|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
11.12.2010 12:43:32   
Teyla
Dobro jutro vsem user posted image

Najprej en kup objemčkov za vse, ki jih potrebujete user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene samo nekaj zanima. Večkrat me zadnje čase boli trebuh. Ampak ne v višini želodca, temveč tko v okolici popka in bolj spredaj. Bolečina je topa in se običajno pojavi kako uro ali dve po obroku (lahko da bi se tudi drugače, ampak žal skoz nekaj grizljam, tak da se ne da preverit user posted image ). Zadnjič sem npr jedla kislo zelje in matevža, pa sem si rekla, da je krivo pač kosilo. Za večerjo sem jedla nekaj drugega, čisto lahkega- in zopet isti problem. Včeraj pa me je trebuh bolel kljub temu, da nisem pred kratkim jedla, pa je bilo tudi neodvisno od počitka, ker se je začelo v mirujočem stanju (sedenje v službi) in nadlajevalo še, ko sva z mojim hodila po trgovinah, da sem bila že prav tečna. user posted image   Pojma nimam kakšni so tisti Hixtonovi popadki, ampak ali je to to? Me je strah, da me bolečina opozarja na nekaj, kar bi bilo narobe, ampak mali veselo brca (še preveč). Mojega pa skrib, da mogoče zato tako brca, ker je v težavah. Ne vem kaj naj si mislim. user posted image

Pregled imam (šele) v četrtek, tako da bi bila vesela kakšnega nasveta ali podobne izkušnje. user posted image

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
11.12.2010 12:57:11   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

Jutro!

Jaz sem pa včeraj imela prav fajn dan, sicer bolj lenoben, ker se mi ni dalo dosti, potem zvečer, ko sem govorila z mojim po tlefonu (je bil v nočni) se je pa usulo ... sploh ne vem od kje je prišlo user posted image Tako da sem še zdej malo bolj slabe volje, žalostna predvsem ... sej niti ne vem točno kaj mi je ... še vedno mam toliko dvomov o tem ali bom zmogla biti mama, ker se mi vedno bolj zdi, da na to niti slučajno nisem pripravljena. Potem pa začnem razmišljat o tem kako bi še lahko "uživala" v brezskrbnem življenju, če ne bi bila user posted image ipd. Potem ko enkrat začnem tako razmišljat se pa kar nadaljuje in čisto vse se mi zdi slabo in narobe. Tako da bo boljše, če malo manj razmišljam in se prepustim dogajanju. Ker po takih "izpadih" sem potem ful žalostna in se opravičujem mojemu user posted image ker nočem, da ravno vse slabo od mene pobere, nočem, da si kdajkoli misli, da je nezaželen ... tako da mam po vsem skupaj potem še slabo vest user posted image

tamy82, to je popolnoma normalno. Tudi jaz sem se tako počutila, pa sva tamalega "delala" dobrih 8 mesecev. user posted image Isto se občasno počutim sedaj in se sprašujem, kaj mi je tega treba bilo. In še dva! In potem zraven dobim slabo vest, da se jima bo kaj zgodilo, če bom tako črno razmišljala. user posted image Lahko ti povem tudi to, da z možem še vedno včasih ne dojameva, da sva starša, pa je tamal star že skoraj 7 let. O tem, da si do skoraj enega leta nisem zmogla reči mama, bom pa kdaj drugič. Težko je dojet in sprejet spremembe. Tako zate, kot za njega. Ljudje smo pač komot in težko spreminjamo naše navade. user posted image Boš videla, kmalu boš "go with the flow". user posted image In se boš spraševala, kam čas leti. user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
11.12.2010 13:04:17   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Mene samo nekaj zanima. Večkrat me zadnje čase boli trebuh. Ampak ne v višini želodca, temveč tko v okolici popka in bolj spredaj. Bolečina je topa in se običajno pojavi kako uro ali dve po obroku (lahko da bi se tudi drugače, ampak žal skoz nekaj grizljam, tak da se ne da preverit user posted image ). Zadnjič sem npr jedla kislo zelje in matevža, pa sem si rekla, da je krivo pač kosilo. Za večerjo sem jedla nekaj drugega, čisto lahkega- in zopet isti problem. Včeraj pa me je trebuh bolel kljub temu, da nisem pred kratkim jedla, pa je bilo tudi neodvisno od počitka, ker se je začelo v mirujočem stanju (sedenje v službi) in nadlajevalo še, ko sva z mojim hodila po trgovinah, da sem bila že prav tečna. user posted image   Pojma nimam kakšni so tisti Hixtonovi popadki, ampak ali je to to? Me je strah, da me bolečina opozarja na nekaj, kar bi bilo narobe, ampak mali veselo brca (še preveč). Mojega pa skrib, da mogoče zato tako brca, ker je v težavah. Ne vem kaj naj si mislim. user posted image

