|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2011 - 2.del
13.12.2010 12:01:45   
slama
Živjo,
pa je spet sneg. Evo. Jaz sem od danes na bolniški in me ne moti toliko, ker mi ni treba na cesto. Je lušno na toplem bele snežinske gledat.

Sem bila zjutraj na cukr testu in sem pričakovala hujše, kot je v resnici bilo.
Zdaj upam, da juti ne bo nobenega klica, da je vse ok. Me je pa tako zvilo - verjetno od vsega cukra na tešče direkt v kri user posted image

Za mano je tudi že 3d. Naša user posted image  user posted image  je super. No, jaz sicer nisem videla tako jasno, ampak, če g pravi, da je očitno, potem je že prav. Sicer sramežljiva, ker obrazka ni pokazala v celoti, samo po delčkih, smo pa 100x lahko prešteli vse prstke in opazovali manekensko dolge nogice, ki jih je tiščala k obrazu. Res lep dogodek.
Pregledala je vse organe in je vse ok. Sem tako vesela. Zdaj samo še posteljica mora gor, da bom možen naraven porod. Me je potolažila, da je čas do 32 tedna in da v tem času maternica še močno zraste, tako da je velika verjetnost, da se bo posteljica lahko dvignila.

tanjusi user posted image , da bo čim prej spet vse ok.

Srečno vsem, ki še imate pregled oz user posted image za tiste, ki je že za vami.

Lepo se imejte in da vas ne bo zeblo vsem en velik topel user posted image .

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 451
13.12.2010 12:01:59   
Klemy82
Jutro! Oz, že kad dober dan!user posted image
Končno imam malo miru... smo konec z delavci in zbijanjem po hiši... ploščice pride položit januarja, včeraj je prišel model malo pogledat, kaj ga čaka in se je samo križal kako veliko bo tega... ja, kaj je pa mislil, da imamo 2 vrsti ploščic za položit, to bi že sami user posted image

Drugače me je ravnokar klicala teta, očitno bomo imeli še enega bejbija v družini, sestrična je noseča pa ni nič povedala, smotka!user posted image
Ful bi šla malo ven na sprehod, pa v tem vremenu pač ne grem... ful mi manjkajo sprehodi, res.
Kot sem že jamrala na Fb sem se malo preveč na hitro odojilauser posted image ... tako da zdaj pa res pazim, kaj jem in malo več sadja takole vmes, namesto piškotov, kruha ipd. Ker tole je bilo pa res že malo too much.
bejbi je priden, razen kdaj ponoči se on spomni, da bi malo telovadil, ko bi mama spala, tako da zdaj ene dva dni je bilo malo bolj pestro spet. Komaj čakamo na sredo in an 3D, sploh moj je čist neučakan.user posted image

Akilene, meni nikoli ne odštevajo težo od oblek stran, se pač upošteva, da je to teža z oblekami. Se pa čim bolj nalahko oblečem, to pa ja. user posted image
Tanjusi:
user posted image

Jst.

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 452
13.12.2010 15:25:47   
tinkapobalinka
Oj marčevke!

Kako ste kaj?? Jaz bi danes samo spala...... Zakaj ni vikend vsaj tri dni??user posted image

Lun1ca, se popolnoma strinjam s teboj; jaz niti enkrat nisem pomislila, da bi šlo kaj narobe  pri meni pri porodu, EA gor ali dol, glede na to, da se pri čisto vsakem porodu teoretičlno gledano lahko kaj zakomplicira. Vse bo šlo superuser posted image  Še vedno zaupam našim zdravnikom...

Jaz in likalnik nisva najboljša prijateljauser posted image  Likam res tisto, kar moram (npr. srajce, majice od mojega, pa kakšne hlače). Ostalo pa res minimalno...

Poli_H, uf, zdaj pa imam tudi jaz milijon vprašanjuser posted image  To me je spomnilo na eno mojo kolegico, ki mi je razlagala, da ko sta z možem dojenčka pripeljala domov, dejansko nista vedela, kaj se zdaj z njim počne... Ali bi ga dala na kavč v dnevno ali v posteljo v spalnico, ali mora biti na rokah...

nina42, kaj pa ti ni bilo všeč na 3D?? Kje pa si bila??

