|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 IlI. del
15.12.2010 22:36:06   
philadelphia

IZVIRNO SPOROČILO: library

IZVIRNO SPOROČILO: pajac

library pošiljam ti sms že nekaj dni user posted image .. bom kmalu user posted image ..

te razumem čist. Sej veš un komad: časa ni, časa ni .....user posted image

no pri meni je bolj tole: I''m not disorganized, I''m just flexible

user posted image user posted image user posted image  ok verjamem user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 426
15.12.2010 23:42:42   
naša beba

naša beba Kaj pa če bi ji dajala pogosteje, kot na 3 ure? Noče?? A vidva sta bolj suhcena??

Sva se zadnji teden ko sva bili doma na 2 do 2,5 ure... pa ni bilo prijetno sploh... ker me je vsakič ko sta minle dve uri in je Ema komaj zaspala bolelo srce, ker sem jo morala spet it budit... Pol pa ni variante, da bo z veseljem jedla in ni bila nikol fajn naspana in nikol fajn lačna
No, od dans popoldne se mi je dvakrat sama zbudla po dobrih treh urah in spila najprej 60, zdaj pa 80.... in to z veseljem!!!!
Ja, tak drobižek je, porodna teža 3135, danes pa 3350 - 18.dan... moj piščanček...

< Sporočilo je popravil naša beba -- 15.12.2010 23:56:44 >

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 427
16.12.2010 9:53:31   
malajka84
Jutro mamice..da se malo oglasim.
Včeraj smo imele z Lino pregled. Vse tipi topi:) Zrasla za 2cm, zredila za slab kilogramčk, tko da zdej mamo že 4700:), hja smo začeli z ornk težo..:) Povijalne plenice smo lahk dali stran...tko d zdej je prou čudn občutek k ma tako mejhno ritko, k jo v roke primeš:)

No drugače je pa pridna naša pupa, ponoči spi po 5-4 ur skupaj, čez dan pa kokr jo prime, včasih bedi cel dan, včasi zaspi po uro, dve...kokr je, pa sej mal pa more bit budna pa sitnarit:)

Lep dan vsem!

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 428
16.12.2010 10:28:55   
phelps
Oila!

Na hitro kot ponavadi user posted image

Pesjanarka, ti jo kar vzemi v naročje, tako kot ostale pravijo, sedaj še ne more bit srckljana. Pri nas je največji žur oz. tečkanje od 18.00 do 20.00 in tudi sicer je vedno po rokah, če to želi. Najbolj je pa smešno, ko zaspi na joški (z joško v usti ali z glavico na joški), potem jo pa dam v košaro, se pa zbudi v 5 minutah user posted image ... Mi jo imamo čez dan v dnevni sobi, spi v košari od vozička, sicer pa po rokah in na blazini za dojenje. Ponoči je v svoji zibelki čisto zadovoljna. Tudi naša uživa naga, na pervijalni mizi je vedno veselo čebljanje.

Kapesanta in Malajka, super za kg, naj tako ostane user posted image

Mi smo včeraj ponesreči kupili AM Confort (rumene oznake) in ga je zavrnila. Ne teče, ker je bolj gost, zato ni nič spila, čeprav smo ji povečali luknjico user posted image . Ga podarim (pošljem po pošti), če ga katera želi in ji ni problem glede oporečnosti (kontaktirajte me na ZS). Je pa mala pakunga v piksni - 700 g. Tako da smo sedaj samo na dojenju, pokakala se je včeraj in danes zredila in bi bila jaz zelo srečna, da se ta tempo nadaljuje... Sicer se bo pa pokazalo po tednu in ne po parih dneh.

S čim mažete bradavice? Jaz imam že malo načete (ko so prsi prazne res vleče kot zmešana) in si jih mažem z lanolinom multi mam, ampak samo ponoči, ker Neža toliko spi. In danes zjutraj ni bila tako navdušena nad joški kot sicer, mislim, da ji ni okus najbolj všeč. Ampak bom vztrajala, ker bom sicer imela probleme.

Tejči, super za Faktu kremo. Jaz se tudi tuširam po vsakem odvajanju + robčki in je ok. Prijetno ohladijo.

Lep snežni dan!

< Sporočilo je popravil phelps -- 16.12.2010 10:30:09 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 429
16.12.2010 10:49:40   
pikizenc
Punce koliko tega čaja iz kumine in janeža dajete in kolikokrat na dan?

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 430
16.12.2010 10:57:07   
tejci1981
IZVIRNO SPOROČILO: pikizenc

Punce koliko tega čaja iz kumine in janeža dajete in kolikokrat na dan?

