![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 13.12.2010 11:37:36
|
|
|
|
kiara24
|
Bila v KR in vse zrdihtala za P, samo še eno določbo pošljem na CSD od zavoda in to je to. Trenutno pa jem pecivo k mi ga je zjutraj odsatvila mami , pa pijem čajčeka. Bila v knjižnici in vzela kar nekaj knjig. Khurde- tudi jaz mislim, da ne bo zdržala Klara do polnoči.Edini kraj ki me vleče je Krvavec, ampak glede na to da smo že decembra in to že skoraj na polovici, predividevam da ni šans da dobimo kako rezervacijo.... Najki- wiiiiiiiiii kolk je luštkana
< Sporočilo je popravil kiara24 -- 13.12.2010 11:39:42 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 13.12.2010 12:26:12
|
|
|
|
Zvezdica
|
med zvezdica. pa grgraj zajbljev caj ali pa ustno vodico. zjutraj sem se spomnila na to . med pa itak jemo. evo tudi v centru že sneži. Jaz v službi, očka na bolniški. Kako je O? Torej uživata z očkom. Drgač pa priporočam BETAGLUCAN. Deluje.Imam zase, otroka jemljeta pa imunoglukan. Beta glukan je ko se pojavijo bolezenski znaki. SUPER, sem ful vesela zate.user posted image user posted image user posted image Saj imamo vsi radi svoje otročke, ampak tudi služba in druge obveznosti pašejo. Saj, ko boste prišli vsi v ta ritem, da mamica sedaj tudi hodi v službo bo fajn. hvala. Hvala vsem za pikapoke. naš P je danes bistveno bolje. AB deluje. in ja danes smo spali Jast pa premetavam omare, ugotavljam da je moje telo 2x večje kot pred IVFom, tako da v ponedeljek grem v službo, za oblečt mam pa en drek vsaj škornjev mam dovolj, torej bosa ne bom. Upam, da so še in. Seveda v petah sploh hodit ne znam več, sem si skor gleženj zlomila. In po treh letih v trenirki moram ugotovit kaj je zdaj moderno. Kake ideje? Sej nekaj sem nabavila, ampak sem sama seb hecna v taki opravi
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 13.12.2010 12:29:19
|
|
|
|
Zvezdica
|
Bila v KR in vse zrdihtala za P, samo še eno določbo pošljem na CSD od zavoda in to je to. kulsko. Sej ti maš že kmal porodniško a ni res? Najki Lien je , pa čist JM podobna....cuker. Nič, grem se mal uredit, tamal spi kje se pa sonček skriva, pa Nina? Je kar zginla....
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 13.12.2010 12:45:58
|
|
|
|
Najki
|
zvezdica na blize sta si cist kontra po potezah pa ze po laskih. on rjav in kodrcek,ona crna in ravna. sem nakazala racune, narocila caj za dojenje, se prijavila na tole, zdej grem pa pojest in naju oblect za soping. aja nas snegec se je spremenil v soncek hahaha . dej nehi me vn metat rr!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 13.12.2010 12:56:20
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24 Bila v KR in vse zrdihtala za P, samo še eno določbo pošljem na CSD od zavoda in to je to. Trenutno pa jem pecivo k mi ga je zjutraj odsatvila mami , pa pijem čajčeka. Bila v knjižnici in vzela kar nekaj knjig. Khurde- tudi jaz mislim, da ne bo zdržala Klara do polnoči.Edini kraj ki me vleče je Krvavec, ampak glede na to da smo že decembra in to že skoraj na polovici, predividevam da ni šans da dobimo kako rezervacijo.... Najki- wiiiiiiiiii kolk je luštkana na ambrožu pod krvavcem je zihr frej...za krvavc pa lahko prašam
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 13.12.2010 14:11:23
|
|
|
|
kiara24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Bila v KR in vse zrdihtala za P, samo še eno določbo pošljem na CSD od zavoda in to je to. kulsko. Sej ti maš že kmal porodniško a ni res? Uradno začnem s porodniško 5.1.... tako da je še kar nekaj časa. Za oblečt so pa moderne tunike dolge, oprijete, pa jopica čez- kao kratek rokav, kake kavboljke oprijete, pa črne hlače so vedno moderne pa ni važen kroj.... Pa kake pajkice še vedno, pa škorni..... Ploha- a tam poznaš kaj? Lahko se malček pozanimaš, pa mi sporčiš pol, pa še za ceno me zanima, itaq da so bolj zasolejene samo vseeno. Grem mal počivat , pol pa po Klaro in dragija.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 13.12.2010 14:46:05
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24 IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Bila v KR in vse zrdihtala za P, samo še eno določbo pošljem na CSD od zavoda in to je to. kulsko. Sej ti maš že kmal porodniško a ni res? Uradno začnem s porodniško 5.1.... tako da je še kar nekaj časa. Za oblečt so pa moderne tunike dolge, oprijete, pa jopica čez- kao kratek rokav, kake kavboljke oprijete, pa črne hlače so vedno moderne pa ni važen kroj.... Pa kake pajkice še vedno, pa škorni..... Ploha- a tam poznaš kaj? Lahko se malček pozanimaš, pa mi sporčiš pol, pa še za ceno me zanima, itaq da so bolj zasolejene samo vseeno. Grem mal počivat , pol pa po Klaro in dragija. a za krvavc prašam? ambrož te ne zanima? sam da vem....ja poznam pou krvavca...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 13.12.2010 16:03:33
