|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke 2011
13.12.2010 17:47:36   
agataema
Jaz sigurno nisem dobila, ker sem šele danes odnesla na CSD, sem pa že vnaprej zapravila, saj sem si za ta denar v Ikei privoščila nove zavese v dnevni sobiuser posted image .

Mi imamo doma kar pestro, mali ima kar visoko vročino. Hvala bogu je mož na dopustu, da mi pomaga. Zdajle skupaj s tamalim gledata risanko, potem bo šel pa mali kar po hitrem postopku spat.

Lep večer

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
13.12.2010 17:51:50   
eminna
sprašujem zato ker sem vidla kok se je sestrina punčka drla ko so jo tlačli v kombinezonček in se zdi tudi meni vreča boljša ideja user posted image

danes me je moj user posted image razveselil ko je domou prinesel kompletek za v bolnišnico, saj bi ga šla sama kupit ampak tu pri nas je use ledeno js sm pa bolj nerodne narave pa se raj doma držim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3727
13.12.2010 18:11:07   
lorch
No, jaz še tudi nisem dobila nakazila, ker še sploh nisem oddala papirjev. Sicer sem jih nameravala danes, pa sem potem nekako pozabial, ko se je izkazalo, da ima Tjaša vodene koze in namesto, da bi šla po tednu dni v vrtec uživat v decembrskem programu, ki je ta teden še posebno pester, smo potem preštevali koze po telesu, ki se iz minute vminuto množijo. Pa ravno te dni smo imeli kar nekaj obiskov z dojenčki in sem potem morala poklicat 3 mamice, naj bodo pozorne naslednje 3 tedne, če bi se slučajno pri njihovih malčkih spustili kaki spuščaji, ker so lahko koze.user posted image
Saj po drudi strani pa je bolje, da jih preboli zdaj, kot pa ravno v času, ko grem rodit, pa tudi pravijo da jih mlajši otroci bolje prenašajo kot odrasli, ampak se mi že zdaj smili, ko se trudi, da se nebi praskala. Sem v lekarni naročila kremo, ki blaži srbečico pri kozah, ampak je ne dajo na recept, samo  kupi se lahko, cena je pa 20€. Super, ane!user posted image
Drugače pamoj trebuh tudi veselo otrdeva, zgaga peče, me pa preseneča, da hodim na wc samo 1x na noč, včasih niti toliko, zato pa zatekam kar lepo v noge, očitno mora voda nekam, če ne ven, pa v nogeuser posted image .
Oprala nisem še nič, sem pa vsaj kupila kompletek za iz bolnice, ampak zdaj se bom pa počasi začela malo ukvarjat še s stvarmi, ki jih bomo potrebovali zauser posted image . Je očitno že čas, da se malo pobrigam za to, da nas kaj ne prehitiuser posted image
Uživajte, pa se tipkamo!

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu eminna)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
13.12.2010 19:06:16   
Lu
Tudi jaz sem danes prejela denar namesto paketka user posted image

Jaz bom imela kar zimskega pajaca. Ker ga že imam.

Glede porodnišnice... Naj povem. Ko so se začeli popadki sva se odpeljala v LJ. Najprej te pregledajo v sprejemni ... te priklopijo na ctg, potem te pošljejo k G in ona pove kako in kaj. Al rodit, al domov user posted image Torbo ima tvoj skoz pri sebi. Tebi rečejo, da se oblečeš v tisto zeleno haljo, ostalo dajo v prozorno vrečo in tvojemu, ki to odnese domov. Tam nimaš kaj rabit. In ko vaju pride iskat ti prinese. user posted image Tako na kratko.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 3729
13.12.2010 19:08:05   
Lu
Pranje posteljnine... JAz jo bom pomojem drug teden. Ko dobimo še zibko, da potem kar takoj naštimam. user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
13.12.2010 19:19:55   
Lu
user posted image

tukaj sem tik pred vstopom v 8.mesec

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
13.12.2010 19:23:53   
mojani
Živijo, so- nosečke!

