu je zadremal in sploh ni hotel izstopitiuser posted image

Mi smo že tud imeli službeno zabavo in je bilo super, smo se naplesali in nasmejali, domov sem prišla ob 2.30 ob 8. sem bila v službi in še danes nisem prav spočitauser posted image user posted image user posted image user posted image

Pekla sem že medenjake 2x, huzarske krape, vanilijeve rogljičke, ker sem hotela narediti nekaj zaloge pa jih skoraj vse pojemo sprotiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
18.12.2010 16:40:22   
Jancci
Hvala za čestitke! user posted image

B spi tukaj pri meni v slingu tko da imam proste roke! user posted image M še vedno ne spi čez dan. Vse možnbe fore smo probal.. sicer je v sobici ene 2 uri, pol pa pride v dnevno. No ja bomo že. Zdej sta se šla z očijem sankat. Včeraj ji je bilo veliko bolj všeč kot prvič. Bomo videli kako bo danes.

Q:
Ali se vaši januarčki sami oblačijo in slačijo?? Ali morate še kaj pomagat?

Krtekxx BB je pa že cela dama!! Pa kok ima las!!! user posted image

Zvezdica SUPER za sodelavce! Upam, da tako ostane!!

Ploha user posted image Za dežjem pride sonček!!!! user posted image Pa za ostale bolančke enako user posted image user posted image

user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
18.12.2010 16:44:26   
Ploha
farfala: vanilijeve rogličke --> prooooosim recept!?? user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
18.12.2010 17:20:11   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Q:

Ne ah kje. A se hecaš? Mi smo še daleč od tega. Midva ga preoblačiva, pomaga edino toliko, da sam "vtakne" roko v rokav, nastavi nogo, ko mu obuvaš nogavice ipd.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
18.12.2010 17:27:15   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

farfala: vanilijeve rogličke --> prooooosim recept!?? user posted image

Vanilijevi rogljički:   25 dag moke, 15 dag masla, 10 dag orehov, 1 jajce, žlica smetane, 10 dag sladkorja,  

Naredimo rogljiče, jih spečemo in še vroče povaljamo v 15 dag vanilijevega sladkorja

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
18.12.2010 17:31:34   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Q:

Ne ah kje. A se hecaš? Mi smo še daleč od tega. Midva ga preoblačiva, pomaga edino toliko, da sam "vtakne" roko v rokav, nastavi nogo, ko mu obuvaš nogavice ipd.

jancci, kaj ti to resnouser posted image
nogavice si da vedno doluser posted image ,če ima pa žabice gor, se mu  hoče zmešat, ker ne grejo doluser posted image , hlače si včasih sleče pa fis (flis jopico) si poskuša  sedaj slečt, to je pa tud vse.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
18.12.2010 17:43:27   
Najki
Q:

Pomagat itak. Zna dol pa gor hlace povlect, ma ne nataknit, pa ksno jopico odpet in slect, tudi kapo in bundo da sam dol, pa stumfe, v drugo smer pa ne gre lahko user posted image . Sam ga niti ne uciva, mogoce bi znal kaj vec, ce bi mal casa temu posvetila. Cez glavo tudi ne zna povlect.

http://www.youtube.com/watch?v=Qz4bX9fJ1FQ  snake woman

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
18.12.2010 18:05:35   
khurde

Q:

ah kje pa user posted image user posted image user posted image  oblačijo jo drugi
nogavice in copate sicer sama sezuje in obuje. spodnje hlače in trenirko zna sama slečt. če se res matra, zna trenirko tut oblečt (je parkrat dvoje hlače nosila, k nisem vedla, da je še ene ekstra gor navlekla user posted image ). sam večinoma v eni hlačnici obe nogi pristaneta user posted image  jopo zna odpet in slečt, oblačenje ji ne gre. en rokav še potegne gor, več pa ne. pri puloverju lah glavo čez potegne, včasih pa glava zaroma v rokav user posted image  pri slačenju pa sam eno roko ven potegne, več ji ne gre

je pa jaz nisem nič učila. ko pokaže interes za neki in se začne s tem ukvarjat, jo pustim, da sama dela in ko se jezi, jo mal spodbujam, da bo že šlo, sam vajo in potrpljenje rabi user posted image  večkrat zanalašč nočem pomagat user posted image

user posted image  za bolne

I je kar fajn. je imela čez 39 vročine, ampak sem se pol spomnila, da je na peči ležala user posted image  se je spravila gor, pa kovter nase navlekla in švicala user posted image  sem ji pa vseen dala žličko calpola, ker jo je ful matral, pa mal čez 38 je vseeno imela.

A je pa spet začel mal kašljat, upam, da jo odnese brez večjih posledic. drugače je pa srček. tak dobrovoljnež, pa ful zgovoren. edin včas mi je zoprno, ker ne morem za vsak jok skočit, kot sem pri I, in imam kar mal slabo vest user posted image  pa ko res joka, jaz pa I, k ima vročino, cartam in mi je kar mal bad. k jee pa še mal premajhen, da bi lah oba naenkrat v naročju sedela

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
18.12.2010 18:22:35   
Ploha
farfala: hvala zelo!

slačenje: odpne jopco, tud dol si jo zvleče, pa kapo, rokavice, šal, copate,...prste si iz rokava ven vleče user posted image pa če še ne povlečem žab do konca, si vleče, sam itak ne gre...to je pa tud vse.

khurde: sej se pri nas tud isto dogaja...ne morš še obeh hkrati imet...pa imma tud jst slabo vest...sej bo!