|
|
|
|
farfala
|
najki to je pležuh, so se včasih s tem iz hribov vozili v dolino, običajno si vsak naredi svojega, se jih pa da verjetno tud kje kupit, evo še nekaj iz naših krajev : http://www.plezuh.net/ na tisti koledarček smo pa pozabili Lien je srček niia in ostale, hvala za komplimente , ja ,sama sem naredila venček, je kar trajalo vse zalepit gor
< Sporočilo je popravil farfala -- 13.12.2010 16:14:30 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 13.12.2010 16:27:12
|
|
|
|
kiara24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: kiara24 IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Bila v KR in vse zrdihtala za P, samo še eno določbo pošljem na CSD od zavoda in to je to. kulsko. Sej ti maš že kmal porodniško a ni res? Uradno začnem s porodniško 5.1.... tako da je še kar nekaj časa. Za oblečt so pa moderne tunike dolge, oprijete, pa jopica čez- kao kratek rokav, kake kavboljke oprijete, pa črne hlače so vedno moderne pa ni važen kroj.... Pa kake pajkice še vedno, pa škorni..... Ploha- a tam poznaš kaj? Lahko se malček pozanimaš, pa mi sporčiš pol, pa še za ceno me zanima, itaq da so bolj zasolejene samo vseeno. Grem mal počivat , pol pa po Klaro in dragija. a za krvavc prašam? ambrož te ne zanima? sam da vem....ja poznam pou krvavca... Daj kar za oboje vprašaj, pa bomo videli. Pol pa še mojmu povem, ....kako in kaj.... Hvala.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 13.12.2010 18:27:13
|
|
|
|
marta82
|
Tinejček je pa zakuhal.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 13.12.2010 18:30:51
|
|
|
|
sonček33
|
Pikapoke za Tineja!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 13.12.2010 18:31:14
|
|
|
|
Ploha
|
klara: za ambrož že vem, ti poj napišem na ZS...drgač pa imam neke bombažne zložence 5x5 cm velike 2 paketka, pa lanolin (za bradavice) pa en paket (3 komadi so notr) mrežastih hlačk, vse zapakirano, če želiš ti podarim. Sem ravno nekaj pospravljala in sm najdla...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.12.2010 19:00:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 13.12.2010 19:59:39
|
|
|
|
Ploha
|
evo obe spita, vsaka v svoji sobi, 19.50...obe položila v postlo in ni ne bu ne mu od nobene zdj pa klementina party pa mal čokolade fuuul jem zadnje 7 dni prou sestradana sm... ronja: dobla na tvojem blogu idejo in grem v šiviljsko akcijo...otroški predpasnik! Sam sem blago kupila z otroškim motivom, sej veš vaja dela mojstra, to morm tud znat. Če bo dobr ratal, pa še metini sestrični naredim, ker z mamico veliko pečeta! Hvala.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 13.12.2010 20:27:30
|
|
|
|
khurde
|
tinej, IZVIRNO SPOROČILO: Ploha fuuul jem zadnje 7 dni prou sestradana sm... jaz pa sam ene 5 dni zdele sem dva bureka pojedla, pred tem pa puding. za zajtrk ene štiri kose kruha, dva s sirom, dva z medom, pa kavo, pa dva deci kakava, pa verjetno še kej aja. mandlje in suho sadje pa še sem lačna. ne, nisem lačna. prav sestradano se počutim kako ti uspe to s spanjem? I spi od ene sedmih, A leži v temi na deki na tleh in telovadi je ful zaspan, ampak ne bo zaspal, dokler ne greva SKUP v postlo zdej ma eno novo foro, očitno. prej je zaspal z I.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 13.12.2010 20:31:32
|
|
|
|
khurde
|
ven me je vrglo hotla napisat, da se vmes bašem s čokolado. no, ne bašem, ampak Bašem. z veliko začetnico mi nenormalno paše. sem jo pomoje v parih dnevih pojedla več kot prej v treh letih. zihr kak tak prehranjevalni virus razsaja in sva ga s ploho dobili
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 13.12.2010 21:32:21
|
|
|
|
kiara24
|
Ploha- super ti mi kar pošlji ZS ko boš imela čas. Pa super za spanje . Za paketek pa hval k si se spomnila name imam lanilin in mrežaste hlačke tako da ne potrebujem vseeno hvala. Khurde- saj ti moraš itak mal kg-jev dobit a ni tako? Zdej grem pa prevrit kaj je dobrga v kinu, da vidim, če bova jutri z mojim kaj šla gledat.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 13.12.2010 22:46:11
|
|
|
|
Ploha
|
kiara: si dobla ZS?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 14.12.2010 10:14:07
|
|
|
|
kiara24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha kiara: si dobla ZS? Ja sem dobila. Hvala ti. Mi smo ponoči malo kašljali, tako da sem ji dala pol žličko sirupa in je bilo bolje. Jaz pa iat ful slabo spim ponoči, tako da ne vem, kaj bom nardila če se vbo tako nadaljevalo bom kamlu hodila naokoli kot angora zajc. Trenutno pa pijem kakao, k mi res sede. Kje ste vse???? a še spite???