Po ZELo dolgem času se vam tudi jaz zopet oglašam. Sicer sem ves čas spremljala vaše debate, za pisanje mi pa nekako ni bilo.
Pred tednom dni sem začela s porodniškim dopustom in bo sedaj najbrž več časa tudi za to, da kaj nakracam.

Berem, da smo kar (skoraj) vse na istem: z nočnim vstajanjem in otrdevanjem trebuha. Pa saj bo kmalu mimo. Jaz imam do konca npr. samo še natanko 3 tedne (pdp 3.1.). Pa upam, da bo še kak dan prej. Ne bom nič jezna.

lorch za tvojo tjašo. se mi smili. Pa dobro, da si da dopovedat, da se ne sme praskat.

Punce: a ima katera znance ali sorodnike v angliji? Danes sem namreč celo popoldne na netu iskala eno plišasto igračko za mojega ta starejšega sinka. Igračko najdem, se zmenim s svakinjo, da bova plačale z njeno kartico, vtipkam goro potrebnih podatkov, potem mi pa napiše, da ta proizvajalec ne pošilja v slovenijo oziroma nikamor razen po Veliki Britaniji. grooooooza. sem jezna ko .  Gre pa za tole  ovčko timmy, iz risanke bacek jon. tamali je nor nanj. in jaz že kak teden razmišljam, da bi mu to igračko lahko prinesel , ko se rodi. a ne bi bilo lepo? http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0027DZO4A/ref=pd_lpo_k2_dp_sr_2?pf_rd_p=103612307&pf_rd_s=lpo-top-stripe&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B00152C6MC&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_r=1ASHDC2FQSSTQBA2CYRA

tako da če pozna katera izmed vas koga, lepo prosim naj me kontaktira. samo da nekako pridemo do tega timmy-ja.
lu:iiiiiiiii. kaki lepi buši. a pred vstopom v osmi mesec? Al v deveti?

no, pa še par podatkov za v našo preglednico:
mojani (ne najdem štorklje z modro culo)
naslednji ctg 15. 12.
ctg+pregled 22.12.

lep pozdravček

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
13.12.2010 19:30:41   
mojani
lu: veš zakaj mi je tvoj buši posebej luškan? ker na njem ni takih strij, kot so na mojem.

mojca+jani = ambrož (23.2.2008) & ožbej (25.12.2010)

(odgovor članu mojani)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
13.12.2010 19:36:13   
_CiCika_

PDP, NICK, STAROST, NOSEČNOST,OTROK DOMA, SPOL, PREBIVALIŠČE,
31.12.2010
user posted image  Špica84, 27 let ,Ljubljana  user posted image

01.01.2011
user posted image  BAJCI, 3user posted image , 0 user posted image , okolica Ivančne Gorice
 user posted image  Roksana3, 26 let, 2user posted image , 1 user posted image , Velenje
user posted image   PATRICIJA30, 33 let, Okolica Maribora
user posted image  lealea, 24 let, 1user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image

02.01.2011
  user posted image  3.tanci

03.01.2011
user posted image  mojani, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted imageRogaška Slatina user posted image
user posted image  mamica00,  3 user posted image , 2 user posted image , Velenje

04.01.2011
user posted image  aischa1, 5 user posted image , 3user posted image , Koper
user posted image  honey 36 let, 2 user posted image , 1 user posted image  , Logatec
user posted image  ana19,  1 user posted image , 0 user posted imageuser posted image
user posted image  drobižek, Trbovljeuser posted image

