|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
7.12.2010 20:11:09   
Goldy
seren* - kdaj bo padel čvek???user posted image  Miss you, lubika. Počivam, orgnaizirano varstvo!!!user posted image  Moj malo itak mora delat, vmes pa šibne še v Prago, ampak vse bo....A je pa tudi zlata, samo mami bi kar v naročje silila.user posted image  Kako pa ti s svojimi izzivi??

reby - kako šiba špikanje???

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
7.12.2010 21:47:40   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Oglašam se iz počivalnega kavča. user posted image Jap, pridela sem 14 (!!!) celic!!! Sem prava kokoška. user posted image Hvala punce za vspodbudo!!! user posted image V glavnem, ker je imel moj še danes neke sestanke me je pedenala taščica, jutri mož in moj oči, v sredo mož in taščica, v četrtek še ne vem - eden že... user posted image user posted image Sr* je to, ker je A še doma in ni v vrtcu in zato potrebujemo večjo oskrbo. So mi sestre zabičale, da A ne smem nič dvigovat, da ne bi kakšna kri stekla v trebušno votlino. user posted image

uf, malce zamujam, pa vendarle, čestitke, bravo za 14 celic!!! user posted image user posted image user posted image

Reby, kako daleč si ti?

vsem ostalim pa objemčke, mislim na vas, samo malo manj me je gor, zadnje čase enostavno ne utegnem...

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
8.12.2010 9:00:26   
mojškra
jutro

Mi smo stari že en mesecuser posted image user posted image user posted image , in imamo pravega požeruščkauser posted image user posted image user posted image . Se pridno dojiva, včasih pa (zvečer) dodamo mlekca, ker mami ne more toliko predelatiuser posted image user posted image . V petek imamo prvi pregled.user posted image user posted image . Povejte mi mamice. Ali ste vi veliko jedle, da ste imele mlekca? Jaz imam občutek, da moram kar jesti, drugače mi kar zmanjka-sam upam, da zaradi tega ne dobim kg gor namesto doluser posted image user posted image user posted image user posted image

Urshy- fajn opravi  danes na pregledu.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
8.12.2010 11:24:20   
biba007
Guten Morgenuser posted image
user posted image

Mojškra, kile znajo it malček gor, ja. Pa nič zato - več nas je, bolj mehko jim je. Mendauser posted image user posted image . Je rekla Rebika, pa sem vzela za svetouser posted image user posted image

A katera pozna tole?
OTROŠKE SANI LUX4KIDS

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
8.12.2010 11:30:19   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

Povejte mi mamice. Ali ste vi veliko jedle, da ste imele mlekca? Jaz imam občutek, da moram kar jesti, drugače mi kar zmanjka-sam upam, da zaradi tega ne dobim kg gor namesto doluser posted image user posted image user posted image user posted image

pri meni je bilo odvisno od pitja in počitka. spila sem takrat ene 5 litrov vode na dan pa še kak čaj ali 5 user posted image  

bibon, hvala za kavico user posted image  tele sanke so pa huuuuudeeeeee! pa draaaaageeeee user posted image  glede na to, da so uporabne eno sezono, se mi zdi dosti. naslednje leto bo itak v kombinezonu in letal naokoli. Naš sicer lani ni bil pretirano navdušen nad sanmi, ravno enkrat smo se sankali. mu je šlo prehitro pa pihalo mu je po ličkih user posted image  moram pa letos nabavit lesene sani, jaz sem za klasiko

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
8.12.2010 11:59:52   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Pa nič zato - več nas je, bolj mehko jim je. Mendauser posted image user posted image . Je rekla Rebika, pa sem vzela za svetouser posted image user posted image

A katera pozna tole?
OTROŠKE SANI LUX4KIDS

Hahaha, sem se tok nasmejala  user posted image  user posted image  user posted image

Uau, ful dobre sani. Če so ti všeč, ji kar kupi - za dušico, saj veš.
Mi imamo klasične od Ribničana, lesene, spredaj zavite, z lesenim sedežem.

smrekca - Bibon, si mi lušte nardila, pa sem šla danes nabavt večjo smrekco, še nekaj dodatnih bučk in 200 lučk. Zdej pa se matram in postavljam.

