|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
2.12.2010 11:52:31   
Anonimen
Sm vse sprobala, pa ne dela... Včasih dela, včasih ne user posted image   Zdej po novem javlja neko napako pri kateri mi z backspace-om vrže ven porazno okno user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3876
3.12.2010 12:13:24   
nmagk
Tako v ponedeljek ob 7h zjutraj moram bit v kliničnem centru in bom med prvimi operirana in ker imam veze bom mogoče že zvečer doma,če bo vse ok...držte pesti.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
3.12.2010 12:27:51   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Tako v ponedeljek ob 7h zjutraj moram bit v kliničnem centru in bom med prvimi operirana in ker imam veze bom mogoče že zvečer doma,če bo vse ok...držte pesti.

bomo držali pesti, da bo vse tako, kot mora bit!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
3.12.2010 12:45:56   
Anonimen
Držimo pesti!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo včeraj zvečer bili v P, ker je zgledalo, kot bi mi začela odtekat voda, pa smo ugotovili, da le ni to to in sem zdej doma user posted image   Zaenkrat sem še 2v1, čeprav se iskreno ne bi nič branila, če bi blo treba it rodit user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3879
3.12.2010 18:31:19   
nmagk
Punce hvala

Živa mal še počakaj,počivaj naj te crklajo in še malo zdži pa bo,takoj po novem letu pa pejt.user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
3.12.2010 18:38:20   
nmagk
A ja sm vam pozabla povedat,tle loh na fb pa raj ne bom ker mam tud jest nekaj prjatlov od sina gor...ja dans sm spoznala svojo ,,tamlado,,in bo prva njegova punca k bo prespala pr nas...jao tamlade so na pohodu...uf sm že stara in res je cajt da se zašijem,ker še svojih ne bom gor spravla loh že vnuki pridejo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
3.12.2010 19:22:12   
Anonimen
KONČNO VIKEND!!!

Nismo mogli na dvorišče zapeljati, tko da smo takoj ob prihodu domov kidat... Sem še jaz malo pomagala dragemu, ker je hitel ko pri norcih in se mi je zasmilil user posted image

Sicer pa sem neki prehlajena... Kiham že cel dan ko utrgana, pa smrkat sem začela zdej user posted image Upam, da ne bo šlo na slabše user posted image

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3882
4.12.2010 9:03:49   
ledenka
nmagk, kako je tamlada, je vsaj pomagala zajtrk pripravit? user posted image  

eh, se moram umit, oblečt pa kidat... pa HB za Mercatorjevo dostavo na dom, se bom danes pustila kar razvajat user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
4.12.2010 9:51:51   
Anonimen
Joj ajsi si mi lušte nardila z Mercatorjem, pa sm ugotovila da v naše rovte noben ne dostavlja user posted image   JST BI ŠLA NAZAJ U LJ!!! user posted image   Sem mislila, da bomo šli malo ven, ati bi lahko skidal, midva z Žigatom bi pa snežaka naredila... Pa se ne morm odločit user posted image   Me je dragi danes vprašal, če bomo kej pekli... Nevem kaj se mu je zgodilo... Sm pa misnla še smrekco postavit danes, pa perila mam kr neki za oprat user posted image   Bomo vidli, če nam bo vse uspelo user posted image

Jst nevem a ta sneg ne misli nehat padat???  Naš otrok je bil samo 4 dni ta teden v vrtcu in danes zjutraj je že pokašljeval, ko se je zbudil user posted image GROZA!!! user posted image

Katrinči si nas ti tudi zapustila?

Nmagk kako je blo ponoči? user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3884
4.12.2010 17:49:04   
nmagk
Ta noč je bla ok,hvala bogu,sam me skrbi ponedeljek se bliža,upam da ne najdejo še kako sranje ko me bodo odprl,te bolečine mi niso všeč,ampak bo že mogoče je od tega ker res nisem imela več kot 2 leti zdej v mes M.

Tamlada je ok samo je še ful sramežljiva,zato se je bolj gor v sobi držala,ampak sej bo če bo ostala z Nejcem se bo mogla navadit,na velik upitja smeha .....ker smo k adams famili,do zdej ni nobena dolg zdržala pr našmu Nejcu je vse kmal skenslu,mogoče ta bo k jo je dam prpelu in to še čez noč.....no ja bomo vidl,sicer pa katera bo njemu ljuba bo tud men,bom dobra tašča,glede na to da mam jest žleht taščo bom probala bit boljšauser posted image ,no ja res pa da se bo vsaka mogla navadt na našo ludo famili.user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
5.12.2010 8:42:04   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Sm vse sprobala, pa ne dela... Včasih dela, včasih ne user posted image   Zdej po novem javlja neko napako pri kateri mi z backspace-om vrže ven porazno okno user posted image

ja pol pa vedno copy-paste deli da imas shranjen...sej ce ti en stavk zbrise ok, ce ti pa vec...a jojuser posted image user posted image user posted image user posted image

o fino - caki, a to bo una hitrejsa in boljsa metoda....

