|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2011 - 2.del
14.12.2010 22:25:41   
_tina
Poli_H mislim, da si malo prezgodnja za oddajanje papirjev na CSD. Kot se spomnim izpred dveh let se to da urediti šele 60 dni pred porodom in ne prej. Dej jih pokliči pa vprašaj, da ne boš za brez veze okrog hodila po tem mrazuuser posted image

Naja_17 jaz bi pa rada vidla tvoje "nove" obrviuser posted image hitro se slikajuser posted image

jaz sem pa končala z ustvarjanjem novoletnih voščilnicuser posted image iiiiii, so lepe... zdej grem pa počasi pod tuš in spat, jutri pa v službo in med službo na pregled kamor mi sploh ni za it. urin je itak v redu (sem ga oddala že v službi) ostalega pa ne bo pogledala, tako da... izguba časa.

lepo nočko vam želim pa naspančkajte se!

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 476
15.12.2010 5:28:31   
naja17
Jutro...

Ve še vse spite, jest pa čist naspidirana, k dones po 4h službe zaključim user posted image ... Pol pa šooopiiiingggg in ogled vozov user posted image ....

Sem pa dones mal boljš spala, se nisem zbudla ob 01h in tavala po stanovanju....

tina - ej jest sem se ful bala, da to umetno izpade, ampak ne, ful lepo, predvsem mi je to všeč, k te povoska okrog in nisem k plestenjak al pa  miler več user posted image ...
Ej, do kdaj pa ti delaš? Ti maš pa tako službo, da bi lohka bla na bolniški že? Take mi delate slabo vest... Sam jest res rabim mal časa zase, za predpriprave, pa itak mislim, da bom preh rodila user posted image ....

poliH - se strinjam s tino, mislim da je do 60 dni, drgač je pa do 30 dni najkasnej pred pdp-jem, tko da jaz bom to nekje sred januarja...

tanjusi - oh ja... s tega razloga jaz ne želim imeti domače živali... namreč za zlato ribico sem jokala 2h user posted image  BTW - le ta ima 2 sekundi spomina user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _tina)
Neposredna povezava do sporočila: 477
15.12.2010 7:49:01   
tanjusi
anjusi - oh ja... s tega razloga jaz ne želim imeti domače živali... namreč za zlato ribico sem jokala 2h  BTW - le ta ima 2 sekundi spomina

Ja na enga psa se pa tok bolj navežeš, ko je že skoraj tako kot bi bil član družine,je pa zanimivo da se še nisem mogla uredo zjokat za njim , se počutim tako kot bi to potiskala iz zavesti in kot da se to mene ne tiče, po moje bo to še udarilo ven ...
Pa ne imej slabe vesti zaradi bolniške ...
Mam pa danes kontrolo, me prav zanima kaj bova danes ugotovili, sicer je rekla da me čaka samo uz, ampak jo bom naprosila da pogleda tudi spodaj , glede na tisto hudo vnetje zadnjič...
Pa k frizerju bom šla najbrž, po 10 tednihuser posted image ...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 478
15.12.2010 8:04:31   
SaMaa
Dobro jutro,

no jaz če povem po pravici, že odštevam dneve, ko bom odšla najprej na dopust, potem pa na porodniško. Torej še 27krat grem v službo user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Ej, do kdaj pa ti delaš? Ti maš pa tako službo, da bi lohka bla na bolniški že? Take mi delate slabo vest... Sam jest res rabim mal časa zase, za predpriprave, pa itak mislim, da bom preh rodila user posted image ....

Naja17 ne rabiš met nič slabe vesti glede bolniške, boš imela pa vsaj višjo porodniško user posted image  Meni sicer tale 4urni delavnik ful odgovoarja, pa še bolečin v trebuhu imam precej manj.

Ali je katera že kaj spraševala na CSD, katere plače (za katero obdobje) nam bodo vzeli? Če sem jaz prav preračunavala, nam bodo vzeli jan 2010 do vključno dec 2010. 

