|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
10.12.2010 10:10:29   
fiška33
Kati, nam je p zdaj rekel 2 kapljici D3 dnevno, prej smo bili na eni.

lp

Vesna, 10.5.2010

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
10.12.2010 10:14:15   
barvar
Midva imava AD3 in jih še tudi jemljeva. Nama je še recept napisala na zadnjem sistematskem, tako da jih bova še vsaj do 9.meseca.

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
10.12.2010 10:15:03   
barvar
Aja Fiška, čestitke Vesni za 7.mesecev user posted image user posted image user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
10.12.2010 10:16:19   
ozzi
mi imamo  pa zgleda rekord 10 kapljic ad3user posted image user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
10.12.2010 10:35:53   
Aninchy
AD3 - naš jih še vedno ne prenaša dobruser posted image po 2 kapljici dobi na dan, pa še to ne vsak dan. Mi je pa zdej spet dala recept, tak da očitno se še dajejo....

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu ozzi)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
10.12.2010 10:44:18   
fiška33
U Barvar, hvala user posted image .

Obmesečnice družinsko praznujemo v Pohorski kavarni s tortico user posted image , in jaz sem skoraj pozabla user posted image .
Pa zdaj, ko si jih brez slabe vesti spet lahko privoščim ...user posted image

lp

Vesna, 10.5.2010

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
10.12.2010 11:00:46   
Aninchy
pri nas je ravno sneg skopnel, zdaj pa spet na fuuuuuul sneži!!user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
10.12.2010 11:02:08   
emibu
Če vrjamete al ne,mu teh d3 kapljic ne devam več tko redno..drugač pa jih mamo mi po 5 kapljic...

a mi zna katera povedat zakkkkkkkkkkkaj hudiča se neznam prjavt v trgovino next????? neko pin cifro naj bi upisala kako pin cifro a? nč jasn...

Lep pozdrav Emibu!

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
10.12.2010 12:23:45   
m_o_i
Kati-midva sva bla v sredo v posvetovalnici in sem ji pokazala mulcev hrbet(namrec nekaj dni je mel full rdecih pikic, hrapavo kozo itd. pa nisem bla ziher, ce je alergija-sem mu dala jajcne rezance zadnjic-al je od potenja-nas svica FULL).
no, rekla je, da alergija ni in mi v isti sapi rekla, sej mu se dajete AD3,ane. sem se kr v sekundi zlagala, da ja(ceprav sem pozabla; poleti mu namensko nisem dajala, ker je bil itak vec zunaj kot domauser posted image , zdaj pozimi sem pa mela namen-pa sem pozabla).
skratka-tile izpuscaji bi lahko bli zarad nedajanja teh vitaminovuser posted image
aja, pa pijeva adaptirano mleko

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
10.12.2010 12:32:36   
nusi
ad3 - jaz mu jih ne dejam, ker jih ne prenaša dobro, kupila sem mu oleovit, te sedaj jemljeva od septembra 1 kapljico na dan, kar je 400 enot, kar je isto kot 7 kapljic ad3, kjer je 420 enot d vitamina

punce še eno vpr./ ponudba - prejšnji teden sem kupila univerzalno zimsko vrečo (črno) v mothercare, ker naj bi svojo original čakala 6 tednov, včeraj sem jo pa dobila in sedaj bi tisto prodala. A jo katera potrebuje ali pozna koga, ki bi jo želel?

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
10.12.2010 13:20:20   
Meemee
avtosedež - defenitivno RÖMER King Plus (ima super oceno na testu) user posted image

ad3 - jemljemo zdaj po 6 kapljic na dan. Sem pa tudi jaz slišala, da imajo user posted image , ki jemljejo kapljice, lepšo kožo user posted image

No, pa da se pohvalim - user posted image zdaj kobaca (po vseh 4), pa iz tega položaja se tudi usede user posted image , ko ji ni več do hoje po kolenih user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
10.12.2010 14:12:36   
deveta
Veronika spančka, jaz pa spet kosilo pred RRuser posted image

O, se nisem še pohvalila, Miklavž mi je k mami prinesel moje najljubše darilo. NOGAVICEuser posted image user posted image  (2 para) in danes imam ene od njih obute. Črtaste zeleno-beleuser posted image

AD3 in D3: mi smo sprva imeli D3 (zaradi krčkov nam je dala te), zdaj pa nem je dala AD3. D3 je jemala po dve kaplici dnevno, zdaj AD3 pa 8 kaplic. Ker nisem nek ljubitelj umetnih vitaminov, sem naredila kompromis in ji dajem 6 kaplicuser posted image user posted image . Pa še to povprečno vsak drugi dan, ker pozabim. Te kapljice naj bi jemali do enega leta starosti. Dojenim otrokom ponavadi predpišejo kako kapljico več, ker v AM so ti vitamini deloma za dodani.

