|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
10.12.2010 11:01:56   
suzy29
Pri nas sneži kot za stavouser posted image .........

user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
10.12.2010 11:03:52   
hel32
No, da se še jaz malo javim.
Hayabusa, upam, da bo vse v redu s tabo in otročkom, in, da se čez teden dni vrneš v enem kosu nazaj, no, se boš vsaj spočila, ča druga ne!

Patrisha, sranje, to s Franktfutrskim letališčem, pa se mi zdi, da sem po TV neki zasledila, tako, bežno.

Suzy, super za pregled.

Cukica, previdna bodi, ko je ledeno!
Super za paket, midva še čakava na naslednji teden, da lahk pošljeva obrazec.

Danes sva se z malim zbudila že ob 6tihuser posted image , pa posesala celo bajto, preoblekla 2 postelji, dala perilo prat, ko je zaspal sem pa šla brisat, in valda, mi je padel na tla ročaj in se je mali po pol urah zbudilllll, jao, za po***, jaz pa utrujena, do amena, zdaj pa ne vem, če bo zaspal nazaj.
Pa še avto nam je crknil, in v sredo in torek imam pregleduser posted image user posted image , me bo mogla mama peljat, pa še malega moram zraven vzet, jao, čist sem že na koncu.

Meta, in vse ostale, ki imate problemčke s svojimi dragimi, naj vas potolažim, da bo po porodu zagotovo boljši, tudi sama imam čist enake probleme, pa še delo z 2 otrokoma, potem mi pa še diabetologinja reče naj si vzamem čas za hrano!!!!!!Kaj je že to, po navadi pojem tako hitro, da ne vem a sem ali nisem, ali pa celo stojeuser posted image user posted image user posted image

Kile, ja Meta, tudi sama sem trenutno na 96kg zredila se sicer nisem veliko, ampak se mi je kr nabralo v teh 2 lwetih, po 1 porodu sem jih imela samo 60, oh, kje so tisti časi!!
Morem končat, mali je tečennnnnn.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
10.12.2010 11:18:55   
samsara04
suzy29, user posted image za pregled. Kučmice pa izgledajo super. Tudi jaz bi skoz nekaj pekla, učeraj sem delala potico, ju3 torto za nečakinjo...komaj čakam praznike user posted image
user posted image user posted image
user posted image za tiste, ki morate v bolnico ali pa ste že tam. Vse dobro vam želim.

Pri nas pa ne duha in sluha o snegu, prav lep sončen dan je in bo treba it malo naokol user posted image

Lepo se mejte in pazite nase ter na svoje bebice.

Lp

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
10.12.2010 11:23:41   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

teyla baje zaradi izcrpanosti, ce so skoraj celo noc stali in cakakali, sploh jim niso dali vode in nic.. valda zraven pa ne smes vzet ( sej ves pravila ). Bolj so oni opozarjali, da je z zensko nekaj hudo narobe bolj se je njim ****lo! noro.. zdaj si pa predstavljaj folk 24 h brez vode, na 25 °C  + 10 000 ljudi?? noro :S sej bodo ornk fasali pomoje.. upam oz. jim kr lepo prvoscim! pajaci jedni! user posted image user posted image  ej folk je biu baje celi panicni, vsi so jokali, sploh se vec ni vedlo kako pa kaj.. usluzbenci, varnostniki in ostali  pa se lepo mirno setali in gledali zadeve... pa ogromno mamic z malimi dojencki - moj pravi, da so bli vsi tak cort pa so spanckali lepo v lupinicah. Zdaj pa si predstavljaj, ko more dojeca mati ful pit.. oni pa nic jim dali vode??? meni bi se zmesalo!! pol so hodli na wcje pit, ej baje ko da bi blo vojno stanje. Bogi ljudje, sam to lahko recem.. user posted image

Ojej groza res. mediji pa nič o tem? user posted image

suzy29 super za pregled je tak fajn prebrat dobre novičke. user posted image Lepe kučme is naredila. Zgleda slastno. user posted image

D3lfink4 sporoča: Pupi sta sicer ok (kolikor se vidi na UZ), razlika med njima se pa veča, zdej znaša že 800g. Tako da ima v torek CR. Potem, ko pridejo vsi k sebi bo sporočila kako so. V torek torej držimo pesti za Delfinko. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
10.12.2010 11:41:56   
suzy29
hayabusa držim pesti da bo s tabo in otročkom vse ok.! Čim dlje 2v1 user posted image   user posted image  user posted image Ko prideš dam, nam pa le poročaj......
vipercat - joj, tvoj sine je pa res facauser posted image