Pregled imam (šele) v četrtek, tako da bi bila vesela kakšnega nasveta ali podobne izkušnje. user posted image

Tudi jaz imam zadnje čase bolečine v trebuhu. Odkar so mi v PO rekli, da so zaznali popadke, občasno kar malo zapaničarim. Ampak gre najbrž za premik otroka v napačno lego. Meni se zgornji vsake toliko zagozdi počez med rebri, že čez eno uro je pa spet obrnjen navzdol in ob strani. Podivjan je čisto. user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
11.12.2010 13:25:38   
HoneybeeMaja
Ola sonosečke!

Glede na vaše zadnje poste,ki sem jih prebrala,se mi zdi da smo kar se čustev tiče precej na podobnem,jaz se tolažim,da je to zaradi hormonov,čeprav bolj kot se bliža februar,bolj me skrbi,kako bo potekal porod,če bo z  user posted image user posted image vse tako kot bi naj bilo,kako ju bom sprejela,kako bosta otročka vplivala na naju z mojim,kako bom zmogla napor... Kljub temu,da poskušam ostati pozitivna,moram priznati,da me je pošteno strah.Tako,da ninchi9 hvala za link in pozitivne misli.

Tamy82,objemček tudi z moje strani user posted image ,čimveč pozitivnih misli!

V torek bomo seveda vse držale pesti za delfinko in njeni pupi,ki bo kot vse kaže uradno prva Februarka user posted image !

Mi3 smo zanekrat vredu,na UZ v četrtek smo imeli 1600 in 1700g,po moji strogi dieti in inzulinu 3x dnevno se rast otročkov malo umirja,še vedno imam vsak teden kontolo pri diabetologu in vsaka 2 tedna UZ kontrolo rasti dvojčkov.Kar se tiče mojega počutja.... user posted image   bolečine v rebrih,krči v nogah,otekanje,nespečnost,okorna kot slonček,razdražljiva,jokava tečna,nepredvidljiva.... sicer sem pa dobro! user posted image Moram malo pojamrat,ker mi je potem takoj boljše... user posted image

Pazite nase in na trebuščke,na veliko lenarite in počivajte!

Sometimes when you hope for a miracle,you get two...

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
11.12.2010 13:50:37   
tamy82
Punce hvala vam za vse pozitivne misli! user posted image user posted image user posted image Sej zdej je že precej boljše, se z mojim sva se prej malo pogovorila, ker se mi zdi, da kar pozabi, da sem v 8. mesecu nosečnosti že in da bi bilo fajn, da bi mi kdaj kej pomagal user posted image

Pazite nase in na svoje trebuščke in res veliko počivajte, da ne kakšnih zapletov po nepotrebnem user posted image user posted image

(odgovor članu HoneybeeMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
11.12.2010 14:13:12   
cukica
Jaz sem danes pa občutljiva kot sto hudičev,sem se z mojim skregala zaradi knjige in sem se začela tok jokat,da mu ni blo nič jasen,... Zdaj grem jest in nato malo počivat,...

