|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
12.12.2010 12:07:53   
hayabusa
Juhuhu sem spet tu -sem vam rekla da ne mislim bit dolgouser posted image
No v četrtek po prvi paniki sem se zgleda tako napsihirala, da je otrok zvečer začel spaet razgrajat tako da sem lažje preživela do petka zjutraj ko sem šla v bolnico. Itak je blo najtežje od vsega se poslovit od hčere - kot da grem za leto dni na konec svetauser posted image No v Bolnici so mi delali ctg in UZ in prvo presenečenje je bilo da se je iz včeraj na danes otrok obrnil z glavico navzdoluser posted image , CTGji so bili tud ok tako da je vse bilo v najlepšem redu. Verjetno je bilo vse skupaj zatišje pred obračanjem, ampak zdaj smo pomirjeni. Dobila sem še 3 doze injekcije za dozirevanje pljuč( pje to peče). Edino kar jim ni bilo jasno da je otrok "prevelik" za svoje tedne. Nimam napolnjenih niti 32 tednov pa so odstopanja za trebušček nekaj čez 33 in glavico čez 34 tednov. Nekje do enega tedna je še normalno to jim je blo pa že malo čudno. So mi naredili cuker test ker je G mislil da bi bil otrok velik od sladkorne ampak tud ni. Saj pol ko sem mu povedla da je bčla hči 3800g in 50 cm velika je nekako rekel da je možno da  je pri nas pač tako. In so me spustili domovuser posted image

Sem sicer prebrala vse za nazaj, ampak se spomnim samo tistega o porodu, se strinjam ko je ena napisala o predihovanju. Jaz sem "narobe" dihala in mi je blo slabo kot user posted image , sem hiperventilirala. Ko pa so mi pol pokazale kao in kaj pa je blo 100% lažje. Sem se pa tud jaz drla kot da me koljejo, ker mi je bilo veliko lažje (in vseeno za vse okol mene), sem pa itak e prej vedla da se bom ker sem tak karakteruser posted image

Za delfinko in punci držim pesti, da bodo čim bolje in čim prej tipi topiuser posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
12.12.2010 15:21:37   
Teyla
Delfinka je sporočila, da z malo nervozo in velikim veseljem pričakuje torek. Operiral pa naj bi jo kar slavni dr.Pušenjak. user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 12.12.2010 15:23:09 >

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
12.12.2010 16:30:05   
Tigrica86
ojla user posted image !

Spet mi ni uspelo, da bi prebrala vse kar ste napisale, tako, da če se kateri da, naj mi napiše povzetek zadnjih 10 strani user posted image

Včeraj sva se z mojmu user posted image končno "razširila" na celotno etažo, da bova imela malo več prostora (prej sva se stiskala sam v eni sobici).

Sem pa v petek imela pregled in je mojo G zaskrbelo, ker imam majhen trebuh, tako da mi je naredila UZ, žal pa nism nič videla moje pikice, ker sem ležala ravno kontra... je pa rekla, da je velikost glavice, trebuščka in nasploh ploda ok, da je plodovnice tudi dovolj, pa da bi moglo bit vse ok... čeprav me vseeno mal skrbi user posted image aja, pa obrnjeni smo tudi že user posted image naslednji pregled imam 11.1.2011 + CTG

Z gibi nimamo težav, ker imamo vsak dan v trebuščku odigrano vsaj eno fusbal tekmo, če ne kar celotno ligo user posted image me pa skrbi to, ker še nism uspela it v MŠ (sem misla it zdj, pa smo meli smrt v familiji, pa nism mogla it), pa nevem kk bo z mojo telesno pripravo na porod... vse ste tk pridne, js pa nč... se včasih prov zasekiram, da sploh ne bom znala rodit, dihat skrbet za bebico in vsega kar spada zravn... user posted image kronično mi primanjkuje časa, pa tolk stvari bi rada še uredila...

No, toliko zaenkrat iz moje strani.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
12.12.2010 19:29:40   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Delfinka je sporočila, da z malo nervozo in velikim veseljem pričakuje torek. Operiral pa naj bi jo kar slavni dr.Pušenjak. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image me ZELO VESELI, lepo jo pozdravite katera bo v kontaktu z njo!

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
12.12.2010 19:57:23   
ninchi9
Jaz sem "narobe" dihala in mi je blo slabo kot , sem hiperventilirala.

