|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
9.12.2010 11:21:45   
emibu
IZVIRNO SPOROČILO: fiška33

Emibu, jaz uporabim pol alpskega in pol vode.

PS jaz sem že v 9t2d, user posted image pa pričakujemo proti koncu julija user posted image .

Prvi pregled imam šele v ponedeljek, upamo, da je vse ok. Sem pa utrujena za umret. Računam, da ko bo treba Vesno lovit okoli, bo energija spet na višku user posted image .
Včeraj sem srečala eno mamico, ki ima razliko 2 leti in še malo in pravi, da takoj, ko se bo mali začel plazit, bom iz najhujšega, ker bosta z Vesno že kamerada, jaz pa bom lahko v miru pospravljala user posted image .

LP

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa čeeeestitkeeeee fuoš sem ti da veeeeeeeeeeeeš :P:P bravo bravo bravo mami! :D Čeprou rodit pa še nebi šla :/// nosečka bi bla a se javi katera da gre rodit namest mene???user posted image

Lep pozdrav Emibu!

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
9.12.2010 11:35:27   
milena2222
Čist na hitro.
moi-še tu najlepša hvala za srajčke,super jeuser posted image
Prosim držite pesti,danes ima moja prijateljica CR zaradi zastoja rasti,dete je še mičkeno,tk da bo vsaka pest dobrodošlauser posted image Je pa za znoret,kako nesrečo ima celo nosečnost ( najprej slaba nuhalna, pa amnio zaradi tega no sedaj pa to ).

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
9.12.2010 11:45:09   
izalina
Pomojem sem jaz eden izmed redkih otrok,ki ni maral linotovuser posted image . Mi je mami rekla, da ko sem bila dojnček je še nekako šlo, potem pa ko sem ugotovila, da obstaja Viki krema, me pa ni bilo za prepričat, da pojem lino.Še sedaj jih ne maramuser posted image . No mali pripravim te rževe kosmiče,... ampak ne od linota, ker je res preveč cukra notr. Saj otroka laahko navdiš na to, da ne je tolko cukra oz. omejiš. Samo malo je potrebno pogledat po policah v trgovini, ali pa kaj sam naredit.

Nova nosečnost čez dve leti prej gotovo ne. ker tale 'porodniška' je kot da je ne bi bilo. Kriza od te naše državeuser posted image .

Naša zadnje dni spušča dopoldansko malicouser posted image . Zjutraj dobi mleko (150ml vode) okrog 7h potem pa do 12h nič. Včeraj sem ji pripravila 3 različne malice, ker sem ji najprej dala kašico iz trgovine (marelico), potem sem ji zraven umešala še riž ter na koncu skuhala kompot iz jabolk in hruške pa nič ni hotla jest. vse to sem ji naredila med 10h in 11h, no potem sem pa obupala. Ob 12h je bila pa tako noro lačna, da je pojedla vse kar sem pripravila (marelica + riž). No in danes spet istouser posted image user posted image

Danes imamo pa spet plavanjeuser posted image , komaj čakamo vsi trije user posted image . Jutri pa na počitnice k babi in dediju user posted image .

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
9.12.2010 12:10:17   
j.b.
Sej drgač jest tut prov linota ši nism dala, imam pa kašico 7 žit, pa eno od mixed fruits, pa npr. zribam jabolko, in dodam malo te kašice da je bolj nasitno. Kasneje, po 8m, ko bom začela mal alpsko mu dajat, pol bo pa tut linote dubuuser posted image

Emibu, čestitam tvojmu za šiht!!! Super občutek ko bosta "pr dnarju"user posted image . Kolk je pa star tvoj če ni skrivnost?

Milenauser posted image user posted image za kolegico!!! Upam da bo vse ok, poročaj ko bo konc prosimuser posted image

Dans je Matic taka tečka, sam nosu bi seuser posted image morem it

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
9.12.2010 12:35:38   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

js bi tut še engaauser posted image user posted image user posted image

Jst tud... Če mi ga kdo drug donosi user posted image Sam da pomislim na tiste bolečine od žolča pa da se lahko kej resno zaplete, me pa mine... Buh ne dej, da se mi kej zgodi pri teh dveh malih sončkih. Glb.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
9.12.2010 13:45:15   
milena2222
Evo,pa ga imamo,user posted image user posted image Ažbeta,ima dobro kilo in pol,36 cm in je menda vse o.k..Malo ga bo treba še poredit pa bouser posted image user posted image user posted image
j.b.-hvala ti za prijaznost in pikapoke.Je pomagalo!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
9.12.2010 13:46:23   
milena2222
Naš pa sploh noče več spat čez danuser posted image

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
9.12.2010 14:26:55   
j.b.
IZVIRNO SPOROČILO: milena2222

Evo,pa ga imamo,user posted image user posted image Ažbeta,ima dobro kilo in pol,36 cm in je menda vse o.k..Malo ga bo treba še poredit pa bouser posted image user posted image user posted image
j.b.-hvala ti za prijaznost in pikapoke.Je pomagalo!

iii je majhen!!!!user posted image user posted image user posted image Zdej pa mu hitr polent futrat, da bo hitr rasuuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3908
9.12.2010 15:21:27   
deveta
milena222: prijateljici in Ažbetuuser posted image user posted image user posted image user posted image . Pa še prehitro bodo zrasliuser posted image user posted image .

