|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 IlI. del
15.12.2010 12:55:01   
Destiny86
naša beba popolnoma te razumem, js mam podobne probleme, naš Rene je zelo občutljiv na hrup in živžav, zelo rad ima mir. To sem opazla, ko so bli parkrat obiski pri nas zvečer, ki se itak nočejo in nočejo spokat, pa še po rokah bi ga stalno vlačli in si ga podajali, mali zgleda čisto miren, potem ko grejo pa jok in stok in dretje tudi do 3h zjutraj, pa se vidi da niso krčki, ampak je čisto znerviran in porabim ure, da ga umirim. Kadar pa sva sama in je vse umirjeno zaspi komot, spi po 5 ur ponoči in se zbudi samo enkrat in je videt cel zadovoljen. Pol ko to rečem mi nihče ne verjame in pravijo, da so sigurno krčki, problem pa je v tem, da me tudi moj ne podpira pri tem in kr dovoli njegovim, da si ga podajajo in ga vlačijo po naročju, če kaj rečem se samo razburi name, ma potem zvečer ga js mirim in tolažim, on pa se samo pokrije s kovtrom čez glavouser posted image  Zadnjič sem ga mogla spet tako tolažit, pa mi reče babica od mojga, da ga bom pa tako razvadla ... a halo, ko pa ga vi mate v naročju pa je vse ok ... adijo pamet! Tako sem jezna, ker valda vem kaj paše mojmu otroku in kaj ne, me pa full žalosti, da mi gre moj kontra in me ne podpre kadar hočem naredit reduser posted image  Uhhh, zdej pa sem se razpihala ...
Mi2 z Renejem sva vsak dan zunaj, hvalabogu tle na obali ni tako nizkih temepratur, ker mu sprehod ful pašeuser posted image  

Evo sirena, huda lakota ... user posted image

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 401
15.12.2010 13:46:48   
aleksa83
IZVIRNO SPOROČILO: Slavi83

Lep pozdrav vsem skupaj in čestitke za zakladke!

Sm nova tle, rok sm mela 1.12. pa se je naša miška odločla da pride prej in sicer 23.11., tko da vas zdj redno berem.
Vidla sm da omenjate neko pomoč od občine pa ne vem točno zakaj gre, a Lj občina tut kej prispeva in kaj je potrebno narest?

Ej, dobrodošla !
Najini miški sta se očitno menjali ;
jaz pa sem imela rok 23.11, pa sem 1.12 rodila :)))
Zanimivo.

POZDRAVČEK

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu Slavi83)
Neposredna povezava do sporočila: 402
   RE: Novemberke 2010 - IV. del
15.12.2010 13:57:48   
majabar
DOaisy, ja, morda se obcasno ni najedel do konca, ampak nikoli ni kazal nezadovoljstva. Zadnja dva dneva pa plane v jok, ko je dojka prazna, nic mu ne pomaga, samo dodatno mleko. Lahko, da imam manj mleka, ali pa on vec poje. Mi je bilo pa res cudno, da je po skoraj eni uri dojenja (vsaj na zacetku je gotovo lepo teklo), popil se 150ml po flaski. Se mi je zdelo res veliko. Ima 6 tednov.
nadinne, imas prav, -11 ali + 25 je cisto nekaj drugega. Upam, da ne zboliva, ko prideva k vam!
destiny, ti najboljse ves, kaj mu pase. Je pa zoprno, ce te dragi ne podpre. Midva se tudi obcasno ne strinjava, je cisto drugi svet tu. Pa rece, ah, to pise v knjigah. Jaz sem drugace delal s svojima hcerkama in sta cist OK odrasli. Kaj naj mu potem recem?

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 403
15.12.2010 13:59:17   
aleksa83
POZDRAVLJENE,..
Mi smo tudi ponoči bolj slabo spali in sem rekla, da jo bom čez dan budila, ker čez dan spi kot ubita, ponoči pa bi ona bila budna in sem res utrujena,...

Sedaj jo pustim spati 3 urce pol pa jo bom budila, da vidim, če bo ponoči bolje,...

mleka imam polno, kar hlasta in vleče, da ji vse zaleti, da jo mirim, da imama čas lepo v miru jesti. Pol pa se napapca v 10 minutah,. pol pa je čez čas alarm, ko je lačna,....

verjetno je bila noč taka čudna,...

Še teh par dni, pa bo moj doma, koristi stari dopust, pol pa ima po novem letu š očetovskega.