Patrisha tale izkušnja tvojga, je pa res grozna user posted image

cukica, pazi nase in na kolena user posted image . Bolj ko gremo proti koncu, bolj smo nenako štorasteuser posted image . Res bomo mogle bolj paziti- VSE!!!!!user posted image user posted image

Ah... ti moški! Mislim, da hormoni in naše stanje veliko pripomore k temu, kako reagiramo na določeno stvar in sem in tja se zniža prag tolerance. Ja, včasih nas pa res znajo ti naši user posted image zelo razjeziti user posted image

Matične celice, odločila sem se, da bom darovala v javno banko. Sam še ne vem v katerouser posted image  Kaj mi svetujete?

IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

Mam pa tudi jaz dostikrat občutek, da je skrb za to malo bitje ena znanstvena fantastika, tako da res ne vem kako bom vse to zmogla, znala ... ampak če so vse mamice do zdej nekako prišle skozi, bomo pa tudi mi user posted image

Se čist strinjamuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil suzy29 -- 10.12.2010 11:43:44 >

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
10.12.2010 11:51:09   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

IZVIRNO SPOROČILO: suzy29

Jst sem tudi pekla. Delala sem kučmice. Ker nisem ravno fotograf, je bolj slaba kvaliteta slik user posted image , pa vendar...

oooo te so zakon pa še dobre so...pridna,da si se spravla te delat,mene so že navadni piškoti tako zmatrali da me še danes bolijo roke od valjanja testauser posted image

Ti čist verjamem. Mojem sem povedala, da sem jih zadnjič v tej user posted image  delala, ker sem bla na koncu čisto fuč. Pa čeprav sem si že umes naredila malo pavze in se spočila. Kaj čmo, če so se mi pa tako zaluštaleuser posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
10.12.2010 11:51:27   
Anonimen
D3lfink4 a sem prav zastopila, da bo mela v torek carskega? Februarcice, dejte se pocakat saj do januarja, če že ;)

IZVIRNO SPOROČILO: suzy29
Matične celice, odločila sem se, da bom darovala v javno banko. Sam še ne vem v katerouser posted image  Kaj mi svetujete?

Če se ne motim je možno darovati samo tu --> http://www.ztm.si/sl/register_darovalcev_kmc/darovanje_popkovnicne_krvi/ Me pa zanima, če je možno še kje. Ker sem se odločila, da ne bom plačevala ker je drago pa še ni učinkovito....

A kera že kontaktirala zavod za tra., kako zadeva poteka? Jaz sem sicer pisala jim mail danes, bom videla, kaj mi bodo odpisali.

(odgovor članu suzy29)
  Neposredna povezava do sporočila: 2607
10.12.2010 12:08:18   
cukica
Midva sva se odločila za darovanje v transfuzijski zavod,ker so edini ki imajo javno banko.Dobiš obrazce in si jih sprintaš izpolniš in pošlješ,...V roku enega tedna ti pošljejo set,...
Če katera hoče ji lahko pošljem email,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
10.12.2010 12:08:39   
Teyla
suzy29, Pilotgirl javna banka je samo ta- Zavdo za transfuzijo krvi. Zasebnih je pa več na izbiro.Jaz jih moram tudi danes kontaktirat. Samo, da vam povem, da ne bo katera razočarana- če rodite med vikendom, matičnih celic ne boste mogle shraniti, ker takrat žal ne delajo. Verjetno je enako med prazniki. Samo toliko. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
10.12.2010 12:10:22   
cukica
Ja štoraste smo ja jaz sem danes že od kar sem vstala,tko da sem rekla,da se ne odlepim iz kavča,...
Moj se pripravlja belit,...JUPIuser posted image user posted image user posted image user posted image
Delfinka smo s teboj in bomo držale pesti zate in pupiki,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
10.12.2010 12:13:05   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Ja štoraste smo ja jaz sem danes že od kar sem vstala,tko da sem rekla,da se ne odlepim iz kavča,...
Moj se pripravlja belit,...JUPIuser posted image user posted image user posted image user posted image
Delfinka smo s teboj in bomo držale pesti zate in pupiki,....

