|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke 2011
9.12.2010 13:07:35   
rdečebela
Pozdravljene čvekice
ravnokar sem izpolnjevala papirje za na csd, pa nekaj me malo moti oz. ne vem kaj vpisati, na Vlogo za uveljavitev pravice do starševskega dodatka, piše namreč "podatki o otroku ali več hkrati živorojenih otrocih matere" a tukaj naj bi vpisali te bodoče otroke al kako? Glede na to, da bi obrazec lahko oddala že sedaj, pa ne vem niti spola otroka... a lahko to pustiš kar prazno?
Na tem našem CSD-ju niso ravno zgovorni, pa tudi sami nimajo vsega poštimano se mi zdi... No, papirje sva pa vseeno dobila.

Glede kolcanja lahko tudi jaz potrdim da je kar pogosto user posted image in tudi meni se zdi prav smešen občutek. Obenem pa se mi revček res malce smili, ker včasih traja kar dolgo tole kolcanjeuser posted image
Počutje je drugače kar uredu, zgage ta teden ni bilo, moram potrkat, sem pa staknila hemeroide... Spomnim se, da sta mama in njena mama zmeraj govorile, da pomagajo proti hemeroidom kakiji. Jaz jih sicer lahko pojem ogromno, ampak o njihovem vplivu pa nisem ravno prepričana. Mogoče bi jih mogla redno vsak dan pojesti eno kilouser posted image bom sprobala.
Me pa kar konkretno tišči navzdol, pritiska na kost in je na momente kar zoprno, sploh kadar je potrebno vstati s kavča ali s posteljeuser posted image ampak še en mesec bom preživela.  Ali še katera opaža sluzast izcedek iz nožnice? Ne vem kaj bi to bilo, spomnim se, da se mi je v nosečnosti že pojavil, mislim da nekje na začetku 2. trimesečja, sedaj pa sem spet opazila. Najbrž ni nič takšnega da bi morala delati paniko, ampak ker mi nikoli ne naredijo nobenega vaginalnega pregleda, mi je to že malce čudno.

Ju3 obetajo izboljšanje vremena, upam da se ne motijo, že zaradi vsega tega dežja postane človek malce sitenuser posted image

Lepo se imejte, se ga beremo kasnejeuser posted image

(odgovor članu *miška*)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
9.12.2010 13:10:55   
agataema
Jaz sem pa zdajle končno našla še zadnji paket čisto najmanjših cunj. Ma vse sem preložila, vse cunje do starosti 2eh čet ven zmetala in nisem našla pod nobenim pogojem. Potem pa sem se spomnila, da sem banjico in prvi paketek cunj shranila pri stari mami, ki živi v sosednji hiši. Prav neverjetno kako se 3 leta tega nisem spomnila. Še dobro, da sem se zdaj, drugače bi morala še dodatno v šoping:). Se že perejo.

Držite pesti za našega 3letnika, ki gre danes k zobozdravnici. Enkrat sva že bila, pa je samo jokal in nismo nič opravili. Danes imam še dodatno pomoč - pride mož prej iz službe, pa gremo skupaj. Moja ideja je sicer bila, da gresta mož in sin skupaj, pa se mož ne upa samuser posted image . Kaj bi brez nas?user posted image

(odgovor članu *miška*)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
9.12.2010 14:18:56   
dramica
naj probam še 1x,bom kar v 2delih če me slučajno spet ven vrže.user posted image
Talika hvala za info. glede porodniške.Sem narobe štela tako da začnem1dan prej p. kot sem mislilauser posted image .Naš je prejšnji ted. očitno kolcal še za ta ted.al je pa pozabiluser posted image .
Baby1978 imaš pa res pozno ctg,po moje ne boš rabila čakat do takratuser posted image Dudico bom pa jaz kar vzela ker mi je pri2hčerkici zelo prav prišla.Je bila preveč ješča in potem bruhala.Zdudico se je prav lepo zamotila.Če ne bo potrebe ji pač ne bom dala.

