|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
12.12.2010 16:23:47   
Najki
majabar user posted image . prosi, da ga pregledajo, ce je res zaradi ksne manj razvite stvari ali alergije ali cesarkoli, bos vsaj vedela zakaj in mogoce kako preprecit.

mamamajca upam da sem dodala pravo user posted image

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
12.12.2010 16:24:25   
mamamajča
najki, si! hvalauser posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
12.12.2010 16:34:22   
majabar
Ne razumem tega, da je dva dni dobro, potem pa spet katastrofa. Ce bi bilo nekaj fizioloskega, bi potem bilo vedno vsaj podobno slabo, ali ne?
mamamajca, si dobila ZS? Nekaj nagaja namrec.

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
12.12.2010 16:35:59   
Najki
kaj je zdej ste se kaj namenile za jutri v CE, pa kje in kdaj in kdo?

Neposredna povezava do sporočila: 1304
12.12.2010 16:45:27   
majabar
Pa se tega nisem povedala, da imam ze kaksen teden menstruacijouser posted image . 3 tedne cisce, 2 tedna nic, zdaj pa menstruacija. Sem pa cudna, nisem nic vprasala, kako delujejo hormoni, ki so mi jih injicirali za 3 mesecno zascito proti zanositvi, kako pogoste so krvavitve, kdaj pridejo, ce sploh pridejo. V glavnem, 10 dni po aplikaciji sem zacela krvaveti. Bom jutri poklicala zdravnika, da povprasam.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
12.12.2010 17:00:32   
nejkec

IZVIRNO SPOROČILO: snežakinja

IZVIRNO SPOROČILO: nejkec
UZ srčka: Ker velikokrat le na hitro preletim o čem ste pisale, se ne spomnim, od katere otroček bo imel/je imel UZ srčka. Moj oče je pediatrični kardiolog in sem mu omenila to uspavanje. On ni pristaš tega, ker ima vsaka taka zadeva možne zaplete. Pravi pa da se velik zdravnikov tega poslužuje ker je njim lažje ne pa za otroka bolje! Tako da če UZ še ni imel, vedi, da imate možnost izbire, da greste h nekomu, ki bo na prvo mesto postavil otroka. Do 8. meseca starosti naj ne bi bilo problem otroka držati pri miru že s tem, da mu daš flaško. Za starejše pa priporočajo, da ga držiš budnega dlje časa, da potem tam zaspi.

Nejkec 1000000000000x ti hvala, da si mi povedala tole. Matic ima UZ januarja. Poznam še eno kardiologinjo, ma bom poklicala njo, da vidim, če bi bila pripravljena to narest brez uspavanja.

Ni kj. Če pa kaj rabiš pa sam povej.

(odgovor članu snežakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
12.12.2010 17:14:58   
filisa
srečanje CE- mene jutri zagotovo ne bo, saj se me loteva nek nahod in ne bi rada okužila kolegice user posted image , h kateri sem bila namenjena, no pa tudi vas z user posted image  ne user posted image . Brina pa je zaenkrat še ok - ni še nič dobila od mamice.

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
12.12.2010 17:15:17   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: zinchy

punce a se vam vaši malčki že kej na hrbet obračajo? Jest dam Maia ležat na bok, dve minute in že je na hrbtu.Je pa z obeh strani podložen ampak je že tok živahn,da nč ne pomaga. Sej a je še panika,če ponoči ne leži na boku?Ker danes sem ga kar pustila na hrbtu ležat in je tudi dalj spal.

ojla,

tud naš sonček se neprestano obrača na hrbet.Zvečer ga dam spat na bok, ko pa se zbudi je pa na hrbtu:)jaz mislim, da ni to nič narobe,saj so naši sončki sedaj že tako močni, da če tudi bruhne v spanju, to steče ven.

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
12.12.2010 17:20:42   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: missD

lilli35 jaz sem kupila v babycentru tak aspirator za nos, ki se ga priključi na sesalec.
JA grozno se sliši!  Podoben je tem, kjer si pomagaš z usti ampak veliko bolj učinkovit.
Najprej daš fiziološko potem pa za samo 2sekundi priključiš sesalec in gre ven VSE.
Je pa na tem delu ki ga daš v nosek znotraj taka steklena ampulica, ki ustvari protitlak in posledično ne potegne s tako silo kot dela sesalec. Pa samo 10€ je.

tud jaz imam takega in je zakon:)res očisti nosek

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
12.12.2010 17:22:16   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: anju

lilli35 dobrodošla. kako pa gre s tem aspiratorjem ko vlečeš z usti? takega nameravam kupit. baby vac hvalijo, jaz imam odpor zaradi sesalca...

svetujem ti tega na sesalec.tudi jaz sem imela strah kako to gre s sesalcem, pa ti moram povedat,da je to zakon zadeva.Se jo splača kupit.Toplo priporočamuser posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
12.12.2010 17:23:00   
nejkec

IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

nejkec- če ti bo kaj pomagalo.
Meni se je pri prvem zgodilo, da je preprosto prišel dan, ko mleko ni več priteklo v količini, kot bi moralo. Mali je jokal, jaz sem jokala. Ma ne jokala, čist sem bla iz sebe in, neumno, počutila sem se totalno nesposobno, ker si ne morem nahranit otroka. In kot pika na i je bilo točno čez vikend, nedelja, nobena lekarna daleč naokrog odprta. kaj zdaj?