A to tudi obstaja user posted image user posted image Pol pa bom hitro začela vadit dihanje.. Čeprav pravijo, da pevke nimajo problemov pri porodu, ker je najbolj važno dihanje s prepono, tak da se tolažim s tem. user posted image

Drugače pa super za obrat Hayabusauser posted image user posted image in da je vse ok z vama.

Držim pesti za Delfinkouser posted image user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
12.12.2010 20:51:42   
cukica
Dodala slikico v album mojega trebuška v 32 tednu,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
12.12.2010 22:11:11   
trsica
Hayabusa, super da je vse ok.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Super tudi za D3lfinko. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

Jaz sem "narobe" dihala in mi je blo slabo kot , sem hiperventilirala.

A to tudi obstaja Pol pa bom hitro začela vadit dihanje.. Čeprav pravijo, da pevke nimajo problemov pri porodu, ker je najbolj važno dihanje s prepono, tak da se tolažim s tem.

Seveda (zdaj sem lahko pametna). user posted image Meni so na porodni mizi razložili, da se ob popadku diha "po pasje". Jaz sem namreč takrat nehala dihat. user posted image Še dobro, da je bil mož zraven, da me je stalno opominjal. user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
12.12.2010 23:05:00   
Nina33
Čer!
Hayabusa, super, da sta OK in de si že doma user posted image user posted image user posted image .
Super tudi za D3lfinko in njeni user posted image user posted image , bo "odprla sezono" z dvema strelkama user posted image user posted image user posted image .
"Grozno rojevanje" je pa res ena grda fama, s katero (upam, de nehote) strašijo prvorodke: se strinjam z vsem napisanim - ni piknik - boli, ja, dihat je treba po pasje med popadki (vmes naj bi počivale - to mi sicer ni najbolj jasno bilo, ampak user posted image user posted image user posted image - enim baje rata) in ubogat babico (če je prisotna user posted image user posted image , moja edina porodna travma), vpitje - baje nisem (tko pravi moj , jaz se ne spomnim in mi je vseeno user posted image ), pa drgač nisem pri ta tihih user posted image pa tudi nazaj se nisem držala. Glede lajšanja bolečin sem pa za odprta vrata - se greš pač pozanimat/zmenit in vzameš, če je res hudo. Pri meni ni bilo prav nobene potrebe/želje po tem. Je pa res, de sem vmes večkrat pomislila, da malemu pikcu tut ne more bit prijetno pa se še pritožit ne more user posted image . In sem stisnila zobe še zanga mal user posted image . U glavnem: ni take groze, res ne. In če greš vsa napsihirana rodit, verjetno tut ne pomaga - ženske pač rojevamo, tako gre človeštvo naprej user posted image . Je pa (vsaj zame, no) vse skupi res en čudež: in zanositev, nosečnost , porod...in poj vse naprej user posted image Dobr, zdelje pomoje spet hormoni neki uletavajo (ta dobri user posted image ), ampak men je vse skupi prav lepo user posted image . Čeprav, podobno kot je že Little*miss napisala, od zdej naprej nas bo skoz neki skrbelo, do konca (in mogoče še naprej user posted image ). Smo pač mame user posted image .
Tigrica super za "širitev" user posted image user posted image user posted image user posted image . In moje sožalje .
Čukica - konkreten bauh user posted image user posted image .
Ninchi, upam, de z bratom porihtata, vsaj nečakinji naj ne bosta vpleteni v to user posted image
Teyla, prepričana sem, de ni nč hudega user posted image user posted image user posted image , v četrtek pa le vprašej svojo G
Maurica, upam, de ti sonček posije tut v sobo, če že nč vn ne moreš in ti prežene "ta slabe hormone" user posted image pa pozdravi se!
Tamy, vreme naj bi zdržalo vsaj ke do četrtka user posted image user posted image user posted image . Res je kuj bolš vse user posted image .
Mi smo danes mal "drsali" na Jezerskem (brez drsalk sevede user posted image ), pa račke futral v Preddvoru (jih na Planšarskem jezeru ni blo user posted image ), pa lovili se po blatni travi (ni lepšga, če najinga poba vprašaš, sploh če se fajn zložiš ene 10x user posted image ). Naš trebušni poba je cela frtavka, če se mi je prej še zdelo, de vem, kako je (približno) obrnjen, mi zdej ni nč jasno ker ga je povsod dost (se hecamo, de sta v resnici 2, pa nben (še) ne ve user posted image ).
Teyla, krči so res user posted image , ti pa tut nisi od muh, tkole svojga strašit user posted image . Mg pa res kr zaleže, samo vase ga morš pa "zlit" ohoholala user posted image . O, a ti si delala dons? Pridna, si zaslužiš vsaj tri palačinke user posted image .
A, pa moram se čist malo pohvalit (preveč ne upam, ker - saj veste- Murphy pa to user posted image ): odkar se mi ne da vstat ponoči, ko mali mož hoče, da je že dan - ne vstaja več tolk pogosto in gre sam nazaj spat user posted image . Sem študirala, kaj je dost dolgočasnega (de mu ne bi slučajno zanimivo vstajat ratalo še zarad tega) in vseeno relativno prijazno (de se mi ne zjoka u nulo) in je zgleda ena lena, zaspana prijazna reakcija (mu pošljem lubčka po zraku, ko slišim, de se v posteljo zbaše) zadela kr dobr user posted image . Še zmeri ne spim kej preveč dobro, al vsaj ene sorte budnic nmam več toliko user posted image .
Eko, zdej grem pa mal biljard gledat po Tvju (nisem že 100 let, res, pa mi je res fajn) pa pod tuš in v mižule (uspešno, upam).
Lep večer, mirno noč in najlepše sanje vsem!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
13.12.2010 8:12:33   
tamy82
Jutro nosečke!