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
9.12.2010 14:25:34   
dramica
Inčika,potem bova midve pa talika skupaj v akciji.Katera bo prejuser posted image .Jaz pred 19.12ne dam ključauser posted image
Miška naš se je tudi umiril čisto polahko brca v bistvu čutim bolj lahko premikanje kot brcikeuser posted image .Sem pa "srečnica ki me ne brca pod rebra ker je prenizko niti ne doseže do gor.Pa tud jem lahko velik me nič v želodcu ne tiščiuser posted image .Glede papirjev za csd imam isti problem kot ti.Ju3 grem tja,bom vprašala pa ti povem.

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
9.12.2010 15:02:14   
br27
ojla nosečke user posted image

Vidim da ste kar pridne v čvekanju user posted image . Jaz sem včeraj oddala papirje na csd, tako da mam zdaj mir.
Mam eno težavo, in sicer se že par noči zbujam z bolečinami v trebuhuuser posted image , se prvih par minut sploh ne smem prestavit, pa trebuh imam trd kot kamenuser posted image . Ne vem kaj je to. Danes ponoči pa sem se zbujala vsake pol ure, ker sem imela močne krče, trebuh trd in bolečine, ko sem hotla vstat za na wc me je tako bolelo da sem začela user posted image . Pa mam prag bolečine zelo visok, verjetno sem se razjokala zaradi straha, ampak me je mali mal po tistem začel brcat, tak da sem se umirila. Nisem vedla a naj grem do ginekologa al ne, pa sem se odločila da počakam na jutri, ko tak imam pregled. Sineka pa čutim skos, kok se prestavlauser posted image , bolečino v trebuhu pa mam še vedno, sam ne boli me več cel trebuh, ampak samo čist gor na vrh, pod prsiuser posted image . Upam da ni kaj narobe, pa da jutr pridem domov, ker nimam želje v bolnici ležat, sploh pa ne sedaj ko se bližajo prazniki. Saj vem, če bi blo treba, bi tudi to zdržala

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
9.12.2010 15:09:38   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: dramica

Jaz sem že čist zmedena glede tega stereptokoka v prejšnji nosečnosti tega sploh nihče ni  omenjaluser posted image .
Mi lahko nekaj poveste prosim.Moj PDP je19.01.2010 zanima me s katerim dnem se mi prične porodniška?Jaz sem misila da s 23.12 odločbo za bolniško sem dobila podaljšano do 21.12.2010.Bom potem podaljševala posebaj za2 dni?user posted image

Moj pdp je 15.1. in imam začetek porodniške z 18.12. Tako imaš ti pomojem z 22.12.10

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
9.12.2010 15:13:43   
bim*bam
rdečebela ko sem jas šla na CSD mi je napisala vlogo za paket (odločla sem se za denar)je povedala kdaj bo nakazano.in rekla še da za starševski dodatek pa tak porodnišnica direktno javi k njim da sem rodila in potem mi začnejo nakazovat...tak da nisem niti rabla nič pisat ker je vse ona porihtala..

(odgovor članu br27)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
9.12.2010 15:18:16   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: agataema

Jaz sem pa zdajle končno našla še zadnji paket čisto najmanjših cunj. Ma vse sem preložila, vse cunje do starosti 2eh čet ven zmetala in nisem našla pod nobenim pogojem. Potem pa sem se spomnila, da sem banjico in prvi paketek cunj shranila pri stari mami, ki živi v sosednji hiši. Prav neverjetno kako se 3 leta tega nisem spomnila. Še dobro, da sem se zdaj, drugače bi morala še dodatno v šoping:). Se že perejo.