05.01.2011
user posted image  Loni76, 33 let, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljana
 user posted image  jmpolona, 30 let, 2user posted image , 1 user posted image , okolica Celja user posted image
 user posted image  Nataliya, 23 let, 1user posted image , 0 user posted image , okolica Ljubljane user posted image
user posted image  BAMBINA_, 27 let, 2user posted image , 1user posted image  
  user posted image  *miška*, 28 let, 1user posted image , 0user posted image ,  user posted image
user posted image   neža41,  4user posted image , 3user posted image , Primorska, user posted image
user posted image  brcica, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Okolica Domžal
user posted image pinky86, 24 let, 1user posted image , 0user posted image  , okolica LJ
user posted image

06.01.2011
user posted image  Armstrong, 25 let, 1user posted image , 0 user posted image , okolica Kranja
user posted image   tjass, 30 let, 1user posted image 0user posted image

07.01.2011
user posted image  _mona_, 23 let,2 user posted image ,0 user posted image , Posavje

08.01.2011
user posted image  _CiCika_, 1 user posted image , 0 user posted image , Zasavje user posted image
user posted image   Katja85, 25 let, Šentilj user posted image

09.01.2011 
 user posted image  mami tiana, 31 let, 2 user posted image ,1 user posted image , Ljubljana
user posted image   chloe, 30 let, 2 user posted image , 1user posted image   
user posted image  Tanchi, 3 user posted image , 2 user posted image

10.01.2011
user posted image  ula30
user posted image  JB, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image  anonimna,
user posted image , 1user posted image
user posted image  *tajda*, 28 let, 2user posted image , 1user posted image   user posted image

11.01.2011
user posted image  živa25, 25 let, 3 user posted image ,1user posted image , Šentvid pri Stični user posted image

user posted image  maggie27, 27let,
user posted image

user posted image   matejas, 32 let, 3user posted image , 2user posted image   user posted image

12.01.2011
user posted image   Nike78,  
user posted image   Chandra, 31 let  user posted image
user posted image   talika81, 29let , 2user posted image , 0user posted image   user posted image     

13.01.2011
user posted image  amelia  
user posted image  baby1978, okolica MB  user posted image
user posted image  anonimen, 2user posted image , 1user posted image   
user posted image  megiv, 30 let, Okolica CE
user posted image   bambina,  2user posted image , 1user posted image
user posted image   Morje06, 30 let, 2user posted image , 1user posted image    user posted image   
user posted image   mamuška13, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image

14.01.2011
user posted image   petral, 27 let, 2user posted image ,1user posted image Dolenjska
user posted image  briljantina, 30 let, 1user posted image , 0 user posted image  Trbovlje user posted image
user posted image  TMS82, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted imageCelje 
user posted image  Vesnička, 28let, 1user posted image , 0user posted image , LJ user posted image

15.01.2011
user posted image   roža03, 26 let, 5user posted image , 2 user posted image    user posted image
user posted image   Lu, 31 let, 3user posted image , 2 user posted image    
user posted image  NaILa, 2 user posted image , 1 user posted image

16.01.2011
user posted image  poka29, 1 user posted image , 0 user posted image
user posted image  spaghetek, 30 let, 1user posted image .0user posted imageAnglija
user posted image   Nina, 30 let, 2user posted image , 1user posted image

17.01.2011
user posted image   Lubici, user posted image , 1 user posted image

18.01.2011

user posted image  agataema, 2 user posted image , 1 user posted image ,Gorenjska user posted image
user posted image  gaya24, 27 let, 2user posted image , 1user posted image   
user posted image
user posted image  zarja86, user posted image
user posted image   Cofelle, 28 let, 1 user posted image , 0user posted image , okolica Žužemberka user posted image
user posted image  glicinija, 30 let, 1user posted image , 0user posted image , okolica Ptuja  user posted image  
 user posted image eminna, 21 let, 1user posted image , 0 user posted image  , okolica NG, user posted image

19.01.2011
user posted image  anerin, 3user posted image , 1user posted image
user posted image anny_, 23 let, 1user posted image , 0user posted image , Velenje user posted image
user posted image  ašat, user posted image
user posted image   dramica, 3 user posted image , 2 user posted image , user posted image

