Majchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: pesjanarka Jao! Upam, da ne bom tega nedojenja krivila še čez 15 let, ko bom v njeni sobi našla travo Joj, si me nasmejala zdele . IZVIRNO SPOROČILO: pesjanarka Kako odreagirate, če se dete podnevi jokca v posteljici, pa veš, da je sit, previt, naigral se je tudi že, ... Ga vzamete ven al ignorirate in pustite, da se naveliča? Meni je to začela početi v zadnjih 2 dnevih, pa nisem čist ziher, kaj naj naredim. Jaz ga vedno vzamem (tudi Lano sem), nosim, crkljam, debatiram z njim, če pa nič ne pomaga, pa greva na previjalno ga slečem, masiram, ogovarjam. Z nečim od tega je že zadovoljen . Lano sem skoz crkljala in ko so mi kakšni pametnjakoviči govorili, da jo bom razvadila, sem vsakemu takoj nazaj zabrusla, da otrok od ljubezni že ne more bit razvajen. In res je Lana čist super punca, glih prov razvajena . IZVIRNO SPOROČILO: pesjanarka Danes sva imeli v porodnišnici kontrolni pregled zaradi streptokoka in je pikica baje čist super. V izvidu piše: "živahna, klinično brez znakov za infekt. Somatski in nevrološki status sta normalna." Yeeeeey!! Bravo, ej! Sem vesela za vaju , ker vem, da te je ziher fuul skrbelo tole. IZVIRNO SPOROČILO: aleksa83 Za otroški dodatek mam vprašanje: To se vpišejo podatki od obeh staršev ali kako? Zavarovana je po fantu, dodatek pa bom jaz prejemala,... Kako tole noter vnašaš podatke? Si lahko obrazec natisnem iz spleta? velja ali ne? še morem kakšne druge stvari imeti zraven? Mi še moramo to drugi teden rešiti in tiste, ki ste to že uredile, mi boste res zelo pomagale z odgovori in nasveti. Vpišejo se podatki obeh staršev. Obrazec iz spleta velja in si ga lahko natisneš. Če pa imaš npr. NLB klik certifikat, pa lahko celo prek spleta oddaš. Drugače pa v to verzijo obrazca, ki je na netu, lahko noter v excel tipkaš, shraniš in sprintaš. Drugih stvari ne rabiš imet zraven. Majabar, ne obupat! Mogoče gre res samo za preskok v rasti in bo v 2 dneh bolje. Če mu pa kao ni všeč, si pa mogoče kaj drugačnega pojedla tisti dan? Jaz se spomnim, da sem pri Lani enkrat pri 3 mesecih to doživela. Sva letela do kolega po AM, tamala pa vmes tulila kot nora. Ko sva ga končno pripravla, pa je od utrujenosti zaspala. Naslednji dan je bilo mleka dovolj. Pa super, da pride oči! IZVIRNO SPOROČILO: Soncchhek Majchi, a pa lahko dajaš vse te kapljice? mene predvsem zanima, ker dajem BioGaio, če se lahko daje tudi COliPrev, pred dojenjem....če bomo imeli težave no...zaenkrat je znosno... Ja, lahko. Sem glih danes preverila še pri P, pa je rekla, da če imamo te troje kapljice, da to pomeni, da imamo vse .
|