|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
16.12.2010 12:17:17   
sonya1
Kje pa ste danes vse ? user posted image

Jaz ravno do zdravnika: Rh negativna, me je sestra gledala kot tapravega imbecila, ker res nisem vedela, kdaj moram dobiti injekcijo in da jo moram dobiti tako po amniocentezi.
A mi lahko katera razloži, zakaj naj bi jaz, ki še nikoli nisem bila noseča, ki sploh nisem vedela, da sem Rh negativna, morala kaj vedeti o tem. Saj zdaj bom že malo pogledala kako in kaj, do zdaj pa za to res ni bilo nobene potrebe.
Dobila napotnico za amnicentezo. Sem "prekužena" za toksplazmozo, torej grem lahko na kosilo spet na solato tja, kjer jih imam na sumu, da se ne pretegnejo ravno s pranjem solate. 
So pa tile prelgedi proi Voglerju ekspresni; mogoče vse skupaj 3 minute. Je vprašal če sem v redu, je kar sam odgovoril, da sem. Ko sem mu rekla, da me bolijo križ in kolki, je rekel, da njega tudi. Pa sva opravila.  Ne vem, kaj naj si mislim. Saj najbrž se bolj posveti nosečnici, če so kakšni problemi. havalbolgu jih pri meni ni in naj tako tudi ostane.

Kje pa ste danes vse; komaj za vzorec se vas je javilo, jaz bi pa ravno dane sutegnila malo poklepetati.
No, če se imate res lušno, pol vam je oproščenouser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
16.12.2010 12:43:15   
neodkrita
Pozdravljene pikssne!!
In ker danes ni gužve tukaj bom pa jaz dala roke iz žepov in napisala nekaj kar tako. Naštevala vas ne bom vseh po vrsti ker vas je preveč in ker jaz spadam že bolj med 50- kot pa 40+.
Upam, da ste vse dobro, da ni katera zmrznila!!!!

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
16.12.2010 15:31:03   
mismis
Dober dan,

evo ta najbolj lenega človeka na svetu user posted image , sem se pa zdajle celo spravila mafine pečt, kdo bi si mislil.

Sonya, tudi jaz sem rh negativna, kar pomeni da moraš dobiti inekcijo pri vsakem posegu, v 28. tednu,  porod, splav... s tem se ustavri neka zaščita, da se v naslednji nosečnosti pri otroku ne pojavi Rh bolezen. Meni je G dala poleg materinske knjižice še knjižico, kao nek dodatek Česar morda še niste vedeli...

Akvič, lepo da si bolje user posted image user posted image user posted image

Neodkrita, smo dobro, kaj pa ti? Si dobro?

Gretič, kako si nam ti? Spet na polno zaposlena?

Loremi, a sta šli štante gledati in na kuhanca? Mene tudi naš prepričuje, da bi šla jutri, pa me je kar malo strah, da me ne bi kdo videl, ko sem ravno na bolniški

srečica17, a jajcevode imaš prehodne? Namreč to je predpogoj za vse, drugače pa tako kot ti je Žižek napisala user posted image , pa veliko sreče

Teddy, kdaj bo spet dopust?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
16.12.2010 16:47:22   
gigi1
Miši lenobica naša user posted image

Aquica user posted image user posted image user posted image

Sonya zakaj pa hodiš k dr. V? A je on sedaj tvoj izbrani G? Če hodiš samoplačniško, bi bilo mogoče bolje, da greš k Jeričeviču ali h komu drugemu. V. je strokovnjak za neplodnost in ga to tako okupira, da se nosečkam verjetno ne posveča toliko kot bi si želele.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
16.12.2010 17:48:09   
aqua77
Ojla pupe.

Evo naš bauhi na ogled postavljam, še mal pa me bodo ljudje začel spraševati, kdaj mam rok, k je že takoooo velik ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
16.12.2010 18:05:03   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Ojla pupe.

Evo naš bauhi na ogled postavljam, še mal pa me bodo ljudje začel spraševati, kdaj mam rok, k je že takoooo velik ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Iiiiiiiiiiii kolk si lepa.Bravooooo lubica moja.Fulll sem vesela zate user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
16.12.2010 18:14:01   
sonya1
Aquica, to je pa res že trebuščekuser posted image ! Če me spomin ne vara, jaz malo vodim, danes smo že prešli v 12. teden, pa je moj trebušček tak, da je za vsakega ki ne ve, bolj znak, da sem se malo preveč najedla, kot kaj drugegauser posted image . Sem se pa zredila že skoraj 3 kg. Sem bila že malo zaskrbljena, če ni preveč, ko pa berem, da svarijo pred preveč pridobljene teže v nosečnosti, pa so me danes potolažili, da je čisto v redu. Malo me skrbi tudi, ker je imela moja sestra v obeh nosečnostih nosečniško sladkorno. Pri prvem otroku so ji tudi sprožili porod celih 5 tednov pred rokom zaradi težav z jetri, ki so se kazale kot neznosna srbečica. Upam, da kaj takega ni dednouser posted image