Punce hvala

Živa mal še počakaj,počivaj naj te crklajo in še malo zdži pa bo,takoj po novem letu pa pejt.

tocn to...pocaki se...pa dej na pdp rodi - lej kok noro dober datum je 11.1.11user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ja sm vam pozabla povedat,tle loh na fb pa raj ne bom ker mam tud jest nekaj prjatlov od sina gor...ja dans sm spoznala svojo ,,tamlado,,in bo prva njegova punca k bo prespala pr nas...jao tamlade so na pohodu...uf sm že stara in res je cajt da se zašijem,ker še svojih ne bom gor spravla loh že vnuki pridejo...

ooooooooooooo...a res, zanimivo....a prespala bo...hm zanimivo
jaz mam zaenkrat 2 pupi in vrjemi da ''tamaldih - zetov'' ne bo pri nas...vsaj za prespat ne...oci ze studira o jagrihuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ta noč je bla ok,hvala bogu,sam me skrbi ponedeljek se bliža,upam da ne najdejo še kako sranje ko me bodo odprl,te bolečine mi niso všeč,ampak bo že mogoče je od tega ker res nisem imela več kot 2 leti zdej v mes M.

Tamlada je ok samo je še ful sramežljiva,zato se je bolj gor v sobi držala,ampak sej bo če bo ostala z Nejcem se bo mogla navadit,na velik upitja smeha .....ker smo k adams famili,do zdej ni nobena dolg zdržala pr našmu Nejcu je vse kmal skenslu,mogoče ta bo k jo je dam prpelu in to še čez noč.....no ja bomo vidl,sicer pa katera bo njemu ljuba bo tud men,bom dobra tašča,glede na to da mam jest žleht taščo bom probala bit boljša ,no ja res pa da se bo vsaka mogla navadt na našo ludo famili.

ja tud moja tasca ni fajn, bom jaz probal biti veliko boljsa...tko k je moja mami mojemu - madona ga razvaja....
hehe...zanimivo pa mate a neuser posted image

ziva - kako si - se bolje pocutis, ej moja suzana itak skoz neki kaslja pa svecko ma...po mojem bo tko celo zimo....user posted image
mi mamo tud velik dela pa kar odlagam - na pol k bo suzana v vrtcu k bom lazji dop pospravla vseuser posted image user posted image user posted image user posted image

k nam tud noben ne pride - rovte so se dobre - mi se nismo pri njih, smo se korak nazaj po civilizacijski lestvici....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
5.12.2010 9:13:14   
Anonimen
oooooo katrinči se je oglasila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mah sej sem se sprijaznila, da bo tako celo zimo, zdej k je bil doma, se je pa tko lepo pocajtal... user posted image   Mah bo že... Neki pa mormo požret zato, da lahko čez dan malo počivamo user posted image

Ne da se mi kuhat danes user posted image   Kaj boste pa ve kuhale?

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3887
5.12.2010 12:35:41   
nmagk
Katrinka ne grem po novi metodi se je odloču za klasiko,on že ve,grem pod narkozo,samo je rekel da če se bom 6 ur po narkozi dobr počutla da me bo dal domov ker ful težim,joj kaka muka je men u bolnc bit....

Živa jest mam dans govejo juho tenstan krompir,piščanec v česnovi omaki al pa govedna iz juhe,pa solatka,potem pa jabolčno pito in marmornati kolač se že peče,pita je pa že pečena...zdej ta teden pa upam da me bo z kuhanjem mal mami pocrkljala,da mi ne bo treba že v tork kuhat...

Punce držte pesti jutr,mene je tooooook strah,čeprav sama operacija ni nek bav bav,sam not morm u bolnco toooooooo me j.......user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
5.12.2010 16:55:29   
Anonimen
NMAGK drži se!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej na POP TV je Glej kdo se oglaša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Grem gledat user posted image

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3889
7.12.2010 7:50:13   
lumpa6
oj punce
jaz sem tudi ljubljančanka, sem prav vesela da sem vas našla, ali se vam lahko pridružimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
7.12.2010 9:54:22   
ledenka
lumpa, pozdravljena in dobrodošla user posted image

nmagk, kako si?

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
7.12.2010 10:19:39   
nmagk
Sm uredu samo še boli ker ne jemljem tablet proti bolečinam,zaradi Karolince,ampak bo že,še kak dan in bo ok,matr tole je kr komplicirana stvar sm mislila da bo lažje,zdej en mesec ne smem dvigat več kot 5kg,dobr kuhanček je lahek in bo šlo user posted image ,pol en mesec brez seksa,tud to bo zlahkoto izdržat,men,možek bo pa mal trepl,**** jest pa zdej trpim,čez 2-3 mesece moram nazaj da vidijo če so se te klipsne dobro vrasle in da je to pol 100% in še slikat bom mogla medenico,ker mam baje totalno razštelano,da se pol vidi al se bo to vse lepo poklapalo....halo samo sranje,če gre pa dec na sterilizacijo gre ambulantno nč ne boli pa takoj je 100%...ma čist povsod ženske bolj nasrkamouser posted image

No glavno je da je za mano in da tale teden pridem k sebi pol pa mora past kak kuhančekuser posted image ..se bomo zmenle a ne??????

