|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
13.12.2010 11:37:36   
kiara24
Bila v KR in vse zrdihtala za P, samo še eno določbo pošljem na CSD od zavoda in to je to.

Trenutno pa jem pecivo k mi ga je zjutraj odsatvila mamiuser posted image , pa pijem čajčeka.

Bila v knjižnici in vzela kar nekaj knjig.

Khurde- tudi jaz mislim, da ne bo zdržala Klara do polnoči.Edini kraj ki me vleče je Krvavec, ampak glede na to da smo že decembra in to že skoraj na polovici, predividevam da ni šans da dobimo kako rezervacijo....

Najki- wiiiiiiiiii kolk je luštkanauser posted image

< Sporočilo je popravil kiara24 -- 13.12.2010 11:39:42 >

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
13.12.2010 12:26:12   
Zvezdica
med zvezdica. pa grgraj zajbljev caj ali pa ustno vodico.

zjutraj sem se spomnila na touser posted image . med pa itak jemo.

evo tudi v centru že sneži. Jaz v službi, očka na bolniški.

Kako je O? Torej uživata z očkom. Drgač pa priporočam BETAGLUCAN. Deluje.Imam zase, otroka jemljeta pa imunoglukan. Beta glukan je ko se pojavijo bolezenski znaki.

SUPER, sem ful vesela zate.user posted image user posted image user posted image Saj imamo vsi radi svoje otročke, ampak tudi služba in druge obveznosti pašejo. Saj, ko boste prišli vsi v ta ritem, da mamica sedaj tudi hodi v službo bo fajn.

hvala. user posted image

Hvala vsem za pikapoke. naš P je danes bistveno bolje. AB deluje. in ja danes smo spaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jast pa premetavam omare, ugotavljam da je moje telo 2x večje kot pred IVFom, tako da v ponedeljek grem v službo, za oblečt mam pa en drek user posted image

vsaj škornjev mam dovolj, torej bosa ne bom. Upam, da so še in.  Seveda v petah sploh hodit ne znam več, sem si skor gleženj zlomila.user posted image
In po treh letih v trenirki moram ugotovit kaj je zdaj moderno. Kake ideje? Sej nekaj sem nabavila, ampak sem sama seb hecna v taki opraviuser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
13.12.2010 12:29:19   
Zvezdica
Bila v KR in vse zrdihtala za P, samo še eno določbo pošljem na CSD od zavoda in to je to.

user posted image user posted image user posted image user posted image kulsko. Sej ti maš že kmal porodniško a ni res?

Najki Lien je user posted image user posted image user posted image user posted image , pa čist JM podobna....cuker.

Nič, grem se mal uredit, tamal spiuser posted image

kje se pa sonček skriva, pa Nina? Je kar zginla....

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
13.12.2010 12:45:58   
Najki
zvezdica na blize sta si cist kontra po potezah user posted image pa ze po laskih. on rjav in kodrcek,ona crna in ravna.

sem nakazala racune, narocila caj za dojenje, se prijavila na tole, zdej grem pa pojest in naju oblect za soping. aja nas snegec se je spremenil v soncek hahaha user posted image .

dej nehi me vn metat rr!

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
13.12.2010 12:56:20   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

Trenutno pa jem pecivo k mi ga je zjutraj odsatvila mamiuser posted image , pa pijem čajčeka.

Bila v knjižnici in vzela kar nekaj knjig.

Khurde- tudi jaz mislim, da ne bo zdržala Klara do polnoči.Edini kraj ki me vleče je Krvavec, ampak glede na to da smo že decembra in to že skoraj na polovici, predividevam da ni šans da dobimo kako rezervacijo....

Najki- wiiiiiiiiii kolk je luštkanauser posted image

na ambrožu pod krvavcem je zihr frej...za krvavc pa lahko prašam user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
13.12.2010 14:11:23   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

user posted image user posted image user posted image user posted image kulsko. Sej ti maš že kmal porodniško a ni res?

Uradno začnem s porodniško 5.1.... tako da je še kar nekaj časa.

Za oblečt so pa moderne tunike dolge, oprijete, pa jopica čez- kao kratek rokav, kake kavboljke oprijete, pa črne hlače so vedno moderne pa ni važen kroj.... Pa kake pajkice še vedno, pa škorni.....

Ploha- a tam poznaš kaj? Lahko se malček pozanimaš, pa mi sporčiš pol, pa še za ceno me zanima, itaq da so bolj zasolejene samo vseeno.

Grem mal počivatuser posted image , pol pa po Klaro in dragija.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
13.12.2010 14:46:05   
Ploha

Za oblečt so pa moderne tunike dolge, oprijete, pa jopica čez- kao kratek rokav, kake kavboljke oprijete, pa črne hlače so vedno moderne pa ni važen kroj.... Pa kake pajkice še vedno, pa škorni.....