Držite pesti za našega 3letnika, ki gre danes k zobozdravnici. Enkrat sva že bila, pa je samo jokal in nismo nič opravili. Danes imam še dodatno pomoč - pride mož prej iz službe, pa gremo skupaj. Moja ideja je sicer bila, da gresta mož in sin skupaj, pa se mož ne upa samuser posted image . Kaj bi brez nas?user posted image

Tudi jaz sem bila danes z obema pri zobozdravnci in sta oba otroka super prenesla vse skupaj. Maji je mogla spodnje zobke z nečim namazat. jo kar dosti skelijo. Tianu se je pa na zg. enkah in dvojkah in še spodaj so se mu naredile take rjave obloge... Mu doma skoz drgnem in ne gre stran. In je rekla, da je baje neka bakterija. In je brusila stran. Spodnje je lepo pustil, zgoraj pa ji je uspelo poštimat samo enega. Pa feb. dalje. Jokal ni pa čist nič. Je bolj mene bolelo kot njega. Ko sem slišala tisti bzzzzz. Brrr me kar zmrazi user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
9.12.2010 15:19:02   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: br27

ojla nosečke user posted image

Vidim da ste kar pridne v čvekanju user posted image . Jaz sem včeraj oddala papirje na csd, tako da mam zdaj mir.
Mam eno težavo, in sicer se že par noči zbujam z bolečinami v trebuhuuser posted image , se prvih par minut sploh ne smem prestavit, pa trebuh imam trd kot kamenuser posted image . Ne vem kaj je to. Danes ponoči pa sem se zbujala vsake pol ure, ker sem imela močne krče, trebuh trd in bolečine, ko sem hotla vstat za na wc me je tako bolelo da sem začela user posted image . Pa mam prag bolečine zelo visok, verjetno sem se razjokala zaradi straha, ampak me je mali mal po tistem začel brcat, tak da sem se umirila. Nisem vedla a naj grem do ginekologa al ne, pa sem se odločila da počakam na jutri, ko tak imam pregled. Sineka pa čutim skos, kok se prestavlauser posted image , bolečino v trebuhu pa mam še vedno, sam ne boli me več cel trebuh, ampak samo čist gor na vrh, pod prsiuser posted image . Upam da ni kaj narobe, pa da jutr pridem domov, ker nimam želje v bolnici ležat, sploh pa ne sedaj ko se bližajo prazniki. Saj vem, če bi blo treba, bi tudi to zdržala

br27 ne vem kaj bi to bilo. Pomojem že lažni popadki. Daj kupi si Donat, ima tudi magnezij notri pa ga pij. Ublaži tudi krče. Pa seveda obvezno jutri to omeni svoji G.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu br27)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
9.12.2010 15:26:45   
Lu
Evo sem malo pokomentirala za nazaj. Kar nimam časa.

Na šihtu imam še toliko dela da je joj. Doma ga tudi imam. Skratka ni mi dolgčas.

Glede te popkovne krvi, toksoplazmoze, streptokoka je danes res ogromno govora. Pred leti skoraj da o tem nisem slišala nič.

Duda. Jaz jo bom imela s seboj. Maja jo je zelo rada sprejela, tudi meni je bilo bolje, ker je drugače skoz na joški visela, no pri malem je bila druga zgodba in sem bila jaz duda, in smo z dudo začeli pri 2 mesecih. Je prej sploh ni maral. Ni bilo pa tudi problema jo dati stran. Pri sinu. Pri hčerki je bilo pa malo krize. kak teden. Ampak je šlo.

Cotke me čakajo še na pranje. Bom ta vikend.

Seznam kaj vzeti s seboj v porodnišnici je napisan Zdaj moram sam še torbo/ruzak pripravit.

Gremo pa drug teden še za podaljšan vikend v Kr. Goro. In se hecamo, da bi šla komot rodit na Jesenice. No saj s seboj bom imela vse. Za vsak slučaj.

CSD sem tudi sama še malenksoti oddala v začetku tedna. Sem pa danes že prejela 2 priporočeni pismi od njih. Samo še čakam, da mi ju gre mož iskat na pošto.

No, tako na kratko.

Pridne bodite. Pri nas sneži in bo jutri spet ena plundra :P

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
9.12.2010 19:49:00   
*miška*
JOJ kolk sem jezna, že vse napišem, pa mi baterije zmanjka.

br27, bolečine v trebuhu mam tudi jaz, zato že res težko prenašam še te zadnje tedne. Krče imam ful pogoste, ponoči itak nič ne spim in kar čakam, če jih bom mogla že šteti začet ko se enkrat začnejo. Trebuh mi trdi, boki me pečejo, mehur pa včasih tolk zaboli, da mi gre kar na jok, wc pa bi bilo vseeno, če bi ga imela kar zraven postle. Hodit itak ne morem dolgo, ker me začne dol tiščat in križ bolet itd...