Gigi, ja, dr. V. je moj osebni ginekolog. Sem si ga izbrala še takrat, ko si nisem upala niti sanjati, da bo usplo lepo doma.
Srečica in Greti, moram vama še enkrat še posebej napisati; jaz bom konec leta stara že 42 let, res že taprava konzerva, pa je lepo uspelo doma. Sicer se je na koncu izkazalo, da so bili vsi izvidi, HSG, tudi izvidi hormonov,  brez posebnosti in da ni bilo sploh nobene ovire, da ne bi uspelo. Kdo pa pravi, da ne bo pri vaju prav tako?!

Gigi, nič ne napišeš, kako kaj plan K?  Je pa res en kup nosečk zdaj na tej strani in bi bilo lepo, da bi jih bilo še več, a ne ?

Grem spet jest, kaj pa najuser posted image . Lep večer vsemuser posted image

< Sporočilo je popravil sonya1 -- 16.12.2010 18:16:29 >

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
16.12.2010 18:14:12   
aqua77
Hvala pikovitek moj!!!! user posted image  Ti me boš tud zdaj hitro ujela, ne skrbi, še malo, še čist malo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj po moje se mišmiški in roži veliko manj pozna, ampak baje v drugo gre hitreje, pa tud papam rada tako da je rezultat viden... user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
16.12.2010 18:15:45   
mismis
Akvič, lep buško user posted image user posted image user posted image user posted image , naš še ni tako očiten kljub temu, jaz še vedno oblečem stare kavbojke. No je pa res, da je mene že v štartu več skupaj

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
16.12.2010 18:19:59   
aqua77
mišmišek, jaz sem si že nosečniške kupla, so mi ful bolj komot kot vse doma, ki me tiščijo ko pr norcih. user posted image  ni več šans da gumb zaprem... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
16.12.2010 18:50:31   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Loremi, a sta šli štante gledati in na kuhanca? Mene tudi naš prepričuje, da bi šla jutri, pa me je kar malo strah, da me ne bi kdo videl, ko sem ravno na bolniški

Ma če bom mojga čakala, da me pelje, bo to drugo leto, s kolegico sem šla. Mojga pa mogoooče za vikend spravim v mesto, če bom jst pri volji seveda kam it z njim.

Aqua krasen bušček!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
16.12.2010 18:57:15   
srečica17
drage nosečkice veselite se svojih bušijev, akvica tvoj je naravnost čudovit......
Sonya ne poznam tvoje zgodbe, vidim pa da si pri 41 prvič noseča.....če se ne motim.....BRAVO ČESTITAM!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  A prej ni ratalo al nisi poskušala???? aL kako?......sej ni važn.....glavno  je da si zdej srečkauser posted image . Mogoče bi tud jaz šla mal hormončke preverit , ja.

mismis žal ne vem če imam prehodne jajcevode......user posted image

očitno sem jih do zadnjega SS v juliju imela, saj sem 2x v prvo zanosila......upam, da se niso kaj zamašili pri tej abraziji, ki je potekala normalno......vnetij nikoli nisem imela (k sreči)

Vsem še enkrat hvala........upam, da bo vašim trebuščkom  sledil tudi mojuser posted image .

Držite se in uživajte user posted image  in vse tiste, ki to nameravate kmalu postatiuser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
16.12.2010 19:23:21   
sonya1
Srečica, ja, prvič sem noseča. Prej sem vedno mislila, da ima še dovolj časa in da se mi nikamor ne mudi. Vpliv starejših zvezdniških mamicuser posted image . Misliš, če so one lahko, bom pa jaz tudi. Pol pa hladen tuš; najbrž en bo šlo tako lahko.
Sem pa spomladi letošnjega leta naredila tako, kot si mi punce t svetovale. Šla sem na pregled k dr. Voglerju v Bežigrajski dvor. Prvič sem šla k njemu samoplačniško, sva se malo pogovorila. Zdelo se mu je, da potrebujem še nekaj preiskav, med njimi klomifenski test in HSG za začetek, zato me je takoj naslednji teden naročil v svojo ordinacijo v Leonišču. Dr. V. sem nato vzela za osebnega ginekologa, on pa mi je takoj dal napotnice za vse preiskave. Rezultati vseh so bili brez posebnosti. Ob zanositvi sem sicer jemala klomifen, po 1 tableto, je pa dr rekel, da niti ni neke prave potrebe, da ovulacije so. Tudi jaz nikoli nisem imela nobenih težav in nobenega vnetja, vedno redne menstruacije. Sem pa bila stara 41 let, tako da ne vem, kakšne preiskave še delajo po 42. letu. Ne vem, kdaj so spustili starostno mejo, ker so meni še letos spomladi v Leonišču rekli, da delajo postopke do dopolnjenega 43. leta. Tako da poskusi, mogoče še malo potrpežljivosti, čeprav je žal še kako res, da v tem primeru čas pač ni naš zaveznikuser posted image .