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
18.12.2010 20:13:47   
Hijacinta

hijacinta a bo kakšna slika?user posted image

Če ste me pa čist zignorirale, sama pa ne znam user posted image user posted image

Zdej se ravno učim Lightroom da bom lahko sama fotke urejala, ker če bom zmeri mojga čakala ne bo nič.

Dons sem prvič sama z obema, ima moj službeno novoletno zabavo. Zaenkrat je vse ok, oba spita, E že od 4, je bil čist crknjen ker smo bili dolgo zunaj in upam da bo potegnil do jutra, F pa od 5, pričaujem pa da bo vsak čas alarm user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
18.12.2010 21:16:37   
Ploha
hijacinta: http://www.slikomat.com/

- naloži sliko (brskaj),
- tvoj vzdevek, email, opis slike (z eno besedo user posted image )
- klikni naloži
- čez nekaj sekind/minut se ti bo na levi pojavla slikca in potem kopiraš prvo kodo v sporočilo za januarčice

a bo šlo? user posted image

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
   [Brisano sporočilo]
18.12.2010 22:25:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4065
19.12.2010 10:27:24   
khurde
niia, hvala

punce, kako in kdaj ve zbijate vročino? I ima zdele 38'9, tri ure nazaj je imela 38'6, tko da gre počasi gor. ni nič kaj slabe volje. sedi in gleda risanke, knjige, čeblja, pije vodo, kakav in je kruh. samo okrog pa res ne spidira. včer sem ji pri nekje 38'6 zbijala s calpolom, ker je bila sitna in nikakva, dons je taka, kot če bi imela do 37'5.

grem še enkrta merit, da vidim, če gre kaj dol ali še gor.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

Neposredna povezava do sporočila: 4066
19.12.2010 10:37:10   
krtekxx
Khurde, da ne boš skoz "strašila" S termometrom: če ima rokice in nogice mrzle, potem ji bo šlo še gor, če pa ima tople, potem bo več ali manj taka T kot jo ima. Načeloma se znižije nad 38,5; ampak če je to podnevi in se T giblje ves čas okoli 38,5 in je dobre volje, potem naj samo veliko pije. Pa malo manj naj bo oblečena kot ponavadi.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
19.12.2010 11:56:29   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

niia, hvala

punce, kako in kdaj ve zbijate vročino? I ima zdele 38'9, tri ure nazaj je imela 38'6, tko da gre počasi gor. ni nič kaj slabe volje. sedi in gleda risanke, knjige, čeblja, pije vodo, kakav in je kruh. samo okrog pa res ne spidira. včer sem ji pri nekje 38'6 zbijala s calpolom, ker je bila sitna in nikakva, dons je taka, kot če bi imela do 37'5.

grem še enkrta merit, da vidim, če gre kaj dol ali še gor.

Ja paracetamol v taki ali drugacni obliki, tudi odvisno kolk je zbit od vrocine. Ce ga ful zdeluje in gre hitro gor, potem ksno svecko, sicer calpol. Mi je pa zal, ko mu paracetamol pomaga in rata naspidiran, ko naj bi pocival... Jaz bi ji na tvojem mestu dala nekaj zdaj, ce ji vztrajno narasca, po mojih izkusnjah hitro naraste temperatura po opoldnevu. Ce ne narasca, lahko se malo pocakas z zbijanjem. Pa tanjse jo obleci in ne ji pustit skakat okol. Mi merimo v usesu in najkasneje zbijamo, ko kaze 39, do takrat pa odvisno od drugih simptomov. Tudi po rokicah lahko vidis kaj se dogaja kot je napisala krtekxx. Sicer pa ce bo zvecer se visoka vrocina, ji cez noc le daj kaj.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
19.12.2010 12:07:27   
krtekxx
Calpol pri nas ne pali, ker ga spljuva ven. Pri nas vročina običajno vedno zadnjič pade čez noč in se zjutraj zbudi z vročino, ki je le rahlo povišana in taka ostane do popoldneva ali večera. Potem je običajno konec vročine.

BB je spet prehlajena, včeraj je imela vročino do 38, zbijali nismo nič, ker je bila cel dan živahna, le jedla do večera ni. Kot običajno pa je hotela jesti, ko smo se odpravljali spat in je pojedla 2 kosa kruha. Upam, da tako ostane, ker če ne ne vem, kaj bomo jutri, ko morava oba nujno v službo, varstva pa ta trenutek ravno nimamo. Sicer pa si mislim, da v vrtcu mogoče celo manj divja kot doma. Viruse pa itak dobi, če je v vrtcu ali pa ne.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
   [Brisano sporočilo]
19.12.2010 12:30:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 4070
19.12.2010 18:11:31   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: niia

A M pa vse že sama obleče? Bravo.
Vse možnbe fore smo probal.. sicer je v sobici ene 2 uri, pol pa pride v dnevno

A dej nehi? Kako je pridna, pa kaj potem dela?

