|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
17.12.2010 9:59:57   
loremi
Dobro jutro!

Zarjaaaa draga moja hvalaaaa!

Miklarom & Pikovitka srčece navijam fuuuul!

Peteeeeek!

Zdej pa grem delat, gužva user posted image .

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
17.12.2010 10:14:40   
gigi1
Jutrčk user posted image

Aquič waw kako lep buši user posted image user posted image user posted image

Sonya se mi je zdelo, da sta se zmenila, da je tvoj osebni G. Mi ni šlo v račun, da bi sedaj k njemu hodila samoplačniško.
Plan K je dolgoročen. Jaz ne pričakujem kakšnih rezultatov prej kot po 3eh mesecih. Mam pa tolk dela, da nisem utegnila preveriti hormone ta mesec.

Loremi in Grethy še vedno čakam na Cell defence. So obljubili, da gre pošiljka v ponedeljek na pot. Nekaj se je zataknilo na Paypallu user posted image

Srečica držim pesti. Glede prehodnosti jajcevodov..če si vsakič v prvo zanosila in če nikoli nisi imela vnetij ali kakršnihkoli težav nekako mislim, da ti glede tega ni treba skrbeti.
Pa naj ti ne bo nerodno povedati G, da si želiš user posted image . Glej koliko nas je takih. Meni ni nič nerodno zaradi tega user posted image .
Čimprej se naroči in se probaj dogovoriti za hormonske teste. Če ti jih ne bo hotel narediti pa pojdi samoplačniško v Adrialab. Vsak hormon košta 8 ali 9 EUR. Ne vem, če je kakšen popust na več hormonov.
Tvoj naj gre pa do svojega dr. po napotnico za spermiogram. Če se izkaže, da je spermiogram slabši ali, da hormoni niso ravno OK...bomo pa naprej svetovale. Tebi kakšen Cell defence, njemu Profertil..Je veliko možnosti, tudi če ne gremo v postopek user posted image

Zarči danes dobili user posted image  zlata si. Hvala user posted image user posted image user posted image

Mišika kako si mi danes?

Mikla in Pikovit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lupčke vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
17.12.2010 10:31:00   
hermy1
 Jutrčk user posted image

Naša draga Gigi, spet opravlja volontersko svetovalno službo user posted image user posted image user posted image . Naj plan K čimprej pokaže rezultate!!
Aquič
, kakšna lepa user posted image user posted image !!

Ostale nosečke, pridno božajte bušije, pa kmal use na pilates za nosečke, je res zakon!! SOnja, a je prebava kaj boljš?

Srečica, pozdravljana in čimprej plusek! Če meni ni blo (in ne bo user posted image ) težko pri 45 letih povedat, zakaj bi blo tebi?? Moja je bla čist navdušena, sta se s sestro iskreno veselili z menoj, ko je uspelo!! Na 3D UZ je pa rekla, da ma tud dost starejših in da smo me (piksnice) zakon user posted image !!

Zarči, še vedno energije za izvoz? user posted image  

Miklica že 10. dan user posted image user posted image user posted image
Pikovit
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Vsem (tud "pozabljenim") krasen vikend!!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
17.12.2010 10:48:46   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Zarči danes dobili user posted image  zlata si. Hvala user posted image user posted image user posted image

a sem lepa? user posted image user posted image user posted image  Takrat sem jih štela rosnih 20......

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
17.12.2010 10:50:02   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

jeah baby......kolk češ. A posodim?user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
17.12.2010 11:44:16   
aqua77
Morgen user posted image

Danes bo pa baje tudi pri nas na obali snegec!!! user posted image user posted image user posted image Jeeej komaj čakam, da ga letos prvič tudi v živo vidim!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Miklič in Pikovitek, navijam, navijam, navijam!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Letošnji konec leta bo še zeloooo vesel!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žižetka, me veseli da se stvari glede plana K premikajo! user posted image user posted image  Ti si kar čas vzami za privat zadeve, pa službo mal na stranski tir vrži, ker preveč garat pa tud ni zdravo!! user posted image

Vsem ostalim akterkam pa en lep in mrrrrrzellll pozdravček z obale... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
17.12.2010 11:58:56   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

a sem lepa? user posted image user posted image user posted image  Takrat sem jih štela rosnih 20......