Loremi, bom še še enkrat napisala, kar sem že. Po tem, kar pišeš, imam jaz občutek, da je tvoj dragi samo ena velika, velika neroda. Se mi zdi, da mu enostavno ni jasno, kaj si ti želiš. Najbrž malo, mogoče celo zelo razvajen, ampak je že res tako; ne moreš dedcu vedno vse k riti prinesti, pol pa enega lepega dne hočeš, da je vse drugače. Čisto te razumem in vem, kako je, ko si želiš, da bi te kdo pocrkljal in zate naredil kaj lepega,  pa se tvoj nato niti ne spomni, ker pač tega ni nikoli počel ali pa le v zgodnji fazi veze. Mislim, da je taktika, ki jo predlagala Gigi, najboljša. Enkrat je tudi Fidika govorila o tem; ključ do uspeha je ponavljanje, ponavljanje, ponavljanje...
Kaj češ, takih kot so Miškolin je na svetu le omejeno število. Miši, mogoče bi pa tvoj organiziral kakšen tečaj; saj veš tako; moški za moškeuser posted image . Po moje bi jih že iz tega foruma večina punc svojega z veseljem vpisalouser posted image

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
16.12.2010 19:30:00   
alpog
Sonya, user posted image ! A dohtarja tudi križ boli?! Saj pa ti ne more predpisat kakšnih močnih analgetikov (morda, če bi bilo tako hudo, da ne bi mogla hodit). Ljubica, telo se ti spreminja, in to se ponavadi mal čuti. Saj bo minilo, boš vidla! Mogoče pa bi si lahko pomagala sama. Lej, nekaj namigov: pojdi na kakšno fino masažo, al pa mal plavat, na pilates za nosečnice, aerobiko za nosečnice, jogo za nosečnice,... Saj živiš v LJ, kjer je veliko različnih možnosti - za nosečnice!

Neposredna povezava do sporočila: 4739
16.12.2010 19:31:12   
alpog
Ja glej jo! A si tudi tukaj! Si me prehitela!

< Sporočilo je popravil alpog -- 16.12.2010 19:32:03 >

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
16.12.2010 19:42:06   
sonya1
Hoj,Alpog, ti tudi tukaj user posted image

Ja, vem, da mi ne more dati zdravil za križ. Sem samo hotela vedeti, če že lahko grem na kako telovadbo. Je prijateljica hodila na pilates za nosečnice, pa je bila ful zadovoljna in je rodila kot za šalo. Tam, kamor bi šla rada, sprejemajo šele po 12. tednu, če doktor dovoli. Zato sem bolj hotela vedeti ali lahko hodim tja.
Saj  je je bil pravzaprav hecenuser posted image .
Vprašal me je, kako se počutim in si kar takoj sam odgovoril da dobro.
Ko sem videla izvide krvi in vode in so bile večinoma same prenizke vrednosti, le par previsokih, pa skoraj nikjer v meji, je rekel, da referenčne vrednosti za nosečnice ne veljajo.
Ko je ugotovil preveč bakterij v vodi, je pa povedal, da moram več piti, vsaj 3 litre na dan; ampak ne cvička! Tako je povedaluser posted image  In to je bilo to, vse skupaj je trajalo 2 minuti in 3 sekundeuser posted image

< Sporočilo je popravil sonya1 -- 16.12.2010 19:43:20 >

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
16.12.2010 19:58:55   
srečica17
sonya hvala ker svojo zgodbo deliš z mano (nami).
Veliko veliko veselja ti želim s tvojo malo pikico, ki bo kaj hitro zrasla v .......otročka,  učenca, dijaka, študenta.........pol bomo pa lahk že kmal pisale....kok smo srečne babiceuser posted image
Moja mama je bla pr 37tih letih babicauser posted image  (je brat mel bolj zgodej)........jaz bi bla rada pa.........user posted image
Ampak......mogoče mi pa rata.........user posted image