Pazi, je tudi na kavču nevarno, jaz sem včeraj dol padla. user posted image
Super za beljenje. user posted image jaz bi se kar pridružila, to je men tak fajn delat. user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
10.12.2010 12:15:48   
cukica
Ja res je,imaš pa časa 48 ur,da se jo dostavi,... pa še to  da jih moraš poklicati od ponedeljka do četrtka,za prevzem od 7-14 in v petek med 7-9 uro.

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
10.12.2010 12:16:02   
Anonimen
Jaz sem ravno kar dobila obrazec in informacije. Ce katera rabi, ji lahko pošljem na mail.

(odgovor članu cukica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2613
10.12.2010 12:17:02   
cukica
Se bom prvezala na kavč pa bo,...user posted image user posted image

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
10.12.2010 12:25:44   
tamy82
Jaz sem si pa po dolgem času privoščila sprehod zdej - je blo prav fajn user posted image P še kar je snega ostalo je lepo leden, da se ti ne vdira user posted image Se pa že fajn pozna, da sem noseča - sem isto pot prej prehodila v 40min, zdej pa v eni uri user posted image

Glede javne banke a če jim pišeš za set in se potem ne odločiš za to ni kake panike? Ker jaz še oklevam med opcijo porod v vodi in če je iztis v vodi baje ne moreš darovat matičnih celic.

Pa pazite nase in na svoje trebuščke! user posted image user posted image

In držimo pesti za delfinko da bo vse ok z njimi tremi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
10.12.2010 12:33:08   
Anonimen
Ja res je,imaš pa časa 48 ur,da se jo dostavi,... pa še to  da jih moraš poklicati od ponedeljka do četrtka,za prevzem od 7-14 in v petek med 7-9 uro.

Čaki a ne pridejo oni iskati v P po popkovnično? Kaj pa, če rodiš v soboto? Malo me je zmedo s temi prevzemu tudi na spletni strani, ko majo napisano.

Ja za popkovnično se lahko na licu mesta premislimo. Saj tako sem razbrala.

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 10.12.2010 12:34:10 >

(odgovor članu cukica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2616
10.12.2010 12:52:42   
cukica
Ja oni pridejo iskat moraš poklicat,da pride iskat kurir,...Če rodiš v soboto se pravi imaš potem 48 ur časa,da jim javiš in pridejo iskat,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
10.12.2010 12:55:21   
Anonimen
A ha ok, ti si pa izjavo in vse skupaj jim poslala 32. tednu? Ker jaz sem hotla že kar zdej, pa ne vem če ne bom prekmalu.

(odgovor članu cukica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2618
10.12.2010 12:58:45   
trsica
Punce, jaz sem počivanje vzela zelo resno in zdaj spim do 11. oz. 12-ih dopoldne. user posted image Forum sicer berem, a se mi ne da pisat. user posted image bom zdaj, obljubim. Evo, po vrsti. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

Če katero zanima, sem v album dodala še eno slikico naše nove previjalne mize user posted image

Lepa previjalna, samo neuporabna zame, ker je premalo prostora. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7
Meta glede na prakso, kere vse kremce in šampončke rabiš za dojenčka, pa katere vatke, krpice,...?

Od vsega sem jaz uporabljala zelo malo teh zadev.
Vlažilne robčke Pampers- od začetka
Mandljevo olje- samo na začetku kakšen mesec
Bepanthen
Praška pasta- taka rjava
Zaščitna krema od kozmetike Afrodita- sem že enkrat nalepila slikico. Ta nam je od vseh najbolj pomagala pri vnetjih.
Posebnega koša za plenice nismo uporabljali.

little*miss, upam, da se tamala čim prej pozdravi user posted image

vložki in mrežaste hlače- jaz jih ne bom kupovala. Saj jih imajo v porodnišnici.user posted image

Patrisha, čestitke za izpit user posted image Si pa pametna, kot da imaš dvojne možgane v sebi. user posted image user posted image user posted image

biljana l, hvala za piškote user posted image

PilotGirl7, ojej pa ta hrbet. Tudi mene ful boli križ in čakam heksenšus. Upam, da se ti čimprej porihta.user posted image

Mi presegamo rast za 3 tedne,...Bom videla v torek ali je res ali ne,ker mi je merila trebuh se pravi od sramne kosti do vrha maternice,...in po tem je rekla,da smo v 36 tednu,...in ne v 32 tednu,...