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 14.12.2010 10:43:09
|
|
|
|
spetko
|
..jutro.. joojj..kakšna sem...ste me pogruntale takoj...čim sem se vrnila po dolgem času na forum sem verjetno noseča... ..bom morala biti bolj intenzivna tudi pol...:)...drugače pa hvala vsem... zvezdica...super a začneš delat...kako fajn...boš vidla da bo dobro...sej obožuješ biti s svojimi otroci in vse..ampak boš vidla ki ti bo pasalo da se malo zrihtaš pa se pogovarjaš malo o drugih temah itd itd...bo super..ne skrbi.. drugače pa moda je čisto simple..pajkice..dolgi puloverji...pa s kratkimi rokavi pa odspodaj kaka srajčka...itd itd tako kot je napisala kiara...ne skrbi..v vsem boš lepa v čemer se boš tako počutla.. najki..joj..lien je res pravi cukrček... kiara..kdaj pa imaš rok?... jancci...čestitke...lepo se cartajte z brino... vsem prehlajenčkom in tistim ki gre na bolše.. farfala.,..hvala..počutje pa je čissttooo drugačno kot pri tianu...slabo mi je takoj ko postanem lačna...tako da moram imet non stop neki pri sebi...pa smrdijo mi določene stvari..npr. nov mehčalec ki sem ga kupila... ..vsega tega prej ni bilo...ampak upam da kmalu mine no... jelkica in venček sta super...zelo lepa..prav kreativno narejeno..:)) samo pa že pravi mož... mi smo tudi za vikend naredili jelkico in je tian tako užival pri okraševanju in lučkah..pa sem rekla da ga bom morala odpeljat v LJ da vidi okrašeno ..ki je tolko navdušen nad lučkami.. eno neumesno vprašanje..sem dobila par nekih komentarjev...ker mi ta nosečnost tako nagaja in ker mi je slabo...da bo tudi dojenček nagajiv/a..ker pri tianu tega ni bilo in on je priden??!?!?!??!... a to ima kake veze..sicer sem ostala ko eno tele..ker mi ni bilo jasno..pa me zanima vaše mnenje..?..hvala.. lep dan vsem...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 14.12.2010 10:57:09
|
|
|
|
Najki
|
Jutro! Sem se zbudila z bolecim grlom , sam bo verjetno do vecera minilo. Vceraj je bil dragi na sluzbeni zabavi in sem spravila otroka sama spat s kopanjem vred, pa je JM spal 1h prej kot obicajno, ko ga oci uspava . Ma ful se ne zna umirit pri ociju pa skoz nekaj zahteva za pit pa jest pa narocje pa svasta. Sem pa vceraj kupila babyvac neke druge firme, pa sta kot zakleto oba nehala smrkat zvecer in ga nisem uspela stestirat . Tamala mi je danes ponoci spala rekordnih 9 ur in pol in jaz ksnih 8 ur z njo, pa sem se se vedno povozena zbudila . Ne vem kaj je to, mogoce imam samo oci vnete in imam od njih obcutek zaspanosti in utrujenosti. Hvala vsem za komentarje slikicam . Teta soseda ima na ves glas Med veselimi ljudmi, ze zadnjic je imela to ob polnoci haha, jo slisim skozi stene . spetko izogibaj se ribarnicam in mesnici v stacunah . meni je druga nosecnost ful nagajala, pa je tamala bolj pridna od JMja.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 14.12.2010 10:57:56
|
|
|
|
Zvezdica
|
Tinej čimprej se pozdravi. Mi smo že bolje, kašljamo še, vendar je to nič v primerjavi s prejšnjimi dni.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 14.12.2010 11:22:24
|
|
|
|
kiara24
|
IZVIRNO SPOROČILO: spetko kiara..kdaj pa imaš rok?.. Rok imam 2.2..2011! Najki- no meni je bilo v tej nosečnosti tudi ful salbo pa vse nekaj me tišči pa ful akitvnosti izvaja v trebuhu... a kaj bo pol bomo pa videli a bo pridno dete a ne? Upam, da bo. Še mal pa vam napopam mojga bušija... če hočte pa še od klare enos likico k je v kombinezonu, preden gre ven.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 14.12.2010 10:34:14
|
|
|
|
kiara24
|
moj buši v 33T Ko ima Klara obiske.... Ko gremo ven na snegija ali na sanke, pa smo takole naprevljeni Tole je pa njen Miklavž
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 14.12.2010 10:34:55
|
|
|
|
Najki
|
-9 stopinj je v LJ BC ima od jutri do 50% popuste na sezonska oblacila.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDad, how do I? – YouTube kanal, ki nadomeš...Rob Kenney je ustvaril YouTube kanal Dad, how do I?, kjer uči osnovne življenjske spretnosti, ki jih otroci običajno osv...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.