![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 11.12.2010 18:40:07
|
|
|
|
mismis
|
Sonček, mi smo super... itak imam bolniško zaradi rizične nosečnosti, pa cel dan kavčam , potem kaj skuham in grem vsako popoldne na sprehod z in . Sproti pa odštevamo dneve do nuhalne in konca 1. trimesečja, da se bomo lahko vsaj malo oddahnili. Za ata ne morem nič reči, ker nisem bila pri njemu, če bi me pa kdo vprašal ali LJ ali MB, bi sigurno izbrala MB. Pa ne samo zato, ker nam je tam uspelo, ampak že zato ker imajo tam čisto drugačen pristop, veliko več je stikov z samimi zdravniki, bolj se posvečajo pacientkam, pa še možnost anestezije imaš pri punkciji.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 11.12.2010 18:48:45
|
|
|
|
sonček33
|
Mismis, MB je zakon! Naj tile prvi tedni hitro minejo, potem bosta lažje dihala. Kdaj imaš nuhalno? Kdaj pa pdp? Ma koliko veselja vaju čaka! Ma meni je dr. D itak zakon, ampak čas, ki ga zabiješ na GK je moteč. Ata ima vse bolj na hitro..meni je pa fajn, da bi zjutraj lahko šla potem v službo.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 11.12.2010 18:52:27
|
|
|
|
mismis
|
Sonček, nuhalno imam 30.12., PDP pa 12.7., ampak glede na to, da sta dva, bomo sigurno prej šli v živo. Upam pa, da bomo vseeno čimdlje zdržali 3v1 Če ti bolj ustreza atov način dela pojdita probati k atu. Samo to mi še povej, a vidva sta imela ICSI? nekaj imam v spominu
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 11.12.2010 18:55:32
|
|
|
|
sonček33
|
Nuhalna bo zdej zdej, pdp pa tudi to res hitro mine...in dva bosta...juhej res. Ja, ICSI, sva imela.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 11.12.2010 18:57:39
|
|
|
|
mismis
|
Aha, torej spomin še dobro dela , a sta kaj ponavljala spermiogram? ker zdaj so začeli v LJ, pri res zelo slabem spermiograma, uveljavljati metodo IMSI, pri kateri izberejo najboljše plavalce pod mikroskopom, ampak pod večjo povečavo kot pri ICSI. To pa zaenkrat delajo res samo v LJ
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 11.12.2010 19:08:07
|
|
|
|
sonček33
|
Ne, ničesar še nisva naredila. Ti si na tekočem vidim. Spermiogram je bil pa res bolj slab.Ma ja, saj me mika LJ, ker vsaj vem, kako poteka vse skupaj...edino te čakalne dobe mi gredo na živce.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 11.12.2010 19:16:44
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Ti si na tekočem vidim. Trenutno imam velikoooooooo časa, ker sem doma, pa surfam po forumih in berem Se mi pa zdi, da tudi čakalne dobe na GK LJ niso več tako dolge, sploh 1x po tem, ko dobiš odobritev konzilija. Še najdlje traja tisti čas, ko čakaš na razgovor. To bi šlo pa pri Rešu res hiteje, ampak saj sta še mlada...