Jaz ga naredim 1 deci, pol ga pa čez dan pijema, včasih vse, včasih malo, kak ga kaj zvija,....

Dobro jutro najprej!user posted image

Sporočam, da so v lekarnah danes spet dobili Faktu kremo, če slučajno katero zanima user posted image !
Naš pikec se je najedel in zdaj lepo spi, gremo počasi v vozička, da se malo preluftamo!
Potem pa gremo 14 dnevnega korenjaka gledat in malo pocartatuser posted image !

Lep dan!

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 431
16.12.2010 13:03:02   
aleksa83
Pozdravljene,

Kako ste mi kaj danes?

midve postajama prehlajeni, pa ne vem kako in od koga, ker obiskov se kar otpava,...user posted image
Full se nama nosek maši, pa ne vem kaki aspirator naj kupim, dva sem že kupla, enega, ki pojma nimam kako se uporablja in enega na vakum, pa je prevelik,... Kak me to razjeziuser posted image , greš' v lekarno pa rečeš za aspirator za novorojenčku nos pucat, pa ti dajo enega na vakum, pol pa doma ugotoviš, da so vsi nastavki preveliki,...
Sedaj sem v baby centru v katalogu gledala enega elektronskega za 42 eur,..., malo drago, ampak bi dala, če bi vedela, da ji bom lahko čistila nosek,...
a ima katera ta aspirator za nosek in ga uporablja? Pozna katera?
priporoča katera kakšnega drugega?
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173486

Faktu krema- za kaj se uporablja? verjetno sem spregledala,....

Pozdravček

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 432
16.12.2010 13:31:18   
Eruvande
Jaz sem kupila tistega za na sesalec...pa je fajn. Ima tako maalo luknjico, pa naša presnetljivo ni nič jokala, ko smo čistili nos. Verjetno jo je zraven pomirjal še zvok sesalca? user posted image

Danes smo imeli posvetovalnico. Se je zredila za 600g (baje na spodnji meji?) in zrastla za 2 cm user posted image No, zdravnica je potem rekla, da se je čist lepo zredila glede na njeno velikost. Jupiii...drugače pa vse bp user posted image

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 433
16.12.2010 13:53:48   
november2010
aleksa - jaz sem kupila tistega na dih v bc pa je fajn.... sem spraševala prodajalko kaj gre najbolj v prodajo pa je rekla da te na dih, pa une za na sesalec, ti elektronski pa bolj malo....

(odgovor članu Eruvande)
Neposredna povezava do sporočila: 434
16.12.2010 13:54:28   
pesjanarka

I'm not disorganized, I'm just flexible

Tole bi si najraje na majico natisnila user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: naša beba
Ja, tak drobižek je, porodna teža 3135, danes pa 3350 - 18.dan... moj piščanček...

Naša beba, Livia je imela ob rojstvu 3100, sedaj (14. dan) jih ima 3310. Čez dan jo budim na 2h, ponoči pa pustim in se sama zbudi po dobrih 3h. Tako nama ravno znese 8 hranjenj v enem dnevu. Čez dan včasih prebedi 2 ali pa še celo pol 3 runde hranjenja, ponoči je pa za sedaj ok.

Sva pa s težo začeli napredovati šele, ko sem jo nehala dojit. Ko sem poskušala z dojenjem in je revica vlekla s prazne joške,bila pol čisto znervirana in tako utrujena, da še flaške ni pograbla. Odkar sva samo na flaški (jaz še na črpanju), pa vsakič po je od 40 do 80 ml.

IZVIRNO SPOROČILO: phelps

... Mi jo imamo čez dan v dnevni sobi, spi v košari od vozička, sicer pa po rokah in na blazini za dojenje. Ponoči je v svoji zibelki čisto zadovoljna. Tudi naša uživa naga, na pervijalni mizi je vedno veselo čebljanje.

Jaz jo imam tudi v zimski košari od vozička. Danes sem jo prvič položila na igralno podlogo z loki, pa je kar z zanimanjem opazovala igračke.

Plenični izpuščaji
Jih ima kak malček? Naši so se naredili po zunanjih sramnih ustnicah in okrog ritke. Zadnje dni mažem samo z bepantenom, nič s hladilno. Danes sva bilo pa še cca 2h z golo ritko na igralni podlogi. Zraven sem prinesla kalorifer, da pikice ni zeblo. V toplem zraku je kar uživala, ne vem pa če bo to dovolj, da se ji izpuščajčki posušijo.

Uporabljam: pleničke iz Hofra (sedaj sem jih zamenjala za tiste iz DMa), hladilno mazilo od Gorenjskih lekarn in bepanten lotion.