No sedaj grem pa še malo delat in nato domov user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 479
15.12.2010 8:42:03   
Poli_H
Dan punce,
CSD jaz sem povsod brala, da je NAJKASNEJE rok 60 dni pred pdp. Pa bom vseeno šla danes malo tja, da mi na 4 oči povejo kaj pa kako pa kaj rabimo itd., pa še malo svežega zraka ne škodi user posted image

otrdevanje trebuha vedno bolj pogosto... ta magnezij ki bi se naj jemal proti temu... a so OK tudi magnezijeve šumeče tablete? Ali bi naj obvezno bil Magnesol ali nekak tak se reče? Ali to potem preventivno jemljete, varianta 1 x na dan ali takrat ko začutite otrdevanje?

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 480
15.12.2010 8:53:05   
tanjusi
a so OK tudi magnezijeve šumeče tablete?

Jaz jemljem Magnesium od Sensilaba, so mi v lekarni dali ,jaz sem imela ene 10 dni nazaj ful otrdevanja, zdaj pa res vzamem ene tri te tablete (šumeče), kolikor sem brala naj ne bi prišlo do predoziranja...Jem pa tudi en elevit na dan, tudi vsebuje malo magnezija...
Me je pa zadnjič prav vprašal zdravnik v dežurni če jem magnezij, in je rekel da s tem naj kar nadaljujem...

(a camus)

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 481
15.12.2010 9:35:32   
thunder

Kar se tiče papirjev:

Katere korake morate storiti, da boste lahko uveljavljali pravico do porodniškega dopusta?

user posted image
Potrebujete potrdilo o predvidenem datumu poroda, ki ga dobite pri vašem ginekologu.

user posted image
60 dni pred predvidenim datumom poroda se oglasite na vašem centru za socialno delo, kjer vam bodo dali obrazce za uveljavljanje pravice do porodniškega dopusta in vas seznanili o vseh nadaljnjih postopkih in pravicah v zvezi z zavarovanjem za starševsko varstvo.

user posted image
Najkasneje 30 dni pred predvidenim nastopom porodniškega dopusta se s potrdilom ginekologa oglasite pri vašem delodajalcu, če pa ste samostojni podjetnik, pa morate obvestiti pristojni organ za registracijo samostojne dejavnosti v 15 dneh po priznanju pravice.

user posted image
Če rodite otroka, preden ste o izrabi porodniškega dopusta obvestili delodajalca, je to potrebno storiti v treh dneh po rojstvu otroka, razen če vam zdravstveno stanje tega ne dopušča. V tem primeru naj obvesti delodajalca kateri od vaših sorodnikov oziroma zaprosite za pomoč zdravstveno službo.

user posted image
Če ste oče ali druga oseba in boste uveljavljali pravico do porodniškega dopusta, morate obvestiti delodajalca najkasneje v roku treh dni od nastopa razloga za izrabo porodniškega dopusta.

user posted image
Če kot bodoča mati sklepate delovno razmerje 58 dni ali manj pred predvidenim datumom poroda, morate delodajalca obvestiti o nastopu porodniškega dopusta ob sklenitvi delovnega razmerja.

Jaz za enkrat pri gin. nisem dobila še nič, prwedvidevam pa da bom na naslednjem pregledu.

Kar se mene in user posted image  tiče - včeraj sva imela pregled in tudi UZ (jupppi - res 1000xhura za mojo gin.). Žal nam res pripadata samo 2 UZ, kar se mi zdi absolutno premalo in sem vesela, da nekatere zdravnice pa kljub temu naredijo UZ.

Za seznam: naslednji pregled 18.1.2011

Vse ok za enkrat, sam pač moji kg me mal mučijo (+ 11), s tem da sem samo v tem mesecu pridelala 4 kg ampak reeeees ne vem kk je to možnouser posted image . Mah ne bom se sekirala. Sam da je čmrlek ok user posted image . Delam samo še letos, pol pa wiiiiiiiiii dopust, bolniška, PD in AKCIJA user posted image .