< Sporočilo je popravil mismis -- 11.12.2010 19:18:12 >
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 11.12.2010 21:31:30
|
|
|
|
mojškra
|
HOJLA Bolj poredko se javljam, če mi verjame ali ne, nimam časa da bi prišla sem gor, ker imam računalnik v nižjem štuku (prenosnika pa sem fotru posodila), in ne hodim dol, razen če je nuja, popoldan pa mi ta velik sin zavzame cajt. Zdaj pa bote rekle, ja kaj pa mož dela????? On pravi da pomaga -mal zlobe . Mi smo včeraj imeli prvi pregled. Naš malček se je preveč zredil, tako da je pravi bajsi, in je dohterca rekla, da ne smemo dodajati mleka-ampak, če je pa tako lačen . Zdaj imamo 5 kg, in veliki smo 55 cm (zredili smo se za 1,5 in zrasli za 5 cm). Ja če pa je tako lušno jesti. Hvala vsem za odgovore glede kg in dojenja itd.... Drugače pa smo zdravi, le starejši sin ga biksa-je spet bolan, upam, da ne nalezemo še mlajšega pikca. Lepo bodite, LEPO SE IMEJTE IN VELIKO SE SMEJTE, IN VELIKO JEJTE
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 11.12.2010 21:53:52
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Sonček, nuhalno imam 30.12., PDP pa 12.7., ampak glede na to, da sta dva, bomo sigurno prej šli v živo. Upam pa, da bomo vseeno čimdlje zdržali 3v1 Mismis, a ti maš dva Sploh nisem vedla. Se kar podpišem pod sonček33: JUHEJ!!!! Drugače pa ... po vaših komentarjih. Mah, tale naš mali je res en tak sonček BRAVO GOLDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa še pingote maš To bo še veselja! Glede kopiranja: vse skupaj označiš z miško, potem pa ctrl + c. Če ti javi eror, pa samo ctrl + v, pa je. Mene je že tolikokrat ven vrglo, da že čist nezavedno vedno to naredim Reby, hvala za obveščanje
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 11.12.2010 22:03:32
|
|
|
|
Goldy
|
Ojla, na raport - od 14 celic se jih je oplodilo 8, 2 sta krasni blastocisti, 2 krasni za zamrznit, ostali 4 pa niso bili glih neki... Bil je dr. D. Tako, da imamo prvič pingote. Samo, če zdaj rata, pol morava it še po njih, saj jih ne moreva pustit zmrzovat, a ne??? So pa dekleta povedala, da je baje neka gospa, ki se ukvarja z refleksno masažo rekla, da moramo po punkciji pol ure ležat na trebuhu in še potem doma vsaj eno uro. Tak, da ja, tudi to smo sprobali, sej škodit itak ne more, kaj ne??? semper* - vidim te!!!! Ooo hvala, ker sem neki kopirala, pa pol ni nikol nič nazaj prišlo. sonček - mi2 sva imela zdaj na GK IMSI metodo. THX punce za navijanje, RMV!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 12.12.2010 6:57:32
|
|
|
|
kimsy
|
mismis - po ns ji človek res mal oddahne, ampak pol pa komaj čakaš morfo, pa spet uz... Smo vse iste Drugače pa res super za , jst bi tud! Mene na gklj moti pa samo to, da ti tvoj G izda samo napotnico potem pa ga cel postopek lahko sploh ne vidiš. Preveč G in preveč različnih mnenj, pa nekateri G so res mal nečloveški! Žal! sonček - kar v akcijo! lana70 - kaj zdaj, kdaj gremo po ? Lahko bi skupaj štartale? Jst grem v pon po napotnico, pol pa enkrat marca/aprila po moje zamrznjenčke! semper*- cukrček je tale vaš K! Goldy - za in pingota! Mi smo še vedno po starem, še vedno ne spimo, počasi se mi končuje porodniška, do novega leta sm še na dopustu, potem pa služba in vrtec. ufff, bo kar pestro!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 12.12.2010 9:38:29
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy Ojla, na raport - od 14 celic se jih je oplodilo 8, 2 sta krasni blastocisti, 2 krasni za zamrznit, ostali 4 pa niso bili glih neki... Bil je dr. D. Tako, da imamo prvič pingote. Samo, če zdaj rata, pol morava it še po njih, saj jih ne moreva pustit zmrzovat, a ne??? So pa dekleta povedala, da je baje neka gospa, ki se ukvarja z refleksno masažo rekla, da moramo po punkciji pol ure ležat na trebuhu in še potem doma vsaj eno uro. Tak, da ja, tudi to smo sprobali, sej škodit itak ne more, kaj ne??? semper* - vidim te!!!! Ooo hvala, ker sem neki kopirala, pa pol ni nikol nič nazaj prišlo. sonček - mi2 sva imela zdaj na GK IMSI metodo. THX punce za navijanje, RMV!
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 12.12.2010 19:54:38
|
|
|
|
sonček33
|
Goldy, imaš zs
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 12.12.2010 22:21:49
|
|
|
|
Goldy
|
sonček - imaš zs.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 12.12.2010 22:33:37
|
|
|
|
sonček33
|
Goldy, nisem dobila zsja
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 13.12.2010 10:24:57
|
|
|
|
mojškra
|
HOJLA Eno vprašanje-moj GaL JE tako mozolast-ali je imela katera izkušnje s tem in s čim je svojega otročička mazala?
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 13.12.2010 10:42:48
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra HOJLA Eno vprašanje-moj GaL JE tako mozolast-ali je imela katera izkušnje s tem in s čim je svojega otročička mazala? To je normalno. Je Zarja tudi bila full. To se koža (lojnice ) čisti. Ga bo minilo. Čakaj, dam slikico - da pogledaš, če je podobno. Upam, da se bo videlo kaj - ker na veliki sliki se fajn vidi ... sonček - mamljiva ponudba Goldy - hvala za sms You''ve made my day Semper* ti nam pa kar večkrat tega fletkota pokaži! Ko smo že pri fletkotih - sončeeek - kje je naš zet? Že dolgo nisem videla nobene slikice... smlk, smlk Aja - semper* pa še nekaj - opa lopa okvirčke obvlaaadaaaaš!!!!! Kako ste ostale? Zdravje ok?
