*miška*
|
Janci F, lahko se testiraš kadarkoli, najbolj čim pozneje seveda, men bo test naredila naslednji teden v 37. tednu! Prepozno pa najbrž tudi ne, ker tačas že rodiš . Tudi mene malo skrbi, kaj če prej rodim, preden dobim izvide. Sem pa tudi jaz čist zmedena zarad te streptokoke, če ne bi tolk brala o vseh teh stvareh, se ne bi sekirala, tako pa vem za njo in sem bolj za ziher, tako, da bom zdaj kar naredila test, ker bi se potem zelo sekirala, če bi jo mela. Drugače pa je tako, pred leti nazaj tudi niso govorili toliko o toksoplazmi, pa je zdaj to glavna tema....pomoje bo vse več informacij o tem in onem, samo dejstvo je, da se za vse ne bomo mogli testirat! Počutje pa je bolj slabo, vsak dan si rečem, da sem lahko srečna, ker imam vse oprano in poštimano, ker se mi res ne da nič več...sam še kakšna in pa mogoče, če sem pri volji malo šopinga. Krči me vsake tolko časa napadajo, kakšno noč je obupno in samo čakam, če bo treba že šteti, pa se potem vedno umiri. Premike pa se mi zdi, da čutim bolj drugače, ne več tolko brc, ampak bolj premikanje, kot bi imela kačo v trebuhu , no kakšno brco v rebro al pa z rokico v mehur še dobim, pa kolcanje je tudi na sporedu. Lep zaenkrat še deževen dan vsem in njihovim .
|