Za otroški dodatek mam vprašanje:

To se vpišejo podatki od obeh staršev ali kako? Zavarovana je po fantu, dodatek pa bom jaz prejemala,...
Kako tole noter vnašaš podatke? Si lahko obrazec natisnem iz spleta? velja ali ne?
še morem kakšne druge stvari imeti zraven? Mi še moramo to drugi teden rešiti in tiste, ki ste to že uredile, mi boste res zelo pomagale z odgovori in nasveti.

Od občine sem dobila knjigico: OTROCI od 0-3 let, vsebuje pa
- prehrana, nega in bolezni
ter bone za 80 eur za pikapolonico.

Sem kar zadovoljna. Bomo že koristno porabili,...

In že kaj nakupujete za božička? Jaz pojma nimam kaj naj kupim, pa še moj ata ima ravno za božič rojstni dan,...
to bo še pestro,..

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 404
15.12.2010 15:09:38   
pajac
user posted image spet RR...

link za sleepywrap jaz ga imam (dobila) in čaka na preizkušnjo...

Tejci1981-- enako kot robčki pomaga tuširanje ali bide po vsakem odvajanju pa gor hladilno mazilo, ali bempanthen mazilo ali navadno olivno olje.. Ampak pomembno je vedno prej fajn oprat (tisti, ki je kdaj imel hemeroide ve o čem govorim, ker obrisat skorajda ni mogoče) .. Mene so učili, da je navaden toaletni papir smrt za hemeroide, ker vsebuje lepila in to še dodatno draži...

majabar user posted image user posted image user posted image za očija! Pa vidva kmalu prideta v našo deželico, a ne?

Cepljenje-- rota ziher, pnevmokok, če bo potrebno, pa seveda še vse po programu...

Mleko... meni "zmanjka" če se vdam in je ves čas priklopljena ter ne se more nabrat da se naje do sitega ampak pomalem ves čas cuza user posted image .. no poskušam, pa čimmanj to početi, ker sva potem (torej po vsaj 2 urah muh) in ona in jaz bolj zadovoljni

grem.. ostalo ne utegnem prebrat, ker imam tukaj starše na obisku.. ampak se bova naslednji teden bolj pogosto javljali...

papa

pajac in Ana user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 405
   RE: Novemberke 2010 - IV. del
15.12.2010 15:15:20   
phelps
IZVIRNO SPOROČILO: library

Phelps a si ziher, da ne izdelujejo več Faktuja? Meni se sam zdi, da je dobavitelj neki štrajkal in ga ni dostavljal. Ker moj jo je glih danes dobil, pa vem da vsaj kak mesec ni blo te kreme za dobit.

Meni je rekla zdravnica, da ga verjetno ne bo več za dobit, kaj pa je ozadje, pa ne vem... Je bilo pa dobro zdravilo, ker sem ga že uporabljala pred nosečnostjo. Postopek je pa kot pravi Pajac, temeljito čiščenje ful olajša zadeve.

Danes mi je uspelo na kamero posneti Nežin smeh, za vse ostalo je mastercard user posted image .

Letim še slike naročit na DM, preden se zbudi.

Bodite v cvetju user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 15.12.2010 15:17:40 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 406
15.12.2010 15:15:55   
kapesanta
ojla
sara se je zredila tocno za 1kg in zrasla za 5cm. Moje mleko je ocitno zakon.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 407
15.12.2010 16:27:14   
pesjanarka
Mamice imam eno vprašanje za vas.

Kako odreagirate, če se dete podnevi jokca v posteljici, pa veš, da je sit, previt, naigral se je tudi že, ... Ga vzamete ven al ignorirate in pustite, da se naveliča?

Meni je to začela početi v zadnjih 2 dnevih, pa nisem čist ziher, kaj naj naredim. Seveda ji po eni strani s svojim nereagiranjem nočem načet občutka varnosti, po drugi strani je pa tudi nočem preveč razvadit. Ne vem pa kje je v tem primeru meja.user posted image

Ko že mislim, da sem s svojim (ne)dojenjem razčistila sama s seboj, me pa potem v takih primerih prešine: "fak ziher ji ful manjka moje topline, pa jo proba tako dobit" in odhitim k njej in potem se nosiva ... Jao! Upam, da ne bom tega nedojenja krivila še čez 15 let, ko bom v njeni sobi našla travo user posted image

Danes sva imeli v porodnišnici kontrolni pregled zaradi streptokoka in je pikica baje čist super. V izvidu piše: "živahna, klinično brez znakov za infekt. Somatski in nevrološki status sta normalna." Yeeeeey!! user posted image

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 408
15.12.2010 17:22:16   
naša beba
No, še en pozdravček od mene.... zgleda, da smo vse imele bolj čudno preteklo noč....pa se že nova bliža...

