Putka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lu Gremo pa drug teden še za podaljšan vikend v Kr. Goro. In se hecamo, da bi šla komot rodit na Jesenice. No saj s seboj bom imela vse. Za vsak slučaj. Jaz sem se tudi pri tamali takole hecala, 12 dni pred rokom (tike pred prvomajskimi) sem imela kontrolo, je rekel vse zaprto, bo čez rok, vi kar komot v toplice. Ker imamo v Dol.toplicah vikend, pa sem šla s starši še malo crkljat. Saj če bo kaj (moj panični mož..) je pa itak NM zraven. . In se je res tam začelo dogajat, ponoči 5x lulat, pa še kar nekaj teče... Moja izkušnja s porodnišnico NM je bila katastrofaln, še najbolj prijazen je bil vratar. Oče me je peljal nekje ob 3h zjutraj, dohtarja so zbudili, mu je bilo vse odveč, pregledat me ni hotel - edino na oddelku, vas moram sprejet... Jaz sem pa hotla v Lj rodit, tam naj samo ctg naredi, srček posluša, če je baby ok.. In je zabrusil, da mi tudi uz lahko naredi, samo bom pa pol ure kasneje v Lj, zakaj pa nisem šla kar direkt Halo, jaz pa 15 minut stran, valjda sem najprej na otročka pomislila.. No, oči je bil ves besen in zelen, me je v avto spokal, ginekolog je pa strokovno napako naredil, ker ni dojenčku srca poslušal, so bili v Lj zgroženi. Kaj če bi bilo kaj narobe!!! In hkrati so rekli, da ogromno dolenjk v Lj pride rodit, se sploh ne čudim.. Imena dohtarja se ne spomnim, bil je pa starejši, se pravi naj bi imel izkušnje.
|