Na samo srečo je bil dežuren prav pediater, h kateremu smo takrat še hodili. Sem ga poklicala in me je najprej potolažil, nato mi pa razložil takole- mleko bo. Napaka bo, če bom takoj preklopila na AM. Naj se dojiva, kolikor le lahko. Pa če bo lačen vsako uro, naj se dojiva vsak uro. Pa na pol ure, če bo treba. In če bo kriza, na 15min. Če še pa takrat ne bo izboljšave, pa začnemo dodajat.
Ampak vse to mi je povedal na tak način, da mi je že barva njegovega glasu pomagala in pomirjala. In sva vztrajala.
Pa veš, kaj se je zgodilo? Spet sem imela mleka za izvoz in dojila sva se celih 14  mesecev

Tole me je pa kar malo pomirilo. Včeraj zvečer je šlo brez kreganjauser posted image . Sem kar spumpala, da bi videla kolk je in je ratalo 100ml!! En dan prej pa 20ml. Tako da upam, da bo šlo. Najki, zvečer/ponoči se dojimo ob 10-11h, 3-5h in potem zjutraj ob 7h. Je pa tako, da je ob 10h ponavadi najbolj lačna, tist obrok sred noči pa včasih le ene 5min traja pa takoj nazaj zaspi. Tako, da verjetno res ni tako lačna kot se kregauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1311
12.12.2010 17:23:39   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: missD

anju jaz nimam baby vac ampak neka druga znamka.na škatli piše baby aspirator.
Pa ja sej zajoka dojenček ampak...nahitrco spucat nosek al pa da težko diha...

naš nič ne joka ko dajemo smrkeljček ven s sesalcem.Zajoka le ko dobi v nosec fiziološko raztopino.Jaz imam tud takega kot missD!

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
12.12.2010 17:45:39   
mamamajča
nejkec, super! Saj bo!

majabar, nisem dobila. Pa saj si mi naslov že napisala, če to misliš...
filisa, hitro se pozdravi!

Naš Marki pa joka, da ga uho boli in vročino ima že tudi. Zdajle sem mu dala calpol in je zadremal, a pediater pa jutri šele popoldneuser posted image

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
12.12.2010 18:42:43   
anju
Najki mislm da sm te našla tud js na fbuser posted image

majabar joj, te čist razumem. ne vem zakaj, ampak nimajo enakih dni. Vitan danes je ok, včeraj se je kregal... se potožim mami zjutraj in mi reče "sej bo mimo". ja vem da ne bo vedno tako, ampak zdaj je, rada bi vedela zakaj je tako zdaj in kaj lahko naredim.no, naj bo res "enkrat mimo" če to pomeni da tako pač je, da ni nič zelo narobe in je treba samo prerasti, me pa potrpeti.
za jogi ti predlagam nepremočljivo podlogo. so take ki jih lahko pereš na 95. če jih ni v Kolumbiji si pa tu nabaviš:) ti bo prišla prav tudi ko boš malega odvajala od plenic.

Neposredna povezava do sporočila: 1314
12.12.2010 18:44:56   
anju
mamamajča user posted image user posted image user posted image user posted image za oba tvoja fanta. a v Lj gresta sama z Brinom?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
12.12.2010 18:45:32   
kpmk
Najki - a jst te mam na FB?
CE? - kako je sedaj s tem jutri???

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
12.12.2010 19:12:36   
mamamajča
anju, ne ne, vsi trije gremo. Mark bo pa pri tastu.
Jutri bom vprašala pediatra, če je možno, da bi dal nalog za prevot z rešilcem, da bi kje mi lutali po lj in zamudili. Upam, da se bo dao zmenit

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
12.12.2010 19:19:18   
Najki
kmpk sem te dodala. nic ni videt, da se kaj dobijo jutri v CE...

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
12.12.2010 19:39:03   
mamamajča
Danes je tretja (!!!!!!) adventna nedelja, in jaz se zdaj spomnim, da sploh nimamo venčkauser posted image
Za prvo adventno sva bla tako še na pediatriji, druga.... hm, se ne spomnim, danes pa že tretja!
Sem mela pa lani takega, sva se z Markijem malo igrala :))

user posted image

Letos mi je pa do zdaj uspelo celo enkrat z Markijem packat in speči kekse, kaj drugega pa sploh ne uspem več....:(

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
12.12.2010 21:27:26   
Najki
vencki, smrecice,... a je res ze december?a pol je treba ze darila nabavit user posted image . vsako leto mi je tezje najti kaj primernega, z otroci pa se energijo za laufat okol in izbrskat tisto primerno...

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
12.12.2010 22:41:40   
sasadejan
Punce mi imamo jutri UZ kolkov. Kako to zgleda?

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
12.12.2010 22:44:11   
missD
snamejo pleničko, bodi potegnejo malo višje in ga dajo med dve taki blazini na bok ležat potem pa na bok nanesejo gel in naredijo UZ. Isto vajo ponovijo še na drugi strani. Nič groznega.
Da pa se ga malo umiri ali pa zabava pa (vsaj pri naših smo tako) z igračko pomahali da je pocingljala da sta začela opazovat.

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
12.12.2010 22:50:38   
sasadejan
Hvala user posted image

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
12.12.2010 23:33:29   
Pokora
Ma me je vn fliknluser posted image

Sam na hitro. Mamamajča če boš kupovala trak pri Malih vragcih, ti lahko dam bon za 10% popusta, ker ga jaz ne bom izkoristila.

Zdej grem pa od vse silne jeze kar spatuser posted image

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
12.12.2010 23:36:29   
mamamajča
Pokora, ti ne velja za ker drug izdelek?

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?