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
9.12.2010 16:03:36   
m_o_i
milena2222: sem mislila na kolegico (ceprav prej nisem odgovarjala). mulcek bo zrastu-itak. poglej slike nasega zahiranckauser posted image
bojo tete v SG ze poskrbele zanjga user posted image  BTW: ce rabi kolegica Nukove steklenicke(na katere bo navajen in centra za nedonosencke) mi povej-jih mam menda 10 viskauser posted image  

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
9.12.2010 17:13:47   
m_o_i
no, majcice, dejte vi men rect-kter avtosedez po lupinici?! verjele ali ne-nas mulc ima vrh glavice ze poravnan z vrhom jajcke (peg peregova).
jaz sem tak vedla, da ne bo slo do kilaze 13ih kil, ampak vceraj me je pa skor na rit vrglouser posted image  cez kak mesec, dva MORA bit nov avtosedez v avtu... 

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
9.12.2010 17:23:19   
nusi
milenauser posted image user posted image user posted image še od mene za Ažbetauser posted image

avtosedež - naš je tudi prerastu lupinco od chiccota in ima sedaj romerjevo, ki je ene 100x boljša, nadaljevali bomo kar z romerjevim sedežem, ker so nas prepričali, pa seveda takim, ki se mu da spreminjat naklone, da lahko notri leži

kosilo - naš tamal je danes jedel bučno ajdovo juhco - oči kuhal- (popražena čebula, gor oranžna buča, potem pa zmešaš skupaj z ajdovo kašo in zmiksaš), ful dobra juhca, sem jo še jaz pojedla user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
9.12.2010 17:57:36   
nusi
še eno javljanje user posted image

naš otrok se je od te ajdove kaše posral ko vidra user posted image , in sicer kar 3x, prej se je na 3 dni user posted image . Edino mal me je zaskrbel, ker je v tretji rundi blo že bolj tekoče in tut mal sluzast user posted image , ampak verjetno ga je ajda spucala, no bomo pa na dva dni ajdo jedli user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
9.12.2010 18:33:12   
sabri
No, po malem premoru se javljam. Malo sem spremljala ampak bolj na hitro. Imeli smo testiranje končno in je mala alergična na jajca in mleko, tudi riževo ali sojino ne prenese. Tako da mamo malo bolj komplicirano GH ampak bo že šlo. Bolj mene moti, ker sem navajena na ful mleka in mlečnih izdelkov pojest, jajca so pa tudi skoraj povsod noter. No, drugače smo ok, bo pa velika kar doma do drugega leta, ker je rekla dr, da imajo ogromno primerov dojenčkov v bolnici zdaj z respiratorim virusom. Me je kar prestrašila, bomo pa imeli pester veseli december. Evo je že alarm.

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
9.12.2010 18:52:29   
m_aja
helllloooo

kaj mi lahko kera pove kak naj avokado ponudim Alei, nimam pojma kak se to je sem brala da so otroci pametnejši :D po njem pa morn probat :D

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
9.12.2010 19:10:42   
nusi
avokado - s krompirjem, banano, jabolkom, sej nima neki močnega okusa, pomoje ga lahko mešaš z večino sadja oz. zelenjave

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
9.12.2010 19:17:33   
m_aja
pa kr srovega al ga morem skuhat??

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
9.12.2010 19:27:24   
nusi
surov , pa tam ob peški lahko počrni, če bo predolgo na zraku

(odgovor članu m_aja)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
9.12.2010 21:17:43   
Aninchy
autosedež - ravn danes sem gledla reklamo od Dipota, imajo enga za 80€ do 36kg ampak ne piše pa OD kolk kguser posted image a to pomen da od 0? Po moje ne, ker ne zgleda neki jajčki podobnuser posted image No, pač... mi mamo brevijevo jajčko, brez bunde gre glih za glih notr, z bundo al pa še hujš v pajacu pa nikakor neuser posted image tak da že tud razmišljam o nakupu sedeža.... pa glavo ima že čist pri robu strehice, je skor ne morem odpret večuser posted image tak da ja....
jst sm se zagledla v tega: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=163538

grem zj mal u kopalnco pogledat pol pa spat k sm user posted image NOČ!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
9.12.2010 21:33:54   
izalina
Milena222 sem tudi jaz držala pesti pravi čas, čeprav nisem nič napisala tako kot Moi.  kolegici za Ažbeta.