Ploha- a tam poznaš kaj? Lahko se malček pozanimaš, pa mi sporčiš pol, pa še za ceno me zanima, itaq da so bolj zasolejene samo vseeno.

Grem mal počivatuser posted image , pol pa po Klaro in dragija.user posted image user posted image user posted image

a za krvavc prašam? ambrož te ne zanima? sam da vem....ja poznam pou krvavca...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
13.12.2010 16:03:33   
farfala
najki to je pležuh, so se včasih s tem iz hribov vozili v dolino, običajno si vsak naredi svojega, se jih pa da verjetno tud kje kupit, evo še nekaj iz naših krajevuser posted image :
http://www.plezuh.net/

na tisti koledarček smo pa pozabiliuser posted image
Lien je srčekuser posted image

niia in ostale, hvala za komplimenteuser posted image , ja ,sama sem naredila venček, je kar trajalo vse zalepit gor

< Sporočilo je popravil farfala -- 13.12.2010 16:14:30 >

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
13.12.2010 16:27:12   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

a za krvavc prašam? ambrož te ne zanima? sam da vem....ja poznam pou krvavca...

Daj kar za oboje vprašaj, pa bomo videli. Pol pa še mojmu povem, ....kako in kaj.... Hvala.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
13.12.2010 18:27:13   
marta82
Tinejček je pa zakuhal.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
13.12.2010 18:30:51   
sonček33
Pikapoke za Tineja!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
13.12.2010 18:31:14   
Ploha
klara: za ambrož že vem, ti poj napišem na ZS...drgač pa imam neke bombažne zložence 5x5 cm velike 2 paketka, pa lanolin (za bradavice) pa en paket (3 komadi so notr) mrežastih hlačk, vse zapakirano, če želiš ti podarim. Sem ravno nekaj pospravljala in sm najdla...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
   [Brisano sporočilo]
13.12.2010 19:00:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu marta82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3988
13.12.2010 19:59:39   
Ploha
evo obe spita, vsaka v svoji sobi, 19.50...obe položila v postlo in ni ne bu ne mu od nobene user posted image user posted image user posted image

zdj pa klementina party user posted image pa mal čokolade user posted image

fuuul jem zadnje 7 dni user posted image user posted image prou sestradana sm...user posted image

ronja: dobla na tvojem blogu idejo user posted image in grem v šiviljsko akcijo...otroški predpasnik! Sam sem blago kupila z otroškim motivom, sej veš vaja dela mojstra, to morm tud znat. Če bo dobr ratal, pa še metini sestrični naredim, ker z mamico veliko pečeta! Hvala.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
13.12.2010 20:27:30   
khurde
tinej, user posted image user posted image user posted image

fuuul jem zadnje 7 dni user posted image user posted image prou sestradana sm...user posted image

jaz pa sam ene 5 dni user posted image  zdele sem dva bureka pojedla, pred tem pa puding. za zajtrk ene štiri kose kruha, dva s sirom, dva z medom, pa kavo, pa dva deci kakava, pa verjetno še kej user posted image  aja. mandlje in suho sadje user posted image  pa še sem lačna. ne, nisem lačna. prav sestradano se počutim user posted image

kako ti uspe to s spanjem? user posted image

I spi od ene sedmih, A leži v temi na deki na tleh in telovadi user posted image  je ful zaspan, ampak ne bo zaspal, dokler ne greva SKUP v postlo user posted image user posted image  zdej ma eno novo foro, očitno. prej je zaspal z I.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
13.12.2010 20:31:32   
khurde
ven me je vrglo user posted image

hotla napisat, da se vmes bašem s čokolado. no, ne bašem, ampak Bašem. z veliko začetnico user posted image  mi nenormalno paše. sem jo pomoje v parih dnevih pojedla več kot prej v treh letih. zihr kak tak prehranjevalni virus razsaja in sva ga s ploho dobili user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
13.12.2010 21:32:21   
kiara24
Ploha- super ti mi kar pošlji ZS ko boš imela čas. Pa super za spanjeuser posted image user posted image user posted image . Za paketek pa hval k si se spomnila name imam lanilin in mrežaste hlačke tako da ne potrebujem vseeno hvala.

Khurde- saj ti moraš itak mal kg-jev dobit a ni tako?

Zdej grem pa prevrit kaj je dobrga v kinu, da vidim, če bova jutri z mojim kaj šla gledat.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
13.12.2010 22:46:11   
Ploha
kiara: si dobla ZS?

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
14.12.2010 10:14:07   
kiara24

kiara: si dobla ZS?

Ja sem dobila. Hvala ti.

Mi smo ponoči malo kašljali, tako da sem ji dala pol žličko sirupa in je bilo bolje. Jaz pa iat ful slabo spim ponoči, tako da ne vem, kaj bom nardila če se vbo tako nadaljevalo bom kamlu hodila naokoli kot angora zajc.user posted image

Trenutno pa pijem kakao, k mi res sede.

Kje ste vse???? a še spite???