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 13.12.2010 10:57:20 >
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 13.12.2010 11:15:52
|
|
|
|
Reby
|
Se* - iiiiiii, Z se nič ni spremenila. Pupa zlata naša mojškra - naš je mel mozoljčke tam okrog 3. tedna po ličkih, potem pa so v 1 tednu izginili. Mogoče se mu je potem še do 3. meseca kakšen pojavil (mislim da 2x), jaz sem kr pustila, da je sam izginil. Mazala sem ga pa vedno z Riboderminom in še zdej ga samo s tem namažem po obrazku, ko greva ven. sonček - jaz sem vedno ready za inštrukcije. Men je pr atu všeč, da te vedno obravnava samo on, takoj si na vrsti, naučiš se brzine in troskoka na stol Počutje enkratno, samo malo treme imam pred punkcijo. Sem se nasmejala tistmu atovemu listu - na punkcijo spočita, naspana, sproščena. Yeah right! kimsy - super za napotnico in nov postopek, manj super za nespanje. Če te kaj tolaži, tudi mi se še vedno zbujamo. Včasih 1x, včasih 5x. Ah, radosti materinstva. lana - vidim na FB, da vaša Ž raztura. A še hodita na plavanje? S* - super, da pupika lepo napreduje in da ne rabite fizioterapije. gapii - plan terme uspel? Jaz mam v sredo punkcijo. Držte pesti. Ata pravi, da je vse kot po šolsko
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 13.12.2010 11:24:01
|
|
|
|
Serendipity
|
Sonček33 - a ti ta slika KAJ pove?
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 13.12.2010 11:26:22
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Jaz mam v sredo punkcijo. Držte pesti. Ata pravi, da je vse kot po šolsko Daaajmoo reeeebyy - stiskamo pestke, da si pridna kokoška (kar itaq si) in da T kmalu dobi družbo!
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 13.12.2010 13:13:20
|
|
|
|
Goldy
|
seren* - malenkost. Vse za tvoje dobro počutje. Eh, kakšna lepotička je Z!!! reby - bomo navijal v sredo. mojškra - tudi naša je bila mozoljasta. To potem izgine.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 13.12.2010 19:49:20
|
|
|
|
Goldy
|
sonček - upam, da si zdaj dobila zs?
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 13.12.2010 21:30:18
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby lana - vidim na FB, da vaša Ž raztura. A še hodita na plavanje? Jaz mam v sredo punkcijo. Držte pesti. Ata pravi, da je vse kot po šolsko ...še ja, ob torkih. Ob sredah pa imamo telovadbo. Sedaj imam pa še "tastarejšega" doma v gipsu . Si je fental gleženj na tekmi v soboto. V sredo punkcija? Držim pesti, te ni nič strah...me kar zvije, da pomislim, da bi morala na punkcijo . Imaš kaj protibolečinskega? Drugače pa lahko kaj pobrskam po mojem predalu . Serendipity, jaz imam tudi dolge kable, sem šele sedaj povezala, kdo je kdo . Zadnje čase sem bolj malo tu gor, tako da nisem na tekočem, kaj se dogaja...no, vsem borkam v postopku želim uspeha, ostalim zdravja. A, pa kimsy gre po pingote...no, mi bomo verjetno tudi šli po tista dva enkrat spomladi. Pa goldy vidim, da je bila prava kokoška, pa še za skrinjo . Sem prav vesela za vas borke, dobre ste!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 14.12.2010 11:01:42
|
|
|
|
ledenka
|
goldy super rezultat! reby, zate pa navijamooooo!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 14.12.2010 11:24:46
|
|
|
|
gapii27
|
reby nisma pol šla... sta tamala oba prehlajena...kašlamo, smrkamo in upamo, da čimprej mine in da se ne poslabša... trenutno pijemo domače ljekove... Ajbež namočimo in potem pogrejemo... pravi deda, da je to za prehlad najboljše ampak sta res se danes lepo izkašljala in ne šmrkata toklo... no bomo vidli.. jutr še počakamo in če ne bo boljše bomo se mogli iti pokazat...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSkupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.