Moi mi smo naročili kar Romer King Plus. Smo ga šli gledat v BC, malo sva dala noter, da sva videla kako jo prime in ga potem naročila iz nemčije. V lupinici ima na najvišji stopnji pasove in ji pridejo ravno v višini ramen. Glava pa je že poravnana z višino lupinice. Imamo pa lupinico od Bebe Confort.

Avokado ji dam surov in olupljen. Največkrat ji ga zmešam med polento in poje endvatri. Je pa tak sadež brez okusa, meni je podoben okus kot ko namočim mandeljne čez noč v vodi.

Sabri - to sem pa slišala od patronažne, da razsaja nek virus v zvezi z dihali, ki se pojavi le na vsake toliko let. Kaj to je pol ta? 

Ajdova kaša - ko sem tašči omenila, da imam mali namen dat ajdovo kašo mi je naredila pridigo, da le-ta ful napenja in da če želim da bo z malo v ql naj ji je ne dam. Ampak je nisem poslušala in sem ji jo dala pa ni bilo nobenih težav. Samo urin in blato imata posebenj von. To pa tudi pri sebi opazim.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
9.12.2010 21:50:40   
K_a_t_i
Avtosedež:
Britax Roemer Duoplus, Safefix plus ali pa King plus - odvisno, če imate isofix. Mi imamo še Žigovega Duo plus.
Ali pa morda kar Evolvo, če imate namen imeti malo razliko med otročki ali pa bo to edinček.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
9.12.2010 22:35:14   
deveta
Avokado: srov, mesan s sadjem.

Avtosedež: še ne gledamo. Čeprav je dolga 74 cm ima še kar nekaj centimetrov do vrha.

Ajdova kaša: sem ji že večkrat dala, pa nisem opazila kake posebnosti.

sabri: jou, kar na vsa mleka. Pa kaj je to za ena alergijauser posted image . Tudi na riževo, pa saj nima nič skupnega z mlekom. Upam, da se s časom kaj od tega izvodeni, saj pogosto se alergile nekje do tretjega leta omilijo ali pa jih je konecuser posted image user posted image . Sicer pa, kot praviš, tako je in bo pač šlo.
Pa še neki: to o teh respiratornih virusih. Sem na poročilih na hitro zasledila nekaj o tem. A je tega toliko v Ljubljani ali povsod po Sloveniji (seveda če imaš o tem kako informacijo). Mama mi še ni nič omenila kakega drastičnega padca otrok v njihovem vrtcu.
Se pa ne čudim, da je toliko tega, saj je idealno vreme za to golazen. Vlaga, deževje in nič pretirano mrzlo ni. Nekoliko spodbudnejše so napovedi za prihajajoč vikend.

Lahko noč

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
9.12.2010 23:02:43   
milena2222
Hvala lepa vsem,ki ste držale pesti za kolegico!Zdej se pa mali Ažbe še poredi,pa bouser posted image user posted image user posted image
moi-sej ti jo poznaš,je včasih živela tam kot ti sedaj.Če se spomneš,sva se enkrat pogovarjali o njej ( pot na Trojane ).Sta (bili ) sosediuser posted image .Je pa v Lj,ker so zastoj rasti ugotovili par dni nazaj in je morala kr v Lj,so se v Sg tako odločili.O kk sem vesela,da je vse o.k.
Kar se pa tvojega zahirančka tiče,pa kapo dol,komaj čakam,da ga vidim,ker mislim,da je mojega že prerasel ( tako po teži kot po dolžini,hihi )
avtosedež-mi smo ga ravno včeraj prvič stestirali.Sem pa nabavila Bebe confort,ker sem ga dobila ful ugodno.Fajn je,ko ga lahko obrnem proti sebi,ko ga dajem vanj.Drugač imamo jajčko Maxi Cosi,mu še ni premajhna,tk da bo vrjetno še kr v njej,sploh takrat,kadar bom videla,da je verjetnost da zaspi,ker ga lahko pač v njej potem kr spečega iz avta odnesemuser posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
10.12.2010 9:46:33   
K_a_t_i
Eno vprašanje (če kera ve) - a D3 je še treba dajat? Namreč na Millupinih kašicah piše, da dobi z eno porcijo otrok 36% potrebnega D vitamina. Naš poje 2 merci dnevno. Poleg tega ga pa nekaj dobi še iz druge hrane. A je mogoče katera vprašala pri dohtarju?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 3924
10.12.2010 10:08:15   
emibu
Heeej

Nevem ktera je uprašala no moj dragi je star 21 let :)
avtosedež-ziher kiddy al pa palace...mamo že nagledane samo še odločt se je treba in it kupit.

Lep pozdrav Emibu!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?