Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 14.12.2010 8:36:02
|
|
|
|
bačko
|
Jutro! No jaz sem vzgojiteljicam kupila takšne male pikapolnice za srečo. MK8 kaj pa si ti gor ob 3.35 počela? A nisi mogla pančat?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 14.12.2010 10:13:25
|
|
|
|
mini86
|
manna-res nas površno bereš kokr je rekla bjondi no js bom v vrtec nesla tofife pa eno tako noro lepo tablico in neki je narisan pa piše gor naj vzgojiteljici..nikol si neb mislna da bom toook zadovoljna z marcelovimi turšicami..zjutraj nič ne joka in lepo stegne rokice k njima in to mi tok ogromn pomen da vm sploh ne morm opisat srečanje-jaaaa..loh drug teden vsako jutro ker mam dopust no samo v petek grem na pedikuro..upam da sam nau tok mrzl k dons.. mk8-želim ti da bi čim manj zaspeno preživela dan..ker tale ura je pa res huh..pa čeeeestitke za izpit..no pa je zajterk popoln bjondi časti tople sendviče še za roj.dan, ti pa pjačo za izpit sonček mater nama bo fajn an čak čak..kam na medene greta..a sm kej spustila.. ja dh se učer ni nč javla.. bačko-seminarsko je pisala naša pridna študentka..morm jo vzet za vzornico..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 14.12.2010 11:07:22
|
|
|
|
bačko
|
Aja nisem vedela da je pisala seminarsko.Potem pa je bila zelo pridna!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 14.12.2010 12:17:53
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mk8 Evo, seminarska je končana, ura pa tolk, da bom jutri v službi UMRLA Ojej 3.33 ...no mi smo se prvič mal prej zbudili in kokrat do zjutri ne štejeva več ...tko da jaz imam privilegij ker sem z žigcom doma in bom šla zdele v horizontalo... Bolj natančno 3.33.30 ...
< Sporočilo je popravil bjondi -- 14.12.2010 12:18:27 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 14.12.2010 12:19:41
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 srečanje-jaaaa..loh drug teden vsako jutro ker mam dopust no samo v petek grem na pedikuro..upam da sam nau tok mrzl k dons.. A pol se bomo čez šipo gledale...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 14.12.2010 13:45:05
|
|
|
|
mini86
|
no ker ni tecke da bi nas obveščala o nevarnih igračah tokrat izjemoma jaz prevzemam njeno vlogo http://www.ringaraja.net/clanek/prepovedane-puzzle---preproge_3876.html?page
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 14.12.2010 13:46:00
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: mini86 srečanje-jaaaa..loh drug teden vsako jutro ker mam dopust no samo v petek grem na pedikuro..upam da sam nau tok mrzl k dons.. A pol se bomo čez šipo gledale... a deeej..sj so dekice pa zdj majo že une kurilnike
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 14.12.2010 15:26:42
|
|
|
|
bačko
|
No kosilo skuhano in vizitke napisane. Po Loro sva tudi že šli v vrtec in zdajle se bomo najedle potem pa igrat in hecat.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 14.12.2010 16:12:56
|
|
|
|
mini86
|
no mi smo tudi ravno pojedli in gremo mal okrog.. so bili pa danes z vrtcem v hoferju..so šli po praznično preprogo in bobi palčke..pa je baje celi hodu celo pot..edin rekl so da je plezalček da povsod pleza še najrajši na stole-no potem je isto kot doma
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 14.12.2010 20:46:10
|
|
|
|
mk8
|
Evo, sem preživela današnji dan, čeprav komi Morm pa še zdele par stvari uštimat, ker mi v službi ni ratal, tko da se samo na hitrco javljam. Jutri mamo spet pediatra, bo pavlica povedala, kako so ušeska in če lahko gre v vrtec. Upam, da se je kaj izboljšal. Danes sva bile v knjižnici, sva se do tam peljale z avtobusom in ji je bilo ful zanimivo. Rabim pa eno uslugo... Kolegica dela diplomo, pa bi rabila še izpolnjenih vprašalnikov, tukile ga lahko izpolnete, če se vam le da http://www.surveymonkey.com/s/g_rega Ene par vprašanj na koncu je namenjeno tistim družinam, ki so počitnikovali z agencijo G-rega (če kera pozna). Zamišljajte si, da ste bile tud ve in vaša družina ena izmed njih in odgovorte na vprašanja. Pliiiissssss . Vzgojiteljice - sem jih tok mal vidla zadnje čase, da jim ne bom nič nesla.. Hecam se, bodo dobile eno malenkost, če se nama bo z veroniko dal, bo doma narejena. Srečanje - jst sm misnla, da mislite un teden po božiču, ker naslednji teden sem jst še v službi. medeni tedni - sej nism nič povedala.. Sta naju presenetla moja starša in nama za dailo podarila par dni v Bernardinu. Za tri dni prespat, od sobote 25. do torka 28.12. Veronika bo pri njih, čeprav na začetku nisem bla glih navdušena nad tem...
