|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
9.12.2010 9:18:30   
farfala
spetko, lušten !!!user posted image

kiarauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ronjauser posted image user posted image

striženje - isto navdušen, ampak pali samo na ščipalec, ne na škarje

jancci, jancci.......jancci, jancciuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
9.12.2010 9:29:25   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci
Kiara a je možno, da sem vas danes videla v Tušu?? Sem bila s frendico na kavici pa sem tamalo opazla ko se je zvirala tam po sedežu... je še večji srček v živo kot na slikah!!!user posted image   Fajn ste, vsi 4je!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Jancci- možno je, bila sva tam nekej med 10 do 11to uro tam k je Klari jedla tortico midva sva pa kofetkala. Res je plezala skoz po stolih pa se nekaj igrala, pa vpila torta....user posted image user posted image user posted image Zakaj mi pa nisi nič pomahala?

Iz osnovnega prgelda sem že danes, ob 12tih grem pa nazaj še k G. Drugače sem se pa zredila samo pol kg a je to sploh možno a je to ok....?

Striženje- ja kaj pa vem. Ona bi se raj bolj lakirala kot pa stirgla nohte,  ker je to lepše....

****- a še rabiš recepte za piškote?

Katera gre pa za Jancci rodit? A sem pol že jaz a je še katera pred menoj?

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
9.12.2010 10:06:23   
Najki
jutro

zaspana... sta imela danes izmenicno zbujanje. lien je papcala, pa parkrat pucala nos in se previjala, ker je ze bila budna, JM je imel pa more in se je jokav zbujal, pa smoga tudi se previjali in pucali nos...

tamali vrocinca ne hodi gor, samo nosekjo drzi povisano. pa skos jo mam v narocju, ker se sicer takoj zbudi. zdejle pisem z eno roko.

spetko luskan poba

**** kaksne mere je pa pupa imela pri porodu?

krtekxx in ronja user posted image user posted image

kiara najbrz si na zacetku dosti sla dol, pa tudi bolezen te je malo shirala. jaz sem v nekaj dneh bruhanja in driskanja zgubila skoraj dve kili. dete je ziher v redu, pa zdej bos se 2-3 kilce pridobila do konca.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
9.12.2010 11:22:13   
*x*y*z*
Zvezdica super recepti, hvala, samo bi pa rabla za prav tiste navadne, ker zdej itak ne morem drugih

Kiara ja prosim kar dej mi recept. Kako je bilo na pregledu? A si boljše? Če si imela še od prej višek kg, je to ok, če ne pa raje vprašaj zdravnico, pa več počivaj.

Najki bila je 53 dolga in 3400 težka, ob odpustu je imela 3210, 9 dni potem pa 3750 user posted image je videt da je stalno dež, raste kot gobe po dežju user posted image

Jancci a se kaj dogaja???? Samo še malo, ti pa želim enega pridnega dojenčka kot je naša mala štručka

Ronja in Krtekxx pozdravita se hitro user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
9.12.2010 11:30:40   
Ploha
zvezdica: msilim, da podhod ajdovščina, kjer lahko kupiš po eno kilo tičino mase, pa še barve majo, je ena specializirana trgovina.

bom zdejle slikce nalimala...sam se eno dete joka....

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
9.12.2010 11:53:53   
Ploha
user posted image

sosedova punčka na obisku

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
9.12.2010 11:55:15   
Ploha
evo zdj mate pa deu user posted image user posted image user posted image

čau babe, grem južno kuhat user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
9.12.2010 11:56:41   
Zvezdica
jutro

mi smo imeli ponoči lajajoč kašelj, torej laringitis. Prvič da imamo to, L tega ni nikoli imel. user posted image

Sem klicala ponoči na metelkovo, so rekli naj ne hodimo, če ni hudo, zdaj sem klicala našo P je tud tako rekla. Je pa res sam ene 3x tko zakašljal in je blo to to. zdaj inhalirava na polno, potem greva ven na hladen zrak. upam, da bo kaj pomagalo.

V glavnem, doma, tečen, ne moreva ven k dežuje.

Kaj več kasneje, spet se neki pritožuje.