Za 3 tedne? Ojej. Mojadva pa prehitevata za en teden. PDP mi sicer uradno niso prestavili, a na izvidih je računalnik določil nov pdp 7.2.2011. user posted image Pa nimam sladkorne. Kaj je s temi našimi februarčki? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: prvičmami

Me pa zanima tiste, ki ste že rodile po kolkem času ste lahko oblekle zopet svoje stare hlače (jih že pogrešamuser posted image ), me je strah če jih bom sploh še kdaj dobla gor zarad bokov, ker kosti menda ne grejo skup user posted image

Nikoli več. user posted image Sem ostala na kg, kjer sem končala s prvo nosečnostjo. Upam, da bom vsaj sedaj izgubila kg na mojo normalno težo (ker sem že štartala s preveč kg). user posted image

Brisanje rite- jaz sem vedno delala tako, da sem odpela pleničko (in počakala, da se je še polulal user posted image ), potem pa kar s to plenico po ta večjem "postrgala" drekec dol proti riti. Ostanke pa potem obrisala z vlažnimi robčki.

Ja na jogiju spiva pa na tisti podu, še zdej nisem prišla do postelje, pa se klimatizira dva meseca skoraj v kleti. Dans se mi je dobesedno strgalo in sem mu nametala vse za nazaj. Pol pa njegov komentar: A bidiš kako je pa meni, haloo ma kaj oštja si noseč!!! user posted image Sem rekla kaj jo misliš narest ša najino sobo, ko bom že rodila! Sej zastopim, da dela v podjetju, ki naj bi bilo "prijazno družini", kaj hudiša pol dela po cele dneve od 6h do 16h!!! Bo šla kr v firmo strgat tiste napise gor pa nagrade, ki so jih na ta račun dobil. Ne mejte za moža ali partnerja ITjevca, to je najslabše, dela petek svetek, vedno ko pokličejo laufa v LJ, se komu .... mora potegnit do 19h, pa pol še ponoč, zato, ker trgovina dela pa ne sme prej restartati serverja in upgared delat........ grrr Zdele sem se pa skašljala! user posted image Res tako sem besna in jezna...... Križ me pa tako boli, da ne morem noge premaknti kaj šele se prestavlat iz hrbta na bok in obratno. user posted image Doma, me pa vedno mami ja kaj bo, ko boš v 9 mesecu. Včeraj sem se šla na kauč vležt za pol ure, da sem dvignila malo noge pa mi je oče pametneval, če meslim sam poležavat zdej do konca. Tako, da sem bla tko jezna, da sem šla v sobo za pc risat za faks, ker bi se skregali do daske. Pozablata pa oba, da sta mela posteljo, jaz je pa nimam, še cigan v postli spi pa ometono jaz pa z zidaki surovimi okol.

Se opravičujem, da tole berete, samo mi je res počlo....user posted image Mi je šlo spet na jok, spet zjokala....

PilotGirl7, jaz imam doma električarja, ki tudi skače za vsako bedarijo v službo. Pa še dežurstva ima vsak mesec. In pozimi je vedno kakšna stvar, da mora včasih sredi noči skakat okol. Da ne omenjam tovarne, ki seveda naročijo remonte čez praznike. user posted image Za mamo pa ne vem, kako te lahko takole nervira. Ej, če si utrujena, se uleži. Zate in za otroka gre, pa naj reče kdorkoli kaj hoče. user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Jaz sem pa spet tako žalostna ... Ma sploh ne vem več al je moje življenje trenutno res tako v ku.... al se mi samo tako zdi zaradi nosečnosti. Tale najina saga se kar nadaljuje in stopnjuje, kakšen dan je boljše, kakšen slabše. Ne vem no ... Pa 10 let je bilo vse fajn, zdaj pol leta po poroki pa katastrofa. Kot da se ne poznava več.

Meta21, tebi tudi user posted image user posted image user posted image user posted image

Mogoče je pa le to smotano vreme. Tudi jaz sem jokala v torek, ko jima je komaj uspelo priti na obisk k meni (jaz pa sem ju komaj čakala cel dan). Ja, čim več se je treba pogovarjat. Jaz najprej nisem sploh hotela rečt zakaj jokam, pa sem se premislila. Kar naj ve, kako mi je hudo.

IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa
Da ne boste samo "ve" jamrale, naj še jaz. Jutri se "selim" v bolnišnico na opazovanje. Dva dni že malo slabpe čutim otrokove gibe, včeraj pa jih nisem uspela našteti 10, sem mislila včeraj zvečer it v porodnišnico ampak je moj v nočni in nimam varstva za tamalo. Sem šla dans, so mi naredili CTG in je v ritmu srčka malo odstopanja. Ker je mojega G eden drug nadomeščal je reel da se mu zdi da imam kratek mater. vrat in da mu je sumljivo. Hotel je da grem dans v bolnišnico ampak zaradi otroka ne gre in grem jutri zjutraj ko moj pride z nočne. Par dni me bodo opazovali, dobim injekcijo za pljučka (za vsak slučaj) delali bodo 3-4x dnevno CTG in merili premike otroka tako da se do naslednjega tedna (jaz grem takrat domov če jim prav je al pa ne!) poslavljam.

Srečno. Pa da te čimprej izpustijo ven.user posted image user posted image user posted image

suzy29, super za pregled. A že kar 1900g ima? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

D3lfink4 sporoča: Pupi sta sicer ok (kolikor se vidi na UZ), razlika med njima se pa veča, zdej znaša že 800g. Tako da ima v torek CR. Potem, ko pridejo vsi k sebi bo sporočila kako so. V torek torej držimo pesti za Delfinko. user posted image user posted image user posted image

Ojej, tole me je pa zvilo. user posted image Upam, da bo vse ok. D3lfink4, držim pesti.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
10.12.2010 12:59:29   
Mišyka
Kaj sam moraš poklicat?!!! A to ni v pristojnosti P da stvar uredi do konca?

Ne vem pa zakaj ti tega nebi morali odvzet če rodiš v vodi, saj gre za popkovnično kri.

Na obrazcu je treba navest, kje boš rodila. Je to važno, ker jst še vedno ne vem, pa tudi nikol ne veš kako se stvar odvije in kje končaš.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
10.12.2010 13:15:25   
maurica
mene pa je ravno začelo neki na trenutke pečti in špikati spodaj, ko sem prebrala kaj je suzy napisala, da bi lahko bilo. tako da ležim (no, to itak cel dan delam) in imam noge v zraku, Magnesol pa itak redno pijem 2,3 tablete na dan. v pon imam pregled, upam, da bo do takrat vse ok user posted image

za odvzem celic tako za javno kot zasebno banko, pokličeš potem ko rodiš. iz zasebne pridejo ne glede na dan, iz javne pa samo med tednom (v porodnišnici samo odvzamejo vzorček, ne skrbijo pa za transport).
če rodiš v vodi moraš v primeru, da se odločiš za odvzem, imeti izstis "na suhem", da popkovnica ne pride v stik z vodo in se da se ne bi kaj okužila.

teyla; sporoči delfinki da mislimo nanjo in da bomo držale pesti zanjo v torek

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
10.12.2010 13:29:11   
Nina33
Oj!
D3lfink4 in tvoji punci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Na srečo ni nič "prezgodaj", bratova sta se tut rodila zgodaj, sicer "le" dobrih 6 tednov prezgodaj, ampak nista potrebovala ne inkubatorja ne česa "hujšega", bila sta v topli posteljici, drugega pomoje niso "delali" z njima. In sta danes dva super poba, ki se jima nikjer ne pozna, de sta prezgodnja user posted image . No, en ima težave (je imel pljučnico) ampak.... se nardi, ne? V glavnem - v torek še posebej mislim/o nate/na vas vse!!!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
10.12.2010 13:30:23   
suzy29

Jaz sem ravno kar dobila obrazec in informacije. Ce katera rabi, ji lahko pošljem na mail.

Lepo prosim.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
10.12.2010 13:34:29   
Nina33
Ostali pa želim en lep (pri nas sončen) dan!
Saj bi z veseljem še kaj napisala, pa sem željena drugje user posted image (beri. mali se je zbudil - Hel32 sočustvujem s tabo, naš ga že par dninoči tkole "sračka" s spanjem...)

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
10.12.2010 13:52:29   
suzy29
Sem končno po večjih presledkih (sem imela obiske) vse prebrala. Ufff.....je blo veliko. Se kar pozna, da nas je veliko doma in imamo čas, da smo tu gor user posted image .
Zdej grem pa delat kosilo.  Danes bomo imeli ocvrte škampove repke, piro z bučko in papriko ter zeleno solato. Kaj boste pa ve danes dobrega imele?

user posted image

user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?