|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
29.11.2010 13:19:35   
Reby
podganca - ameriški slamnik je tud od Justa
Urshy - boga kužika, upam, da se revica čimprej pozdravi 
gapii - smo še tu, še dihamo, snega za izvoz, sem že 3x kidala, zdej pa neki dežuje zuni
mojškra - jaz mu največ spravim ven tako, da dam fiziološko v brizgo - injekcijo (5 ml), ga poležem in glavico na stran ter mu brizgnem v eno nosnico tako, da priteče na drugi strani ven, potem pa še posesam
sonček - pikapoke za L
Goldy - sem super tečno, haha. Kaj češ, hormoni. Sreda?
lučkec - super, da se je B zdej že navadila na sneg user posted image

Danes je 2 leti, odkar sem dobila najino pikico v gretje user posted image
T je bolje, je že kr zdrav, sva bila danes na kontroli, samo noska še ima malo zamašenega, tu pa tam še pokašlja.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
29.11.2010 14:38:35   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Se opravičujem, da se je N zdej že navadila na sneg user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
29.11.2010 15:04:50   
lučka 25

Se opravičujem, da se je N zdej že navadila na sneg user posted image

Saj jaz sem se tudi že user posted image

Pa res, a ne kako lepo se je spominjati takih datumov kot je ET, test, rojtvo otroka,.... user posted image

Nič grem do zdravnika (končno), da vidimo kaj bo pametnega povedal glede mojega kašlja,....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
30.11.2010 10:24:37   
ledenka
jutro, samo gor nas bom potegnila user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
30.11.2010 11:24:19   
kimsy
anci - kako lepo je to brat! user posted image  user posted image  user posted image  Sm kar mal fouš! user posted image  Pa držim pesti, da ne bo cukra. Jst sm se ga komaj zognila! Sm mal golfala! user posted image
lučka - moja tašča je tud nevarna, pa da ti vidš kok mi pod prste gleda, jst K še previt ne znam... user posted image  S svojim vedenjem je dosegla sam to, da skor nikol ne grem do nje. Žal... Njena zguba!
Goldy - upam, da je zdravje že bolš!
miska73 - kako kaj frajerja?
Reby - tomi še tako šarmira?
gapii - user posted image  za kurilca! Drugače pa je pr nas tud ogromno snega! Mam roke že čist do tal od kidanja!
urshy - od moje sosede kuža je tud mel travme, ko so dobili novega člana... Je full pozornosti rabu... Zdaj pa ne vem, kako so! Držim pesti!

drugače pa lepe moje! Mi smo fajn, 19. mam konc porodniške, pa pol dopust, po novem letu pa služba, vrtec... Spimo še ne... Vse po starem

Lepo bodite!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
30.11.2010 14:41:39   
mojškra
Reby-hvala

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
1.12.2010 10:03:30   
lučka 25
Ojla

Kako kaj? A vas je že zamedlo? No, jaz sem že od včeraj doma. Moram počivat, da se vse skupaj ne bi razvilo v pljučnico. No, pa sem to vzela dobesedno user posted image . Paše mal počit. N je pri babi servisu, moj dragi na terenu,....jaz pa kavčkam.

mojškra, oprosti ker nismo nič odgovorile, sem vidla da je vsaj Reby. No, meni je ta recept najboljši. Marsikateremu se zdi krut, ampak vrjemi le tako se izogneš hujšemu prehladu, vnetim ušesom,.....

kimsy, vidim da se vam izteka. Nič bat, prve mesce boš zmatrana, še posebej če ti ne spi, ampak službe se pa navadiš že po enem tednu. Ne moreš vrjeti, kot da si bila ves čas tam. No, pri nas je bilo toliko novega vmes, da se jaz hecam, da sem v novi službi, kajti iz 4-oddelčnega vrtca smo prešli na 8 oddelčnega. Tu mislim, da je res velika sprememba.

Reby, kako se kaj počutiš. Špikanje,....a je M že prišla?

goldy, a maš danes UZ? Vem da enkrat te dni. Dobro opravi.

sneg, kako kaj uživate na njem? N je sedaj čisto nora na sneg, bi ves čas slonela na oknu in ga gledala, ali pa gazila po njem. Škoda, da ne morm uživati z njo.

Nič, grem naprej kavčkat.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
1.12.2010 10:40:37   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

anci banci user posted image user posted image user posted image  

za plazenje imamo mi tole:
http://www.mimovrste.com/artikel/3850036934/blazina-tatami-dvobarvna
se ne drsi, ni malih delcev, pa po želji si dimenzijo nabaviš - mi imamo 2x2 m. in bistveno ceneje kot Airex... je pa toplo, trdno in prijetno

Ajsi, hvala za tole.
Sem se odločla, da bom jst tudi nabavila.
Imamo sicer Airex blazino, ki je cca. 185x100.
Zraven pa cca. 2x2 metra puzlov.
In zadnje dni sta mi jih začela ven vlečt.

