|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
14.12.2010 15:58:26   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Haha vidve vidm da sta ulafane za boje v Lidlu,bom drugič pol kr vama naročila da mi izborita kako coto...user posted image user posted image user posted image

Kaj je zdej se vidmo jutr in kje...

haha...ja ziva je mela otroke cez in pol je pregledala ce sem jaz ta pravo robo z bormo - beri s prerivanjem dobila...madona je blo folka

ziva - ej sem probala...moji suzi je cist ok...je mela zabe in trenirko pa sem cez pajac dala pa je blo okuser posted image

jutri - supernova, lokal pri millerju ob 11:00 - 11:30...a je uredu

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
14.12.2010 16:04:29   
nmagk
ok upam da mi ne odpelje prej avta

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
14.12.2010 17:56:03   
Anonimen
Za jutri sem za!

Lumpa dej ti tudi pridi... Več nas je bolje nam bo user posted image   NMAGK če ne boš mela prevoza pokliči, te pridem iskat user posted image

Sicer pa se oglasim kej zvečer... Zdejle ne morem razmišljat user posted image

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3928
15.12.2010 6:45:27   
katrinka
iz moje strani za danes velja...prideve s sandrouser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
15.12.2010 13:41:47   
dect
Zdravo, punce! Jaz sem tudi Ljubljančanka. Moja punčka bo 28. stara 3 mesece, imamo pa že fantka, 5 let starega. Se vam lahko tudi jaz pridružim na forumu?

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
15.12.2010 14:07:09   
nmagk
Pozdravljena dect seveda se nam lahko pridružiš user posted image .

Živa in Katrinka lepo je bilo sam škoda k se men skoz nekam mudi....to ponovimo,pa večerja pade sigurno,bova usmiljene pa bova počakali da Živa rodi in pride k sebi,a ne Katrinkauser posted image ...Živa sm že tih....user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu dect)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
15.12.2010 14:45:31   
dect
Upam, da ste se imele lepo. A to se večkrat dobite? Koliko pa vas je drugače? Te teme ravno nisem brala od 1. strani... Vidla sem, da se vam je pred kratkim pridružila lumpa. A ste vse na porodniški? Jaz bom do septembra, potem bom šla pa najbrž delat za 4 ure.
LP

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
15.12.2010 17:00:50   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: dect

Zdravo, punce! Jaz sem tudi Ljubljančanka. Moja punčka bo 28. stara 3 mesece, imamo pa že fantka, 5 let starega. Se vam lahko tudi jaz pridružim na forumu?

dobrodoslaitak se nam loh pridruzis...bo vsaj malo ozivela tale tema

IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Pozdravljena dect seveda se nam lahko pridružiš .

Živa in Katrinka lepo je bilo sam škoda k se men skoz nekam mudi....to ponovimo,pa večerja pade sigurno,bova usmiljene pa bova počakali da Živa rodi in pride k sebi,a ne Katrinka ...Živa sm že tih....

hehe...ja raje bodive tiho k naju bo tepla...hehe
ja lustn je blo...poroci kako bo z avtom

dect
- ej veckrat se probamo dobiti a vcasih lih ne rata, vse mamo obveznosti, ene so ze v sluzbi, jaz na novi porodniski,ziva tudi, nmagk ima delo doma...tko da tule je blo pestro bolj k smo ble nosecke...hehe
a se ze privat poznamo pa se kej vidmo drugace pa za kavo smo vedno za

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
15.12.2010 18:06:40   
Anonimen
dect PODPIS pod obe lublančanki pred mano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   vedno dobrodošla user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa smo ravnokar prišli domov... Smo se še v Hoferju ustavli, zdej pa mojga nagovarjam, da bi zmontiral obešalnike za jakne obešat... user posted image Držte pesti, da mi rata ga nagovort user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3934
16.12.2010 9:23:42   
katrinka
in...a ti je ratal....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nmagk - dej no...k gres lih mimo racunalnika...kej napis...hehe,
zdej k vem kje ga mas te morm malo hecatuser posted image user posted image user posted image user posted image

sem mogla na obcino k je draga gospa ugotovila da je pozabla na mojo vlogo za znizano placilo vrtca in ce bo cakala na davcno bo ze prepozn - sej ne da sem 4 tedne nazaj oddala...sem ji mogla nest doh.odlocbi...obupuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
16.12.2010 9:42:47   
nmagk
Katrinka evo sm šla mim lih čakam da voda za čaj zavre pa mam mal cajta,sicer sm pa že na fb napisala grozna noč,glava boli,kr naenkrat so vsi zbolel razen tamale,zgleda da je zanč mela virus k je bruhala,ker sta dons ponoč bruhala Grega in Matic,Ana ma pa vnetje ušes,dobr to,mami pa vnetje glave od nespanja.........obup,grem zdele še v štacuno,SAMA,da prpravm za kosilo in ko bo šla Karolina spat upam da bom loh vsaj mal zatisnla okice.Težka tale naša MAMINA SLUŽBA,......