_tina, jaz sem se odločila za flaške in dude od Tommee tippee; so me nekako najbolj prepričale; vzela bom tukaj http://www.da-da.si/catalog/2. Imam nagledanih kar nekaj stvari, pa bo brez poštnineuser posted image

*Ninočka*, a si že bolje?? Graz pa bo že počakal...

Akilene, zaradi pridelanih 14 kg kar v bolnico??? Ma ne morem verjet, tega še res nisem slišala... Ta res ni pri pravi. Pa čestitke za uspešen pregled. Moj bo tudim kmalu, čeprav se mi ful vleče od pregleda do pregleda...

LP

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 453
13.12.2010 20:16:12   
slama
a kje zastonj čokolado delijo, ker ste vse odsotne user posted image

(odgovor članu tinkapobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 454
13.12.2010 20:25:05   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: slama

a kje zastonj čokolado delijo, ker ste vse odsotne user posted image

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Jaz sem mela dones pregled, mojega G ni blo, je bla ena frišna riba, ful prjazna, ampak se ji vidi, da še ne ve vseega... Moje ledvice so jo zbegale,  pa velik otrok tudi user posted image ... Sploh ji ne gre v račun, da nimam prestavljenega pdp-ja. Po njenem sem 100% februarka user posted image ... No, glaven jest sem vidla svojo piko user posted image ...

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 455
13.12.2010 20:45:57   
_tina
Ta je pa dobra, da greš kar v bolnico za plus 14 kguser posted image pol jaz lahko kar grem pa stradam tam do marca. Meni pa za moje kg nobeden nič ne reče, pri zdravniku mislim... to jih sploh ne zanima.

Naja17 ful dobro, da si vidla spet svojega dojenčka. jaz sem pa zadnjič vprašala, če bom imela še kakšen UZ do konca pa je rekla, da neuser posted image razen, če bi bilo kaj narobe, ker pa itak ne bo. sem dve leti nazaj imela pri Lani okrog 30. tedna še en UZ kao kontrola rasti zdej pa tega ni več. ah, to zdravstvo... čudne stvari se dogajajouser posted image človeku pripada vedno manj stvari. sej malo razmišljam, da bom šla na en UZ k Strahovi tam okrog 30. tedna. bom vidla.

Punce a kaj delate Keglove vaje? jaz na to kar pozabim in tudi prvič sem pa imam kar probleme zdej. baduser posted image bi morala bit res malo bolj pridna pri tem. pa za to res ne rabiš nekega časa ampak jaz se sploh ne spomnim ali pa se mi kar ne da. ah, sem smotana... pol mi bo pa žal...

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 456
13.12.2010 22:15:57   
Poli_H
Čer punce,
iz pregleda in user posted image  mi2 user posted image
So mi krvno sliko delali. Moj kritično nizek hemoglobin, ki je bil 81 sma popravili na lepih 119!!! vesela, vesela, vesela user posted image
Vnetja tudi več ni user posted image  vesela, vesela, vesela user posted image
Pritisk danes bil normalen 129/68 user posted image
Posteljica zgoraj, MV zelo čvrst. Skratka, zdrave ko ribe user posted image

UZ meni je tud rekel, da ga več ne bo, pa sem ga danes prepričala, da kao še ne vem spol in mi je dal še enega, ki ga mam 23.12. pa da vidimo, če bo božiček potrdil user posted image . Naslednji pregled čez klasičnih 4 tedne, torej 10.1.

Punce, kaj pa mi z energijo dela??? Naloadana do vrha! Bi po moje kar po zraku hodila če bi lahko user posted image  Dobesedno že 2 tedna prekipevam... končno user posted image  Gužva v službi? Ni panike, bo Polona vse zrihtala user posted image

