sonya1
|
Evo mene ! Dobro jutro, ampka res dobro vsem ! So me že navsezgodaj nekaj razpištolili v službi in sedaj sem se zaprla v svojo kamro, kuham mulo in vam pišem . Raje to, kot da rem že navsezgodaj koga napizdit. Pol me pa gledajo kot politi cucki, na koncu se najde pa še kakšna taka pripomba: nosečnice, hormoni naredijo svoje, kaj češ Grethy, lepo da si se javila. Gigi bla zelo pridna, uredila seznamček. Dekleti, kako pa kaj plan K ? Že v delu? Loremi, nisem imela zadnjič časa pokomentirat tvojega možeka. Se kar skoraj v vseh točkah strinjam z Gigi. Bogve, kako je tvojemu, ko se vama tole dogaja. Se mi pa zdi, da njega še zate skrbi povrhu. Se mi zdi, da te ima rad in bi rad pomagal, je pa neroden kot sto vragov. V glavem res vse imamo take, kot smo si jih vzgojile, malo je pa še njegova mama pomagala. Verjamem, da bo pri vama še vse dobro. Če imaš možnost, pa le par dni nekam pojdi, bodi prijazna s seboj in malo razmisli. Se bosta vsaj malo pogrešala Miši, jaz pridem iz službe šele ob pol šestih šestih zvečer, ko je že trda tema in mrzlo kot pri nrorcih, tako da misel na kaken sprehod ni niti malo privlačna . Poskusila sme pa že vsa domača odvajalna sredstva in to vsakega kakšen teden, da bi videla, kaj se bo zgodilo.Nič pretresljivega ali celo sploh nič. Sem cel teden jedla kislo zelje, v normalnih razmerah bi bila to huda driska, zdaj pa; samo vetrovi, da ni bilo mogoe biti z menoj Bom poskusila še Krucejev nasvet; fige in Coca Cola. To se najbrž je in pije skupaj. Se mi zdi sicer čudno, ampak kaj še vse je čudnega. Kruce upam, da si kul in da do konca leta ne boš imel preveč dela. javi se kaj pogosteje, zmeraj kaj pametnega poveš Vse nosečke , upam, da se dobro počutite in uživate maksimalno. Saj kolikor berem, se mi zdi, da ste vse doma, razen mene. Ko sem jaz Vogerju pojamrala, da se slabo počutim, mi je povedal; Ja, gospa, stari ste. Pa sem imela. Pa saj bo, samo da je s pikico vse v redu. Pa čisto po pravici povedano, da sem doma, mi gredo same neumnosti po glavi in sami črni scenariji in samo razmišljam, kaj vse lahko gre narobe.... Pogrešam Fidiko in Nasko. Tassi, upam, da sta v redu in da bosta vse lepo uredila. Mikli, komaj čakam, da mine tole čakanje. Imam pa dober občutek. Pa za Pikico tudi. Vidim, kaj vse načrtujete za praznike in kakšni jedilniki . Jaz pa letos prav nič. Za Božič je pri nas tako in tako treba biti doma. Prej, ko sva bila še skupja, sva se morala malo organizirati, kje bova, za letos se pa ve, kje bom. Pri mami. Mi bo spekla potico n skuhala klobase. K polnočnici ne bova šli, je premrzlo, da bi bluzile naokoli. One že malo v letih, jaz noseča . Bova kar na toplem, pa mogoče kakšno poiskali na radiu ali TV. Za Novo leto pa najbrž pr prijateljih, ravno toliko da ne bom sama. Pa čeprav tudi če bi bila, ne bi bilo nič hudega. Zdaj, ko sem srečka , se mi zdi, da mi pa res ne more biti hudega Imeje se skrano lepo na danšanji zimski dan. Pa še jutri, pa pojutrišnjem, pa drug teden, pa....
|