Have fun!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 482
15.12.2010 9:47:25   
nelikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Poli_H

krvna slika mi je pa G dal v laboratorij te delat to krvno sliko (tak piše na listu) in je meni pustil ta list in mi rekel, da ga moram met vedno s seboj, pa naj si kr v Materinsko knjigo dam. Zakaj, pa ne vem... A je še kera to dobila? Pa ne mislim tistih plavih listkov, kjer piše krvna skupina pa Coombsov test, ampak tak, A5 format lista, kjer so gor te osnove - hemoglobin, vsa krvna telesca in bla bla bla...

Ja, tudi meni so rekli, da moram imeti vedno pri sebi krvno sliko oz. naj jo imam kar v materinski knjižici. Tudi za materinsko knjižico so mi naročili, naj jo imam vedno pri sebi. Po moje zato, da če bi imela kako nesrečo ali pa bi te morali hospitalizirati ali kaj podobnega, da imajo vse potrebno na enem mestu in lahko hitreje ukrepajo.

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 483
15.12.2010 11:00:39   
5ra8
Evo tudi mene s pregleda nazaj user posted image
Nč posebnega ni blo, teža + 9,5 kg do sedaj...je rekla da je OK user posted image , pritisk OK user posted image , cuker OK user posted image ...poslušale srčka, zmerle trebuh in to je to. Aja, rekla sem ji zarad moje boleče trtice in je rekla da verjetno bebi prtiska bolj zadi, da lahko edin omilim tako da na bolj mehkem sedim.

Je pa rekla tud, da moram vsak dan dete čutit fajn, da če se mi zdi da kakšen dan ne, da moram takoj pridet nazaj. Da moram bit pozorna na to.

Potem mi je sestra še naložila kup brošur; o materinski šoli, epiduralni, matičnih celicah, vložki, kontr. po porodu, negi zob, itd...je kr imela mini predavanje. Aja razložila mi je še za paketa, da v paketih je da dobiš v paketih do 20% več, kot da če vzameš denar. Se pravi, da če vzameš denar, greš u BC nabavit, dobiš ful manj stvari za ta dnar ko če zbereš paket oz. če zbereš po svoje paket - skombiniraš. Tako da sem se odločila da bom vse pregledala še enkrat pa se pol odločila.

CSD - vprašala sem za papirje, pa je rekla da papirjev ne dajejo nič, samo da se z materinsko oglasim na CSD in je to dost za izpolnitev vseh papirjev.

Naslednji pregled čez 4 tedne, 12.01...in bo UZ user posted image  komaj čakam.
Nisem pa vedela, da imam možnost obiska patr. sestre pred porodom na domu. Je fajn, se pogovorita, pogleda kako maš za dete prštimano pa to...

Mi je pa dala tud eno brošuro za akupunkturo pred porodom...tm po 36 tednu se uzvaja...da se dvigne bolečniski prag nosečnice....zna bit tud zanimivo. user posted image  

Ultive u NM ne dajjeo, ker so pediatri mnenja, da preveč slabo vpliva na plod.

Hm...sem še kaj pozabila....aja zajtrk....tacga sem zdej pojedla....mmmm
Evo še za vas....user posted image
user posted image

Heilie in ostale ki še niste: javite kako je bilo na 3D!!
Kje je naša discoamela?
Klemy, emilija, srečno na 3D danes user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 484
15.12.2010 11:00:48   
5ra8

user posted image

user posted image  

user posted image    16.12 - Musty
user posted image   20.12 - sitnoba, *Ninočka*
user posted image   22.12 - Vanček*, nelikaa
user posted image    23.12 - Poli_H
user posted image   29.12 - Lun1ca
user posted image   03.01 - Klemy82
user posted image   04.01 - maja1985
user posted image   10.01 - Poli_H, Naja17
user posted image   11.01 - SaMaa
user posted image  
12.01 - slama, 5ra8,
user posted image   18.01 - thunder
user posted image   19.01 - Akilene

user posted image     

user posted image   15.12 - Klemy82, emilija2008

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 485
15.12.2010 12:19:49   
tinkapobalinka
Hojla od mene!

