ronja
|
Ronja, bemti pa tele trebušne viroze. Ko se počutiš kot da bi bilo bolje, če kar umreš. Tudi meni ej potem v tolažbo, ko vidim, kako otroke take viroze ne ganejo preveč in so takoj zdravi. Maš prav, oni to res hitro prebolijo! No, saj jaz sem danes tudi precej boljše - ni mi več slabo, samo drisko pa še imam kar ornk. Ampak je boljše, sem zadovoljna. Lahko jem in sem happy:) Otroka v vrtcu, ne boste verjele - sem ju dala, ker naj bi imeli danes eno predstavo, pa odpade, zaradi bolezni (očitno nismo edini bolani, tudi igralci zbolevajo). Poleg tega je R. vzg. dobila pljučnico in ne vejo, kdaj pride nazaj... Good news: včeraj, ko nisem nič mogla, sem si nesla račko v posteljo in se naučila pen tool - kaj sem jaz happy! To sem si že tako dolgo želela znat! Pa me je bilo ful strah, ker povsod pišejo in pravijo, da je treba tle ful vaje, pa da je komplicirano, pa itd... Ampak v bistvu je ful izi! Sem se igrala 1-2 urci in zadeva letiiiiii!!! Kaj mam jaz rada fotošop! Tako da dan kljub vsem črevesnim zajedalcem ni bil niti približno izgubljen! Ker sicer si nikoli nisem vzela 2 ur zato, da bi zadevo naštudirala, zdaj pa nisem mela kaj počet in je super! ploha, s čim ti to futraš - madona sta že veliki!!! PO moje ma Manca več kil ko Lejla! Svaka čast! ti, a ti unih puzlov iz pene nič ne vlečeta ven - pri nas se to ni obneslo, sta vse razturili . A to je že vaša nova hiška? zvezdica, jaz bi tudi rekla, da če ni nujno, ne vleči otrok v zd, ker bojo samo še kaj fasali... Zdaj tok stvari razsaja - tale trebušna reč je prejšnji teden nam cel vrtec oklestila!