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
9.12.2010 12:08:08   
Zvezdica
plohca, meta že prava puncauser posted image user posted image user posted image user posted image
mancauser posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
9.12.2010 13:29:51   
spetko
hvala punce...
to je slikan pred nekaj meseci..zdej pa ima tako čupo da ga moram strižt..ampak se ne dovoli..že 3x smo bli pri frizerju in nič ni blo ker se je jokal...upam da bo uspelo danes user posted image

striženje ima tudi rad..še ki imam tiste škarjice ki je gor pikapolonica pa non stop govori poka poka...tako da hb ni problemov...user posted image

ploha manca in meta sta prava cukrčka res

jancci ...držim pesti da boš čimprej...:)

kiara ...joj dobra si da se tako držiš...okrevaj čimprej...

naš mali je tudi prišel dvakrat s plavicami od ugrizov..pa sem vprašala kaj je bilo pa mi niso znali povedat..čeprav dvomim ker mislim da pri takem ugrizu tian ni bil tiho...ampak ok sem rekla da če bi se ponovilo da bi zatežila ampak pol ni bilo več nič...

zvezdica,krtekxx...pozdravte se čimprej...

zdej pa grem kaj delat..ki še malo pa končam šiht :))

lp

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
9.12.2010 14:03:39   
kiara24
****- dobiš, ko bom imela malo veča časa, sem ravno nazaj iz pregleda in me peklensko boliuser posted image , ker me je celo prežokal od tamale do trbuha, ker je gledal in šlatal kje je otrokova glavica. Drugače vse ok, je rkel edino da voda ni dobra in da naj čimveč pijem sploh pa vode in čaja za sečila in mehur. Polsedica vrtoglavice in tega je najbrž viroza.... Drug teden pa imam zadnji UVZ In komaj čakam, da vidim pa da se malček nagledam deteta. Pa da nama še enkrat zaupa kaj pričakujemo.user posted image Itaq mi je vseeno samo da bo zdravo in pridno deteuser posted image .

Ploha- Meta je cukerček pa ful ma že dolge laske, Manca pa je tudi že ful velika. Pa uapm, da ne bo zamere, če bo pri nas punčka je v ožjem izboru ime Manca, bomo pa videli. A boš huda če bo takouser posted image .

Zunaj piha peklenski veter.

Zvezdica- pozdravite se čimprej.

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
9.12.2010 14:44:32   
Ploha
kiara: lepo te prisim zakaj bi bla huda. otroku daj tako ime kot želiš :D

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
9.12.2010 17:09:56   
rubica
olja

sam tok na hitrco

2,12 se nam je rodila 3430 težka in 53 velika manekenka Sara, zaradi noric, ki jih ima Gaja sva morali podaljšati bivanje v p; sedaj se navajava na dom sestrici pa se še nista videli user posted image , ampak gremo na bolje še par dni, jaz sem ok sam sem utrujena, več kdaj drugič, mejte se punce.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
9.12.2010 17:52:49   
Zvezdica
Rubica, čestitkeuser posted image

Sari pa seveda vse najlepše.

joj so vam zagodle te noriceuser posted image , upam, da čimprej mine. Kako vam uspeva tole "nesrečevanje" sestric?

i belive i can fly....

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
9.12.2010 18:27:21   
Najki
Plohca M&M sta totalno luskani user posted image

zvezdica user posted image za L.

rubica lepo privajanje vsem skupaj user posted image

Lien so kolki lepo dozoreli in jih ne bo treba vec kontrolirat user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
9.12.2010 18:52:40   
Zvezdica
Lien so kolki lepo dozoreli in jih ne bo treba vec kontrolirat user posted image

user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
   [Brisano sporočilo]
9.12.2010 21:48:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3892
10.12.2010 9:21:58   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha
kiara: lepo te prisim zakaj bi bla huda. otroku daj tako ime kot želiš :D

No nekaterim pač to ni všečuser posted image , če se imena ponavljajo.... nisem niča tako slabega mislila.