Kak mi danes ni za nič delati.. Jao mene, lena za pop...user posted image

_tina, ja, nekako se trudim vsake toliko delati te vaje, samo kaj, ko potem vmes vedno pozabim... Tako da ni to tak redno, kot bi lahko bilo.

Lun1ca, samo da si ti ok, in seveda bebica... Avto pa bo že...

naja17, kaj je tako posebnega pri tej metodi puljenja obrvi???

Klemy82, tudi mi2 bova za novo leto kar doma. Mogoče smao dobiva kakšen obisk... Se mi res ne da okoli hoditi...

Ajde, grem dalje luft mešatuser posted image

(odgovor članu _tina)
Neposredna povezava do sporočila: 486
15.12.2010 12:21:05   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: tinkapobalinka

naja17, kaj je tako posebnega pri tej metodi puljenja obrvi???

mene tud zanima.
Pa slikco hočemoooooooooooooo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinkapobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 487
15.12.2010 12:41:14   
Heilie
Evo za nami 3D in pregled.
Imeli bomo zdravega in krepkega user posted image user posted image user posted image user posted image
Sva bila ful vesela. Sploh moj si je želel fantka. Zdaj pa res na lov za imeni user posted image

Drugače imamo že skoraj 1400g in po meritvah je rekla, da je rok lahko že tudi v februarju, ker je kar velik. Da naj malo omenim svojemu ginekologu, če mi bo spremenil rok.
Jaz mu danes to povem in me pošlje na cukr test, samo, da preveri, ker bi bila sladkorna lahko vzrok za večjega otroka user posted image . Pa moj otrok je že od nuhalne večji kot pravi ZM. Tako da imam naslednji teden ta cukr test ..bljek user posted image

Drugače pa važno, da je vse ok. Bila sem razočarana, ker je mali tiščal glavo v posteljico in še popkovnico je mel pred usti in ga sploh nismo mogli lepo ujeti user posted image . Tako da slikice oz. filmčka praktično nimava niti ene res lepe.Če ne bi zraven zdravnica res vse pregledala, izmerila, komentirala, bi mi bilo škoda denarja. Tako sem pa vesela, ker je dobr občutek ko veš, da je vse ok.

Naslednji pregled imam 29.12.

Bila sem pa danes tudi na CSD in je rekla, da nimam pred 10.1. kaj nosit. Mi je pa vse lepo razložila, tako da vsaj vem kaj in kako.
Edino to za očetovski dopust mi ni jasno..koliko jim pripada plačanega 15 delovnih dni (3 tedne) ali 15 dni nasploh (torej samo 2 tedna) ?? Pa nekaj mi je razlagala za očetove plača kdaj se bolj splača oddati za očetovskega, pa mi tudi ni jasno v čem je tukaj fora. Bom mogla še malo povprašat zgleda. user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 488
15.12.2010 12:44:52   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Heilie

Edino to za očetovski dopust mi ni jasno..koliko jim pripada plačanega 15 delovnih dni (3 tedne) ali 15 dni nasploh (torej samo 2 tedna) ??