Špikanje po planu, razen tega, da mi je ata na trebuhu naredil take lepe mavrične krogce s pridihom črne user posted image
Stranski učinki - glavobol.

mojškra - čestitke za 1 mesec user posted image
goldy - a takle te cartajo. Kaj če bi potem, ko bojo pr teb fertik prišli še k men takole na all inclusive. Jaz bom namreč sama po punkciji user posted image
obi - ojej, bošči Enej. Pikapoke. A ga boš dala cepit proti pnevmokokom?
S* - tudi jaz sem nekje to zasledila. Ampak nimam pojma, priznam. Jaz mu vedno čistim z brizgo in je ok. Razen, ko je bil smrkav v vrtcu, je potem dobil vnetje ušeska, ker mu nisem mogla čistit.

Vsem neimenovanim lep dan, kljub dežju. Morm šibat, smrekca se ne bo sama postavila user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
8.12.2010 19:35:21   
Sempervivum
A smrekco že postavljate user posted image  Mi mamo tudi nove bunkice letos user posted image

Goldy, vesela sem zate in za krasne novičke. Je bilo hudo na punkciji? No, sedaj samo še ta lepše pride user posted image user posted image user posted image  Imaš 5. dan transfer? Res lepo skrbijo zate user posted image  Ti pa le počivaj, da boš lepo pripravljena na sprejem pikice!!!!

Seki, nič nisi spregledala user posted image  Mojega lepotca ne moreš zgrešit user posted image  

Nadaljevanje sledi, ko bo naš frajer spančkal user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
8.12.2010 20:44:53   
S*
Dober večer!

Mi smo bili danes v razvojni, zaradi niske porodne teže in težkega poroda. Vglavnem naša pupa je o.k. in ne potrebuje fizioterapije. Imamo pa vseeno še kontrolo čez 3 mesece.

Goldy, kako kaj, kdaj imaš transfer???

Mojškra čestitke za 1mesečni RD user posted image   user posted image user posted image , kako gre čas hitro. Kako je z mlekom, je dovolj ponudbe glede na povpraševanjeuser posted image ?

Biba, si mi lušte naredila s to kavico, bo treba kaj do slaščičarneuser posted image

Reby,ja naš ata zna kar fajn trbuščka v mavrico spremenit, ma dokler je samo to. Glavobol, poznano tudi jaz sem ga imela in to od začetka do konca postopkauser posted image

Naša punca je zaspala ob 18h in še vedno čakam da se zbudi, sem jo mislila kopat danes pa zgleda da ne bo nič iz tega, spi kot polh. Po mojem se bo zbudila okroh 11h se bomo sam nafutrali in šli direkt naprej v mižule.

Neposredna povezava do sporočila: 1333
9.12.2010 10:06:12   
Goldy
Jutro!!!

Hmm, sem bila že pri frizerju, da bom šla lepa po otroke.user posted image  No, danes bova z A bolj ali manj sami. Bomo videli kako bo. Drugače bomo jutri spet poklicali "okrepitev".user posted image

semper* - punkcija me ni nič posebno bolela, je bil moj dr. D zelo nežen. ET imam 5 dan, ker me še niso nič klicali, da bi bilo kaj drugače - danes je že 3 dan. kako avtomehanik K??user posted image

S* - pa dobro sem, A ne dvigujem skoraj nič. Transfer v soboto - po planu.user posted image  Pridna vaša pupa, da takole pančka in za razvojno!!user posted image

lana - hvala za čestitke! Kako kaj??

mojškra - jaz sem dosti pila in tudi jedla, samo kile so šle pa samo dol. Pri meni so šle kile gor, ko sem nehala dojit. Že prvi pregled - fino fajn!!! In čestitke za 1 mesec!!!user posted image user posted image user posted image  

biba - čestitke LB-čku za mini 7!!!user posted image user posted image user posted image  Smrekce pri nas še nimamo, imamo pa nekaj božične dekoracije...

ajsi - uuu, nova preoblekca!!!user posted image

reby - sem predlagala včeraj tašči, če bi še šla mal po svetu pomagat, pa se je kr smejala, zdaj pa ne vem, kaj to pomeni - ja ali ne!!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
9.12.2010 16:00:01   
jona klara

S*_čestitam, samo, da je vse okej z sončico!!!!