Lepo in mirno noč vam želim, z veliiiiiiiiiiko sladkega spanca user posted image

(odgovor članu _tina)
Neposredna povezava do sporočila: 457
13.12.2010 22:51:22   
Lun1ca
Joj drage punce.. baje prvega nikoli ne pozabiš.. no danes je bil moj prvi
Karambol namreč. In še jaz sm bla kriva user posted image user posted image Nič hujšega hvala bogu. Sem enega v koloni pred mano samo nabasala. Gužva na cesti, pred rondojem seveda in tak ko folk vozi in dela cele zastoje me ponavadi čist znervira (namreč na žalost zlo nisem potrpežljiva na cesti in ne prenesem cinclanja na semaforih, križiščih in rondojih) No in je dečko pred mano naenkrat stopil na bremzo in moja na žalost premajhna varnostna razdalja in bum. Že tako majhen prtljažnik cliota sem mu še malo zmanjšala.. na prvi pogled sploh nič videt, ampak ma pa kuferam za ene 3cm manjši user posted image vrat skratka ne gre zapret. No pa moja spredna tablica je šla papa in seveda sem tudi sebi za kak cm zamaknila haubo.
In hvala bogu za be safe pas user posted image Tako, da moj mali sonček verjetno ni niti čutil ničesar. Mene je sicer fajn zašponal pas ampak ne čez trebuh. Mali je lepo aktivn tak kot vsak večer, meni pa tudi nič ne manka. Pa še moj dragi ni bil nič jezen name, ker je reko da samo da sma mi2 z bejbijem ok.. če ne bi bla noseča.. uf bi jih poslušala, da sm štorasta voznica user posted image

No ampak vseeno prva nesreča in tak in sm opazla da sm naenkrat prišla zgleda iz šoka, kak sem prišla domov in so mi živčki kr popustili.. je blo mal pretresljivosti in par solzic. No ampak zdaj je že kul user posted image

< Sporočilo je popravil Lun1ca -- 13.12.2010 22:52:22 >

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 458
14.12.2010 8:48:54   
SaMaa
Dobro jutro,

slama: čokolada mnjamiiii user posted image  nisem pa nič zasledila, da bi jo kje zastonj delili. Ti moram povedati, da nam je včeraj prav telovadba odpadla, ker sem bila sama user posted image . Kar naenkrat se je skupinca ful skrčila.

UZ: meni je že na začetku rekla, da sta samo 2 UZ. Jaz imam pri naslednjem pregledu samoplačniški UZ (okoli 60 EUR), kjer mi bo naredila tudi nekaj 3D slikc. Drugače mi pa na vsakem UZ samo srčka posluša, pa mene stehta+zmeri pritisk.

Voziček: ali ima katera Quinny buzz? Zanima me namreč, kako se določi naslon oziroma koliko stopenj ležečega položaja ima ta voziček? Ali ste (tiste ki ga imate) zadovoljne z njim?

Kile: kaj bomo potem vse stradale, da ne bomo v bolnici pristale??? Jaz sem na +9 kg, pa mi ni še nihče nič rekel. user posted image  čokolada je pa še vedno zakon user posted image

Keglove vaje: jaz jih delam samo 2x tedensko, se bom mogla bolj v roke vzeti in začet vsak dan izvajat. A kaj ko vedno pozabim....

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 459
14.12.2010 8:53:41   
Akilene
Dobro jutro...

pokonci sem od 2h, ko sem se zbudila vsa sveža in spočita, kot, da je ura 8 zjutraj. Mali je veselo brcal do približno 5h, ko se je umiril. Upam, da to ne nakazuje bodočega bioritmauser posted image . Mogoče pa je najina budnost samo posledica Rhogama, ker sem se spominila, da je bilo isto že pri prejšnjih injekcijah. No, in potem sem noč namenila premišljevanju o darilih (komu in kaj, kar naenkrat je seznam postal tako obširen, da bi na vsakega prišlo darilo za 5 evrovuser posted image ), o praznični peki (približno 1 uro sem preudarjala, kaj bi spekla, če naj sploh spečem ali naj raje kupim), o papirologiji za porodniško, o obisku službe in obnova govorilnih ur...

Lun1ca- hitro se kaj zgodi, samo, da se je vse dobro izteklouser posted image

Poli_H - super za lepe izvide na pregledu. Si dobila že kakšen papir za porodniško?

naja17 - kdaj pa imaš ti naslednji pregled? meni se zdi, da bi nas lahko počasi bolj pogosto naročali? A se res strogo držijo tistih 10?
Keglove vaje - ja, kadar se spomnem, stisnem tisto srovše od mišic dol spodaj. Sem si obljubila da bom bolj pridna.
Kile - saj zdaj se mi že fino zdi, da je sestra pozabila odšet tisto eno kilo za oblačila, bo še prišlo prav. Drugič bom pa kar sama odbila eno kilo in bo lepši rezultat!user posted image

Zajtrk itd..- fitness kosmiči z jogurtom in banano in KAVA! Kosilo: jota, jabolčni zavitek

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 460
14.12.2010 9:07:35   
5ra8
jutro babe žabe user posted image

