Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Urša Petarda, že kaj odštevaš? Te kaj popadki dajejo? Mene zelo, tisti lažni, se sploh ne spomnim, da bi jih imela v prejšnjih nosečnostih toliko. Nič še ne odštevam, Urša... ....pravzaprav me vsake toliko prešine, da imam kmalu rok...vendar sem še v fazi, ko si nikakor ne želim, da bi že rodila in močno, močno, močno upam, da bo naš prijokal na svet šele januarja . Počutim se super, pride sicer dan, ko me trebuh grozno moti...ampak res redko, redko....v bistvu jaz ŠE VEDNO sploh ne dojemam, da bomo kmalu imeli še enega člana....pa moj tudi ne.... pa še vedno nimam nič pripravljeno (zdaj bi pa res že bil čas )...no, ok...imam oprane in zlikane oblekice za prvo silo, nimam pa ne flašk, dudic, lanolina, blazinic za dojenje....ma nič ....malo k temu botruje tudi dejstvo, da sem skoz z juniorjem doma... saj zdaj bo vikend, pa ne bo v službi, pa upam, da se uspem spakirat Jap, nekako tako se je meni godilo lani... Sem prišla na sprejem v P s popadki na osem minut, pa sem še babici (bile sta kar dve- do uh nasmejani) spraševala, če zdaj onidve čisto zares to mislita da jaz moram iti rodit. Sem hotla shandlat še kakšen sprehod in kavico po Mb, pa se več nista dali prepričati. No, še dobro da ne, ker bi drugače lahko kje na starem mostu rodila...
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|