HoneybeeMaja
|
Ola sonosečke! Glede na vaše zadnje poste,ki sem jih prebrala,se mi zdi da smo kar se čustev tiče precej na podobnem,jaz se tolažim,da je to zaradi hormonov,čeprav bolj kot se bliža februar,bolj me skrbi,kako bo potekal porod,če bo z vse tako kot bi naj bilo,kako ju bom sprejela,kako bosta otročka vplivala na naju z mojim,kako bom zmogla napor... Kljub temu,da poskušam ostati pozitivna,moram priznati,da me je pošteno strah.Tako,da ninchi9 hvala za link in pozitivne misli. Tamy82,objemček tudi z moje strani ,čimveč pozitivnih misli! V torek bomo seveda vse držale pesti za delfinko in njeni pupi,ki bo kot vse kaže uradno prva Februarka ! Mi3 smo zanekrat vredu,na UZ v četrtek smo imeli 1600 in 1700g,po moji strogi dieti in inzulinu 3x dnevno se rast otročkov malo umirja,še vedno imam vsak teden kontolo pri diabetologu in vsaka 2 tedna UZ kontrolo rasti dvojčkov.Kar se tiče mojega počutja.... bolečine v rebrih,krči v nogah,otekanje,nespečnost,okorna kot slonček,razdražljiva,jokava tečna,nepredvidljiva.... sicer sem pa dobro! Moram malo pojamrat,ker mi je potem takoj boljše... Pazite nase in na trebuščke,na veliko lenarite in počivajte!