Lp pa pazite nase,...in na bebice,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
11.12.2010 14:27:18   
Teyla
Vidim, da nas vse hormoni dajejo. user posted image user posted image

Bomo že skupaj šli tudi čez tole. user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
11.12.2010 17:11:55   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Vidim, da nas vse hormoni dajejo. user posted image user posted image

Bomo že skupaj šli tudi čez tole. user posted image

A nismo bogice? user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
11.12.2010 17:35:33   
ninchi9
Zgleda, da so res zdaj na višku hormoni, glede na to, da se vse nekak slabo počutimo. Eh, bo že boljše. Čez nekaj časa se bomo temu samo smejale user posted image user posted image

Teyla - če misliš, da je kaj narobe, pojdi na urgenco. Saj so nam v materinski šoli itak skoz ponavljali, da lahko pridemo, da se ne smemo šparat. Jaz sem sicer tudi imela predvčerajšnjim te lažne popadke(otrdevanje trebuha) in sicer boleče. Ponavljali so se točno na 15 minut, skoz cel dan, me je že malo panika. Pol pa sem popila magnezijevo šumečko, pa je zdaj vse ok, pa še gibi so čist uredu. Sicer imam v sredo pregled, pa bom pač do takrat počakala. Če pa se mi še to enkrat ponovi do srede, pa bom ziher šla na urgenco, saj zato pa so tam, a ne?? Boljše 100x zastonj, kot pa da je kaj narobe.

Jaz sem tudi čist žalostna, sem se z bratom fuull skregala, tak da bogve, kdaj bom zdaj spet videla moji nečakinji user posted image , ker baje nisem več dobrodošla pri njih. Pa nisem bila nič kriva, samo rečeš kakšno besedo preveč, pa je že vse narobe. Poskušam se čimmanj obremenjevat, ker se bojim, da bi mali preveč čutil mojo stisko. Ene stvari pač moraš odklopit, čeprav se ti zdi, da je nemogoče.

Nič, lep sobotni večer vam želim, pa čimmanj negativnih hormončkov

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
11.12.2010 18:39:10   
d´ori

Uf punce, očitno so ti dnevi in pa 8 mesec res taki, da smo vse neki občutljive. Jaz tudi pri sebi opazim, da sem ratala nekam tečna in večkrat preburno reagiram. Sploh pri mojih doma. Enostavno mi gredo strašansko na živce zato probam it do njih samo ko je nujno. Enkrat na teden je čisto dovolj, drugače prec kaj preveč rečem in se nosovi povesijo, kar pa me še bolj razjezi.

Tudi mene neki matra te dni in je trebuh občasno občutljiv, da ne govorim kako mi je začel otrdevati. Na srečo dete veselo brca tako, da ne delam kake panike.

Predvčerajšnjim sva šla z mojim po voziček v Ljubljano k Jaguar car. Sva mislila vzeti tri kolesnik a sva se potem odločila za štirikolesnik, ker se nama je zdel bolj stabilen. Je pa take lepe zelene barve user posted image in ga hodim kar naprej gledat user posted image V torek pa dobim še zibko in polno oblekic za pikca user posted image Do konca drugega tedna pa tudi omaro za na hodnik, da bomo lahko zraven postavili tisto iz spalnice. No in tako bom tudi jaz lahko končno začela prati in pospravljati stvari za našega novega člana. Uf, komaj čakam.

Uživajte, jaz pa grem pogledat, če je moj marmorni kolač že pečen. Mi danes neki sladko paše user posted image Sem bila pridna in se v 4 tednih nisem nič zredila, celo shujšala sem za eno kilco user posted image pa čeprav skoraj normalno jem. Tako, da si lahko zdaj malo privoščim.

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
11.12.2010 19:57:20   
little*miss
čer

Mene mali brca že dva dni tako fejst, da me že cel trebuh boli. Komaj čakam, da grem spat user posted image

Nimam pa še niti ene stvari za našega čmrlja. Januarja bomo šli po cotike, posteljico in ostale stvari pa bo itak dobil od tavečje. Edino vozil se bo v vijoličnem vozičku user posted image Ampak koliko sem opazila, to sploh ni pomembno, ker tudi ko sem našo peljala v njem, (pa še oblečena je bila v roza stvari) so me spraševali če je fantek. Zdaj pa me bodo pač če je punčka user posted image

Imamo pa problem pri izbiranju postelje za tavečjo. Kako boste naredile to ostale s takšno majhno razliko med malima??

Še za seznam če mi lahko popravite PDP 8.2, pa en user posted image mi manjka. Naslednji pregled pa imam 15.12.