Kot zadnje dni je tudi včeraj okoli osmih začela z nervoznim jokanjem in smo jo tja do enajstih imeli na rokah... ponoči pa se mi zdi, da sem kr tudi na 10 minut vstajala in jo hodila popravljat... dudo hočem, dudo nočem, duda ven padla, ne paše to, ne paše ono, lačna, eh ne sem si premislila, pazi krči, pukec, kakec,......
Zjutraj sem si jo pa vzela v posteljo in je bilo malo lažje... ne vem zakaj tega nisem naredila že prej... aja, spomin občasno še vedno ementaler...

Sva pa danes imeli pregled pri pediatru v bolnici.... zgleda, da je tudi Ema čutila, da je mamca malo nervozna zaradi tega... ker Ema noče kaj veliko papcat... in tudi vaga je to pokazala... sva pod spodnjo mejo koliko bi se morali zredit, ampak so naju še spustili domov. V glavnem... od pol devetih do enajstih je bil spet vik in krik in utrjevanje mišic na rokah... jedla spet skoraj ni...
Zato se pa zdaj greva mlečni maraton... ni druge, ne moremo več gledat na to koliko je lačna in koliko bi pojedla, ker potem poje premalo... ne vem pa kako ji v trebušček spravit več kot pa prostovoljnih 50-60 na tri ure????????????????

(odgovor članu pesjanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 409
15.12.2010 19:59:22   
emma83
IZVIRNO SPOROČILO: pesjanarka

Kako odreagirate, če se dete podnevi jokca v posteljici, pa veš, da je sit, previt, naigral se je tudi že, ... Ga vzamete ven al ignorirate in pustite, da se naveliča?

Vzamem ga ven, ker tako malih še ne moreš razvaditi, joka pa zato, ker si želi tvoje bližine, navsezadnje je tvoje dete 9 mesecev poslušalo bitje tvojega srca in je to nekaj najlepšega za njega, ta svet je pa popolnoma nov za njega.

Drugače pa dober večer.

Mene moje dete okupira 24/7, se ne pritožujem, mi je čist fajn, sploh ponoči, ko se stisne k meni in vem, da me ima to bitje tako rado kot jaz njega.user posted image user posted image user posted image

Sem se pa prejšnji teden spičila s taščo ampak o tem drugič, v glavnem ženska je drama queen, da ji ni para.

Sleepy wrap dobila danes, čaka na testiranje.

Ena je spraševala kako kakajo user posted image na AM. Dokler smo bili na Aptamilu je bil obup, odkar pa smo na Hippu 1x do 2x dnevno lepo rumen kakec brez matranja.

Proti rota bomo cepili, pnevmokok verjetno tudi.

Kapljice: poleg bio gaie lahko dajete tudi kapljice proti krčkom. Mi imamo bio gaia, sab simplex in vetrovne kapljice.

Se še kaj oglasim, zdaj imamo krče na sporedu.

Neposredna povezava do sporočila: 410
15.12.2010 20:09:37   
Majchi
Jao! Upam, da ne bom tega nedojenja krivila še čez 15 let, ko bom v njeni sobi našla travo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Joj, si me nasmejala zdeleuser posted image .

Meni je to začela početi v zadnjih 2 dnevih, pa nisem čist ziher, kaj naj naredim.

Jaz ga vedno vzamem (tudi Lano sem), nosim, crkljam, debatiram z njim, če pa nič ne pomaga, pa greva na previjalno ga slečem, masiram, ogovarjam. Z nečim od tega je že zadovoljenuser posted image .  Lano sem skoz crkljala in ko so mi kakšni pametnjakoviči govorili, da jo bom razvadila, sem vsakemu takoj nazaj zabrusla, da otrok od ljubezni že ne more bit razvajen. In res je Lana čist super punca, glih prov razvajenauser posted image .

Danes sva imeli v porodnišnici kontrolni pregled zaradi streptokoka in je pikica baje čist super. V izvidu piše: "živahna, klinično brez znakov za infekt. Somatski in nevrološki status sta normalna." Yeeeeey!! user posted image

Bravo, ej! Sem vesela za vajuuser posted image , ker vem, da te je ziher fuul skrbelo tole.