Ti si VEDNO lepa user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
17.12.2010 11:59:40   
gigi1

jeah baby......kolk češ. A posodim?user posted image user posted image user posted image

Dej men pls. Sem že na rezervi. Mi rdeča utripa user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
17.12.2010 12:01:22   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77
Žižetka, me veseli da se stvari glede plana K premikajo! user posted image user posted image  Ti si kar čas vzami za privat zadeve, pa službo mal na stranski tir vrži, ker preveč garat pa tud ni zdravo!! user posted image

Eh..k pa to ni tolk ajnfoh. Bo že, sam da se ta december enkrat mimo odpelje user posted image
Božaš talepga bušija še zame? Kiss

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
17.12.2010 12:56:36   
zarja1

meni pa kontrolna lučka, da je imam preveč...overload....user posted image user posted image user posted image . Me že moj heca, če mi je Duracel sponzor....

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
17.12.2010 12:58:36   
hermy1

Jo tokrat odstopim Žižki, se mi zdi, da jo ona rabi bolj user posted image !!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
17.12.2010 13:03:22   
gigi1

meni pa kontrolna lučka, da je imam preveč...overload....user posted image user posted image user posted image . Me že moj heca, če mi je Duracel sponzor....

A pol tkole zgledaš?
user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
17.12.2010 13:03:59   
gigi1

Jo tokrat odstopim Žižki, se mi zdi, da jo ona rabi bolj user posted image !!

Hvala srce. Zlata si user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
17.12.2010 14:18:41   
Grethy
ola žižika draga, ko pridejo arcnije, bodo tle, sej ni od tebe to odvisno ... lej kolk časa že čakamo, bomo pa še kak dan al pa teden .... sploh ni panika user posted image
user posted image
olje je prispelo, zdej se morva sam še za primopredajo zmenit in jz sem že fige namočila, pa jih že pridno mlatim, kdo bo pa čakal 40 dni,
mogoče bojo pa čez 40 dni dale svoj učink od sebe user posted image user posted image user posted image user posted image ,
nč važn, sam da bojo ... mal so čudne ampak se jih da pojest ...

aquica srce, nisem se še prjavla k stričku z dobrimi vibracijami, sem pa izvedela, da je moj sodelavec njegov učenec in da je tud aktiven na tem področju, pa ga morm enkrat pred dejstvo postavit, al ON al pa STRIČEK ... user posted image user posted image .... draga, lepo mi zgledaš, sm važna zate tud jz ...

roži, mismis, sonya, matejagoljev, mikla, pikovitka in vse ostale nosečke moje zlate, boža boža Gretka bušije, čuvajte mi moje male prjateljčke ....

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
17.12.2010 14:33:58   
hermy1

A pol tkole zgledaš?
user posted image

Jest bi tud tkole....zgledala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
17.12.2010 21:38:59   
Tanja_Jes

A pol tkole zgledaš?
user posted image

Jest bi tud tkole....zgledala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!

Hermy...ti še boljš zgledaš...kot kakšna tinejdžerka user posted image brez zajeb@ncije

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
17.12.2010 21:44:08   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy
olje je prispelo, zdej se morva sam še za primopredajo zmenit in jz sem že fige namočila, pa jih že pridno mlatim, kdo bo pa čakal 40 dni,
mogoče bojo pa čez 40 dni dale svoj učink od sebe user posted image user posted image user posted image user posted image ,
nč važn, sam da bojo ... mal so čudne ampak se jih da pojest ...

bravo, bravo  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
17.12.2010 23:31:15   
Kruce Fiks
Hojla bebike!
Rabil bi prašati 3 stvari, no morda nastanejo 4ri...
1) Maribor... Kako se prijavljate gor, se same odločite kateri dohtar vas bo peljal skoz postopek, katere dohtarje ste mele, katerga priporočate? ;)

2) enkrat je ena od naših (pa ne vem katera) zanosila ko je bla njena imunost najbolj na psu (po virozi, morda abraziji, se ne spomnim točno). Tedaj je tekla debata v smeri kao da ji sicer zarodke telo zavrže kot tujek. Pa če je tko se pol ene meritve izvaja, hsc al nakaj takega? ;( hm nimam ravno dar izražanja danes.... Mi lahk katera kaj več pove o tem.

