mismis
|
Dober dan vsem skupaj... ja, mi zadnje čase kar spimo , je oči to be priden in nas pusti spati... vidim, da ste vse nekaj pridne in imate plane za božične in NL večerje, no saj midva imava tudi povabljene prijatelje in si naš že sedaj razbija glavo z jedilnikom. Maussi, sem mu prebrala tvoj jedilnik, je rekel, da bo kakšno idejo črpal tudi iz njega , tako da babe ve kar pište jedilnike, lahko tudi recepte, naš bo pa izbral kar bo kuhal Evo dedci, jaz se sicer nimam pravice oglašati, ker moj je res super, mi pa rata včasih znoreti nad njim, seveda popolnoma upravičeno, npr. takrat ko mi hoče bajto pomiti po tleh, ne da bi prej posesal , ma kdo jih je učil, da lahko kvalitetno pomiješ tla, ki so polna zemlje in pasjih dlak, ne da bi jih prej posesal. Zaradi tega sem se pa pripravljena vedno skregati z njim . Drugače pa ja res imam srečo, da ga je mama vse naučila, naš zna kuhati, pomivati, šivati, pospravljati, prati, okoli bajte delati...ja vem, da ste mi fovš in ja ima brata, ampak je čisto drugačen kot naš. Roži, mi smo tudi dobili obvestilo o pingotih, imamo pa jih , le kdaj bomo mi to ponucali. Žižek, kako si mi ti, si danes kaj bolje, ali te še matra. Teddy, nečaki so pridni, upam da bodo tudi potem tako pridni. Vi ste se pa super zmenili, samo ni mi jasno, kako bosta to izvedla brez stopke, a ti bo punkcijo delal še preden bodo folikli dosegli kritično točko? Hermy, super za krčke, pestke da so se končali . Rokice pa kar šparaj. Sonya, tudi jaz imam probleme s prebavo, to smo malo rešili s pitjem toplega Donata na tešče, kislim zeljem (njami njami) in sprehodi. Namreč, vsako popoldne grem z mojima dedcoma na sprehod, kar mi požene kri po žilah in sistem začne ponovno delovati, tako sem dosegla, da grem na stran vsaj vsak drugi dan. Miklarom in Pikovit, saj vesta da navijam za vaju Alpog, a bo... Loremi, dobra plat vsega tega je, da je samo še 16. dni do konca decembra...potem bo tudi tega žalostnega obdobja, ki te spomnija na vse, konec.... Drži se tamalu, mi imamo nuhalno 30.12., jo komaj čakamo in priznam, da smo malo živčni Ampak glede na to, da imam še vedno enake znake kot na začetku, vem da bo vse v redu, ma saj mora biti, zdaj smo itak mi na vrsti