Eh kje, M sama obleče samo žabice, hlače, čevlje, velur, bundo.. pa še to vse bolj na pol, potem pa pomagamo. Ampak šele po tem ko ugotovi, da ji ne gre najbolje. Vse pa more probat. Slečt se tut zna, sploh če ji kaj takega oblečem kar ji ni všeč vrže dol v sekundi. V glavnem se pa kar pusti pedenat. V bistvu sem spraševala ker ne vem kok naj bi otrok pri tej starosti znal, da je ne bi preveč crkljala v bistvu bi se pa vsi že lepo sami oblačli. user posted image

Niia v sobici ne vem točno kaj počne ker ne grem nič tja. Po baby phonu se sliši kaka debata s punčko, bere knjigice... zaddnjič je pa na stropu naredila luknjo....imava steropor na pobitem stropu. user posted image  Danes je pa po enem tednu spala popoldan 2 uri. Ampak je blo treba mal komande in sem jo pred tem mal "na hladno" postavila.  Ko ima kake svoje trmaste fore jo dava za kako minuto v "hladno sobo" kjer se ohlaja in potem je vedno pridna ko angelček. Včasih samo pomaga da omeniva sobico pa žeuboga, včasih jo je pa treba dejansko tja peljat. Sej se mi vedno srce trga, ampak ko pride ven pa vidim da je bilo pametno!!! user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

Neposredna povezava do sporočila: 4071
19.12.2010 22:57:16   
Zvezdica

sam nahitro se javim, danes sem ves dan pekla...tremo premagovala za jutri, ko grem prvi dan v novo službico:)
Brala in komentirala bom jutri, danes sem preveč out.
Spat grem. user posted image

NOČKA

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
19.12.2010 22:58:20   
Zvezdica
Tega pa ne pozabim:

Bolančki za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Nočkauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
20.12.2010 8:38:41   
krtekxx
Oblačenje: tudi BB se zelo rada oblači in še bolj slači, ampak vse skupaj traaajaaaaa. Zato to igrico prekinemo in jo mi do konca oblečemo. Ponavadi glasno protestira, vendar ji npr. ko gremo ven rečem, da bo sama ostala notri ali pa celo grem skozi vrata in potem ponavadi dovoli z " mami magi". najraje pa se oblači v tuje cunje, včeraj si je gor dala moj modrc.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
20.12.2010 9:57:24   
kiara24
Evo mene ni in ni časa, da se vam javim skoraj vsak vikend mi zmanjka časa da bi se vam malo pridružila na čveku.

Ploha-
vidim, da ste imeli pestro sploh ponoči in s psomuser posted image . Upam, da bo Meta kmalu zdrava in da bodo tudi noči boljše oz. bodo take kot so bile. Pri nas je bila na srečo samo sobot katastrofa ponoči in to res groza, ne pomnim take noči. Skoz jok, pa govorjenje da jo nekaj buba pa kazala je na trbušček.... nimam pojma kaj je bilo no ampak se je pol umirilo tamnekej ob pol treh in je spala do osmih. Čez dan je šla spat za 2 uri.

Za vse bolančke, ki jih je kar nekaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Farfala
in kako so ti všče huzarstki karpki? Meni so ful dobri....

Za vse k ste zadnje čase rodile me zanima kaolk vam je kaj otrdeval trbuh?

Jancci- kako je pa pri vas kaj ponoči? a spite?  Pri nas je tako z oblačenjem, da sama gor comate, včasih ji je treba mal pomagat, pa jopico dol da, pa bundo isto, pa kapo zna dat gor in dol, hlačke samo dol potegne ali pa gor pol ji pa ne gre več. pa nogavičke dol da za gor ji je treba pa pomagat, je pa tako da zelo izraža kaj bo imela oblečeno. POl pa ogromno že zna M.

Khurde- jaz če je dobre volje ponavadi ne dam nič calpola....če je pa ful pa da ima vročine nad 38,5 ji dam pa kar svečko. Drugače sem pristaš sirupa svečke so mi nikakve, oz. po domače povedano mi je smotan to v ritko tišat. Ji pa vedno ponudim ful pijače in ot različne ne samo čaj včasih tudi kak dober sok, tudi gosti, psloh če ne je.

Zvezdica super za zabavo in želim ti uspešen dan danes.

No da vam še poročam od zadnjega pregled oz. UZ-ja Dete je lepo obrnjeno na glavico in tehta že tamnekje 2450g +- ne vem 350g nekaj takega in je vse ok.

Zdej grem pa mal pospravljat moram do božiča pospraivt generalno celo bajto. Kuhinja je že, pa otroška soba tudi, čakata me še dnevna soba, 2 kopalnici.... raj ne bom naštevala, pa še okna! Me je kar gorza, ko se spomnim, pol moram pa še cunce, za bebija mal prštimat.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.