Kobacanje: naša pa se še ne kobacauser posted image . Sicer se že zelo intenzivno obrača, ma kolenca pod ritko pa ne rejo še. Enkrat ji je malo ratalo, pol pa nič več. Bom pa še malo mira v hiši imelauser posted image user posted image , ko bo mobilna jo bom itak skozi na očeh mogla imetuser posted image .

Aninchy: a sneži pri vas? Pri nas pa soooneeee sije, končno.

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
10.12.2010 19:43:16   
Barbara_L
Ojla mamice!

sedežek smo naročili včeraj in sicer tule:
http://www.babyland-online.com/ROeMER-2011-KING-plus-CLASSICLINE-Billy-JETZT-NEU_detail_28402.html

Upam, da prispe kmalu, naš mali veliki ima napreč že rame prek pasov, nogice čist v sedež...skratka ne more bit več v lupinici. Imeli pa smo peg peregovo, še prej pa maxi cosi.

Hrana: različno. Zjutraj se kar orngi nabunfa, potem pa do 12h noče nič, potem spet, popoldne kakšno skuto, zvečer pa je velikrat tako zmatran, da mu dam kašico po flaši-ni najboljš, ampak si moram olajšat življenje kolikor se da.

Kako ste sicer ve?

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
10.12.2010 20:52:42   
klupko
IZVIRNO SPOROČILO: ozzi

mi imamo  pa zgleda rekord 10 kapljic ad3user posted image user posted image

Podiram te!user posted image user posted image Mi imamo 15!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Meemee
No, pa da se pohvalim - zdaj kobaca (po vseh 4), pa iz tega položaja se tudi usede , ko ji ni več do hoje po kolenih

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naš isto tako...pa ustal bi tudi, ampak še ne zna, jaz mu pa nočem pomagatuser posted image Kar naj bo še en čas na tleh, da se mami razvaja..ko bo shodil, bo itak samo eno laufanje.user posted image
Nisi ti enkrat dala link za naročilo iz Nemčije, ker naj bi bilo veliko ceneje? Sicer več kot "danke" v nemščini ne znam, ampak se bomo znajdli..če bi ti seveda še enkrat pripopala link. Prosim prosimuser posted image

(odgovor članu ozzi)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
10.12.2010 21:01:43   
izalina
Najprej smo dobili na drugi posvetovalnici D3 (2 kapljici), potem pa pri 4,5 mesecih recept za AD3, ampak mi P ni nič rekla koliko kaplic, v lekarni pa tudi nisem vprašala, ker jih ne dajem. Poleti smo bili veliko zunaj, sedaj pa pozabimuser posted image .
Mi smo tudi tak avtosedež naročili kot Barbara L, samo da ni classicline (drugačen material). Takega  http://www.laluz-menden.de/product_info.php?info=p4084_ROeMER-King-Plus-Highline-Cowmooflage-2011.html user posted image . Ampak ga še čakamo.

Prinas ponoči še enkrat dobi mleko, pa zjutraj ima za zajtrk (ob 7h) mleko potem pa tudi do 11-12h nič. Danes sva je jedla za malico pol banene in štiri krhlje jabolka pa še to sem ji morala dajat koške, ker pletlačeno ni želelauser posted image No tako sva porabile 45 minut, da je to pojedlauser posted image . Kosilo je bilo OK, popoldanska malica hruška (pojedla bolj malo), zvečer pa riževi kosmiči (150ml vode), pred spanjem pa še 150ml mleka (koliko je spila ne vem, ker je šel ati z njo spat). Poje veliko manj kot je.

Kobacanje - nekaj se trudi, dviga rito in pade direkt na nos. Največkrat se pa nazaj premika in potem čisto znori, ker se vedno bolj oddaljuje od igračke pred sabo user posted image . Se pa že tako smešno postavlja na boh in se opre na komolec in pokrči nogice, kot da bi se hotela vsedet. No jaz predvidevam, da se želi vsedet, ker nama je fizioterapevtka na telovadbi pokazala vajo kako naj jo 'dvignem' v sed, če leži in je zelo podobno to njeno gibanje.

Meemmee - če se prav spomnim ti hodiš z user posted image na fizioterapijo in uporabljaš pralne plenice ali sem zamešalauser posted image Zanima me, če ti je fizioterapevtka kaj rekla za pralne pleničke, da niso ql? Ker naj bi kao preveč bile okorne in bi otroka ovirale pri gibanjuuser posted image Meni je rekla naša, da jih ona odsvetuje oz. mi priporoča, da naj kombiniram z plenicami za enkratno uporabo. 