Tak da jst tudi nabavljam tatami.
Sem jih našla najceneje na tejle strani
http://silovitudarec.com/oprema_za_borilne_vescine/sportne_blazine/

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
1.12.2010 10:45:54   
miska73
Ja, ja šoping...
Reby, grem še une škorenjčke iskat...
Zadnjič ni delala stran od minisveta.
Uf, tole je pa kar zasoljena cena.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
1.12.2010 16:45:58   
Reby
kimsy - helou, lepo, da si spet med nami user posted image  In že konc porodniške. Joj, kako hitro je minilo. Kako kaj mala princeska? Vidim, da še kr ne spite. Mi se tut zbujamo še vedno po 2-3 x na noč...
lučka - ojej, to pa ni nič dobrega. Ti kr lepo počivaj, čajčke, lekadol. Men se je ful dolgo vleklo, tisti antibiotiki pa itak niso pomagali, ker je to virus in sem jih kr nehala jemat, pa sem dost bolš. Je pa moj tut zbolel, že cel teden kašlja in ima zamašen nos.
M pa še vedno ni user posted image  Madonca, takrat ko si jo želiš, se res noče prikazat. Jutri imam vseeno UZ.
miška - ja ja šoping. Spet sem zadnjič pr Nextu tulk zapravla, ampak sem bla pridna in nabavla za 2-3 leta. Se nisem mogla upret, tako luškane stvari imajo. Sem ti poslala sporočilce na FB user posted image
sonči - kako ste? L že kaj bolje?
Jaz sem danes dopoldan uživala na čvekcu z Goldy in bibonom in enormni vroči čokoladi s smetano. Super luštno je blo user posted image

Semper, obi, Se* ?!?!?!?!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
1.12.2010 21:13:31   
obayifo
evo evo
joj, danes je pa blo...tale vožnja ubija.. še zdaj sem čist trda v ramenih, pa sem se načrtno 'sproščala' med vožnjo...ampak led se ni dal..no, jaz pa tut ne
E je ta teden v vrtcu in upam, da bo zdaj nekaj časa zdržal (trkam). uporabljamo pa isto metodo za pucanje noska kot Reby - ležat na eno stran, našpricat, obrnt.. čez minuto dve pa posesat. ampak baje so naši škratje že tolk veliki, da bi se to delalo v stoje?!? no, nam zihr še ne gre.
super za kofetkarce, prec bi zamenjala user posted image
kimsy, hitro je šlo, a ne?
sem pa tut jaz bolj pri zombijih, mali sicer zaspi med 20-21, pa se zbudi okol 2 pa okol 4 pa okol 6.h.... pol je pa itak treba že vstat. pa taaaaaakoooo je kar naprej lačen, skos k men rine, sploh če sem v kuhni in skos 'am am', če mava midva karkol za jest, je takoj zraven in 'fehta', ga komej nafutramo. dons ponoč, ko se je pred 4. zbudu, sem mu najprej pol piškotka dala, pol pa na joško, pa je zdržal pol še 3 urce. a mislte, da je res tolk lačen? Reby, a ma T tut take finte? Moram mal vprašat, kako v vrtcu je.
Lučka, user posted image , le počivaj in se pozdravi
Reby, ti si zdaj glih kontra, a ne? ti komaj čakaš user posted image . naj pride ravno pravi čas in naj se ti vse lepo izteče.
jaz pa grem počivat v upanju, da bo jutr na cesti bolš...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
1.12.2010 21:26:17   
Goldy
Ojla!!!!

V glavnem naslednji UZ imam v petek, v nedeljo ali ponedeljek pa punkcijo - odvisno, ali nama bodo delali IMSI ali ne.

Kot je že Reby omenila, smo bile na čveku. Pa še naša Biba je bila. Pa še moj mož, ki se krasno vključil v ženski čvek.user posted image user posted image user posted image  Smo kar sedeli in čvekali in na koncu sploh nismo mogli verjet, da je že minilo toliko časa.user posted image  Reby hvala za vročo čokado in čaj!!

kimsy - sam tale čas pa tako mineva. Nekako se mi je zdelo, da je K ene pol mlajša.user posted image  Očitno sem čist skregana s časom. Zdravje je boljš, hvala.

lučka - zdaj pa počivat. Meni je bilo v ponedeljek in torek kr smotano, ker je bila A tudi doma - prehlajena z gnojnimi učkami. Še dobro, da je vmes še moj mal uletel, ker se drugače sploh ne moreš pozdravit. ampak tak je, naši srčki so taprvi...user posted image  Naša še kar ne mara snega.user posted image  bravo za N!!! Ja, danes sem imela Uz.user posted image

mojškra - mi je kar nerodnouser posted image , ker ti nismo odgovorile, razen naše pridne pujse pepe. Jaz sem uporabljala kar tisto stekleničko (v kateri je že bila fiziološka) oz. kasneje niveino fiziološko v ampulah. Zdaj imamo pa sprej in se sama pospreja.user posted image  Pa seveda tako kot ti je napisala Reby - na bok in je to to. Mogoče je mal kruto - ker se otroček joče, ker mu je neprijetno. No, meni je tašča 1x rekla, da jo "mučim", ampak tako kot je rekla lučka tako se izogneš vnetjem ušes...