20.01.2011
user posted image  rdečabela, 24 let, 1user posted image , 0user posted image , Posočje
user posted image   jakobinka, , 1user posted image , 0user posted image    user posted image
user posted image   Inčika2, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , Dolenjska, user posted image
user posted image  maja2e, 25let, 1user posted image , 0 user posted image ,  user posted image
user posted image  zmajchy_, 23 let, 1user posted image , 0user posted image

21.01.2011
user posted image  darchy82, 28 let, 2user posted image , 0user posted image okolica Žužemberka, user posted image
user posted image   Janci F, 2user posted image , 1 user posted image ,  user posted image
user posted image   planikica, 1user posted image , 0 user posted imageLjubljana

22.01.2011
user posted image   MojaV, 1user posted image , 0 user posted image ,
user posted image   mafika, 27 let, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljana user posted image
user posted image  metuljcek, 31 let, 1user posted image  , 0user posted image    user posted image
user posted image   lorch, 854855 user posted image  , 1 user posted image  , user posted image

23.01.2011
user posted image   štručka30,  Koper
user posted image   pujs666, 27 let, 1user posted image , 0 user posted image ,  user posted image

24.01.2011
user posted image  pika27, 28 let, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljana user posted image
user posted image  čebela adela, 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image   benetke, 1user posted image , 0user posted image ,  user posted image

25.01.2011
user posted image  tinca minca
user posted image   januarcek2011, 2 user posted image , 1user posted image  , Gorenjska user posted image

26.01.2011
user posted image   jadrnica, 30 let, 2user posted image , 1 user posted image
user posted image  bim*bam,
user posted image  meti05, 3 user posted image , 2 user posted image , user posted image
user posted image    fabula

27.01.2011
user posted image   ZOJA11, 34 let, 3 , 2 user posted image Gorenjska
user posted image  Putka, 3user posted image , 2user posted image , Ljubljana
user posted image
user posted image  br27 , 27 let, 4 user posted image , 0 user posted image , Žalec  user posted image

28.01.2011
29.01.2011
30.01.2011
user posted image   piškamiška, 2user posted image  , 1 user posted image

31.01.2011

03.02.2011
user posted image  rebeka84, 26 let, 2user posted image , 1 user posted image   

Skupaj Januarke 2011: 94

Pričakujemo:
user posted image  - 28
user posted image  - 12
user posted image - 7

Z NAMI SO BILE:

user posted image  Katja80 user posted image  user posted image
user posted image  Maaca86 user posted image   user posted image
user posted image   nini78 user posted image   user posted image
user posted image  Ella31 user posted image  user posted image
user posted image   Janchek81 user posted image  user posted image

MAMICA    PDP                 DAN D             BABY     TEŽA&VELIKOST

Arwenko    5.1.2011       6.12.2010       Alex     2630g, 47cm

Everything is possible.. if you just believe!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
13.12.2010 19:55:02   
Tanchi
Ja, ja.... vse bolj napeto bo. Meni tudi trebuh vse bolj pogosto otrdeva, pa boli, pa vse me dol tišči. Sploh nwm, kako bom zdržala do konca. Spim tako in tako nič več - zdaj, ko bi lahkouser posted image .

Putka, o kakšnih pripravah za carski rez govoriš? Boš imela cr v splošni narkozi?
Ah, komaj čakam, da bo mim

(odgovor članu *miška*)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
13.12.2010 20:03:29   
br27
Lu wiiiiiiiiiiii  user posted image user posted image user posted image   lepi buši user posted image , js nimam tak lepega, k sem že od prej bolj široke sorteuser posted image , strij pa tudi js nisem dobla, jih tudi mam že od prej - pa ne od nosečnosti user posted image .