Lumpa dobrodošla.....user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
7.12.2010 11:12:21   
Anonimen
Lumpa dobrodošla...  Seveda se nam lahko pridružiš... user posted image

Nmagk se spomnim pri mami moji kako je to zgledalo... Je bla kar ene 14 dni na bolniški če se ne motim... user posted image   Sej bo... Še kak dan potrpi, potem boš pa vsaj imela izgovor, da bodo tudi drugi perilo in podobno rihtali, ker ti ne boš smela user posted image

Kuhanček? SEVEDA!!! Kdaj in kje???  user posted image

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3893
7.12.2010 12:36:40   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

oj punce
jaz sem tudi ljubljančanka, sem prav vesela da sem vas našla, ali se vam lahko pridružimuser posted image user posted image user posted image

o lumpa...midve sva bile pri noseckah skupi pa septembrkah tudi a neuser posted image

nmagk - kako pa to da sta se vidva odlocila da gres ti in ne moz na operacijo - no, ce smem vprasat...me pa veseli da si bolje zeuser posted image

ziva - kako buhi....
mi smo vceraj jedli knedle v juhi, pire in spinaco, sem med uvajanjem bla pri kolegici na vrhniki pa je kosilo naredi in mi celo dala se nekaj ostale spinace za domov tko da je blo samo pol za skuhat...hehe
znajdi se a ne....

ej...naslednji teden bi slo se kej vidt jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cez uro pa ze sibam po suzano, no ne sibam k sem zjutraj na radar padla - ce majo pa tok blesave omejitve in itak da so me dubl....pa nisem norela, bom zdej k star ata vozila...bljakuser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
7.12.2010 14:50:05   
nmagk
Katrinka nisem vedla da je to tok komlicirano,mož pa ja sej veš moški ponos ja on bo pa kastriranuser posted image user posted image user posted image ,ma sej je reku da če bi on vedu bi tud on šel rajš kot pa da mene zdej tako gleda,ja vidiš kaj vse ženske potrpimo...user posted image

Živa ja kuhanček pa pade ja se loh kej zmenmo za drug teden,al pa pol naslednji,mamo še 14 dni cajta v bistvu s tem tednom še 3 tedne do praznikov...kr ment se začnimo,me se tko dolg menmo...user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
8.12.2010 5:45:00   
katrinka

Katrinka nisem vedla da je to tok komlicirano,mož pa ja sej veš moški ponos ja on bo pa kastriranuser posted image user posted image user posted image ,ma sej je reku da če bi on vedu bi tud on šel rajš kot pa da mene zdej tako gleda,ja vidiš kaj vse ženske potrpimo...user posted image

ja to mas prav ja...jah zdej je konec a ne...vazn da se ti spocijes in naberes novih moci....

evo jaz ze pokonc, k je sandra hotla jest, zdej se mi pa ne splaca nazaj spat k morm itak kmalu pupe porihtat da gremo v vrtec....
vceraj je imela suzana vrocino pa cist brez moci, bomo vidl kaka bo k jo zbudim,drugac bomo pa domauser posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
8.12.2010 8:36:50   
Anonimen
JUTRO!

midva sva pa danes doma ostala... Tamali tko grdo kašlja, da nevem če ga ne bom peljala k P user posted image   Pa drisko ma še vedno user posted image   Oh ja... Naj mu bo... Se bomo malo crkljali danes user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3897
8.12.2010 9:05:13   
katrinka
o joj...mi smo meli tud dva tedna dolg drisko pa smo dali blato v laboratorij pa je blo vse ok, drugace pa zdrava, vceri vrocina k je ponoci sla....jaz sumim itak vedno zobke k jih mamo tok malo....ma bomo vidl kako bo dons

ziva - malo lenarite, pri takem vremenu tko ni za nikamor....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
8.12.2010 9:14:51   
Anonimen
Pride babi po naju in naju pelje k P, ker me je malo strah tega suhega kašlja... Bolš, da ga peljem pokazat in sem mirna, ne? user posted image
Jst tudi vedno na zobke najprej pomislim... Ampak tale kašelj me malo skrbi zdej... user posted image   Imamo pa sicer 6 zobkov in eno špičko user posted image Pa vi Katrinči?

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3899
8.12.2010 9:21:10   
katrinka
isto brez spicke - 2spodaj, 4zgoraj...
ja pejd raje ja...sej moja je tud neki kasljala pa se je umirilo - samo ves ni cudn da je tko - 5 dni minus da nas zebe, pol tale odjuga - 12plusa...halo, jutr ze ohladitev...katastrofa
jaz se namatram da obe pupi porihtam pa v vrtec v prvi stuk nesem in mi je vroce itak...pa svicam k sem oblecena k medved...pridem pa ven me pa malo napiha pa je...sem vceraj bla cist brez glasu...vse ok samo glasilke na off....

no, moj je bil veseluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.