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
14.12.2010 10:43:09   
spetko
..jutro..

joojj..kakšna sem...ste me pogruntale takoj...čim sem se vrnila po dolgem času na forum sem verjetno noseča...user posted image ..bom morala biti bolj intenzivna tudi pol...:)...drugače pa hvala vsem...

zvezdica...super a začneš delat...kako fajn...boš vidla da bo dobro...sej obožuješ biti s svojimi otroci in vse..ampak boš vidla ki ti bo pasalo da se malo zrihtaš pa se pogovarjaš malo o drugih temah itd itd...bo super..ne skrbi..
drugače pa moda je čisto simple..pajkice..dolgi puloverji...pa s kratkimi rokavi pa odspodaj kaka srajčka...itd itd tako kot je napisala kiara...ne skrbi..v vsem boš lepa v čemer se boš tako počutla..

najki..joj..lien je res pravi cukrček...

kiara..kdaj pa imaš rok?...

jancci...čestitke...lepo se cartajte z brino...

vsem prehlajenčkom in tistim ki gre na bolše..user posted image user posted image user posted image

farfala.,..hvala..počutje pa je čissttooo drugačno kot pri tianu...slabo mi je takoj ko postanem lačna...tako da moram imet non stop neki pri sebi...pa smrdijo mi določene stvari..npr. nov mehčalec ki sem ga kupila...user posted image ..vsega tega prej ni bilo...ampak upam da kmalu mine no...
jelkica in venček sta super...zelo lepa..prav kreativno narejeno..:))
samo pa že pravi mož...

mi smo tudi za vikend naredili jelkico in je tian tako užival pri okraševanju in lučkah..pa sem rekla da ga bom morala odpeljat v LJ da vidi okrašeno ..ki je tolko navdušen nad lučkami..

eno neumesno vprašanje..sem dobila par nekih komentarjev...ker mi ta nosečnost tako nagaja in ker mi je slabo...da bo tudi dojenček nagajiv/a..ker pri tianu tega ni bilo in on je priden??!?!?!??!...user posted image  a to ima kake veze..sicer sem ostala ko eno tele..ker mi ni bilo jasno..pa me zanima vaše mnenje..?..hvala..user posted image

lep dan vsem...

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
14.12.2010 10:57:09   
Najki
Jutro!

Sem se zbudila z bolecim grlom user posted image , sam bo verjetno do vecera minilo.

Vceraj je bil dragi na sluzbeni zabavi in sem spravila otroka sama spat s kopanjem vred, pa je JM spal 1h prej kot obicajno, ko ga oci uspava user posted image . Ma ful se ne zna umirit pri ociju pa skoz nekaj zahteva za pit pa jest pa narocje pa svasta.

Sem pa vceraj kupila babyvac neke druge firme, pa sta kot zakleto oba nehala smrkat zvecer in ga nisem uspela stestirat user posted image .

Tamala mi je danes ponoci spala rekordnih 9 ur in pol in jaz ksnih 8 ur z njo, pa sem se se vedno povozena zbudila user posted image . Ne vem kaj je to, mogoce imam samo oci vnete in imam od njih obcutek zaspanosti in utrujenosti.

Hvala vsem za komentarje slikicam user posted image .

Teta soseda ima na ves glas Med veselimi ljudmi, ze zadnjic je imela to ob polnoci haha, jo slisim skozi stene user posted image .

spetko izogibaj se ribarnicam in mesnici v stacunah user posted image . meni je druga nosecnost ful nagajala, pa je tamala bolj pridna od JMja.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
14.12.2010 10:57:56   
Zvezdica
Tinejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čimprej se pozdravi.

Mi smo že bolje, kašljamo še, vendar je to nič v primerjavi s prejšnjimi dni.

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
14.12.2010 11:22:24   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: spetko
kiara..kdaj pa imaš rok?..

Rok imam 2.2..2011!

Najki- no meni je bilo v tej nosečnosti tudi ful salbo pa vse nekaj me tišči pa ful akitvnosti izvaja v trebuhu... a kaj bo pol bomo pa videli a bo pridno dete a ne? Upam, da bo.

Še mal pa vam napopam mojga bušija... če hočte pa še od klare enos likico k je v kombinezonu, preden gre ven.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
14.12.2010 10:34:14   
kiara24
user posted image

moj buši v 33T

user posted image

Ko ima Klara obiske....user posted image

user posted image

Ko gremo ven na snegija ali na sanke, pa smo takole naprevljeniuser posted image

user posted image

Tole je pa njen Miklavž

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
14.12.2010 10:34:55   
Najki
-9 stopinj je v LJ

BC ima od jutri do 50% popuste na sezonska oblacila.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dad, how do I? – YouTube kanal, ki nadomeš...
Rob Kenney je ustvaril YouTube kanal Dad, how do I?, kjer uči osnovne življenjske spretnosti, ki jih otroci običajno osv...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.