A vas kej zebe? user posted image Pri nas je blo samo -12 user posted image

evo najprej neki za pomalčkat
user posted image  user posted image

Se že nekaj dni nisem javila, mam tako gužvo v službi, groza.....konec leta se bliža, plani se lovijo....grrr...doma sem pa skos leteča. user posted image

Drgač me pa še kr trtica boli...sploh ne vem kaj naj...bom kr jutr rekla na pregledu...zdej se mi zdi da že kr mal pošepujem od časa do časa....user posted image

Je kera dobila že kakšne papirje na pregledu zdej? Da vidim kaj lahko jutri pričakujem user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 461
14.12.2010 9:07:53   
5ra8

user posted image

user posted image  

user posted image   14.12 - thunder
user posted image   15.12 - 5ra8, Čebel@, tanjusi, Heilie
user posted image    16.12 - Musty
user posted image   20.12 - sitnoba, *Ninočka*
user posted image   22.12 - Vanček*, nelikaa
user posted image    23.12 - Poli_H
user posted image   29.12 - Lun1ca
user posted image   03.01 - Klemy82
user posted image   04.01 - maja1985
user posted image   10.01 - Poli_H
user posted image   11.01 - SaMaa
user posted image  
12.01 - slama
user posted image   19.01 - Akilene

user posted image    

user posted image  14.12 - Heilie
user posted image   15.12 - Klemy82, emilija2008

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 462
14.12.2010 9:31:05   
Lun1ca
Akilene ja res je! Še prehitro.. In to je res najbolj važno, da je vse ok. Pred vsem z bejbijem user posted image Skratka odločla sem se, da se bom probala do marca čim manj vozit okol user posted image ker namreč sem kr velik na cesti in zdaj decembra sploh je povsod norišnica..

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 463
14.12.2010 9:40:58   
SaMaa
Glede papirjev za porodniško: jaz sem svojo G na zadnjem pregledu prosila, naj mi da list (potrdilo) o PDP in mi je rekla, da za službo ne rabim nič, da izpolnim samo liste, ki so objavljeni na CSD (obrazec S1). Za priznanje očetovstva je pa dovolj materinska knjižnica. Jaz sem čisto zmedena glede te papiriologije. Tako, da če ima katera kaj več izkušenj naj kar pove kam, kdaj in kako se kaj nese....

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 464
14.12.2010 9:48:34   
tanjusi
Pozdravljene!
Najprej Lun1ca ,glavno da sta vidve z pikico ok ...
Glede papirjev pa ne vem, meni je zadnjič sestra pri gin. rekla da jih dobim jutri, kaj točno bom pa dobila vam bom pa javila jutri user posted image

O Akilene ne delaj mi luštov z jabolčnim zavitkom ... Danes ne grem nikamor, bom jutri nabavila material in ga speklauser posted image

Kaj še upam da je moja pupa ok, čeprav jo imam na sumu da je spet na nogah, ene dva dni mi že čisto spodaj nekje brca... bomo vidli jutri...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 465
14.12.2010 10:23:23   
naja17
Hellouuuuu...

Jest sem čist naspidirana, ker vem, da mam jutr zadnji dan user posted image ... Ravno oddala koriščenje ur in dopusta, drugi teden se mi odpre pa bolniška...

5ra - oooo zajtrk, smo shujšale zej k te ni blo user posted image

UZ - jaaaa nooo od štarta sem mela uz-je, prov fino in si sploh ne predstavljam takih pregledov, ko ve... Sorry user posted image

Pregledi - akilene, naj bi se zdej bolj na pogosto začeli, ampak mene je vseeno naročila čez 4 tedne, tko da NP: 10.1.2011

lun1ca in tanjusi - obe sta meli neko smolo, upam, da sta obe ok user posted image user posted image

papirji - ufff, jest bi tud en lep postopek urejanja papirjev, ker meni ti ni lih... že tole z bolniško ne vem kdaj moram kej nest, a moram jest opozarjat kdaj se zaključi itd. user posted image

Dones grem pa na razvajanje (al pa tud ne, bomo vidl user posted image ) in sicer na puljenje obrvi po metodi Anastasia beverly Hills. Keri kej znano?

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 466
14.12.2010 10:40:25   
inia
Sem zvečer napisala cel spis, potem me je pa ven vrglo user posted image . Sem šla kar spat.