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 14.12.2010 20:47:26
|
|
|
|
mk8
|
Uživajte, grem delat (joj, sem pridna )
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 15.12.2010 9:44:12
|
|
|
|
Mala_princeska
|
jutro....eno kavico, kapučinček + krofek za vse vreme.....še avtek je zmrznu in ne vžge, je že priklopljen na akumulator - mi je tast priskočil na pomoč, če bom skočila kam ven iz hiške
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 15.12.2010 9:51:30
|
|
|
|
mini86
|
o hvala..bom js sam krof pojedla k kave ne maram a prou
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 15.12.2010 10:10:38
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 o hvala..bom js sam krof pojedla k kave ne maram a prou Jaz bom pa kavo spila. No midve z Žano pečeva piškote in zelo uživava.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 15.12.2010 10:27:48
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 o hvala..bom js sam krof pojedla k kave ne maram a prou zate bo pa Pepsi ali pa Origin Coca Cola, važi :-)
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 15.12.2010 10:28:35
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko IZVIRNO SPOROČILO: mini86 o hvala..bom js sam krof pojedla k kave ne maram a prou Jaz bom pa kavo spila. No midve z Žano pečeva piškote in zelo uživava. tako se govori.... naj vama uspejo :-) pa dober tek, ko se ohladijo
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 15.12.2010 10:32:13
|
|
|
|
Mala_princeska
|
tiste, ki še dojite: - kolikokrat še??? - kako odstaviti??? sicer prebiram MON o dojenju in iščem, prebiram nasvete.... Manca je joško in dudo zamenjala - ja sej vem - mami kriva, ker jo je razvadila in še ponoči visi na zizi... pri taveliki ni bilo težko, oz. je bilo lažje ker je mleko po flaški pila poleg dojenja in je potem sama od sebe nehala in pozabila na zizi.... Manca pa joka, joka, se zvija, "trma" Pa ne me obsojat, ker se še crkljava no sej mi lahko poveste svoje mnenje....
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 15.12.2010 10:41:45
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska Manca pa joka, joka, se zvija, "trma" Pa ne me obsojat, ker se še crkljava no sej mi lahko poveste svoje mnenje.... js mislm da druge kokr vzet na enkrat joško ni..ker postopno se ne bo odvadla in pač tud tok je stara... sočustvujem s tabo..sicer ne vem kako je si pa loh predstavljam.. js mislm da dva tri dni bo kriza in jok potem pa bo boljše..sj ns tud še to čaka-samo da pr dudi.. napaka je pa to da glih kokr si napisala da joka se zvija, d ti popustiš in ona zdj ve da ko bo jokala in se zvijala al karkol že dela da boš ti popustila..fora e v tem da ko se odločiš se odličiš 100%..ker če tudi ti nisi čist zihr nau uspel..js držm pesti da ti čimprej uspe-seveda če si to res želiš.. nau te pa noben obsoju samo vsak ma svoja prepričanja-no moje je ta da odstavš otroka tm nekje okol 12 al pa 13 meseca ker potem pa je že tok večji in so lahko veliki problemi..to je vse..brez obsojanj
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 15.12.2010 11:09:00
|
|
|
|
mini86
|
danes se poseje božično žito..če ga posadite danes bo ravno prav velliko do božiča..po novem letu pa ga postavite ven da ga pozobajo ptički.. morm še posodo najdt da s celijem posadiva
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 15.12.2010 11:29:31
|
|
|
|
bačko
|
No mi pa imamo Noričke številka 2! Žana ima po vratu par pikic in pod vratom.Tako da jaz sem za letos zaključila z službo.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 15.12.2010 11:31:38
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko No mi pa imamo Noričke številka 2! Žana ima po vratu par pikic in pod vratom.Tako da jaz sem za letos zaključila z službo. noooro...sm tud js vedela a veš da si doma ker mam pol dopoudan družbo ker dh jo je pa oddirjala nekam
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 15.12.2010 11:34:11
|
|
|
|
bačko
|
Saj bom počakala še danes potem pa jutri k P da mi potrdi in bomo lepo doma.Moram jo vseeno jutri peljati ker me zanima če ji moram vseeno dajati Hiconcil.Imam pač tudi vneta ušesa.Čeprav me moj podi delat sem mu rekla da če sem že toliko časa doma bom pa še sedaj.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 15.12.2010 11:36:00
|
|
|
|
bačko
|
Pa ravni jutri bi šla Žana malo k babici.No pa ne bo šla.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 15.12.2010 12:04:35
|
|
|
|
dreamhorse
|
Hojla punce. Se opravičujem, ker sem vas zanemarjala. Sem doma, pa nimam toliko časa kot v službi :) Mala je zbolela, sicer samo prehlad in kašelj, sem pa bila danes v vrtcu in jih od 14 manja 11. Samo trije so v vrtcu. Razsaja virusna pljučnica. Nikoli slišala za kakega dedka mraza v službi. LAhko pa predlagam, me kar naženejo menda... Pogodbe še nisem dobila, ta teden me tako ni, naslednji upam, da bo Žana že zdrava, zadnji teden pa kolektivni,... Na hitro sem prebrala zamujeno, pa vidim, da ste punce kar pridne, okrašujete, pečete,... joj ,jaz pa nisem za to.. okrasila sem pa rekla da bom tik pred zdaj, da ne bo mala vse potrgala... Pridne bodite, pa obljubim, da vas bolj spremljam od zdaj naprej...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 15.12.2010 12:12:39
|
|
|
|
bačko
|
Dreamhorse čim prejšne okrevanje vam želim.
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......