Nam se je pa danes začela MŠ in brez zamire, sej je blo zanimiv, ampak js sem KOMIIIIIIIIIII sedela na tistem stolu, sem se prestavlala kot mačka z mladimiuser posted image , pa spalo se mi je, za povrh vsega je bil pa še zrak zelo slab. Moj možek je bil sicer zraven, ampak je bil kot majhen otroček, skos se je prestavlal, skor mi je zaspal, sem ga vsake toliko ruknila z roko, da je "spregledal", ni vedu kam bi se dal in se "očohaval" kot da bi bolhe meluser posted image , groza, mende ja ne bo jutri isto. Drugače samo predavanje mi je bilo zanimivo in tudi G je fajn razlagala in govorila. Jutri bo malo bolj razgibano, kar meni bolj odgovarja glede na to, da težko sedim pri meruuser posted image user posted image
drobižek nisem mela pojma katera si, pa mal mim se bi mi zdel da bi kiro vprašala. Če si bla, jaz sem tista z nemirnim možem, sedela sma spredaj - kot v šoliuser posted image

(odgovor članu _CiCika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
13.12.2010 20:09:01   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: mojani

Punce: a ima katera znance ali sorodnike v angliji?

Tukaj poskusi: http://cgi.ebay.co.uk/BRAND-NEW-TIMMY-TIME-NIGHT-NIGHT-TIMMY-PLUSH-TOY-/220705817729?pt=UK_Toys_Creative_Educational_RL&hash=item3363178481

Na ebay-ju lahko pioščeš več trgovin, pa potem najdeš tako, ki pošilja tudi izven VB. Nisem pa tiste tvoje gledala, glede cene mislim.

Tanchi, če jaz prav štekam, vse ki imajo napovedan cr ali cr v prejšnji nosečnosti, gredo preventivno na pripravo, predvsem zaradi anestezije in s tem povezanega internističnega pregleda. Jaz bi imela kar v splošni, me je tiste epiduralne kar malo strah. Sicer mi je žal, da nisi pri sebi, ko ti otročka ven dajo, ampak... Bom jutri G vprašala, vedno ga kaj pozabim vprašatuser posted image

(odgovor članu mojani)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
13.12.2010 20:16:28   
*miška*
Lu, res lepo buši user posted image , jaz bom jutri nalagala slikco gor....drugače pa ja, da tukaj nalepimo ali pa na profil, da se vsaj po trebuščku spoznamo user posted image .

Drugače sem tudi jaz na materinski že komi sedela na tistih neudobnih stolih, pa zakaj nimajo naslonjal čez cel hrbet in samo na pol...me je moj skos čohal po križu, ko je vidu, da se lomim. Zato pa ni dobro, da greš prepozno, ker je potem še huje. Pri nas je na srečo rekla, da na drugem predavanju o porodu bo delila potrdila, potem pa ni nujno, da hodimo. In tako je bilo prvo in drugo predavanje zabito user posted image ostalo pa skoraj prazna.

No jaz sem pa trenutno na + 17kg in imam še 3 tedne pred sabo user posted image ...sem šla kar gor pa vem, da bom šla tud dol.

(odgovor članu br27)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
13.12.2010 20:19:29   
mojani
putka: HVALA TI! Bom preverila. cena ni huda, je celo nižja, kot tam kjer sem jaz gledala.

baii

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
13.12.2010 20:23:40   
darchy82
Končno se tud jst spet oglašam. Ste se pa kr načvekale danes .
Jst sem pa cel dan letala po LJ, ker sem imela en kup opravkov. Drugače sem pa tud jst dobila danes nakazan denar od CSD-ja .
Sicer sem bila pa dopoldne na kontroli za sladkorno in je vse ok, tako da še vedno ne rabim inzulina, do konca me pa samo še ena kontrola čaka in upam da bom lepo sfolgala do konca. Pa sem šla plačat še prisotnost pri porodu ko sem bila ravno v bližini, da se ne bom potem še s tem obremenjevala, tako da je tud to urejeno.