****- evo jaz sem včeraj pekla tele piškotke k so mi bobastični.
HUZARSKI KRAPKI, 140g moke, 70g mletih lešnikov, 70g sladkorja, 140g na sonbo tem. ogretega masla, 2 rumenjaka, drobna noževa konica cimeta, pa žele oz. marmelado. Zamesiš testo in ga pustiš na hladenm  za eno uro potem pa za oblikuješ za oreh velike kroglice in na sredini s kuholnico narediš luknjice, daš na pekač in pa pečeš 15 do 18 minutk na 175 st. potem pa jih vzameš ven in v luknjico daš marmleado in na koncu jih potreseš še z sladkorejm v prahu.

Rubica- no upam, da bodo norice kamlu mimo in da se potem lepo uvedete tako kot je treba. Najbrž je težko ker se ne smeta srečati oz. videtiuser posted image . Naj te utrujenost kamlu mine.

Najki- super za kolke.....user posted image

Jancci- poročaj kako je bilo na amniji..... kdo ti jo je delala?

Trenutno pa pečem pecivo, če katera hoče recept naj samo pove, je pa bananino in je kar hitro narejeno.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
10.12.2010 9:42:48   
ronja
Ronja, bemti pa tele trebušne viroze. Ko se počutiš kot da bi bilo bolje, če kar umreš. Tudi meni ej potem v tolažbo, ko vidim, kako otroke take viroze ne ganejo preveč in so takoj zdravi.

Maš prav, oni to res hitro prebolijo! No, saj jaz sem danes tudi precej boljše - ni mi več slabo, samo drisko pa še imam kar ornk. Ampak je boljše, sem zadovoljna. Lahko jem in sem happy:) Otroka v vrtcu, ne boste verjeleuser posted image - sem ju dala, ker naj bi imeli danes eno predstavo, pa odpade, zaradi bolezniuser posted image (očitno nismo edini bolani, tudi igralci zbolevajo). Poleg tega je R. vzg. dobila pljučnico in ne vejo, kdaj pride nazaj...

Good news: včeraj, ko nisem nič mogla, sem si nesla račko v posteljo in se naučila pen tool - kaj sem jaz happy! To sem si že tako dolgo želela znat! Pa me je bilo ful strah, ker povsod pišejo in pravijo, da je treba tle ful vaje, pa da je komplicirano, pa itd... Ampak v bistvu je ful izi! Sem se igrala 1-2 urci in zadeva letiiiiii!!! Kaj mam jaz rada fotošop!user posted image user posted image user posted image Tako da dan kljub vsem črevesnim zajedalcem ni bil niti približno izgubljen! Ker sicer si nikoli nisem vzela 2 ur zato, da bi zadevo naštudirala, zdaj pa nisem mela kaj počet in je super!

ploha, s čim ti to futraš - madona sta že veliki!!! PO moje ma Manca več kil ko Lejla! Svaka čast! ti, a ti unih puzlov iz pene nič ne vlečeta ven - pri nas se to ni obneslo, sta vse razturiliuser posted image . A to je že vaša nova hiška?

zvezdica, jaz bi tudi rekla, da če ni nujno, ne vleči otrok v zd, ker bojo samo še kaj fasali... Zdaj tok stvari razsaja - tale trebušna reč je prejšnji teden nam cel vrtec oklestila!

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
10.12.2010 10:14:38   
spetko
jutro...

evo mene spet iz službe...še dobro da imam možnost vsaj iz tukaj pisat :))

rubica čestitke..pa da se čimprej pocartate vsi skupaj...

kiara...pridna si da še pečeš...svaka čast...kaj pa ima katera recept z jabolki..ki imam doma en kup jabolk pa jih moram porabit..:)??

najki super za kolke...

no da še vam povem eno novičko...tudi mi bomo zibali poleti 16.7. :))))

lep dan želim še naprej

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
10.12.2010 10:21:03   
Zvezdica
no da še vam povem eno novičko...tudi mi bomo zibali poleti 16.7. :))))

čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
10.12.2010 10:24:26   
ronja
O, spletko, čestitke!!!

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
10.12.2010 11:10:05   
kiara24
Čestitke spetko!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem ležat, mi ni kul skoz se mi vrti.....user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
10.12.2010 13:05:44   
sonček33
zvezdica, si kje blizu????????????

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
17.10.2010 19:48:12   
Zvezdica
zvezdica, si kje blizu????????????

tukaj, ravno malega uspavala. sva bila zunaj, se nadihala zdaj pa spiuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.