obayifo
|
evo evo joj, danes je pa blo...tale vožnja ubija.. še zdaj sem čist trda v ramenih, pa sem se načrtno 'sproščala' med vožnjo...ampak led se ni dal..no, jaz pa tut ne E je ta teden v vrtcu in upam, da bo zdaj nekaj časa zdržal (trkam). uporabljamo pa isto metodo za pucanje noska kot Reby - ležat na eno stran, našpricat, obrnt.. čez minuto dve pa posesat. ampak baje so naši škratje že tolk veliki, da bi se to delalo v stoje?!? no, nam zihr še ne gre. super za kofetkarce, prec bi zamenjala kimsy, hitro je šlo, a ne? sem pa tut jaz bolj pri zombijih, mali sicer zaspi med 20-21, pa se zbudi okol 2 pa okol 4 pa okol 6.h.... pol je pa itak treba že vstat. pa taaaaaakoooo je kar naprej lačen, skos k men rine, sploh če sem v kuhni in skos 'am am', če mava midva karkol za jest, je takoj zraven in 'fehta', ga komej nafutramo. dons ponoč, ko se je pred 4. zbudu, sem mu najprej pol piškotka dala, pol pa na joško, pa je zdržal pol še 3 urce. a mislte, da je res tolk lačen? Reby, a ma T tut take finte? Moram mal vprašat, kako v vrtcu je. Lučka, , le počivaj in se pozdravi Reby, ti si zdaj glih kontra, a ne? ti komaj čakaš . naj pride ravno pravi čas in naj se ti vse lepo izteče. jaz pa grem počivat v upanju, da bo jutr na cesti bolš...
|