katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Sm vse sprobala, pa ne dela... Včasih dela, včasih ne Zdej po novem javlja neko napako pri kateri mi z backspace-om vrže ven porazno okno ja pol pa vedno copy-paste deli da imas shranjen...sej ce ti en stavk zbrise ok, ce ti pa vec...a joj IZVIRNO SPOROČILO: nmagk Tako v ponedeljek ob 7h zjutraj moram bit v kliničnem centru in bom med prvimi operirana in ker imam veze bom mogoče že zvečer doma,če bo vse ok...držte pesti. o fino - caki, a to bo una hitrejsa in boljsa metoda.... IZVIRNO SPOROČILO: nmagk Punce hvala Živa mal še počakaj,počivaj naj te crklajo in še malo zdži pa bo,takoj po novem letu pa pejt. tocn to...pocaki se...pa dej na pdp rodi - lej kok noro dober datum je 11.1.11 IZVIRNO SPOROČILO: nmagk A ja sm vam pozabla povedat,tle loh na fb pa raj ne bom ker mam tud jest nekaj prjatlov od sina gor...ja dans sm spoznala svojo ,,tamlado,,in bo prva njegova punca k bo prespala pr nas...jao tamlade so na pohodu...uf sm že stara in res je cajt da se zašijem,ker še svojih ne bom gor spravla loh že vnuki pridejo... ooooooooooooo...a res, zanimivo....a prespala bo...hm zanimivo jaz mam zaenkrat 2 pupi in vrjemi da ''tamaldih - zetov'' ne bo pri nas...vsaj za prespat ne...oci ze studira o jagrih IZVIRNO SPOROČILO: nmagk Ta noč je bla ok,hvala bogu,sam me skrbi ponedeljek se bliža,upam da ne najdejo še kako sranje ko me bodo odprl,te bolečine mi niso všeč,ampak bo že mogoče je od tega ker res nisem imela več kot 2 leti zdej v mes M. Tamlada je ok samo je še ful sramežljiva,zato se je bolj gor v sobi držala,ampak sej bo če bo ostala z Nejcem se bo mogla navadit,na velik upitja smeha .....ker smo k adams famili,do zdej ni nobena dolg zdržala pr našmu Nejcu je vse kmal skenslu,mogoče ta bo k jo je dam prpelu in to še čez noč.....no ja bomo vidl,sicer pa katera bo njemu ljuba bo tud men,bom dobra tašča,glede na to da mam jest žleht taščo bom probala bit boljša ,no ja res pa da se bo vsaka mogla navadt na našo ludo famili. ja tud moja tasca ni fajn, bom jaz probal biti veliko boljsa...tko k je moja mami mojemu - madona ga razvaja.... hehe...zanimivo pa mate a ne ziva - kako si - se bolje pocutis, ej moja suzana itak skoz neki kaslja pa svecko ma...po mojem bo tko celo zimo.... mi mamo tud velik dela pa kar odlagam - na pol k bo suzana v vrtcu k bom lazji dop pospravla vse k nam tud noben ne pride - rovte so se dobre - mi se nismo pri njih, smo se korak nazaj po civilizacijski lestvici....
|