UZ...jaz jih imam vsake 4 tedne, takrat dam tudi vodo in kri. Mi pa naredi ekspresen UZ. Pogleda plodovnico, posluša srček in izmeri trebušček. Je sama rekla, da raje dela preko UZ, da se prepriča. Traja pa ta UZ maksimalno pet minut. Ampak boljše kot nič.  

kg...sem na +13 pa mi še nihče ni nič rekel. Res da sem bila prej med suhimi, ampak zdaj sem pa že prava žoga. Pa še zatekam kar dosti in se mi zdi, da imam že kole namesto nog.

flaške...sem se zdaj jaz tudi odločila za Tommee tippee..azenkrat user posted image

Buzz-a...imam jaz. Meni je bil ful všeč. Kako se obnese ne vem, ker sem ga zaenkrat vozila samo po sobi gor in dol user posted image . Ima pa tri naklone, vsaj zdi se mi. Da se pa fajn zložit in še boljše sestavit nazaj. Samo rukneš gor in se sam sestavi.

keglove vaje...ne delam, jih tudi prvič nisem user posted image

lun1ca..samo da je z vama ok..se pa res prehitro kaj zgodi

papirji...sem tudi jaz slišala, da ni več tistih potrdil, sem pa mislila vprašat na naslednjem pregledu , bo treba počas začet rihtat te papirje ja

tanjusi...upam, da je vse ok... drugače pa tudi jaz čutim zadnje čase brce oz. premikanje čisto spodaj. Ne vem ali tudi sedi na ritki zdaj ali čutim roke, glavo...itak pa ves čas nekaj skače..samo se mi zdi, da se prav pozna, da ima manj prostora, ker so brce čisto drugačne

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 467
14.12.2010 11:22:41   
Klemy82
Jutrčka!
A nobene nič ne zebe? Jaz sem se komaj zvalila iz postelje, če je pa toook fajn, ko je toplouser posted image
Drugače pa... vse po starem.. včeraj se je name spomnila bivša cimra in greva v četrtek na kavo... jooooj, ene pol leta je že nisem videla, komaj čakam! Pa na 3D jutri tudi, ja.user posted image
Tudi meni vsakič na pregledu naredi na hitro UZ, posluša srček, pogleda plodovnico...
Joj, jaz kar ne morem verjeti, da bo že božič pa NL... groza, kako hitro gre čas.. A boste kam šle za nl? Midva z mojim bova letos po vsej verjetnosti kar doma. Meni ni, da bom s tem trebuhom letala okoli pa se še mirkala, kaj bom jedla pa pila, nimam kondicije bit pokonci celo noč, pa še pijan folk mi je neverjetno tečen, kadar sem trezna... pol naj me pa slučajno še v kakšnih rovtah prime kaka panika, a-a, ne hvala.
Bova na toplem na kavču, gledala filme... v bistvu že komaj čakam!
Zdaj jo bom pa šibnila v trgovino, malo ven na sončka, čeprav je mraz za pop**... se še kaj tipkamo!

Jst.

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 468
14.12.2010 12:23:10   
tanjusi
anjusi , da bo čim prej spet vse ok.

Ma v bistvu vam lahko povem , kaj je bilo, ponoči v nedeljo je poginil naš kuža, dobeeer pasji prijateljček , ki nas je jezil in zabaval 6 let , hudo bo ga bomo po moje vsi pogrešali ...

Za novo leto bomo pa doma, najprej s skupnimi močmi pripravimo večerjo, ki je malo drugačna , kot vsakodnevno obrok, potem pa tv pa pogovor, pa rakete, pa kaka igrica, v glavnem mimogrede je polnoč...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 469
14.12.2010 12:33:40   
nina42
tinkapobalinka na 3D sem šla v Postojno... motilo pa me je, da mi ni nič razložila in to, ves čas je samo jamrala, da se slabo vidi in zakaj ima roke pred obrazom in da ne bodo lepe slikce... Moj gin. mi gre vedno čez celga dojenčka, vse pokomnetira in razloži, seveda se bolj osredotočiš na glavo za slikce, ampak sem pričakovala več...