čao

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 17.12.2010 23:33:55 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
18.12.2010 7:44:41   
Grethy
...br jutrčk, tak zasnežen pravi zimski, komej sem uspela domov priplužit madona ja ... sej reveži nimajo cajt plužit, k jih je tk presenetlo spet .... lepe zimske radosti ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
18.12.2010 8:27:55   
alpog
Jutro - res sneženo!
Krucek, jaz ti ne morem pomagati, ker sem bila v LJ. Me pa nekaj zanima: zakaj se vas tolio odloča za MB, tudi, če ste doma iz LJ? A je boljše tam, manj čakanja, kakšne druge stvari boljše?
Grem na kofi, pa-pa! Nosečke, ne preveč kidat!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
18.12.2010 8:59:32   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Hojla bebike!
Rabil bi prašati 3 stvari, no morda nastanejo 4ri...
1) Maribor... Kako se prijavljate gor, se same odločite kateri dohtar vas bo peljal skoz postopek, katere dohtarje ste mele, katerga priporočate? ;)

Prvo kar rabiš je napotnica svojega G.Potem pokličeš v MB,poveš,kakšna je situacija in dobiš datum za razgovor.Kar se dr. tiče so vsi THE BEST.Vsaj kar se mojih izkušenj tiče,tako da ne bi komplicirala h komu bi šla.Saj veš tisti najboljši so vedno fullll zasedeni in nimaš prav nič od njihuser posted image .Po opravljenem pogovoru se še določi datum kdaj it v postopek.

2) enkrat je ena od naših (pa ne vem katera) zanosila ko je bla njena imunost najbolj na psu (po virozi, morda abraziji, se ne spomnim točno). Tedaj je tekla debata v smeri kao da ji sicer zarodke telo zavrže kot tujek. Pa če je tko se pol ene meritve izvaja, hsc al nakaj takega? ;( hm nimam ravno dar izražanja danes.... Mi lahk katera kaj več pove o tem.
O tej debati pa nimam pojma.Kaj konkretno te pa zanima?
čao

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
18.12.2010 9:00:27   
srečica17

Jutrčk user posted image

Aquič waw kako lep buši user posted image user posted image user posted image

Sonya se mi je zdelo, da sta se zmenila, da je tvoj osebni G. Mi ni šlo v račun, da bi sedaj k njemu hodila samoplačniško.
Plan K je dolgoročen. Jaz ne pričakujem kakšnih rezultatov prej kot po 3eh mesecih. Mam pa tolk dela, da nisem utegnila preveriti hormone ta mesec.

Loremi in Grethy še vedno čakam na Cell defence. So obljubili, da gre pošiljka v ponedeljek na pot. Nekaj se je zataknilo na Paypallu user posted image

Srečica držim pesti. Glede prehodnosti jajcevodov..če si vsakič v prvo zanosila in če nikoli nisi imela vnetij ali kakršnihkoli težav nekako mislim, da ti glede tega ni treba skrbeti.
Pa naj ti ne bo nerodno povedati G, da si želiš user posted image . Glej koliko nas je takih. Meni ni nič nerodno zaradi tega user posted image .
Čimprej se naroči in se probaj dogovoriti za hormonske teste. Če ti jih ne bo hotel narediti pa pojdi samoplačniško v Adrialab. Vsak hormon košta 8 ali 9 EUR. Ne vem, če je kakšen popust na več hormonov.
Tvoj naj gre pa do svojega dr. po napotnico za spermiogram. Če se izkaže, da je spermiogram slabši ali, da hormoni niso ravno OK...bomo pa naprej svetovale. Tebi kakšen Cell defence, njemu Profertil..Je veliko možnosti, tudi če ne gremo v postopek user posted image

Mišika kako si mi danes?

Mikla in Pikovit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lupčke vsem

Res hvala za vse nasvete, podporo in prijaznost. user posted image Kje se pa da prebrat kej o planu K ki ga omenjate in kaj to sploh je???????
Vidim, da jemljete vse sorte "arcnije", da bi pripomogle k zanositvi. Jaz sem poskušala z matičnim mlečkom, pa Centramed mami sem jedla.....pa sem zdej kr nekaj opustila......moram spet nabavt. Zakaj pa so dobre omega3????? A to tud pred znositvijo????

Sem se odločila, da bomo zdej veselo praznovali prihod novega leta. V novembru sem z O testi potrdila, da tisto kar čutim verjetno res je O, tako da se bomo zdaj decembra prepustili ......ravno v času božiča bo O.......in bomo cel teden doma in  uživali inuser posted image .
Januarja pa do svoje G........pa upajmo da me ne bo ven vrglauser posted image .