Ima katera slabe izkušnje s čimerkoli od naštetega, oziroma nasvet, kako ji pozdravit izpuščejke?

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 435
16.12.2010 13:59:35   
pesjanarka
Pozna katera tole?

http://www.ergobabycarrier.com/

A mi katera zna razložit, kaj so razlike med slingom in pestunjo?

(odgovor članu pesjanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 436
16.12.2010 14:06:09   
aleksa83
kako pa izgleda ta aspirator za na sesalec?

Ima katera kakšen link,...

Kaj bi ve storile, če bi se čulo, da je nosek poln, pa ni nič videti? Bi šle k zdravniku?

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

Neposredna povezava do sporočila: 437
16.12.2010 14:46:53   
Valentina85
Aleksa, jaz imam tistega elektronskega in ima 3 različne nastavke, jaz sedaj uporabljam najmanjšega in mi je super, tudi ti nastavki so taki mehki, tako da ni strahu da bi kaj poškodovala. . Sploh mi je fajn, ker ga lahko vzameš če kam greš, ker si ne predstavljam, da bi sesalc s sabo vlekla user posted image   

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 438
16.12.2010 15:04:49   
Soncchhek
ojla mamike

joj moj tamali bi ponoči spal šepaše...če bi mu jaz pustila...dampak ga zbudim vsaj na 4 ure, če ne mi bi zize razp*****....
tako da ve rundi odspimo super....tam od 6h naprej...pa večinoma buden pa L in D pa ziza pa kolcanje pa eno pa drugo

plenični izpuščaji? pri malčku so se pojavilo po uporabi hladilnega mazila iz lekarne...poštimali smo jih z riboderminom...zdaj uporabljava od Welede kremo za ritko in je odličnauser posted image

prehladi...virusi...jaz sem kenslala vse obiske....res jih bomo omejili samo na minimum- to pomeni malčkovi stari starši, dve teti s familijo in samo ena moja prijateljica in to je dovolj. dobrodošla pa mi je družba na spehodih....ne mislim pa se ukvarjat s kakšnimi virozami ipd.,pa naj še kdo reče da ga preveč čuvam...ampak tako pač je.
vozičkanje je pa mega !!!!!! super se počutim ko greva ven....ipd.

čišča? pri meni je prav smešno.....en dan se pokaže malo krvi.....par dni nič..potem malo izcedka belega.spet par dni nič....ipd..

poporodni pregled imam naslednji teden.

kaj se lahko jedo kire kontracepcijske tabletke če dojiš?

LP

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 439
16.12.2010 15:10:53   
pajac
Aleksa nekaj kapljic fiziološke v nos (vsako nosnico posebej) pol pa skiha če je kaj noter ali potegneš ven..

jaz imam tegale za Ano
user posted image

in tega še od Petra

user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 440
16.12.2010 15:12:38   
pajac
Kontracepcijske so pred leti svetovali po 6. mesecih, ko si začela z gosto hrano in naj bi manj šle v mleko.. se pa res ne spomnim, jaz sem jih začela jemat po 6 mesecih, kot mi je svetovala...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 441
16.12.2010 15:16:20   
pajac
Jaz pa moram po nove baterije za tehtnico...user posted image user posted image user posted image Danes je Ani pokazala da tehta 4220 g, kar je 1150g od najniže teže 29.11 user posted image se mi zdi skorajda nemogoče... je pa res da glede na vmesne meritve dobiva (na uč) med 60-70 g dnevno... Sicer bomo točno težo in višino vedeli v torek, ko ima posvetovalnico...user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 442
16.12.2010 16:11:39   
pajac
user posted image user posted image Peter ima vročino, so me klicali iz vrtca... 

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 443
16.12.2010 16:21:15   
philadelphia

user posted image user posted image Peter ima vročino, so me klicali iz vrtca... 

user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 444
16.12.2010 16:42:13   
emma83
library imaš ZS.

Dan punce,

sleepy wrap je romal v pralni stroj, ker ga je Liamu že ratalo pobruhat. user posted image Je pa danes taka tečka za znoret, tudi zunaj mu ni pasalo biti in sva se po hitrem postopku pobrala domov.

kontracepcijske obstajajo ene, ki se lahko jemljejo tudi med dojenjem (Cerazette), je pa fora, da se jemljejo konstantno brez vmesnega 7-dnevnega premora. Vprašajte svoje G.

Grem se ukvarjat z Liamom, ravnokar je spet polil in ga moram še 1x preobleči, sem ga pa že 20 minut nazaj. Ah ja, bo že minilo.