miška - meni je tudi tale tatami všeč, samo mislim ,da ga nimamo več kam dat.user posted image  kako lepotkota??

anci - že kaj slabo???user posted image

gapii - pa ne da kr tiglaš hiško???user posted image

Pogrešani, javite seeeee!!!!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
2.12.2010 22:31:12   
miska73
Ojla. Kje ste vse? Cel dan nobenga posta.
Tolk da vas dvignem.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
3.12.2010 9:00:00   
kimsy
miska73 - evo nas! user posted image  Be vem, kaj to nekaj štrajkamo!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
3.12.2010 10:07:27   
Serendipity
Ojla,

samo, da vas pozdravim in dvignem. user posted image
Kako ste mamice in vaši sončki? Uživate v snegcu ali ga že imate vrh glave? user posted image

semper* če sem jaaaz kje spregledala slikco prelepega Klemna - ali pa je ŠE NI??? Ti-ti-ti! user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
3.12.2010 21:29:54   
Goldy
Jaz imam jutri še en UZ, predvidevam, da bo jutri zvečer stopka in v ponedeljek punkcija. Mi je bilo danes tako hecno, ker so se ene celice od srede do danes skrčile....user posted image (v enem jajčniku). No, na Miklavža bo punkcija, Božiček bo pa prinesel en velik +!!!user posted image  Sem pa možu že morala povedat kdaj naj bi rodila, ker planira dopust za drugo leto.user posted image

Ne mi zamerit, ker ne bom nič komentirala, sam se že enkrat vse napisala, a nisem shranila, sej vem, ti,ti in se mi ne da še 1x pisat. Jutri bo treba spet zgodaj vstat.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
5.12.2010 22:21:33   
Goldy
Da nas mal dvignem. user posted image

Jutri imam punkcijo.

Nočko!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
6.12.2010 10:18:10   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Da nas mal dvignem. user posted image

Jutri imam punkcijo.

Nočko!!

I,lubek moj, saj veš, navijam še pa jošuser posted image

Sicer pa, DOBRO JUTRO, pupike, in sorči, ker malce bojkotiram tole destinacijo - me je njihov we're sorry en malček obeshrabril, priznamuser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
6.12.2010 11:07:13   
Reby
Goldy sporoča, da ima 14 celic user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
6.12.2010 14:48:24   
obayifo
goldy user posted image user posted image user posted image . priden miklavž user posted image

mi smo pa spet na AB, izlivno vnetje ušesa... kdaj bo že boljše...user posted image user posted image

biba, res tale we're sorry precej pogosto najeda...
reby, kako ste?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
6.12.2010 15:02:08   
lučka 25

Goldy sporoča, da ima 14 celic user posted image  user posted image  user posted image

Še tu user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
6.12.2010 15:04:49   
gapii27
ulalalalalalaa  ti kokoška...supercauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
6.12.2010 16:46:56   
S*

user posted image   user posted image   user posted image bravo kokoška!

Obayifo user posted image , naj se uhca čim prej pozdravijo.

Mojškra kako kaj prehlad, vam je uspelo spucat noska?

Jaz imam tudi eno vprašanje glede te fiziološke. Vsi pravijo da je treba pucat nosek s več ml fiziološke, potem pa mi ena mamica reče da se pa tega pri dojenčkih ne sme, ker je nevarno da steče ( ne vem kam ) in da to potem povzroči unetje ušesk, kar je še hujše kot sam prehladuser posted image .

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
6.12.2010 21:02:06   
Goldy
Oglašam se iz počivalnega kavča. user posted image Jap, pridela sem 14 (!!!) celic!!! Sem prava kokoška. user posted image Hvala punce za vspodbudo!!! user posted image V glavnem, ker je imel moj še danes neke sestanke me je pedenala taščica, jutri mož in moj oči, v sredo mož in taščica, v četrtek še ne vem - eden že... user posted image user posted image Sr* je to, ker je A še doma in ni v vrtcu in zato potrebujemo večjo oskrbo. So mi sestre zabičale, da A ne smem nič dvigovat, da ne bi kakšna kri stekla v trebušno votlino. user posted image

S* - kakor jaz vem, če ne čistiš noska s fiziološko, pride do vnetja ušes, ker je Evstahijeva cev še tako kratka in leži bolj vodoravno kot pri odraslih. Tako, da je potrebno čistit nosek, da ne pride do vnetja ušesk. Punce, dajte me popravit, če nimam prav.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
6.12.2010 22:38:18   
Serendipity
goldy - sem samo zaradi tebe prišla pofirbcat! To mi delaj bejba! Pa pridno počivaj! Hm - edino to je res lahko problemos dvigovanje A. Upam, da bo hubby kmalu doma! Lupčka A in pikepoke za goldy-mamico user posted image user posted image user posted image

Ah, komaj čakam pluske pri vas drage borkice!

Reby - kako pa pri vas potekajo stvari?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.