Upam, da ste lepo začele nov teden! user posted image Danes sem spala kot ubita, ker sem včeraj malo pretiravala - sva z mojim kar dolgo hodila (sicer večinoma navzdol user posted image ), zvečer smo šli pa še na bowling ... ko sva prišla domov sem se pa samo še v posteljo ulegla in to je blo to user posted image Sam kakšen lep dan je bil včeraj! Res krasno vreme, sploh ne mrzlo (kot je pri nas danes). Upam, da ste vse uživale tako ali drugače user posted image

Dihanje pri porodu se mi zdi, da je to kar pomembno, predvsem to, da res ne pozabiš dihat, ko pride popadek, ker ponavadi se tako soočimo z bolečino - da otrpnemo in so vse mišice napete, kar posledično pomeni še večjo bolečino. Tako da je fajn, da tudi partner ve kaj je treba kdaj delat, da vas spomni na to, ker (vsaj jaz) na to verjetno kar malo pozabiš.
Pa čim manj se sekirat in paniko delat, bit sproščen ... meni bo to najtežje ... čeprav upam, da mi uspe, da ne bom ravno ful živčna user posted image

Držimo pesti za delfinko, da se jutri vse srečno izteče in da dobi/ta dve zdravi punčki ... user posted image

tigrica86 super za večje stanovanje! user posted image Pa upam, da je z user posted image vse ok, če že G tako pravi ... user posted image

nina33 kakšen lep dan ste imeli! user posted image Pa super, da ti ni treba več toliko vstajat zaradi tvojega sinkota - priden fant! user posted image

Lep dan vsem! user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
   [Brisano sporočilo]
13.12.2010 8:13:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 2685
13.12.2010 8:37:07   
Mišyka
Delfinka tudi z moje strani... držim pesti zate in za tvoji dve punčki!

Dihanje jst sem vse vedla kako je treba (no ja, približno). Ampak ko je pritisnla tista ta prava bolečina, pa nisem nč več vedla kako diham. Potem me je pa babica, ki je prišla notr vsake pol ure, samo nakregala da ne diham prov in se je obrnila in šla. Jst pa itak nisem bla sposobna nč govorit zarad bolečine. Pol se pa pejd! Poslušat navodila babice... če ti sploh kakšno navodilo da in če sploh kej pride naokrot! Postanem čist besna ko začnem razmišljat to...