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
10.12.2010 21:15:07   
Meemee
Klupko - 15 kapljic user posted image Ta je pa huda. No, link za sedež http://www.laluz-menden.de/index.php?cat=c561_KING-plus-2011.html&XTCsid=86826e5e9dd0bbcf33abd9f14b2f2d20 user posted image . Vidim, da je že izalina dala link user posted image

Izalina - Ne, nisem to jaz. Sva bili 2x na fizioterapiji, ampak ima navadne plenice. Ne vem katera je to napisala user posted image

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
10.12.2010 21:26:33   
klupko
Kako je pa s stroški poštnine? Ali je zastonj?user posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
10.12.2010 21:26:41   
izalina
Meemee oprosti potem sem pa zamešalauser posted image . Me zanima še drugo mnenje glede tega. Mi smo naročili na tej strani in imajo kolikor sem jaz gledala najnižjo poštnino. Kaj Meemee vi ste ga tu naročili? ste ga že dobili?

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
10.12.2010 21:28:48   
izalina
poštnina tu je 9,95€ in če naročiš kolekcijo 2011 se kar dolgo čaka. Piše, da 30 delovnih dni. user posted image

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
10.12.2010 21:42:19   
klupko
Moj je totalno navalil, da hoče imet isofix, to pa imajo original redki. O cenah raje ne bi.user posted image user posted image
No, ampak če je otrok zaradi tega toliko bolj varen, bomo pa reskirali ta denar. Ne privoščim ne sebi ne nobenemu, da bi si v primeru nesreče očital, zakaj ni kupil "dražjega"..
Upam samo, da ni pri teh avtosedežih tako kot pri večini ostalih stvari - pol cene (ali več) je firma, ostalo je pa material.user posted image
Ko grem gledat te crash teste dobim kar kurjo polt. Saj jih reveže tako zategne da ajd pol.user posted image user posted image

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
10.12.2010 21:51:19   
klupko
Nekaj me še zanima - tiste, ki imate FANTKE, torej večinauser posted image
Kako je s kožico na lulčku pri vaših mulčkih? Mojemu zdaj kar naenkrat gre čez, ampak tisto pokritouser posted image je pa take čudne skoraj vijolične barve. Je to normalno ali ne? Jaz res pojma nimam. Nazadnje na pregledu kožica ni še šla čez tako da se ni videlo, zdaj sem pa čisto šokirana ob taki barvi. Kožica je pa rdečkasta, to je menda prav tako? Z obrezanimi je veliko lažjeuser posted image user posted image

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
10.12.2010 21:52:41   
izalina
Jaz sem bila tudi na začetku za isofix, ampak me je moj user posted image rekel da ne. Je pa iz te branže, tako da že ve kaj govori in da za svojo princesko bi naredil vse najnaj. Moreš pa vedet, da v vsak avto ne moreš montirat isofix-a, predvsem v starejše modele avtov ne. Od Romerja imajo isofix vsi razen king plus, ki so v kategoriji 9-18kg. Za druge pa jaz ne vem.  

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
10.12.2010 22:00:55   
klupko
Joj, vi ar soriuser posted image user posted image

MUA - a bo kaj od tega foruma ali ne??user posted image

Isofix - v avtu ga imamo, zato je moj rekel, da bova to izkoristila, če ga že imava in da ni kar za brezveze tam. Kar je res..
Bomo videli kaj se bomo odločili..bom še malo spremljala te nemške strani, ker so le malo cenejši avtosedeži kot tu..je pa res da tu greš, vzameš, plačaš in se pelješ...tam pa čakaš kaj dobiš..

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
10.12.2010 22:12:54   
Aninchy
tile iz tega linka so 9 - 13 kil??? a ni ponavadi do 18? se mi zdi, da do 13 pride prej k pri4h letih?? no, ne vem... prašamuser posted image

lulček - našmu gre ful malo narazen... glih tolk da lula... mu mal "pomagam" in rahlo vlečem dol po kopanju, je rekla P, da bolje da jst to zrihtam kot pa kirurgiuser posted image user posted image ma pa tudi vijolično, ja, ko mu dol potegnem, včasih celo mal krvi zravnuser posted image je pa rekla, da ne smem preveč, samo kolkar gre (to itak, več si sploh ne upam, da ga ne bi pekl med lulanjemuser posted image ). aja, pa nič ne ve za to. mislim, nič se ne zmrduje ali joka, tak da zgleda da sploh ne čuti kake bolečine al kajuser posted image sem zdej čudno tole spisala ane??user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
10.12.2010 22:14:08   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: klupko
MUA - a bo kaj od tega foruma ali ne??user posted image

baje je polno zaposlena z izdelavouser posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?