Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: missD In če zamudiš dobi otrok nov zagon energije,rata tečen in težko zaspi, tudi spanec potem, ko končno zaspi je slabši,bolj nemiren. To je pa se kako res. Ce zamudi spanje, dobi novo energijo, samo zaspanost mu pa ostane in rata nekako agresiven, pa mal se mu blede, zaspat pa ne more. To se pri vecjih ful pozna. Starsi imajo 2 opciji - ure in ure poskusat otroka uspavat, kar bo verjetno uspelo sele ob naslednji spalni rundi in starsi bojo izmozgani , ali pa delovati normalno naprej, kakor da je odspal svoje, ce in ko bo zadosti zaspan, bo sel spat. mamamajca a joka, ko ugasnes luci? po moje pa ze povezujejo stvari, recimo Lien moje narocje in obraz povezuje s hrano in zacne ful prijazno, upajoce gledat, grulit in cmokat. tudi ze pozna, kako ji glavico primem, ko ji hocem nosek spucat in se ze vnaprej otepa. pa ce v posteljici jokca in stojim zraven in ji samo govorim, bo se naprej jokcala, dokler je ne odkrijem, da jo bom vzela ven. te signale, ki jim sledi ugodje ali neugodje, takoj prepoznajo. poskusi ga dati spat za noc pri luci, da vidis, ce je res to krivo. mogoce pa preprosto ni zaspan, pa mu ni vsec, da ne vidi okoli sebe. tinaaleks renovacija za duso a ne? caroline1 mleko ji nakapaj v ucek. da se ne drgne, ker bi jo srbelo? tako mali se se ne znajo praskat. lilli 35 je tvoja puncka Lana ali iana? Ne vem, katera je prva crka . pokora ful si me nasmejala s to moko . yummy na slikico , na drugi bi ji pa kapico dol potegnila, da pokaze okice . sasadejan upam, da se ne bo zobk, ce dojis . lahko pa traja par tednov, predno se prebijejo, ceprav je belo, lahko pa je tudi par dni. Toliko vas berem o tej vecerni sitnobi, da lahko samo trkam, da pri nas tega ni. Je pa Lien najmlajsa tukaj, pa se vedno sprasujem, ce se bojo take stvari zacele cez par tednov . Upam, da ne.