Dons sem mela pregled. Vse ok - MV dovolj dolg in zaprt, bolečina v nogi naj bi tudi po njegovem izvirala iz križa. Naslednji pregled čez en mesec. Pa ker sem omenila, da je blo včerej bolj zatišje v trebuhu mi je na ekspres naredil UZ, videlo se je, da je obrnjena z glavo dol, ampak to itak še ne pomeni, da bo do konca. Srček je veselo utripal... skratka vse ok.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
13.12.2010 8:53:31   
Tisia
ooo kako lepo ,delfinka bo že jutri držala svoji pupi v naročjuuser posted image
upam da bo vse u redu z njimauser posted image user posted image user posted image ,pozdravite jo in sporočite nam vesele noviceuser posted image
dihanje pri porodu uuuf z prvo sm se tako drlauser posted image  katastrofa...več od strahu kot od bolečinuser posted image  z dugo pupo je bilo drugače sem bila kar zmatrana od popadkov in sem kar dremala med njimi nisem imela časa za dretjeuser posted image ,sem pa lepo dihala po pasjeuser posted image  v tretje bo šlo še lažje a,neuser posted image  no vsaj upamuser posted image
vsem ki jim hormončki nagajajouser posted image pošiljam velikouser posted image  upam da se že kaj bolje počutite
dori vidim da si kupila jaguar car voziček,tudi jaz sem tega izbrala od vseh so mi še nekak najbolj pri srcu,kakšen se ti zdi si ga kaj probala doma...sama sem sicer bolj zagreta za 3 kolesnika ampak bom še videla, treba se bo spokat v LJ....imajo tudi ob ned odprto?

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
13.12.2010 8:56:57   
Tisia
mišyka vidim da tudi ti imaš težave z bolečino v nogiuser posted image  enako pri meni, sploh pa zvečer ko se uležem al kar zaspati ne morem od bolečin ,kot da se mi je slon usedel na desno nogouser posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
13.12.2010 9:28:25   
prvičmami
Jutro!

OK ste me mal potolažle glede bolečinuser posted image . Se bom probala zmenit, da majo EA sam prštimano, če slučajno ne bi šlo brez.
Spala spet nisem, novost so pa še bolečine v križu kot nek išias, sam da gre sam čez rit do noge naprej pa na srečo neuser posted image
Nič grem še ponovit pol pa na izpit! Sem se kr zamislila, delfinka bo rodila js pa po izpitih hodimuser posted image . No upam, da bom še neki časa lahk, za njo pa da bo jutri vse vredu, se mi zdi kr mal lažje če veš da boš mel ob seb strokovnjaka kot je Pušenjak!

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
13.12.2010 11:04:43   
suzy29
Najprej en kup objemčkov za vse, ki jih potrebujete user posted image   user posted image Vidim, da nas vse pomalem hormoni dajejo user posted image  .

maurica, če imaš možnost, pojdi v Celjsko lekarno (ali pa pošlji koga drugega) in si kupi BALZAM ZA LAJŠANJE PREHLADA. To mazilo sami tam delajo in je na videz podobna tigrovi masti, samo, da to lahko uporabljajo tudi nosečnice. Z njo se 2x na dan namažeš po prsah, vratu ter po zatilju. Lahko pa jo tudi uporabljaš za inhaliranje, v primeru, da imaš zamašen nos. Meni je zelo pomagala proti glavobolu, bolečinam v prsih in  grlu,....Želim čimprejšno okrevanje .... user posted image

ninchy; upam, da bosta rešla z bratom zadevo user posted image

Delfinka, mislim nate in na tvoje punčice! Za jutri pa držim pesti, da bo vse o.k. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

d''ori super za voziček user posted image . Bravo tudi za 0kg v 4 tednih user posted image

mišyka, čestitke za pregled user posted image

(odgovor članu prvičmami)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
13.12.2010 11:37:38   
Teyla
Dobro jutro punce user posted image

Nina33  ja, sem delala včeraj, zato sem pa zdaj tri dni frej. Pa nisem svojega zanalašč strašila s krči, ampak je tak izpadlo. user posted image   Trebuh me ne boli več, tak da bom počakala do četrtka, pa potem vprašala. Sem pa včeraj spila tisti Mg, pa je bilo boljše, pa še na wc me je pognalo zvečer. user posted image   Super, da lahko malce več spiš. user posted image

Tigrica86  super za večje stanovanje. user posted image

Jaz sem danes vstopila v 33.teden. Šibam prebrat, kaj me čaka in kako se žogica razvija. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
13.12.2010 11:49:01   
tamy82

user posted image
nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

user posted image

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , P: 28.12.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image dvojajčna, user posted image user posted image , CR: 14.12.
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image suzy29, 29, Laško, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: 4.1.

