|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
8.12.2010 9:26:37   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Verjamem, da je bil vesel ja... Moj bi bil tudi, ampak žal nima te sreče... Se mi še ni zgodilo, da bi brez glasu ostala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   GOD LOVES ME user posted image user posted image user posted image

Ja sej ni čudn, ja. Tale vreme je čist u pi.... Kr neki... Skoz mokro, vlažno, enkrat mrzlo, enkrat toplo,... Sej naš je bil včeraj tudi malo boljši, ampak ponoči pa spet slabši... Zato sem pa kar poklicala in sem rekla ziher je ziher... V vrtec pa itak z drisko ne sme, tko da mora bit doma. Zdele sem mu skuhala suhe borovnice, pa Bio Gaja nam pomaga pri driski. Mu vedno ustavi. No včeraj je dobil 5 kapljic, pa se še ni umirilo. Zdele mu bom pa borovnice dala, samo da se ohladijo... user posted image

Tamala po trebuhu pa tako zganja, da mam res občutek, da bo kr ven pobegnila user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3901
8.12.2010 10:21:39   
katrinka
a pupica nagaja...heheuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja prav je da gres k dohtarju...itak...sporoc kaj bouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
8.12.2010 15:16:56   
Anonimen
Bronhiolitis... Ventolin in neko pumpico smo dobili, jutri pa nazaj na kontrolo... Bomo vidli kako bo jutri user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3903
8.12.2010 17:28:31   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Bronhiolitis... Ventolin in neko pumpico smo dobili, jutri pa nazaj na kontrolo... Bomo vidli kako bo jutri user posted image

ma ne no...revcek...pikepoke posiljam....javi se kako vam gre

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
8.12.2010 19:56:23   
15.7.
pozdravljene lj mamice. imela bi eno uprašanje, ...

rada bi  prosila kero mamico, (zdej newem ali da je po rodu iz srbije ali bosne), lahko pa tudi naša slovenska mamica, ... uglavem jaz sem enkrat delala baklavo pa ni bila dobra. jo je pa moj jedu , ko jo je ena gospa iz srbije nardila in je bla full dobra, ko je plavala v cukru.

uglavnem, da ne bom zabluzila, a mi lahko katera na MOJE stroške speče uno ta pravo baklavo, da bo res plavala v cukru, ... prosim zs. pa hvala, ...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
10.12.2010 20:50:28   
nmagk
No zdej pa dost,dva dni smo že na drugi strani...ej,ej ljubljančanke,kam ste namenjene....da vas nč niuser posted image ...evo sm nas mal dvignla...kjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee steeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee............................................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
10.12.2010 21:38:29   
Anonimen
nmagk že dva dni gledam da se nobena nič ne oglasi, pol pa tut jaz nimam motivacije za pisanje user posted image   Pa sej itak vse izveste na FB user posted image

Ampak vseeno mi je škoda, da je tema čist zamrla user posted image   Smo se mele lušno lublančanke user posted image

Kdaj se torej dobimo? najbolš, da kr dan in uro določmo, ker drugač se bomo samo ena drugo spraševale kdaj se dobimo in kot bi mignil bo decembra konec user posted image

Jaz predlagam sredo! Ste za? Dopoldne ali popoldne? Meni je načeloma vseeno...

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3907
11.12.2010 6:53:34   
katrinka
naceloma loh v sredo...jaz raje dop...itak
a nic ne morem obljubit k sta obe pupi prehlajeni....madona, zdaj ze jaz v startu pisem da ne morem...jaz nimam pojma kako se bomo vidle - dejmo v sredo in ce bomo ok pridemo, kdaj pa kjeuser posted image jz sem brez idejuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
11.12.2010 16:31:57   
nmagk
ok loh v sredo sm za kje pa??...in kdaj???

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
11.12.2010 21:30:14   
Anonimen
Če se dobimo dopoldne, potem lahko kakšna Supernova, Citypark,... Kaj takega? Pa ura bi nama ustrezala okoli 10h, 11h?  Sej nevem a bova oba s tamalim al bom sama... No bomo vidli user posted image

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3910
12.12.2010 17:27:39   
katrinka
ja meni bi supernova ustrezala...ob enajstih - pol dvanajstih...da ne grem pol dam ampak direkt po suzano...da ni sandra tok v lupinci

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
12.12.2010 17:56:14   
Anonimen
Men je kul... Kadarkoli... user posted image user posted image user posted image

katrinči a ste kej boljše?

