lorch
|
POzdravljene! Jaz sem s tem tednom nehala hodit v službo, mi je zaradi otrdevanja trebuha, dala g. bolniško, ker imam teh lažnih popadkov v izobilju in jih lahko še kateri odstopim .Ampak tokrat sem opozorila, da sem imela enake težae že v 1.nosečnosti, šla v bolnico, kjer so mi dali tudi injekcije za dozorevanje pljuč, saj je bilo videt, da bom vsak čas rodila in to v 32.tednu. No, potem sem pa počivala in rodila točno na pdp. No, zdaj sem za dobra 2 tedna v bolniški, pol še 2 dni dopust in na božič nastopim porodniško. Je pa včeraj ena znanka, ki je imela pdp isti dan kot jaz, rodila. Smo se za martinovo smejali, ker sva stopili skupaj, pa je bil moj trebuh v primerjavi z njenim ogrooooomen, in sem jaz kar iskala izgovore za svojo obilnost (Nosim bolj spredaj, pa drugič sem že noseča, pa že v prvo mi je trebušna stena popustila...). Potem se je pa izkazalo, da je njen otrok nekoliko premajhen, plodovnice pa je bilo tudi občutno premalo in so jo odpelajali v lj. porodnišnico, kjer je 3 tedne ležala, včeraj pa so ji naredili carskega, ker pogoji niso bili več dovolj dobri, da bi otrok še ostal v maternici. Zdaj sem pa takooo vesela svojega velikega trebuha!!! Imam pa ta teden svojo 3letnico doma, ker grooozno kašlja in sva pridno inhalirale, samo so pri enih kolegih imeli težave z 8mesečnim sinčkom, je blo treba hodit večkrat na dan na inhalacije k zdravniku in smo jim posodili svoj inhalator, zdaj ga pa vlačimo sem in tja, da še naša malo inhalira, ampak to seveda ni isto, samo, če je malček tako bogi jim ga valjda odstopim za nekaj časa. Upam, da bo naša Tajša do ponedeljka vredu, ker se v vrtcu veliko dogaja in bo zamudila same lepe stvari, če bo ravno zdaj veliko manjkala. poleg tega pa se ji že pozna, da pogreša otroško družbo, čeprav mi je v užitek, ko jo imam cel dan za sebe. Aja! Ena je potožila glede tistih bolečin. Jaz sem prejšnjo nedeljo doživela tako močno bolečino, da mi je zmanjkalo zraka. deset minut me je močno bolelo, nekaj časa sem od bolečine težko dihala, potem pa je bilo bolje, samo malo je še bolelo na desni strani. Gibov pa kake 3 ure ni bilo, potem pa so bili bolj redki in šibki, pa sem se drug dan šla pokazat in se je izkazalo, da se mi je obrnil. Ker zna bit obrat naporen, pa je očitno potem potrebovalo dete počitek. Me paše vedno na tistem delu rado bolii, ampak je g. rekla, da zato, ker se je verjetno otrok močno uprl v steno in mi to povzroča bolečine Zdaj grem pa moji princeski rito obrisat, dokler je sedela na stranišču sem imela mir pa sem vam malo naložila Uživajte!