Mislim, da so to lažni popadki in teža bejbija na mišice, kosti...., ko sem jaz to svoji ginekologinji omenila, je samo rekla, da naj se navadim in je to popolnoma normalno proti koncu nosečnosti in da sem že tolk daleč, da če rodim pač rodim...Tako, da stiskam zobe in komaj čakam, da je jutro, ker ponoči je itak, ko da je ne bi bilo, sem skos pokonci.

Če nimaš nobenega izcedka krvavega ali vodenega in da čutiš bejbija je vse vredu...vprašaj pa le ginekologinjo.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
9.12.2010 21:16:42   
Anonimen
br27 jaz imam tudi bolečine. Ampak že dalj časa... Menda so to mišice in nevem kaj še in da je normalno, dokler otročka normalno čutiš... user posted image

Laćna sem... Grem si nekaj za jest iskat... user posted image

(odgovor članu *miška*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3662
   [Brisano sporočilo]
9.12.2010 23:04:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3663
9.12.2010 23:50:20   
br27
Hoj, hvala za vaše odgovore,
se pravi to bi naj bilo vse "normalno"? No vse se da potrpet in dokler čutim user posted image  sem umirjena, in prav v tem trenutku se nekaj rita po meniuser posted image , zanimivo pa je, da je danes veliko bolj aktiven kot ponavadiuser posted image  in že cel dan se prestavla, upam da se ni obrnil na ritko. Malo me je pa vseeno strah it v posteljo, zato sem še kr pokonc, no ja pa še zadnjo oddajo popstars na pro7 sem mogla videtuser posted image .

bambina bolečina je lahko, zakaj bi te pa pekle, mi pa ni jasnouser posted image

No ena dobra novica je pa le priletela danes do mene, in to je ta, da kljub temu da sem letos bila zelo veliko v bolniški (od 18.februarja do 1. aprila - operacija Lapara, pa od 1. junija pa do konec tega meseca) mi pripada božičnica - očitno sem bila prejšna leta pridna, da mi še letos pripada. user posted image user posted image user posted image  Jutri pri plači bo že zraven - pa da vidimo, vsak evro prav pride, ker šparam in šparam za mojo novo kuhinjouser posted image . To spomlad pa sledi tudi preureditev okolice hiše (spet evrčki), ker sem jo letos zelo zanemarila in moji grmički in rože so prav grozne, zato gre vse ven, dobijo drugega lastnikauser posted image  jaz pa nove, pa še okoli bazena sem si umislila par stvari, idej je veliko, bomo videli koliko bo časa ob majhni štručkiuser posted image
Zdaj pa grem malo zaspat, upam da se vsaj malo naspimuser posted image , če ne pa bom še kej napisala user posted image
LAHKO NOČ

< Sporočilo je popravil br27 -- 9.12.2010 23:51:54 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
10.12.2010 9:26:48   
talika81
jutro oziroma en lep sončen dan, moje souser posted image !

jaz tudi občasno čutim oziroma otipam zelo trd trebuh pod prsi. spodaj pa le občasno. in tudi meni se je začelo dogajati, da ponoči čutim krče. ampak dokler niso pogosti in lepo čutim otročka, ne bom delala panike.

kolcanje: moj user posted image ravno sedaj kolca. prav bogi se mi zdi, ker ga kar pogosto in kar dolgo pol kolca.

danes se mi pa nič ne da. sem čist nenaspana in to se tudi pozna pri moji volji, ki je čisto na dnu.

ima katera kako idejo, kaj skuhati za kosilo? jaz nimam nobene. sem ta teden že vse ideje izčrpala.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu br27)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
10.12.2010 11:18:20   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: Lu
Gremo pa drug teden še za podaljšan vikend v Kr. Goro. In se hecamo, da bi šla komot rodit na Jesenice. No saj s seboj bom imela vse. Za vsak slučaj.