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3912
13.12.2010 6:11:22   
katrinka
jutro...ej 39 vrocine, ampak zobkom pripisujem, ji raste dvojka spodaj in stirica zgoraj...spala nic ponoci, joka...
bom vidla kako bo danes
drugace pa sreda ok - torej supernova 11:00-11:30

ziva
katrinka
?????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
13.12.2010 13:00:52   
ledenka
katrinka user posted image user posted image user posted image

uživajte v sredo, jaz bom v mislih z vami user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
13.12.2010 18:39:58   
nmagk
Vela za sredo pridem sam upam da mi mož ne odpelje že avta,ga prodajava namreč,če ne pa pridta k meni ali pridite.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
13.12.2010 19:16:40   
katrinka
ledenka - ti ne mors dop a ne k mas sluzbo...ma enkrat se mormo organizirat pa otroke dat ockom v varstvo pa iti zvecer na na vecerjo...a pravuser posted image

nmagk - sporoc kako bos z avtom....

ziva - a ves da sva prav frajerki k nama jeratal dobit kombinezoncke....user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
13.12.2010 20:29:32   
nmagk
Katrinka jeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image  za predlog ja pejmo enkrat same zvečer ven.
Sporočim jutr glede avta.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
13.12.2010 21:13:04   
Anonimen
SPET NAPISALA CEL SPIS IN JE ZBRISALO!!!!

Kr grem, drugač bom računalnik sesula....  Ne manjka mi več dosti, da se izpišem iz te po-ukane Ringaraje..... Čist preveč nas imajo za norce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3918
13.12.2010 21:24:03   
Anonimen
Sem se malo pomirila user posted image
Evo me od moje G... Pravi, da je ob bolezni (infektih in prehladih) normalno, da so cukri podivjani, tko da čakam na jutri kaj bo rekla ga. Tomažičeva... Sicer pa sem dobila napotnico za dr-. Steblovnikovo v P, da ona poda svoje mnenje in se odloči o indukciji poroda in spremljanju nosečnosti...  Jutri poročam dalje....

Sicer pa sem ZA sredo, kjerkoli že...

Katrinči carice sva - predvsem ti... Če bi bla jaz na tvojem mestu, bi verjetno koga na gobec tam sunla.... Mislim kaj folk dela za ušive pajace user posted image user posted image user posted image
Drugače pa - a se tebi tudi zdijo hlačnice pretirano ozke? Me je strah kako bo to oblačit... user posted image

NMAGK kako si?

Ajsi kako mali M?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3919
14.12.2010 8:27:28   
lumpa6
oj bejbe
jaz sem tudi ljubljančanka, ali me vzamete medseuser posted image

a ve hodite z otročki vn , ker je tako mrzlouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
14.12.2010 8:31:11   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

SPET NAPISALA CEL SPIS IN JE ZBRISALO!!!!

Kr grem, drugač bom računalnik sesula....  Ne manjka mi več dosti, da se izpišem iz te po-ukane Ringaraje..... Čist preveč nas imajo za norce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

če te ne objavi greš na , puščico za nazaj, in ti vse vrne, nato kopiraš in poskusiš še enkrat, meni vedno uspe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
14.12.2010 10:53:09   
nmagk
Živa te kr vidim kako si popizdila user posted image user posted image user posted image ,mirno kri,comp pa ja ni nč krivuser posted image user posted image user posted image
Jaz sm sedaj uredu,rečmo če odštejem da me še vedno dol tišči ampak to ni tak problem,upam.Z mojo mami je vse ok ,učeri dobili potrdilo,da ni rak zato se ga bom v petek k ma brat žurko v lokalu nažrla do podnauser posted image user posted image user posted image ..ja itak da spet mal nabijam ampak se ga bom res user posted image user posted image user posted image

Jutr velja ampak bi res loh k men pršle,že zarad otrok se bodo lažje igrali,Živa na en dolce gusto a kaj praviš.....user posted image ...jest bom po moje sigurno brez avta,gre papa,novga dobim pa šele 10.januarjauser posted image ,ampak bom že prežvela,ker bo rdeeeeeeeeč user posted image

No povejte????Lumpa vabljena tud ti....

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
14.12.2010 10:58:22   
ledenka
sem fauš user posted image  

sam po pravic povedano itak do naslednjega leta nimava cajta user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
14.12.2010 11:23:57   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

oj bejbe
jaz sem tudi ljubljančanka, ali me vzamete medse

a ve hodite z otročki vn , ker je tako mrzlo

ej lumpa dej pridi jutr...bomo mal cvekale,otroke zadekat pa it...sej gre...no, avto vsaj 15 min prej przgat - vsaj pri nas je treba k drugace ne gre...hehe

IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Katrinka jeeeeeeeeeee  za predlog ja pejmo enkrat same zvečer ven.
Sporočim jutr glede avta.

planiram kej narest januarja, da damo tole decembrsko guzvo cez - mormo preden ziva rodi...sej me bo fentala k sem napisala januarja...hehe,ona bi sla tko ze kmal rodit a ne

ziva
- ma itak da sva carice - ene redkih k sva duble k sva gotle - je skor tepst sem se mogla...obup
vsaj vem za drugic...katastrofa
no bomo jutr o tvojem cukru a prav....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
14.12.2010 15:13:24   
nmagk
Haha vidve vidm da sta ulafane za boje v Lidlu,bom drugič pol kr vama naročila da mi izborita kako coto...user posted image user posted image user posted image

Kaj je zdej se vidmo jutr in kje...

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.