Sem pa že mislila, da se bom morala it kej v P pokazat, ker me so me zjutraj kako uro ful močni krči dajali. Čez dan je bilo bolš, zdej se je pa spet začelo. Pa še trebuh precej otrdeva. Bom morala it mal počivat.
Sem pa izvedela še eno ful veselo novico. Moja kolegica, ki je imela PDP sicer 28.12. je v soboto rodila punčko user posted image .

Lep večer še naprej vsem in pozdravljene nove user posted image .

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
13.12.2010 20:27:05   
pika27
Jaz sem mela dons pregled v porodnišnici, vse OK, tud k me je zvijal v trebuhu CTG ni kazal popadkov, tko da očitno niso prov močni... Al me pa samo prebava tok dajeuser posted image Uglavnem mamo že 2800g pa 31,5 cm obseg glave. Sicer mi je rekla, da bo na koncu okol 3500g, sam ne vem kako je to zračunala glede na to, da se je zdej v 4 tednih zredil za 900g do konca mam pa še 6 tednov user posted image No sicer pa itak ni važno, važno je da je vse ok. Zdej bom verjetno dokončno nehala hodit k svoji G na preglede, mi je rekla, da ne rabim, so mi tud tam dal napotnice za vse krvne preiskave in urin tko da bom pač vsak pregled tm ene 4 ure visela... ampak sej smo itak na koncu. Tko da mam naslednji pregled z CTG in UZ 27.12.

V LJ P zgleda tko, da prideš notr, greš levo, kjer je na koncu triažna ambulanta in CTG, malo prej je pa hodnik na katerem je sprejemna pisarna, kamor greš oddat papirje. Pol moraš najprej posnet CTG (če si dopoldne, poveš da maš popadke, da te vzamejo naprej, ker dost punc čaka na ctg pred pregledom) pol te pa pokličejo not. Tm se zdravnik odloči ali te bodo sprejeli, če ja, ti dajo ta lepo zeleno srajco in haljo pa plastične copatke, mož pa v prozorni vrečki dobi tvoje cunje in čevlje. Če gre mož s tabo, mu rečejo, da nej kr on prinese torbo, tebe pa odpeljejo na klistir in britje (vsaj tko je blo včasih). Mož med tem počaka v sobi za očete. K opraviš z wcjem gresta pa skupaj v porodno. Če prideš ponoči (tko sem jaz prvič) je samo ena babica v triažni, te pregleda, posname ctg in pove kaj pa kako. Bl prijazno pa predvsem brez čakanja.

Dons k sem bla tm, nas je pol na CTG čakal mislim da 5, pa vse smo mele rok od 20.-25. januarjauser posted image Pa se začnemo pogovarjat, pa režat zraven, so babce kr vn hodile gledat kaj nam dogaja.

mojani
mogoče bi lahko kontaktirala spagethek, tud sodeluje v naši temi, pa živi v Angliji. Drugače ma pa Muller ful igrač od risank z disney playhousa, mogoče lahko tud tam poskusiš. Pr nas smo na srečo nori na Mickeya pa Mini tko da nimamo problemov, ker se kr dost dobi. Sem ji mogla zadnjič na vsak način eno majčko v H&Mu kupit z Mickeyem, še dobr da so mel številko.user posted image

Jaz sem tudi za kavo v LJ, povejte kdaj pa kje.

Uživajte!

(odgovor članu Tanchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
13.12.2010 20:27:31   
br27
IZVIRNO SPOROČILO: br27

Lu wiiiiiiiiiiii  user posted image user posted image user posted image   lepi buši user posted image , js nimam tak lepega, k sem že od prej bolj široke sorteuser posted image , strij pa tudi js nisem dobla, jih tudi mam že od prej - pa ne od nosečnosti user posted image .