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
16.12.2010 20:29:17   
sonya1
Srečica, saj to me že tudi malo skrbi; kako otroci hitro rastejo. Pa če bo najin količkaj po mami in očetu, bo taprava katastrofauser posted image . Jaz sem bila živa groza, ko sem bila mlajša, uboga moja mama, kaj vse je morala preživeti z menojuser posted image . Upam, da bo najin otrok pobral kaj iz tetinih genov; moja starejša sestra je bila namreč tak zlat otrok, da bi si ga vsak samo želel; pridna, odgovorna, prijazna....taprav sonček, pol sem pa prišla jazuser posted image
Se spomnim, ko sem bila študentka, pa so me kaj razjezili doma, pa sem kar lepo odpeketala, pa se jim po tri mesece sploh nisem javila... Uboga moja mama in ata, ne morem reči drugega. Ko pa sem bila taaakoooo pametnauser posted image

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
16.12.2010 21:17:16   
srečica17
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1

Srečica, saj to me že tudi malo skrbi; kako otroci hitro rastejo. Pa če bo najin količkaj po mami in očetu, bo taprava katastrofauser posted image . Jaz sem bila živa groza, ko sem bila mlajša, uboga moja mama, kaj vse je morala preživeti z menojuser posted image . Upam, da bo najin otrok pobral kaj iz tetinih genov; moja starejša sestra je bila namreč tak zlat otrok, da bi si ga vsak samo želel; pridna, odgovorna, prijazna....taprav sonček, pol sem pa prišla jazuser posted image
Se spomnim, ko sem bila študentka, pa so me kaj razjezili doma, pa sem kar lepo odpeketala, pa se jim po tri mesece sploh nisem javila... Uboga moja mama in ata, ne morem reči drugega. Ko pa sem bila taaakoooo pametnauser posted image

Sonya sem prepričana, da bo tvoj otroček ravno prav nagajiv , da ti bo prav prijetno popestril življenjeuser posted image

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
17.12.2010 7:50:21   
zarja1
Dobro jutro......PETEK JEEEEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mismis, ma deca te zmatrajo. Ti kr lepo lenobno naprej.user posted image  Glede tega, da se ti buši še ne vidi....ma moji sodelavki (je v 15. tednu) pa se sploh ne opazi, da je user posted image . Pa ti si drugač (kot nenosečka) bla čist ok, ravno pravšnja, tak kot jaz.user posted image

Gigi moj si dobila najine fotkiče?user posted image  Saj veš, konc tedna je res vedno petek....user posted image  Bog ne daj, da bi jaz kaj prej naredila.....

Aqua lepa lepa.....user posted image user posted image user posted image

Sonya, Alpog in Srečica.....res ste posrečene......user posted image user posted image user posted image

Miklica in Pikovitka kako sta oz. ste?user posted image

Loremi a te čem dans jaz častit s kafejem....evo srce samo zate....
user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 4745
17.12.2010 8:07:25   
Grethy
Jutrčk vsem

želim vam lep dan, mraz je 4000 na uro, naj vam bo toplo in prijetno ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
17.12.2010 9:32:14   
miklarom
DAAAAAAAAAN ja  user posted image

zarja -  pri meni je še vse o.k. in belina je še smo pa danes 10.dan , pa ti je kaj fejst mrzlo gor pri vas mene kar pošteno user posted image

aqua - oooooo, kako lep buši že imaš , prav lepa nosečka si

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
17.12.2010 9:39:09   
sonya1
Dobro jutro vsem !

lep dan je, mrzlo, vendar lepo.

Mikli, kdaj pade test ? Pa pri tebi Pikovitka ? Navijam kt pr norcih user posted image

Lepo se imejte, konzervice in manj konzervice user posted image

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
17.12.2010 9:40:53   
miklarom
sonya - pri meni bomo kar počakali do torka na krvnega pa bomo videli kaj bo pokazalo. Ja danes je res mrzlo , lepo se imej tudi ti pa lep vikend

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
17.12.2010 9:56:46   
pikovit
Itak da sem napisala cel roman in mi je spet napisalo sorry user posted image Pri meni nič novega.Danes 4 dan,brez znakov oz. imam dol občutek kt da kuha kot pred M.Pa križ me boli že 2 dni,splo ponoč user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

meso
čevap

katero meso va je bolše

na žaru (66%)

v pečici (10%)

k kotličku (3%)

v ponvi (4%)

na ražnju (8%)

pohane (9%)

Število vseh glasov: 77

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!