15 dni z vikendi vred je to user posted image

drgač pa čestitke za user posted image  user posted image

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 489
15.12.2010 14:14:01   
tanjusi
No tudi jaz sem iz pregleda...
Vse ok, posteljica se je res malo dvignila, tako da ni več kritična, kri, voda, pritisk ok, teža ok, baje ni panike, čeprav sem se kar lepo zredila...
Je pa en problem, mala lepo sedi , popolna medenična vstava in obe z gin. upava da se bo obrnila, ima okrog1440 g, kar je skoraj za cel teden več, kot bi naj imela v okviru tednov, tako da ji je očitno lepo pri meniuser posted image

(a camus)

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 490
15.12.2010 14:22:04   
tanjusi
Aja še nekaj, meni je danes dala dva potrdila o predvidenem roku, en bi naj bil za csd-porodniška in paket, en pa za osebno zdravnico , za urejanje staleža.
Se pa to lahko začne urejat ko imaš še 60 dni do roka in manj, meni je rekla da naj po novem letu...

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 491
15.12.2010 14:52:15   
tanjusi
Drugače pa naslednji pregled 18.1.

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 492
15.12.2010 17:10:55   
Klemy82
evo mene, s 3Duser posted image
Vse tipi topi, lulček ni padel stran, imamo tudi lep portretek lulija in je moj itak čist navdušen!user posted image
Bejbi je bil kar malo navihan na začetku in se je pokazal v hrbet, zdravnica je bila že čist razočarana, da se ne bo nič videlo, pa se je tamal ku-ku obrnil in se tako lepo razkazoval, da adijo! Jaz bi kar cel dan gledala... boljš kot vsaka TV.
Vzela si je ful cajta, čeprav smo bili že čez njen delovni čas, je imela ful zamude pa še so čakale zunaj, vse zmerila in pogledala, srček je zdrav, nobene luknjice, pretok super, vse fajn, imamo pa že 878 guser posted image , je naračunala, da naj bi bila porodna teža okoli 3,5 kg. user posted image Upam, da res, ker zadnje čase se okoli mene rojevajo sami ogromni bejbiji... vse nad 4 kile itd...
Bom na FB zvečer prilepila kakšno slikco, moram še cd pregledat, je dala fuuuul slikc in filmčkov gor.
V glavnem, ful sem happy, oči se pa tudi smeji do ušes..tak da... ful lep dan!

Jst.

(odgovor članu _tina)
Neposredna povezava do sporočila: 493
15.12.2010 19:05:36   
SaMaa
Hej,

čestitke vsem za dobro opravljene preglede in 3D-je user posted image  jaz imam naslednji samoplačniški UZ in pregled šele naslednje leto user posted image

Drugače pa je za mano en ornk shopping dan. Kupila sva voziček BB in v HM en kup cunjic za korenjaka. Se mi pa zdi, da je HM št.56 kar majhna, zato sem vse kupovala od št.62 naprej. Upam, da ne bo vse viselo stran od otroka user posted image

Sedaj pa šibam še nekaj pojest, da slučajno ne zgubim kakšne kile user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 494
15.12.2010 19:48:16   
naja17
Hellouuuu...

Evo me čist crknjena iz Avstrije in čist zaljubljena... V MUTSY-a user posted image  Zdej pa ta hudič k se športni del ne položi čist + drag je k svina user posted image .... In ja 5ra v Avstriji mi ga je gladko  "prodala", une v LJ prodajalke so katastrofa!

Drgač je bil pa  šoping za božička, moža in neki malega zame in dokler spravim še xs nase, sem zmagala user posted image ... Za bebija nisva nič,  moj je hotu S-uperman body, sem rekla, da kamot, bo pa S-upergirl, če bo, pa si je premislu... Šoping za bebija bo kr januarja, da si jest spisek naredim...