Nam se je pa danes začela MŠ in brez zamire, sej je blo zanimiv, ampak js sem KOMIIIIIIIIIII sedela na tistem stolu, sem se prestavlala kot mačka z mladimiuser posted image , pa spalo se mi je, za povrh vsega je bil pa še zrak zelo slab. Moj možek je bil sicer zraven, ampak je bil kot majhen otroček, skos se je prestavlal, skor mi je zaspal, sem ga vsake toliko ruknila z roko, da je "spregledal", ni vedu kam bi se dal in se "očohaval" kot da bi bolhe meluser posted image , groza, mende ja ne bo jutri isto. Drugače samo predavanje mi je bilo zanimivo in tudi G je fajn razlagala in govorila. Jutri bo malo bolj razgibano, kar meni bolj odgovarja glede na to, da težko sedim pri meruuser posted image user posted image
drobižek nisem mela pojma katera si, pa mal mim se bi mi zdel da bi kiro vprašala. Če si bla, jaz sem tista z nemirnim možem, sedela sma spredaj - kot v šoliuser posted image

Aja sedela sma na sredini (belo/črn pulover)user posted image

(odgovor članu br27)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
13.12.2010 20:32:16   
mojani
pika27: hvala za info. Bo treba na izlet v mb oz v lj, ker mislim, da v mb nimajo oddelka z igračami. sicer smo enega bacek kupili že v direndaju, ampak je visok cca 10cm, pa je zaenkrat v redu. ta, ki je v VB je pa oh in sploh bolj prikupen. pa še očke zapre, ko ga položiš vodoravno in neke glasove spušča. spaghetek bom pa tudi probala kontaktirat. hvala torej

(odgovor članu br27)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
13.12.2010 20:44:00   
agataema
Mojani, zakaj pa ne bi prek e-baya kupila, tile pošiljajo v Slovenijo:

http://cgi.ebay.co.uk/TIMMY-TIME-NIGHT-NIGHT-TIMMY-PLUSH-TOY-BRAND-NEW-/200545387312?pt=UK_Toys_Creative_Educational_RL&hash=item2eb16fc330

(odgovor članu mojani)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
13.12.2010 21:01:27   
mojani
agataema: še nikoli nisem naročala preko e-bay-a. a je to varno? najbrž glih toliko kot amazon, ne?

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
13.12.2010 21:05:11   
agataema
Mojani, jaz sem (na žalost)user posted image že ogromno zapravila prek Ebaya, pa je bilo še vedno vse ok. Plačaš itak preko paypala in meni se to zdi zelo varna zadeva.

(odgovor članu mojani)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
13.12.2010 21:11:56   
mojani
agataema: imaš ZS

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
   [Brisano sporočilo]
13.12.2010 22:20:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mojani)
  Neposredna povezava do sporočila: 3748
14.12.2010 8:59:25   
mojani
Dobro jutro, so-nosečke!
Naša noč je bila nocoj presenetljivo dobra. za WC je bilo potrebno vstati samo 2 krat. sem se dokaj spočita zbudila, kar se ne zgodi ravno pogosto. pa ve? še spite?

lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
14.12.2010 9:59:15   
darchy82
Tud jst imam posteljnino že oprano in čaka na user posted image . Tud posteljica je že sestavljena, moramo pa zrihtat še zibko do konca. Spim pa jst tud super, čeprav imam noči, ko res ne morem zaspat nazaj, ko se ponoči zbudim.
Ime imava midva že izbrano, ampak obstaja verjetnost da se bo še kaj spremenilo, ker je moj user posted image ful izbirčen.

Sicer imam pa jst še eno vprašanje glede elektronskih varušk. Včeraj sem govorila s kolegico ki ima 1,5 let starega sinčka in mi je povedala da te varuške sploh ne lovijo, če so v hiši ali stanovanju debele stene. A katera kaj ve o tem? Midva namreč živiva v hiši sprecej debelimi stenami pa me mal skrbi, da bi dala ful denarja za eno kvalitetno varuško pa je potem ne bi mogla uporabljati user posted image .

(odgovor članu mojani)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?