IZVIRNO SPOROČILO: aleksa83

Za otroški dodatek mam vprašanje:
To se vpišejo podatki od obeh staršev ali kako? Zavarovana je po fantu, dodatek pa bom jaz prejemala,...
Kako tole noter vnašaš podatke? Si lahko obrazec natisnem iz spleta? velja ali ne?
še morem kakšne druge stvari imeti zraven? Mi še moramo to drugi teden rešiti in tiste, ki ste to že uredile, mi boste res zelo pomagale z odgovori in nasveti.

Vpišejo se podatki obeh staršev. Obrazec iz spleta velja in si ga lahko natisneš. Če pa imaš npr. NLB klik certifikat, pa lahko celo prek spleta oddaš. Drugače pa v to verzijo obrazca, ki je na netu, lahko noter v excel tipkaš, shraniš in sprintaš. Drugih stvari ne rabiš imet zraven.

Majabar, ne obupat! Mogoče gre res samo za preskok v rasti in bo v 2 dneh bolje. Če mu pa kao ni všeč, si pa mogoče kaj drugačnega pojedla tisti dan? Jaz se spomnim, da sem pri Lani enkrat pri 3 mesecih to doživela. Sva letela do kolega po AM, tamala pa vmes tulila kot nora. Ko sva ga končno pripravla, pa je od utrujenosti zaspala. Naslednji dan je bilo mleka dovolj.

Pa super, da pride oči!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Soncchhek
Majchi, a pa lahko dajaš vse te kapljice? mene predvsem zanima, ker dajem BioGaio, če se lahko daje tudi COliPrev, pred dojenjem....če bomo imeli težave no...zaenkrat je znosno...

Ja, lahko. Sem glih danes preverila še pri P, pa je rekla, da če imamo te troje kapljice, da to pomeni, da imamo vseuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 411
15.12.2010 20:53:37   
tejci1981
Večer!

Phelps
- jaz sem dobila svečke Faktu in kremo (šverckomerc veze iz bolnice user posted image ), tako da pridno doziram in mislim, da bo v par dneh boljše! Moram si pa te robčke nabavit sem že slišala da so fajn!
Upam, da se obe (oz vse, ki jih mučijo te zadeve) čimprej pozdravima in rešima tega user posted image !

Poporodni pregled - vse ok, lahko user posted image , mormo pa pazit, da nebomo spet user posted image user posted image user posted image user posted image , zato nam je priporočala za zaščito kondome user posted image user posted image user posted image , tabletke sem zavrnila, maternični vložek, pa mi je sicer simpatična rešitev, samo če se bomo odločli za drugega user posted image , nebomo čakali 5 let,....
user posted image Tiste ki ne dojite - ste že dobile menstruacijo???? In če - koliko časa po porodu???
Meni je rekla, da se moram javit, če je do februarja ali marca nebo.

Pajac - tuširanje obvezno po vsakem odvajanju, (to mam že od prej, ker sem pred par leti že imela majnšo težavo z H) pa izpiranje z hladno vodo večkrat na dan, pa kremo gor, zdaj pa še svečko not, pa bo,....pa se rešimo tega user posted image !

Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 412
15.12.2010 21:08:13   
philadelphia
IZVIRNO SPOROČILO: emma83

Kapljice: poleg bio gaie lahko dajete tudi kapljice proti krčkom. Mi imamo bio gaia, sab simplex in vetrovne kapljice.

Kako pa jih dajete te kapljice? Kdaj in koliko?

< Sporočilo je popravil library -- 15.12.2010 21:20:39 >

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 413
15.12.2010 21:38:01   
pajac
Imam 2 vprašanji user posted image :

1. a je še kateri novemberček/ka, ki nima suh popek??

2. hmmm.. ko se spomnim kaj sem hotela napisat ....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 414
15.12.2010 21:40:00   
pajac
Aha ... čišča.. jaz imam zadnje 2 dni tako krvavo, kot stara kri, ampak celi dan ni toliko, da bi ibl potreben dnevni vložek. Se ne spomnim kako je bilo prvič, pa me zanima, če ima podobno še katera. Prvič sem imela 6 tednov, samo se takšne ne spomnim..