Jaz sem se tudi pri tamali takole hecala, 12 dni pred rokom (tike pred prvomajskimi) sem imela kontrolo, je rekel vse zaprto, bo čez rok, vi kar komot v toplice. Ker imamo v Dol.toplicah vikend, pa sem šla s starši še malo crkljat. Saj če bo kaj (moj panični mož..) je pa itak NM zraven.user posted image . In se je res tam začelo dogajat, ponoči 5x lulat, pa še kar nekaj teče...

Moja izkušnja s porodnišnico NM je bila katastrofaln, še najbolj prijazen je bil vratar. Oče me je peljal nekje ob 3h zjutraj, dohtarja so zbudili, mu je bilo vse odveč, pregledat me ni hotel - edino na oddelku, vas moram sprejet... Jaz sem pa hotla v Lj rodit, tam naj samo ctg naredi, srček posluša, če je baby ok.. In je zabrusil, da mi tudi uz lahko naredi, samo bom pa pol ure kasneje v Lj, zakaj pa nisem šla kar direktuser posted image Halo, jaz pa 15 minut stran, valjda sem najprej na otročka pomislila..

No, oči je bil ves besen in zelen, me je v avto spokal, ginekolog je pa strokovno napako naredil, ker ni dojenčku srca poslušal, so bili v Lj zgroženi. Kaj če bi bilo kaj narobe!!! In hkrati so rekli, da ogromno dolenjk v Lj pride rodit, se sploh ne čudim..

Imena dohtarja se ne spomnim, bil je pa starejši, se pravi naj bi imel izkušnje.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
10.12.2010 11:20:36   
Putka
Talika, jaz takole na hitro kakšno zelenjavno enolončnico skuham, pa da je bolj nasitna vržen not čičeriko (imam vedno na zalogi piksno in Leclerca) ali ješprenj, makarone... Pa ker itak sama to jem, dam še za kdaj razliko zamrznit..

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
10.12.2010 11:48:48   
*miška*
Joj ta kuha, jaz tudi nimam več idej kaj kuhati, vse se zadnji trenutek spomnim user posted image

Putka, a ko voda odteka, kakšna je ta tekočina? Prozorna, krvava? Ker jaz, ko grem lulat, mi dostikrat še malo kapljic potem odteče, imam skos tanek vložek, samo to mislim, da je urin, ker mi otrok res pritiska na mehur.

Pa še eno smešno vprašanje, ko pri porodu na koncu pritiskaš, ali res pritiskaš, kot, da bi šel na blato? user posted image Ali moraš s kakimi drugimi mišicami pritiskat?

No jaz se pa te zadnje 3 tedne ne premaknem daleč. Bom kar okoli doma. Sicer me vsi tolažijo, da do roka bom sigurno, še rajše čez, ker prvi otroci se vedno v povprečju rodijo čez rok, ali pa vsaj približno okoli rokauser posted image . Kdaj ste pa ve rodile, tiste, ki že imate otroke?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
10.12.2010 12:27:57   
glicinija
Pozdrav od mene!

Meni danes vse dol pritiska, da včasih imam občutek, da bo dojenček kar ven padeluser posted image .

Sem pa bila danes zjutraj na pregledu, me je vaginalno pregledala in usput vprašala kdaj že imam rok; pa nekako je skeptična, da bom do takrat zdržalauser posted image  

Nastavkov za dojenje nisem kupila; če bo potreba, bom nabavila naknadno...

Kolcanje: moji se tudi kolca vsake toliko; prav čutim enakomerno utripanje čisto spodaj, tako da glavica je doli in upam, da tako tudi ostane...

baby1978, a ti razmišljaš o porodu v Feldbachu?? Kako je zdaj s plačilom poroda tam?? Pred časom je bilo ful govora o tem, da pošiljajo račune za nazaj... Sicer pa bom jaz rodila v MB.

agataema, joj, držim pesti za tvojega fantka; zna biti kar neprijetno pri zobarju. PA mu mora kaj vrtati??
Lu, bravo za tvoja dva junakauser posted image .

br27, a misliš, da že imaš popadke??? Pa odlično za božičnico; vsekakor pride prav...

bambina, a ti že greješ mlekecauser posted image . Oprosti, upam, da ne zameriš, da sem se malo pohecala...