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
11.12.2010 23:11:18   
Nina33
Čer!
Kolk je vse takoj boljše in lepše, če je zuni sonček, a ne? No, zdejle ga sicer res ni (več), ampak... Jupiii!!! Vseeno en koš user posted image , za vse nas srečke user posted image .
So pa očitno res hormoni na pohodu, morm mojmu user posted image povedat, de nisem edina user posted image . Ker v 1.user posted image res nisem bla taka, pa 2.user posted image naj bi bla lažja (ja pajade user posted image ).
Hel, tole nespanje je user posted image , se probam tolažit, de je samo obdobje... Zdaj ponoči vsaj ne vstajam več, ga kr samga nazaj pošljem in celo gre user posted image . Spim vseen bl švoh, je pa bolš kt še vstajat vmes.
user posted image : kar večkrat prit mal "pojamrat", pa super de ste vsi 3je OK user posted image user posted image user posted image .
Bolečine v trebuhu: pr men je tut kr neki podobnega, ne zdrži sicer dolgo bolečina, ampak vseen je. Sam pomoje ni hudga, mali je taka frtavka, de je joj user posted image .
Tršica, a de si mama user posted image ? Samo je res kar si napisala (tut pr nas, res ni 7 le star ampak ...), jaz mam en tak hecen občutek, da se nikol ne bom čist 100% navadla user posted image . Zase sem še vedno (in zgleda bom tut ostala) ena čist frej mladenka user posted image . Sej zdelje gre to še čist lepo skoz, ampak pr recimo 70-ih user posted image Aja, takrat bom pa itak mladoporočenka user posted image .
Ostanite pridne in v cvetju! Upam, de nas tile čudni hormoni spustijo in ta dobri primejo user posted image user posted image user posted image .
Eno "spodbudno" slikco (in ena lepa misel):
user posted image "Thousands of candles can be lit from a single candle, and the life of the candle will not be shortened. Happiness never decreases by being shared." - The Buddha

Lahko noč in lepe sanje vsem!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

Neposredna povezava do sporočila: 2662
11.12.2010 23:20:09   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33
Meta, uživaj!!! kako je bilo v Špas teatru (in potem user posted image )? Al sem kej spregledala?

Svobodni zakon je bil zakonuser posted image , sploh Tadej Toš (sem se narežala do solz) ... Me je pa par prizorov spravilo tudi v prave solze ... Npr. ko je rekel Ti si moja, moja, moja žena! Oh, kako lepouser posted image

Potem sva šla pa na eno mirno večerjico in to je to. Tak miren večer. Lepo!

Neposredna povezava do sporočila: 2663
11.12.2010 23:24:03   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: meta21
Meta, uživaj!!! kako je bilo v Špas teatru (in potem user posted image )? Al sem kej spregledala?

Svobodni zakon je bil zakonuser posted image , sploh Tadej Toš (sem se narežala do solz) ... Me je pa par prizorov spravilo tudi v prave solze ... Npr. ko je rekel Ti si moja, moja, moja žena! Oh, kako lepouser posted image
Potem sva šla pa na eno mirno večerjico in to je to. Tak miren večer. Lepo!

Lepo user posted image user posted image . user posted image

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
12.12.2010 8:51:24   
prvičmami
Jutro!

Se vidi, da je vikend še vse spiteuser posted image
Sem se že včeri zvečer hotla oglasit pa je rr spet nagajal.

Jah tile hormoni vidim, da nas dajejo kr vse po vrsti, včasih smo prav smešne za kaj vse se sekiramo in jočemo
Js tud včasih si že tk želim, da bi mela v rokah in jo cartala, včasih se mi pa zdi, zakaj sma se tk hiter odločla, a ne bi še mal brezskrbnega življenja mela, pa kk bom prenašala nočno vstajanje....hormoni.
Sploh ne morem verjet, da se bojo počasi že začeli rojevat naši februarčki, res držim pesti za delfinko da bo vse ok!
Kk ste pa kaj ve razmišljale o porodu - naravno, epiduralno...?
Js sem ves čas mislila it naravno pol me je pa par kolegic prestrašlo da so vpile naj jim dajo karkoli proti blečini, epiduralno, carski rez....sam da neha bolet. Ena je pa vzela epiduralno in bla ful zadovoljna, tk da sem si kr nekak premislila Me je pa mal strah, kaj če gre kj narobe injekcija v hrbtenico