Jaz imam tudi že 13 kg plusa, če bi mene poslal v bolnišnico zaradi tega bi verjetno sam kje drugje pristal user posted image user posted image user posted image Lepo vas prosim, kg se pač nabirajo enim bolj, drugim na srečo manj... ker je to v user posted image naravni proces, sranje je pač, da živimo v takem preobilju in se ti potem pač malo več nabere, ampak, da te zaradi tega hospitalizirajo pa je res višek... Potem najboljše, da naredi bolnice za vse, ki imajo povišan holesterol, sladkorne bolnike ipd. in jih tam disciplinira ali kaj? user posted image
Poleg tega, če je ona sama res šla v bolnico zaradi tega... mislim, vsako zdravljenje lahko odkloniš...

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 470
14.12.2010 12:43:12   
Akilene
nina42 - nič se razburjat, moj ginekolg je pač tak..ampak kljub vsem "kapricam" slovi kot strokovnjak in je bil izbran tudi za naj ginekologa v moji regiji...sicer pa - meni še ni očital mojih kilogramov user posted image , po moje se jaz bolj sekiram...

novo leto - bomo doma, zna bit dolgočasno, jaz pred tv, sine na Playstationu, mož pri kakšenm sosedu na moštu...

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 471
14.12.2010 13:16:15   
*Ninočka*
Halo babike,
Z mojim prehladom je majčkeno boljše, ampak se mi zdi, da se mi vleče že ves mesec in potem pride dan, ko sem cela povožena. Mi je v lekarni dala neki sprej z morsko vodo, tako da zdaj s tem spiram.

IZVIRNO SPOROČILO: Poli_H

Čer punce,
iz pregleda in user posted image  mi2 user posted image
So mi krvno sliko delali. Moj kritično nizek hemoglobin, ki je bil 81 sma popravili na lepih 119!!! vesela, vesela, vesela user posted image  

Supeeer. Kako pa ti je to uspelo? Meni je zdravnica rekla, da potrebuje železo kar nekaj časa, da zopet naraste.

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 472
14.12.2010 13:34:33   
*Ninočka*

IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

anjusi , da bo čim prej spet vse ok.

Ma v bistvu vam lahko povem , kaj je bilo, ponoči v nedeljo je poginil naš kuža, dobeeer pasji prijateljček , ki nas je jezil in zabaval 6 let , hudo bo ga bomo po moje vsi pogrešali ...

Poznam to. Tudi mi smo veliki ljubitelji živali in smo za njimi tudi že prejokali. Ti pošiljam en luser posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 473
14.12.2010 13:59:30   
Poli_H
ninočka res je... 81 sem ga imela mislim da pri 12.tednu. Pol pa sem v DMu odkrila šumeče tablete, ki imajo samo železo in C-vitamin. 2 na dan. Železo se ne veže, če ni zraven prisoten C-vitamin! Ob vikendih pri kosilu deci rdečega ;-) Pa malo: rdeča pesa, suhe marelce in slive, sadje,        zelenjava, rdeče meso (belega tak ne jem) v normalnih količinah. To je nekak to. Nisem neke drastične spremembe delala. Pa morm te šumeče ful pohvalit, kr niti slučajno da bi me zaprle ali kaj podobnega, kar tablete z železom rade naredijo... 

papirji meni je tudi včeraj razložil, da več ne dobimo potrdila, ampak je tisti datum v Materinski knjigi verodostojen. Tako da, jutri so popoldanske uradne ure na CSD, pa bom šla kar tja vprašat, kaj vse rabijo, da naslednjo sredo vse v kompletu nesem in mir! user posted image   60 dni pred rokom je zadnji dan za oddajo, torej pri meni 7. januar. Pa ne mislim med prazniki tja skakat, tak da raje prej porihtam. Vam pa poročam jutri, kako in kaj user posted image

krvna slika mi je pa G dal v laboratorij te delat to krvno sliko (tak piše na listu) in je meni pustil ta list in mi rekel, da ga moram met vedno s seboj, pa naj si kr v Materinsko knjigo dam. Zakaj, pa ne vem... A je še kera to dobila? Pa ne mislim tistih plavih listkov, kjer piše krvna skupina pa Coombsov test, ampak tak, A5 format lista, kjer so gor te osnove - hemoglobin, vsa krvna telesca in bla bla bla...

(odgovor članu *Ninočka*)
Neposredna povezava do sporočila: 474
14.12.2010 20:56:06   
Poli_H
pa punce, kje ste? v trgovinah al kaj?

lun1ca user posted image  samo da ni blo kaj hujšega. Pleh je pa pleh, se bo že popravlo...

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?