sonya1
|
Dobro jutro, konzervice moje ! Sem mislila, da je tale sobotka kot nalašč za kofetkanje s prijatelji, pa tale naš konec še ni videl plugov niti jih ni na vidiku . Tako, da kaže, da bom kar lepo cel vikend doma. No, tudi v redu, edino če kakšnega bolj pogumnega prepričam, da z džipom se pa pride v naše kraje Mikli, Pikovitka, pri vaju vse tako kot mora biti? Komaj čakam pozitiven testek, pri obeh!!!!!!!!Mikli, torek torej. Se mi zdi, da bomo spet vse visele tukaj in čakale visoko beto. Da bi se le izšlo, kot se mora. Pikovitek, ti pa malo pozneje, kajne? Danes je 5. dan, če se ne motim ? Greti, super, da je plan K v delu. Ni vrag, da ne bo pozitivnih rezultatov tudi pri vama z Gigi. Drage srečke , nobenega kidanja, prosim . Miši, Roži, Aqica, upam, da maksimalno uživate in da trebuščki rastejo Loremi, si bolje ? Verjamem, da bo pri vama še vse v redu. Zarči, pol te razganja od energije ? Super, čez tole decembersko veseljačenje boš rabila Hermy, so te punce kar dobro označile, leta več kot dobro skrivaš. Upam, da krčev ne bo več in da se rokice čimprej pozdravijo. Pogrešam Nasko, našo Fidiko in Tassi. Upam, da se bo Fidi enega lepega dne kar spet pojavila s kakšnimi sijajnimi novicami Midva sva se odločila, da vseeno greva na NS in dvojni hormonski test. V ponedeljek imamo, za Dravlje sem se odločila. Ker gremo še na amnicentezo, nisem niti vprašala kdo bo dela, ker nama je načeloma vseeno. Sicer greva bolj zato, da še ata vidi dete, kot zaradi česa drugega. Ima dva otroka, pa še nikoli ni v živo videl, kako je videti dete na ultrazvoku. Sem brala, da pri nekaterih že na nuhalni približno vidijo, kaj bo. Bolj kot razmišljam, kaj bi raje, bolj se ne morem odločiti ali bi bila bolj vesela fantka ali punčke . Tako, da bom v vsakem primeru vesela k radio. Zanimivo, sem pa tako prepričana, da bo vse v redu, da sploh nisem živčna. Saj pa ja mora biti vse v redu. Pozdravčke še vsem, ki jih nisem omenila Punce, dan je zasnežen in romantičen, izkoristite ga za kaj res lepega
|