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
10.12.2010 13:44:14   
gapii27
porka mmm...
me je ven vrglouser posted image

ja no nekako takole je blo :)

dan dan dan

smo se pravkar najedli... prejle smo bli mal na sončku/snegu....

naš A je mal hripav in ne vem od česa...zunaj v vetru nismo bli, hladno ne pije... mam na sumu drenje zvečer, ko je treba spat.. ene tri dni se dere po pol ure če treba... drugače nič ne nakaže, da bi ga bolelo kaj, lepo je in vseuser posted image

jutr imama v planu iti v bio terme-mala nedelja... kosilo, večerja, zajtrk (seveda kopanje , masažauser posted image )  samauser posted image
če pa to ne bo šlo skozi pa grema po smrekico in okrasje, pa pol večerja in kino.... no bomo vidli varuška pa je itak že v nizke,m štartuuser posted image user posted image user posted image

lep sončen dan ( je pravkar začelo žgat)

cawci

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
10.12.2010 20:30:17   
Reby
Čer. Samo na hitrco.
goldy - navijam sto na uro za jutri. Naj te pričakajo same lepe pikice  user posted image
user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
10.12.2010 20:31:32   
gapii27
goldy ja ja ja ja... bosta dva in še kakšen na rezervouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
10.12.2010 20:43:03   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Čer. Samo na hitrco.
goldy - navijam sto na uro za jutri. Naj te pričakajo same lepe pikice  user posted image

Jaaaaaaaaaz tuuuuuuuddddiiiiiiiiiiiii! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
10.12.2010 21:09:55   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Čer. Samo na hitrco.

Jaaaaaaaaaz tuuuuuuuddddiiiiiiiiiiiii! user posted image user posted image user posted image

Še jaaaaaaaaaaaaaaaaaaz user posted image  Da boš ponovno user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1340
10.12.2010 21:20:01   
Sempervivum
Gapii, upam, da se plan (tisti, ta uživaški) izide user posted image

S*, super, da kje vaša pupika OK user posted image  Kako se je izteklo s kopanjem?

Biba, jaz sem v gugla vpisala te sani, pa mi je samo en kup vozičkov vem vrglo user posted image   Tako da ne vem. Našemu frajerju zaenkrat sankanje še ne sede preveč. No, saj se ne bojim, da bo tako ostalo user posted image  Pa hvala za kavico user posted image

Mojškra, jaz se spomnim samo to, da se FUUUUUL pila. No, saj jedla sem itak že celo nosečnost ful. Na začetku sva tudi midva malo dodajala zvečer, pol smo pa tudi to ukinili.

Lana, hvala za objemčke, jih vračam user posted image  Glede časa te pa razumem. Tudi meni ga kronično primanjkuje!

Goldy, ne pozabi na poročilo!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
10.12.2010 22:55:08   
Goldy
Jap, napisala in we are... user posted image  Shranit pa ne znam besedila.user posted image

Hvala za navijanje babike...RMV...Jutri sledi poročilo.

Lepotko K!!!user posted image

Nočko!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
10.12.2010 23:05:10   
Serendipity
semper* pa kaj maš ti to za takega cukra in ga tak vneto skrivaš? Zarji ga raje ne pokažem - jo bom mogla takoj v vaše kraje peljat. Lubek je! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

goldy - go, go, go gooooldddyyyyyyyyyyyyy! Pa čimprej poročat, da ne bom jutri do polnoči tu ždela pa info čakala! OK? :)

Hm

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
10.12.2010 23:28:32   
Goldy
seren* - pokorno javljam, da ti bom smsirala!!!user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1344
11.12.2010 9:10:46   
Reby
Goldy greje 2 pikici, imajo pa še 2 pingota. Jupiiii user posted image user posted image user posted image

Semper - cuker Klemen user posted image . Podoben mamici user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
11.12.2010 9:26:23   
gapii27
sem rekla sem rekla sem rekla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BRAVO GOLDY .... ZDEJ PA LEPO GREJ PIKICI.... JUPIJEJEJEJJEEJJE

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
11.12.2010 9:52:29   
gapii27
Semper  ta vaš K je pravi dečko že.... lepi po mamiciuser posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
11.12.2010 11:25:31   
sonček33
goldy, juhej juhej juhej

reby, kako si ti? počutje? kmalu bom potreboavla inštrukcije?

semper Kakšen cukr vam lepša dneve, bravo

seren* kajče bi šli midve skupaj v akcijo?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
11.12.2010 15:45:24   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

kmalu bom potreboavla inštrukcije?

a greste po bratca ali sestrico? user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
11.12.2010 18:34:16   
sonček33
a greste po bratca ali sestrico?
Mismis, ja, razmišljava o tem, a bi rajši kot na GK LJ šla k atu, pa potrebujem vse nasvete, ker mene je groza te nevednosti.  Kako si mi ti? Meni se kar nasmeji, ko te berem.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.