Obrvi po Anastasi Beverly Hills - http://www.anastasia.si/

Vsem skupi čestitke za preglede in 3D-je...
Heilie - joj ka pa, če je pr men tud zato velik otrok user posted image  Dej poročaj prosim... Meni noben ni nič tazga reku user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 495
15.12.2010 19:48:44   
Klemy82
evo, evo, odločitev je padla- imeli bomo tale vozekuser posted image
Quinny Freestyle 3 XL
user posted image

Edino barva je druga, res temno zelena, ene stare kolekcije in jih drugače ne delajo več v tej barvi, sta pa rekla tast in tašča, da nama onadva kupita vozek, naj si izbereva kar hočeva... no, vzela bova rabljen vozek od te kolegice, ki ga ponuja, edino košare nima in jo bova dokupila, bo pač v temno rjavi barvi, vseeno lepo pride kombinacija.user posted image Sicer ga morava it še gledat, ampak sestrična od mojega ga je videla in pravi, da je ful lepo ohranjen, no, če nama pa kaj ne bo všeč, bova pa verjetno kupila novega, ful sva se oba zagrela za ta voz user posted image , oz, si bomo delili s tastom in taščo, onadava voz, midva pa košaro in ostalo zraven.
No, če ima pa katera ta voz doma in ima kakšne slabe izkušnja z njim, pa kar hitro povejte, da se ne bom prehitro zeznila.

Jst.

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 496
15.12.2010 20:12:57   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

evo, evo, odločitev je padla- imeli bomo tale vozekuser posted image
Quinny Freestyle 3 XL
user posted image

Edino barva je druga, res temno zelena, ene stare kolekcije in jih drugače ne delajo več v tej barvi, sta pa rekla tast in tašča, da nama onadva kupita vozek, naj si izbereva kar hočeva... no, vzela bova rabljen vozek od te kolegice, ki ga ponuja, edino košare nima in jo bova dokupila, bo pač v temno rjavi barvi, vseeno lepo pride kombinacija.user posted image Sicer ga morava it še gledat, ampak sestrična od mojega ga je videla in pravi, da je ful lepo ohranjen, no, če nama pa kaj ne bo všeč, bova pa verjetno kupila novega, ful sva se oba zagrela za ta voz user posted image , oz, si bomo delili s tastom in taščo, onadava voz, midva pa košaro in ostalo zraven.
No, če ima pa katera ta voz doma in ima kakšne slabe izkušnja z njim, pa kar hitro povejte, da se ne bom prehitro zeznila.

Ta je bil tud v moji izbiri, samo malo sem ga dala na stran, ko sem vidla kako na veliko se zloži. user posted image
Drugače pa ja, mi je ful ušeč... user posted image mela bi pa rdečga user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 497
15.12.2010 20:25:06   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

Ta je bil tud v moji izbiri, samo malo sem ga dala na stran, ko sem vidla kako na veliko se zloži. user posted image
Drugače pa ja, mi je ful ušeč... user posted image mela bi pa rdečga user posted image

Ja, meni je tudi to, da je malo neroden za zlagat, minus tega voza, ampak ona, ki nama ga prodaja ima isti avto kot midva in pravi, da ga je bp spravila not, tak da ok, recimo, da bi šlo, no.

Jst.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 498
15.12.2010 20:30:45   
inia
Voziček naj bi bil super, razen tega zlaganja ja. Drugače sem pa jaz slišala same dobre stvari.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 499
15.12.2010 20:34:32   
inia
IZVIRNO SPOROČILO: SaMaa

Hej,

čestitke vsem za dobro opravljene preglede in 3D-je user posted image  jaz imam naslednji samoplačniški UZ in pregled šele naslednje leto user posted image

Drugače pa je za mano en ornk shopping dan. Kupila sva voziček BB in v HM en kup cunjic za korenjaka. Se mi pa zdi, da je HM št.56 kar majhna, zato sem vse kupovala od št.62 naprej. Upam, da ne bo vse viselo stran od otroka user posted image

Sedaj pa šibam še nekaj pojest, da slučajno ne zgubim kakšne kile user posted image

V HM se trenutno splača, sem jaz tudi malo gledala in imajo kar veliko znižano. Drugače pa jaz imam od HM tudi 56, manjše pa res ne. Se mi zdi da imajo tam kar realne številke. V prvo nam je res kar ustrezalo po številkah.
Kateri pa je to voziček BB? (se bolj za na luno user posted image )

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?