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
12.12.2010 9:46:33   
sara1986
Jutro..
jst sm pa najprej razmišljala o epiduralni, ampak sm se pol po večih pogovorih z različnimi osebami odločila, da vseeno ne bom. Bom se pa pozanimala zdej v šoli glede ultive. Drugač pa, kako so pa učasih naše mame in babice preživele? Zdej pa bi vse neki na izi, brez bolečin... Mal pa tud lahko potrpimo? Al je res tok grozn user posted image  

(odgovor članu prvičmami)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
12.12.2010 10:17:59   
trsica

Zase sem še vedno (in zgleda bom tut ostala) ena čist frej mladenka user posted image . Sej zdelje gre to še čist lepo skoz, ampak pr recimo 70-ih user posted image Aja, takrat bom pa itak mladoporočenka user posted image .

Jaz sem obtičala v 26-tem letu svojega življenja. user posted image Če malce pomislim, je to leto prve zanositve. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
12.12.2010 10:28:26   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: prvičmami

Kk ste pa kaj ve razmišljale o porodu - naravno, epiduralno...?
Js sem ves čas mislila it naravno pol me je pa par kolegic prestrašlo da so vpile naj jim dajo karkoli proti blečini, epiduralno, carski rez....sam da neha bolet. Ena je pa vzela epiduralno in bla ful zadovoljna, tk da sem si kr nekak premislila Me je pa mal strah, kaj če gre kj narobe injekcija v hrbtenico

Tole je pa nepotrebno paničarjenje s katerim se straši prvorodke.
Glej, noben ti ne bo rekel, da ne boli. Ja, boli. Boli, kot hudič. Ampak če si sproščena, boš to bolečino prenesla brez večjih travm. Pri porodu predvsem ne paničari ampak ubogaj, kar ti rečejo. Če boš ti panična in živčna, bodo tudi babice in zdravniki živčni, saj se bodo poleg poteka poroda morali ukvarjati še z eno neuravnovešeno osebo.
Jaz imam nulto toleranco na bolečino, pa sem komot zdržala brez. Če pa bi mislila, da ne bom zmogla, bi jih lepo prosila, da mi dajo epiduralno. Predvsem je to treba naredti mirno (in včasih malce zaigrat in trpeče pogledat al pa mal "skup padet"). user posted image

(odgovor članu prvičmami)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
12.12.2010 10:51:04   
little*miss
se strinjam s trsico

Jaz imam tudi zeloo nizek prag bolečine, pa sem vseeno zdržala. Popadke je treba predihovat, ker dihanje res pomaga, pa čimbolj sproščen bit. Meni je moj dosti pomagal, ko sem se drla da nemorem več me je spodbujal in je takoj bilo boljše. Potem, ko pa dobiš otročička v roke, pa je to nekaj najboljšega, kar se ti lahko zgodi in pozabiš na bolečino. (no, mene še je par dni spremljala, ker sem bila šivana user posted image )

Jaz sem tudi pred prvim porodom imela 1001 vprašanje. Ali bom zmogla? Ali bom dobra mama..isto kot ve pišete zdaj. Pa je steklo. Pa da ne boste mislile, da steče takoj, ker ne. Jaz sem se v porodnišnici lovila s tem, kako jo naj primem, z dojenjem, potem pa s previjanjem, ko sem prišla v domače okolje pa je bilo boljše, ker si doma bolj sproščen in delaš po svoje. Doma pa je steklo in smo začeli uživat na polno. Potem pa se itak učimo skoraj celo življenje. Najprej dojenje, podiranje kupčka, previjanje, oblačenje, kopanje, potem pride gosta hrana, potem pa je že skoraj v puberteti, pa se moramo naučit kako jih krotiti user posted image V glavnem ne sekirajte se, ker boste vse dobre mamice. user posted image