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 445
16.12.2010 17:17:14   
emma83
Punce,

Comshop ima do konca leta fotke po 0,07€, glihkar naročila. Liam mi je pa v naročju zaspal, zdaj ga pa ne upam odložiti, da se ne zbudi.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 446
16.12.2010 17:37:24   
Destiny86
pesjanarka mi smo meli zelo velike težave s pleničnim izpuščajem in smo jih po enem mesecu končno odpravili in sicer tako, najprej smo menjali planičke in imamo sedaj une iz DM-a Baby love. Med vsakim previjanjem umijemo ritko pod tekočo vodo v umivalniku, to nam je svetovala zdravnica, ker se baje le tako dobro izperejo bakterije, potem ritko fajn osušimo s fenom in namažemo s kremo od Mustele STELACTIV, ki jo priporočam vsem, ker je res dobra, sicer stane 10,84 eur, ma je vredno vsakega centa, ker ima po uporabi te kreme ritko spet lepouser posted image

Nosni respirator mi smo kupili čez v Italiji Narhinel, s katerim na usta izsesaš in smo zelo zadovoljni, nastavki so lih prav veliki in mehki, naš se nikoli ne pritožujeuser posted image

Čišča meni se je zdelo prejšnji teden, da se je končala, pa sem začela ponovno krvavet, ampak sem posumla, da bi lahko že bila menstruacija, Rene je star 5 tednov, sem klicala ginekologa pa pravi, da je že povsem možno, js pa sem mislila, da bom mela mir še vsaj kakšen mesecuser posted image

Danes opazla, da se naš Rene že prav lepo zamoti z unim vrtiljakom v posteljci in pa z igračkami v ležalničku, tako, da mi je celo uspelo celo kopalnico počistituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 447
16.12.2010 17:52:01   
emma83
Odložila sem ga, je bil mir točno 10 minut, pol se je pa že zbudil in zahteval hrano. Zdaj pa spi in je.

user posted image Tiste, ki ne dojite, a ste že dobile menstruacijo? Pri meni je že 2 meseca od poroda in ne duha ne sluha o user posted image .

(odgovor članu Destiny86)
Neposredna povezava do sporočila: 448
16.12.2010 17:55:10   
ječi12
ojla

sm dons že oddala en doooolg post,pa je javu napako ta smotan RRuser posted image

uglavnem.

aspirator mamo mi na dah od Jane,v pikapolonci je 9,90€ ma mehko konico in je super. najprej dam fiziološke par kapljic pol pa počakam malo,ponavadi kihne vn čudo,pol pa še posesamo.

plenični izpuščaj,pri maliju še nismo meli,mamo pamperske cute&play in so super,kremo mamo pa navadno hladilno mazilo zmajček od ljubljanskih mlekarn.

čišče zdj en teden nimam več rdeče oz krvave,mam pa izcedek,ampak ne vem a je to že beli tok al je še kr čišča.pojma nimam.
sm pa skoraj 6t po porodu.

pajac se ti pridružujemo pri vročini starejšega,naša večja tudi,sicer malo ampak se nekej dogaja, je pa tut rekla da jo ušesek boli tko da ji dajam olje notr pa calpol jemo pa upam da bomo brez AB.
a Ana je še zdrava? mislm brez znakov viroz in prehlada? tale vrtec je pač šit,nimaš kej,da maš pa do marca oba doma se pa zmeša teb(men) in otrokom user posted image

prvo posvetovalnico smo mi meli točno ko je bil en mesec star in je mel dobro kg več od porodne teže,težki smo bli 4100g pa daljši 4cm kot pri rojstvu,zdj mamo 55cm. tko da smo nekje na sredini kar se tiče pridobivanja. mislm da sm to že pisala-se ponavljam user posted image

majabar uživaš z očetom? ti je prnesu kšno slovensko dobroto :)

upam da odda post user posted image

(odgovor članu Destiny86)
Neposredna povezava do sporočila: 449
16.12.2010 17:56:30   
ječi12
IZVIRNO SPOROČILO: emma83

Odložila sem ga, je bil mir točno 10 minut, pol se je pa že zbudil in zahteval hrano. Zdaj pa spi in je.

user posted image Tiste, ki ne dojite, a ste že dobile menstruacijo? Pri meni je že 2 meseca od poroda in ne duha ne sluha o user posted image .

a jo že hočeš? user posted image  ni nujno da zlo kmalu pride. js sm nehala dojit pri 2,5 meseca od male,dobila sm M šele ko je bla neki čez 4m. pa še to sm mela ful neredne,totalno,je trajalo eno leto da sm dobila dokaj redne nazaj,na cca 30 dni.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?