2.2.
user posted image bella, __, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Oxer, 28, Velenje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image d´ori, 38, Rakek, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 14.12.
user posted image kiara24, 26, Kranj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 15.12.
user posted image rebeka84, 26, ______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image urshy*, 26, Domžale, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image annai, __, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

4.2.
user posted image klara1, __, Novo mesto, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image
, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image MoSoNi, 29, Velenje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image j6, 36, Ljubljana, 5. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image FoxyLady , 31, Polzela, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 29.12.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 7.1.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: 14.12., 21.12., 22.12.
user posted image Rea35, 35, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

6.2.
user posted image vrtnica21, 33, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___
user posted image Anonimna, __, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Teyla, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 16.12.

7.2.
user posted image Juxy, 36, Domžale, 3. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image hayabusa, 30, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

8.2.
user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tamy82, 23, Ajdovščina, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 22.12.
user posted image mamasita, __, _______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 15.12.

9.2.
user posted image Tigrica86, 24, Šoštanj, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 11.1.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 14.12.
user posted image marjetka, 28, ________, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image berti2, 34, ________, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image petrap, 26, Dolenjska, 2. user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___

11.2.
user posted image Patrisha, 25, Domžale, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

12.2.
user posted image prvicmami, __, Velenje, 1. user posted image , user posted imageuser posted image , P: ___
user posted image ina5505, 40, Šentjur, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 22.12.
user posted image iluzija, 27, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

13.2.
user posted image Nina33, 34, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 20.12, 21.12.
user posted image mija24, 24, Krško, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

14.2.
user posted image trsica, 33, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___
user posted image Tretjedete, 35, ______, 2. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Zasi, 27, Lovrenc na Dravskem polju, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 14.12.
user posted image aktak, 31, Kobarid, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ciccina, 30, Piran, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 15.12.

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: 14.12., 15.12.
user posted image šebela, 28, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

16.2.
user posted image Jane77, 32, Krško, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

17.2.
user posted image Barva, 33, Kamnik, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

18.2.
user posted image mateyci, 28, Novo mesto, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 28.12.
user posted image Jo@n, 34, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 22.12., D: 14.12.

user posted image

19.2.

user posted image Registirana, 31, Štajerska, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 3.1.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3. user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image valek, 29, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 21.12.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 17.12.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

23.2.
user posted image lil_, 24, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.12.

24.2.
user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 14.12.
user posted image  biljana l, 33, Novo mesto, 4. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.12.

25.2.
user posted image pinwheel , __, ______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

26.2.
user posted image
muca5
, 31, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image lutika89, 21, Prebold, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 21.12.

27.2.
user posted image babynitka, 25, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 16.12.
user posted image inia,30, _______, 2. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

28.2.
user posted image tarikata, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanjusi,__ ,______ , 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image arca, 32, _______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image kkb81, 29, okolica Ljubljane, 3.user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image , P: ___

Skupaj nosečk: 81 user posted image user posted image
Srečke z user posted image user posted image : 5 user posted image user posted image

user posted image : 25
user posted image : 22
user posted image : 39

Z nami so bile:
user posted image N.M user posted image
user posted image srečica17 user posted image
user posted image huda83 user posted image
user posted image abv1 user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ :

user posted image Nosečnost po tednih:
1. tromesečje:
2. tromesečje:
3. tromesečje:

user posted image Materinska šola:
http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

user posted image Kaj vzeti s sabo v porodnišnico
user posted image Paket za novorojenčka
user posted image Porodniški dopust
user posted image Informativni izračun višine "porodniške

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
2. očetovski dopust:
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
4. priznanje očetovstva:
5. otroški dodatek:
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
13.12.2010 11:50:20   
suzy29
Punce.............

Ker sama pričakujem fantiča in imam zanj tudi že jajčko, sem se odločila, da podarim jajčko za dojenčka do 1. leta (priloženi sliki) , poleg podarim tudi nekaj oblačil za punčke št. 56,62,68 (pajacki, slinčki,kapice), povijalke, kovterček in deknico. Vse je rabljeno.

user posted image

user posted image

Če je katera zainteresirana, me naj kontaktira na Z.S.!