Sem pa šla mal za nazaj brat......kako je Hermy rodila na isti dan kot jasna yes (upam, da sem prav napisala nicke......) u glavnem bralo se je kot roman.......to bi lahk posnel nanizankouser posted image

Lep snežni pozdravček!

< Sporočilo je popravil srečica17 -- 18.12.2010 9:01:56 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
18.12.2010 9:07:03   
sonya1
Dobro jutro, konzervice moje !
Sem mislila, da je tale sobotka kot nalašč za kofetkanje s prijatelji, pa tale naš konec še ni videl plugov  niti jih ni na vidikuuser posted image . Tako, da kaže, da bom kar lepo cel vikend doma. No, tudi v redu, edino če kakšnega bolj pogumnega prepričam, da z džipom se pa pride v naše krajeuser posted image
Mikli, Pikovitka, pri vaju vse tako kot mora biti? Komaj čakam pozitiven testek, pri obeh!!!!!!!!Mikli, torek torej. Se mi zdi, da bomo spet vse visele tukaj in čakale visoko beto. Da bi se le izšlo, kot se mora. Pikovitek, ti pa malo pozneje, kajne?  Danes je 5. dan, če se ne motim ?
Greti, super, da je plan K v delu. Ni vrag, da ne bo pozitivnih rezultatov tudi pri vama z Gigi.
Drage srečke user posted image , nobenega kidanja, prosimuser posted image . Miši, Roži, Aqica, upam, da maksimalno uživate in da trebuščki rastejouser posted image
Loremi, si bolje ? Verjamem, da bo pri vama še vse v redu.

Zarči, pol te razganja od energije ? Super, čez tole decembersko veseljačenje boš rabilauser posted image
Hermy, so te punce kar dobro označile, leta več kot dobro skrivaš. Upam, da krčev ne bo več in da se rokice čimprej pozdravijo.

Pogrešam Nasko, našo Fidiko in Tassi. Upam, da se bo Fidi enega lepega dne kar spet pojavila s kakšnimi sijajnimi novicamiuser posted image

Midva sva se odločila, da vseeno greva na NS in dvojni hormonski test. V ponedeljek imamo, za Dravlje sem se odločila. Ker gremo še na amnicentezo, nisem niti vprašala kdo bo dela, ker nama je načeloma vseeno. Sicer greva bolj zato, da še ata vidi dete, kot zaradi česa drugega. Ima dva otroka, pa še nikoli ni v živo videl, kako je videti dete na ultrazvoku. Sem brala, da pri nekaterih že na nuhalni približno vidijo, kaj bo. Bolj kot razmišljam, kaj bi raje, bolj se ne morem odločiti ali bi bila bolj vesela fantka ali punčkeuser posted image . Tako, da bom v vsakem primeru vesela k radio. Zanimivo, sem pa tako prepričana, da bo vse v redu, da sploh nisem živčna. Saj pa ja mora biti vse v redu.

Pozdravčke še vsem, ki jih nisem omenilauser posted image
Punce, dan je zasnežen in romantičen, izkoristite ga za kaj res lepegauser posted image

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
18.12.2010 10:07:02   
miklarom
zasneženo dobro jutrouser posted image

mi smo danes že 11.dan in zaenkrat je še vse belouser posted image user posted image user posted image user posted image , upamo na najboljše, še malo pa bo torek in da vidimo kaj bo ata Božiček prineseluser posted image

kruce - kot ti je že povedala Pikovit, samo pokličeš gor in poveš situacijo in te naročijo, zdravnika ti pa oni dajo in vsi so zelo super, ko pa greš na razgovor pa imeti čimveč izvidov s seboj

srečica, gig, mismis, alplog, aqua, Roži, mausi,loremi, zarja,Grethy, Naska, hermy , obe lani, miška73, sonya, pikovit... in vse ki jih nisem naštela, lep vikend vam želim in rada vas imam prav vseuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
18.12.2010 10:20:51   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom
mi smo danes že 11.dan in zaenkrat je še vse belouser posted image user posted image user posted image user posted image , upamo na najboljše, še malo pa bo torek in da vidimo kaj bo ata Božiček prineseluser posted image

Miklica, si že skoraj zmagovalka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Krucke, nisem specialis, ampak men so pri drugem transferju dali kortikosteroid, ker sem prvič imela občutke, kot, da je šlo za zavrnitveno reakcijo in so to upoštevali user posted image . In ob tem je bil drugič +. To je vse kar ti lahko povem.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?