LP vsem

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
10.12.2010 12:48:05   
br27
Hojla
Sem že 2X napisala, pa upam da zdej ne bo spet vsega zbrisalouser posted image . Bom zdej bolj kratka
Uglavnem bila sem na pregledu, sem mu povedala kaj se mi dogaja, me je pregledal, vse ok, vse zaprto, mali že ozicioniran in prpravljen za vn, je rekel G da naj še malo počaka, sta mela pogovoruser posted image . Me je dal za vsak slučaj na ctg, drugače bi mogla met prvič 24.12., no js na ctg-ju zadremala user posted image , me je sestra zbudila da je konec. Grem nazaj do G me pogleda in reče, aha nama se pa mal mudi al kajuser posted image . Sicer je skoraj nič, ampak nekaj se dogaja in če bo tako bom prej rodila, tako da imam naslednji teden spet ctg.

So pa danes snemali novinarji za poročila glede zapiranja porodnišnic in prav groza me je gledati zvečer, ker sploh ne vem kaj sem povedala - grozauser posted image user posted image . No ja če bom mela srečo bo pa za povrh še cela žlahta vidla, kok sem smešnauser posted image .
No to je z moje strani, dogaja seuser posted image

(odgovor članu glicinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
   [Brisano sporočilo]
10.12.2010 12:56:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu glicinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3671
10.12.2010 13:13:49   
drobižek
Pozdravljene januarke!

Oglašam se po zelo dolgem času, mislim, da sem se nazadnje oglasila maja...naš čas se počasi bliža in berem, da je ena že rodila...čestitke!

Jaz imam rok 4.1. in čakamo punčko. kakšen mesec nazaj sem bila že malo odprta in je bilo malo panike, ampak ostaja vseskozi enako....zdaj pa ni itak več nobene panike, če se odloči nas prit pogledat....a je katera tukaj gor iz Zasavja?

Drugače pa imam podobne težave kot je ena pisala - pritiskanje dol, hrbtenica me boli, vstajam ob štirih in ne morem več spat, a je še kateri kaj slabo??? Meni je kar...čudno....skratka kar že malo čakam, da se bi zgodilo....ja, pol bo pa spet čez rok, ne?!user posted image

Imate že vse stvari za dojenčka pripravljene?

Lep dan vam želim, po dolgem času spet malo sončka....

Neposredna povezava do sporočila: 3672
10.12.2010 13:16:47   
briljantina
Hojla,

moj user posted image tud kar dolgo in večkrat na dan kolca. user posted image

zapiranje porodnišnic -  najbrž se še ne bodo tako hitro zaprle - upam.

Kosilo - danes delam porovo pito z mletim mesom (naredš testo kot za pico, "stenstaš" mleto meso in por - narezan na tanke kolobarje, poliješ po testu - naj ne bo preveč omake od mesa, ker bo preveč tekoče, na koncu narediš zmes iz smetane, jajca in pa sira ter poliješ po vrhu - kalorično, vendar en košček mi ne uide) user posted image Pečeš toliko, da je testo pečeno. Dober tek! user posted image

bolečine - Sem šla včeraj na km sprehod in sem kar hitro hodila, ker je bilo mrzlo, prišla domov in me je tako zvijalo v sp. delu trebuha - sem že mislila, da bo treba it. No, na srečo se je čez par minut vse umirilo. Drugače pa tudi meni trebuh kar ornk otrdeva... br27 - tole nekam hitro kaže, boš naslednja za Arwenko? user posted image V glavnem srečno, če te kaj prej doleti.

Pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 3673
10.12.2010 13:18:06   
briljantina
drobižek - jst sm iz Zasavja, iz kje pa si?

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
10.12.2010 13:20:21   
drobižek
Iz Trbovelj, ti tudi?

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?