sonya1
|
Srečica, ja, prvič sem noseča. Prej sem vedno mislila, da ima še dovolj časa in da se mi nikamor ne mudi. Vpliv starejših zvezdniških mamic . Misliš, če so one lahko, bom pa jaz tudi. Pol pa hladen tuš; najbrž en bo šlo tako lahko. Sem pa spomladi letošnjega leta naredila tako, kot si mi punce t svetovale. Šla sem na pregled k dr. Voglerju v Bežigrajski dvor. Prvič sem šla k njemu samoplačniško, sva se malo pogovorila. Zdelo se mu je, da potrebujem še nekaj preiskav, med njimi klomifenski test in HSG za začetek, zato me je takoj naslednji teden naročil v svojo ordinacijo v Leonišču. Dr. V. sem nato vzela za osebnega ginekologa, on pa mi je takoj dal napotnice za vse preiskave. Rezultati vseh so bili brez posebnosti. Ob zanositvi sem sicer jemala klomifen, po 1 tableto, je pa dr rekel, da niti ni neke prave potrebe, da ovulacije so. Tudi jaz nikoli nisem imela nobenih težav in nobenega vnetja, vedno redne menstruacije. Sem pa bila stara 41 let, tako da ne vem, kakšne preiskave še delajo po 42. letu. Ne vem, kdaj so spustili starostno mejo, ker so meni še letos spomladi v Leonišču rekli, da delajo postopke do dopolnjenega 43. leta. Tako da poskusi, mogoče še malo potrpežljivosti, čeprav je žal še kako res, da v tem primeru čas pač ni naš zaveznik . Loremi, bom še še enkrat napisala, kar sem že. Po tem, kar pišeš, imam jaz občutek, da je tvoj dragi samo ena velika, velika neroda. Se mi zdi, da mu enostavno ni jasno, kaj si ti želiš. Najbrž malo, mogoče celo zelo razvajen, ampak je že res tako; ne moreš dedcu vedno vse k riti prinesti, pol pa enega lepega dne hočeš, da je vse drugače. Čisto te razumem in vem, kako je, ko si želiš, da bi te kdo pocrkljal in zate naredil kaj lepega, pa se tvoj nato niti ne spomni, ker pač tega ni nikoli počel ali pa le v zgodnji fazi veze. Mislim, da je taktika, ki jo predlagala Gigi, najboljša. Enkrat je tudi Fidika govorila o tem; ključ do uspeha je ponavljanje, ponavljanje, ponavljanje... Kaj češ, takih kot so Miškolin je na svetu le omejeno število. Miši, mogoče bi pa tvoj organiziral kakšen tečaj; saj veš tako; moški za moške . Po moje bi jih že iz tega foruma večina punc svojega z veseljem vpisalo
|