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 415
15.12.2010 21:45:39   
philadelphia
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Naša še nima čist suhga, sam jo je patronažna vseen skopala. user posted image  Očitno se ji ne da več k nam hodit. Sam jaz ji še vedno čistim z alkoholom.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 416
15.12.2010 21:50:00   
birdy
Ej Pajacka, mi bomo smo stari 12 dni pa popek še odpadel ni. Mam sploh bolj švoh upanje da bo do naslednjega tedna odpadeluser posted image  Se še fejst drži. Tko da če bomo mel tokle stari kot Ana suh popek bo to pravi mali čudežuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 417
15.12.2010 21:52:48   
pajac
jaz sem začela zdaj spet s fiziološko, ker sem nekje brala, da ni fajn z alkoholom čistit več kot 3x dnevno in se mi zdi da je manj krvavo... bom jutri poklicala patronažno pa vprašala...

library pošiljam ti sms že nekaj dni user posted image .. bom kmalu user posted image ..

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 418
15.12.2010 21:54:08   
naša beba

2. hmmm.. ko se spomnim kaj sem hotela napisat ....

1. naši tudi še malo kaj pokuka ven... se mi zdi da včeraj od kopanja do danes malo več kot pa prejšnja dva dni skup... tudi očistim z alkoholom

2. čišča... meni se pa pozna, da čisto vse delam, predvsem pa zdaj zadnji stresi in mi je včeraj spet sveža kri pokukala na dan, pred tem pa sem cca en teden imela tako za dnevni vložek

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 419
15.12.2010 21:55:19   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Ej Pajacka, mi bomo smo stari 12 dni pa popek še odpadel ni. Mam sploh bolj švoh upanje da bo do naslednjega tedna odpadeluser posted image  Se še fejst drži. Tko da če bomo mel tokle stari kot Ana suh popek bo to pravi mali čudežuser posted image

si me potolažila, kljub temu da Levčku ne privoščim. Sicer pa user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 420
15.12.2010 22:02:28   
pajac
Pesjanarka user posted image ti jo kar vzami k sebi... jaz sem Petra vzela k sebi še vsakič ko je jokal, pa zdaj ni zaradi tega nič narobe. Spi v svoji postelji, uboga na milijonto besedo (kot vsaki 3 letnik), ampak še vedno, če joka ga stisnem k sebi.. Jaz vedno pravim, da je to moj pišček in bom naredila tako kot mi veleva srce. Je pa res, da s časom ko malo odrastejo z jokom začnejo izsiljevat, samo če znaš poslušat boš videla razliko v joku in na ta izsiljevalni jok pa ne padam niti pod razno in to dobro ve.. Tako da se vse lehko zmenimo, ker mu enostavno zdaj rečem, da dokler se misli dreti, da se ne moreva zmeniti ter grem stran in je tiho v 3 sekundah user posted image .. Je pa trajalo.. Ko je pa bil čisto mali pa sem ga vedno stisnila k sebi...

naša beba
Kaj pa če bi ji dajala pogosteje, kot na 3 ure? Noče?? A vidva sta bolj suhcena??

< Sporočilo je popravil pajac -- 15.12.2010 22:03:50 >

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 421
15.12.2010 22:03:26   
philadelphia

library pošiljam ti sms že nekaj dni user posted image .. bom kmalu user posted image ..

te razumem čist. Sej veš un komad: časa ni, časa ni .....user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 422
15.12.2010 22:05:33   
birdy
Eh ne, sej ni panikeuser posted image  Mal mi je edin smotan k sem mal bočutljiva na take zadeve pa mi ne zgleda to glih najlepšuser posted image  Pač za kako zdravnico glih nisemuser posted image
Drugač se mi pa zdi da se vsi ful hitro kopajo že... Mi smo se vedno šele po vsaj kakih treh tednih, pa jima je popek že v P odpadel. Pa tud pol se je lepo sušil.
Ti pa nič bit zaskrbljena, sej je še mala, men se ne zdi da to neki ful dolgo traja...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 423
15.12.2010 22:06:20   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: library

te razumem čist. Sej veš un komad: časa ni, časa ni .....user posted image

no pri meni je bolj tole: I'm not disorganized, I'm just flexible

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 424
15.12.2010 22:17:08   
birdy
Evo sem šla prov pogledat kdaj smo se prvič kopal (se pravi da je bil popek čist suh)... Pri Neli po 20, pri Kristi pa po 19 dneh po porodu. Ampak se nam je res lepo sušil.
Sem pa vidla fotko od Kristi ko je bila še čist mala... In Neli pri 18 mesecih... Ko da bi gledala Kristi pa Leva zdej. Kristi je ista Neli, Lev pa čist tak kot Kristi. Ma kopija, k da smo sam copy-paste naredliuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?