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
16.12.2010 11:32:16   
ledenka
vidim, da ste včeraj uživale user posted image  

dect, pozdravljena in dobrodošla! user posted image  

nmagk, pikepoke, naj hitro mine ta user posted image

katrinka, kako je v vrtcu? user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
16.12.2010 18:49:16   
Anonimen
Oh Katrinči... To je pri nas tako a veš: Sanja svinja kukuruz...........

NMAGK pikepokice da se čim prej pocajtate user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3938
16.12.2010 18:49:50   
Anonimen
Aja pa NO COMMENT na delovanje občin, ipd. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3939
16.12.2010 21:09:41   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Aja pa NO COMMENT na delovanje občin, ipd. user posted image
mah tkole bom rekla, v LJ sem dostikrat prijetno presenečena... al pa mam nizke standarde user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
16.12.2010 21:11:36   
dect
Živa25, a te smem vprašat, kje imaš v vrtcu svojega otroka? Mene je kar malo strah kaj bo z našo... A bo dobila vrtec ali ne...
Svojega 5-letnika imam sicer na Fužinah v vrtcu- ful zadovoljna z vzgojiteljicama, drugače pa bo šel drugo leto v šolo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
16.12.2010 21:15:41   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: dect

Živa25, a te smem vprašat, kje imaš v vrtcu svojega otroka? Mene je kar malo strah kaj bo z našo... A bo dobila vrtec ali ne...
Svojega 5-letnika imam sicer na Fužinah v vrtcu- ful zadovoljna z vzgojiteljicama, drugače pa bo šel drugo leto v šolo.

če maš stalno prebivališče dovolj časa, je skoraj zagotovo, da boš dobila vrtec (čeprav je par vrtcev, ki so prenapolnjeni v vsakem primeru). Mislim, da na Fužinah ni tako, da bi potrebovala kaj več točk, kot jih dobiš v osnovi.

(odgovor članu dect)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
16.12.2010 21:22:26   
Anonimen
dect naš je v štepanjcu. Z eno vzgojiteljico sem zlo zadovoljna, z drugo manj, ampak ta druga odhaja poleti v penzijo, tko da upam, da boljšo naslednje leto. Mene pa skrbi kaj bo zdej, ko bo še en član v družini....... Tega me je malo strah user posted image
Dect a si iz Štepanca?

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3943
16.12.2010 22:02:06   
dect
Nisem iz Štepanjca, sem včasih živela na Fužinah, starši so še vedno tam, moj je iz Zaloga, zdaj pa živimo v Centru. Delala sem pa v BTC-ju. Najraje bi jo imela na Fužinah, mogoče bi celo dobila isti vzgojiteljici kot jih ima zdaj ta starejši (Rok); po vsej verjetnosti bo šel tja tudi v šolo. Imam prijateljico, ki je iz Polja, pa je bila letos zavrnjena v Polju, Zalogu,kljub temu, da ima že enega otroka v vrtcu in ima stalno prebivališče tu že nekaj časa.
A se kje da videt kje so tisti vrtci, ki niso imeli hudega navala vpisov- če sploh obstaja kakšen tak vrtec v Lj.?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
17.12.2010 9:56:32   
nmagk
Dect jest sm pa blizu Zaloga in Polja,iz Sneber.

Katrinka kako si.......user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu dect)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
17.12.2010 10:12:18   
dect
nmagk- in kje imaš otroka-otroke v vrtcu? Drugače pa super, saj poznam kar vaš konec- tam čez nadvoz imamo dva prijatelja...

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
17.12.2010 10:49:56   
ledenka
katrinka user posted image  drži se!

(odgovor članu dect)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
17.12.2010 17:03:54   
nmagk
Dec a res povej katera po moje zihr poznam,ej a si na fb-ju tud kej gor?
Gregorja mam v sneberjah v miškolinu,tamalo pa doma,ker sm jest doma,koristim tisti zakon za 4 ali več otrok.Dva sta v oš zadobrova ,tavelk pa že v srednji.Ti pošljem ZS,če sm ti kej znana.

Katrinka drži se mislim nate...user posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
17.12.2010 17:18:26   
dect
nmagk, osebno te ne poznam, sem ti tudi jaz poslala ZS. Drugače pa "ful dobro"...

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
17.12.2010 17:31:53   
Anonimen
Katrinči kako si? user posted image

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.