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
13.12.2010 12:02:07   
suzy29
Trenutno je pri nas že spet vse belo. Sneži kot za stavo. Za lepši dan, vam pošiljam eno lepo slikico :

user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
13.12.2010 13:00:34   
vipercat
sej ne morem verjet, veliko napišem in prviič da pozabim skopirat... pa we are sorry user posted image user posted image user posted image

pa dejmo še enkrat.
čez vikend smo imeli cele pesmice. z mojim sva se fejst ruknila, ker so mu v petek sporočili, da mora v nedeljo štartat na kosovo in potem je revež včeraj ob 22ih štartal, da se je vozil celo noč in danes ob 8ih bil na objektu. mene je groza, ker ne razumem da se jim pusti (naj še napišem da za to ne dobi nič drugega kot okrnjeno dnevnico, kar pa je manj, kot če dela v slo.) on pa pravi da nič ne more user posted image

pah pustimo to, opravičit se moram ker sem videla koliko napak naredim pri pisanju postov, ve se morate pa potem obadati z mojimi hieroglifi - še enkrat pardon in hvala za razumevanje user posted image

delfinka - držim pesti da bo vse ok in da čim dalj časa ostaneš v enem kosu

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
13.12.2010 13:14:50   
vipercat
a jaz to prav berem da gre delfinka jutri že rodit???????

če je tako, potem ji prenesite veliko velliko dobroh želja iz dolenjske

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
   [Brisano sporočilo]
13.12.2010 13:27:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu vipercat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2697
13.12.2010 13:31:16   
lil_
se javlam se jst sm lih dobro s pregleda. pridno rastemo in vse je super. mi je pa G rekla da merm 3v1 zdrzat vsaj se 14 dni. ceprov mam nasledni pregled cez tri tedne 3.1. in me G se vedno pricakuje in to s trebuhomuser posted image

tko da je delfinka sigurno s tahudega ven in bom drzala pesti da bo jutri ze veselo crklala svoji dve puncki. je pa res, da s ebo sezona februark hitro zacelauser posted image

nasedva miska pa mata okrog 1300g vsak. med njima so manjsa odstopanja ampak nic drasticnega. tudi ce bi ble razlike vecje je G rekla da smo tako dalec da ni nic hudga. sta pa se vedno oba obrnjena na glavo, kar je zelo vzpodbudno. tko da zdej cakam januar, da mam spet pregled in da ju ponovno vidmuser posted image

pri nas tudi snezi, ampak zelo na drobno. je pa ze vse pobeljeno user posted image user posted image user posted image samo se cakam, da zacnejo z neba padat kosi vate in da ns zamedeuser posted image
tiste k nemarate snega, nej nad vaso hiso sije sonceuser posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
13.12.2010 13:39:01   
tamy82
Ja zdej bo res treba naredit nov seznam, in sicer z našimi datumi poroda user posted image Zaenkrat sem samo pri delfinki dodala CR za jutri ... ker zdej računam, da bomo ostale še malo počakale ... prosim, punce! user posted image Tako da bodo takle seznam naredile enkrat januarja in nič prej! user posted image

lil_ super za pregled, da je vse ok. Ste pa res pridni! user posted image Pa kar bodite še malo skupaj 3v1 user posted image

Uf, še dobro, da pri nas ne sneži, ker mamo še neki snega od zadnjič user posted image Tako da zaenkrat, ne, hvala user posted image Če vam je pa všeč tale snegec, pa kar naj sneži user posted image Čeprav jaz sem prej že dvakrat skoraj padla pred hišo, ker je neki ledeno ... tako da pazite nase!

Pa pozabila sem vam povedat, da sem včeraj dobila eno veliko škatlo cunjic od moje tete! user posted image Tako da danes perem ... user posted image Mam pa zdej verjetno dovolj teh prav majhnih cunjic, tako da vsaj za prve tri mesece smo preskrbljeni user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
13.12.2010 13:47:56   
cukica
En lep pozdrav!

Mi imamo jutri kontrolo in nato ob 11 grem še na polikliniko,ker bom dobila inzulin,...Sem jih danes klicala in so rekli naj kar pridem,da jim je čudno,da mi ga že ni dala dr.,ker semmela take vrednosti po večerji,...

Drgač pa sem v redu in sem šla k mojim za en dan se mal crkljat,...
Delfinka bom mislila jutri nate in na pikici,...user posted image user posted image
Hayabusa samo,da je s teboj in otročkom vse kull,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?