Zdaj pa morem it, ker mi mala knjigice nosi sem, da jih grema brat user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
12.12.2010 11:11:08   
trsica
Jaz sem se med popadki drla, da se me je slišal do LJ. user posted image Ampak med pavzo smo se pa smejali in govorili vice. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2670
12.12.2010 11:28:42   
Teyla
ninchi9 ne vem kaj naj si mislim. Bolečina se ne pojavi vsak dan, ampak samo vsak tretji dan. Mogoče je res hrana kriva. čeprav me včasih boli tudi ko dlje časa ne jem. Včeraj me je kar matralo, danes je pa ok. Če se bo še ponavljalo, bom poklicala svojo G pa vprašala kako je s tem. pregled pa imam itak v četrtek. Mali/mala pa brca na veliko. user posted image
Žal mi je, da sta se skregala za bratom. Upam, da boš vsaj nečakinje videla, tudi če se z njim ne razumeš več. user posted image

d'ori super za voziček user posted image . Bravo tudi za 0kg v 4 tednih user posted image -to je pri meni že znanstvena fantastika. user posted image

jaz tudi nameravam "naravno" rodit, ampak kolk bom pa tulila bomo pa videli. user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
12.12.2010 11:43:21   
maurica
se javlja še ena nosečka tečka, ki si gre že sama sebi na živce. tako me boli že od vsega ležanja, da ne vem več kaj naj (sploh ko sem zvedla, da tigrova mast ni priporočena, mi je potrdila tudi svakinja, ki je babica po poklicu). da je mera polna sem še ful prehlajena (verjetno mi je moj kakšen virus prinesel ker jaz že itak 2 tedna nisem bila zunaj). spala zanič. user posted image

imam tudi jaz skozi take mešane občutke. po eni strani že komaj čakam, da rodim. po drugi strani vem, da se bo takrat začelo popolnoma novo poglavje v življenju. potem me skrbi, če bo kaj narobe, kako bom zmogla ... user posted image saj veste, kako je ... ampak besede vas, ki že imate otročke, so zelo pomirjujoče tako da kar še kaj napišite, da nam bo prvorodkam lažje user posted image hvala vam user posted image

glede poroda pa je meni precej lažje, od kar sem se pogovorila z babico v P. jaz sem si pustila odprtih več možnosti (porod v vodi, epiduralna), potem pa bomo vidli, kakšna je situacija ko bo čas za to. mi je tudi babica sama rekla, da včasih pridejo punce z izdelanim načrtom, potem pa zaradi okoliščin ne gre po planu in ne morejo upoštevati njihovih želja, pol so pa ful razočarane. zato sem se odločila, da se bom prepustila. seveda bom povedala svoje želje, ker vem, da jih bodo upoštevali, če jih bodo le lahko, ne bom pa rinila z glavo skozi zid. lep jim bom zaupala in se bomo vse sprorti dogovarjali.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
12.12.2010 11:45:59   
maurica
ninchy; upam, da bosta rešla z bratom zadevo user posted image

d ori; user posted image za voziček

meta; super za lep večer user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
12.12.2010 11:49:49   
tamy82
Jutro ali že bolj dober dan punce! user posted image

Iii, kakšen lep sonček je zunaj! user posted image Zdej mam čas za računalnik, ker me je moj skoraj zapodil iz kuhinje, da danes je on šef kuhinje ... tako da zdej lahko samo čakam kdaj bo vse nared user posted image
Je pa res počutje takoj boljše, če je zunaj vreme malo lepše. Vsaj name to precej vpliva. Tako da upam, da bo še nekaj dni sonček in da bomo vse skupaj dobre volje in nasmejane! user posted image

Lep nedeljski dan in dajte ga izkoristiti za same lepe stvari! user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
12.12.2010 12:00:07   
Teyla
Danes greva z mojim zvečer v Lj malo pohajkovat, pa mogoče še na palačinko.

Danes ponoči me je zagrabil krč v desni nogi (zato zdaj pijem Mg user posted image ) in sem se seveda zbudila in govorila "au, au...". Me moj vpraša "kaj pa je?". Jst pa "au, au krč..." In on skorajda skoči pokonci, se zagleda v trebuh in reče: "Kje?!" Sem mu hitro rekla, da v nogi, ker je bil čisto preplašen. No, zdaj vsaj vem, kaj me čaka, ko bo šlo zares. user posted image user posted image

Uživajte ta lep dan.  Držite pesti, da se hitro skobacam iz službe in greva prej na sprehod. user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?