naja17
|
Jutroooo... Jaz in moje dete bova kar jutranja človeka zgleda... Včeraj mi je dan ful hitr minil, sem se doma ful več gibala kot na tistem svojem šihtnem stolu, k se samo porivam od računalnika do računalnika.... IZVIRNO SPOROČILO: Akilene naja17 - tudi jaz bom kupila Mutsya in sicer transporterja, globok voziček pa si bom sposodila za prva 2-3 mesece Midva bi pa kar novega, pa bi pol ta ostal še za naslednjo bebo. Nama je tko dober, da bova tisto ceno že nekak stisnila. Najprej bova kupila ogrodje in košek (pa morda še pokrivalo za dež), pol bova pa športni del dokupla in pač vse dokupvala kar bo potrebno (nekaj stvari kar na bolhi) kasneje. Fora je tud to, da po rojstvu otroka, k majo desci žurko, smo vedno mel navado pobrat dnar in kupit darilne bone v BC ali pikapolonci, tko da bom mela kar to nekak v planu pol .... slama - a nimaš ti mutsy-a? IZVIRNO SPOROČILO: Heilie IZVIRNO SPOROČILO: naja17 Heilie - joj ka pa, če je pr men tud zato velik otrok Dej poročaj prosim... Meni noben ni nič tazga reku Bom poročala...samo jaz mislim, da ni panike, ker sestra mi je rekla, da rok itak gledajo+/- 14 dni, ker ne morjo točno vedet kdaj je bil spočet in so lahko potem odstopanja. Pa še moja stara mama ima sladkorno in mi je ene parkrat izmerila sladkor in je bil vedno normalen. Če te pa skrbi, pa omeni ginekologu, pa ti bo svoje mnenje povedal. Ma mene sploh ni skrbelo do zadnjič, ko sem mela eno specializantko, mojega G ni bilo in pač njeno reakcijo na velikost otroka, pol pa še ti lih to napišeš.... Sej ona je pol, k sem ji omenila, da je mami rodila sestro 60 cm, rekla, da pol mamo to v genih, kokrkol me ni potolažla zgaga - uglavnem mene zgaga čez dan, zavečer ful, opazla sem da me po sadju, za ostalo ne vem... pijem donat in radensko... ampak ajd to še nekak gre k splaknem, najhuj mi je to, se je začel pred kakim tednom, da se mi v bistvu v žlički kupček ustavi in me boli in duši... sploh ni prijetno... Zakaj mam občutek, da sem vam to že pisala Uglavnem, če se ponavljam, sori, pač zlata ribica .... Kosilo danes - goveji zrezki in štruklji
|