|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
11.12.2010 19:15:33   
Najki
Cer!

Zmatrana, vceraj pospravljala, danes obiski cel dan pa zadnje noci malo spimo brez kakih posebnih razlogov.

Jancci cestitke user posted image user posted image user posted image pa hitro je moralo biti, ce si se pol dneva nazaj mislila, da ni nic user posted image .

Spetko tebi pa tudi cestitke za mali srcek v tebi user posted image user posted image user posted image . Julija ima tudi moja sestricna rok in nam je ravno par dni nazaj javila, da koncno pricakujeta user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*

Najki in Khurde kaj vidve jesta? A kaj pazita na prehrano?

Moram rect da ne. Mogoce po kolicini pa ksn fizol samo za ksno zlico pojem, ker pac napihuje. Sem opazila, da mene in njo napihuje na isti dan, samo se res ne ubadam zaradi cesa. Lien nima krckov, ob 16h jo ponavadi malo zvije sem in tja, traja ksne pol urce samo ni to nek izpad joka, samo malo vec sitnobe in nemira pa malo zajokca, je pa pri meni v narocju zadosti zadovoljna. Izogibam se samo arasidom in morskim sadezem, ostalo bom pa vzela pod vprasaj, ce se ji bojo kaksni simptomi na krcke ali alergije pojavili. Dajem ji pa oleovit D3 kapljice pa polno je dojena.

user posted image za Patrika

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
11.12.2010 22:58:34   
Zvezdica
Hvala za pikapoke.

Naš P se že ves dan bori z vročino, zdaj smo na 39. Čakam šeeno uropotem dobi paracetamol.
Upam, da bo jutri kaj bolje.

Grem nazaj k njemu. jamra v spanju.

i belive i can fly....

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
12.12.2010 10:17:04   
Ploha
lep dan mamce in "mularija" user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
   [Brisano sporočilo]
12.12.2010 10:26:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3929
12.12.2010 15:33:21   
Ploha
najki: kuga mate za eno štalo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
12.12.2010 16:35:08   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

najki: kuga mate za eno štalo user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image mami pa oci se ne znata spat spravt pa ponocujeta user posted image . danes ponoci smo sicer noske pucali pa previjali pa JMja je mora tlacila al nekaj, je pol noci pri nama spal.

Je bil pa danes s starimi starsi na sankanju, bi sla zraven s tamalo, pa ne pridemo vsi v avto. Sva se pa lepo sprehodili po soncku. Dragi se je pa ucil.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
12.12.2010 17:13:56   
Najki
plohca a tist se je nanasal na oktobrke? ma ni za govort... sej me ne moti, da so proti takemu ravnanju in da to povejo, se meni tudi ne zdi prav, moti me nacin kako povejo, so dolocene kt ena linc banda. pa mamica se je celo nosecnost trudila in po porodu in ma otrocka ful rada, ce naredi tako napako, se ne pomeni da jo bo ponovila al pa da se ne sekira, ceprav tega ne izrazi. je ni treba napast z zaljivkami in groznjami, sej mogoce ne ve, zakaj je narobe. mi kr kri zavre pri takem nastopu. me prav zanima, ce take zaljivke mecejo svojim mamam, ce so kadile celo nosecnost, kar je po moje tudi cisto mimo.

Ok se bom prekinila, ker me bo kam zaneslo, pa bom se bolj slabo voljo sirila.

JM se je zudil, je spal po poti nazaj, zdej bi sel pa papat. Baje je blazno uzival na sankanju, so sli pa na jezersko. Je malo snega, samo se da sankat.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
12.12.2010 19:19:16   
farfala
Mi imamo pa že jelkico okrašeno, pa lučke svetijo pa vseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , nimamo pa vrha, ker sem pozabila, da se je že lani razbil, ko je  S. prevrgel jelko. Me res zanima kako bo letos. Za enkrat je še vse mirnouser posted image

Včeraj sem v Hoferju še dobila 2 knjigici Medo Jaka in plišat kompletuser posted image user posted image , mu bo božiček to prinesel. Za A pa ne vem kako bo, ker si je zaželel teleskopuser posted image in  debelo pustolovsko knjigo.

Šeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za bolančke!!!

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
12.12.2010 19:21:56   
Najki
wow ze smrekica user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
12.12.2010 19:44:23   
Ploha
najki: ja za oktobrke sm mislna user posted image , ne razburjaj se, od tega rit raste user posted image

zvezdica: kako ste? user posted image

rubica: kdaj bo prvo snidenje sestric?

klara: a pečeš?

farfala: jaaa, smrekico, mi jo bomo 23 okrasil, dej slikej! user posted image ...sem ravno v petek okraske kupla, zlato - rdeča kombinacija...pa neke lesene figurice otroške, ful luštne...še po male čokoladne božičke skočm...nekaj jih je meta dobla za miklavža user posted image user posted image pa jih bom še mal dokupla, medved ima pa nalogo lučke izbrat....naša prva smrekica...komaj čakam...pa jaslice pa vse!

imamo pa letos naravno smrekco...to bom vesela ko mi bojo tiste iglce dol padat začele...ful bi jo na tla dala, ker je ene 2,5m velika, sam naj bi ble jaslice pod smrekico in pol ne vem kako naj to...mah nekaj bomo že uštimal...

meta vem, da tud pipnla ne bo...

ma je hecna.. zanč ji dam kastrole in kuhlo, da bi mal bobne špilala, ona pa zaupije NEEE in začne posode pospravlat user posted image user posted image

pol ji dam neko plastično posodo naj jo v pomivalca da...in ona gre, posodo okol zasuče in jo da tko kot je treba in krožnike tud...

včeraj mi je mleko čez ušlo, je prletela z neko cunjo in htela pucat...

ma no, u glavnem za užent punca user posted image user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
12.12.2010 19:46:27   
Zvezdica
vezdica, pikepoke za P. Nisem videla včeraj, da je zbolel.

Midva sva včeraj prišla domov, pa potem po malega k babici in je ponoči tudi zakuhal. Res enako bedno, ker je zunaj tako sonce, da se mi res ne da biti doma. Zdaj pa razmišljam, če bi piškote pek

ja bošček je bil. Uglavnem, vneto žrelo.

A O je tudi bolanček?za vaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi imamo pa že jelkico okrašeno, pa lučke svetijo pa vseuser posted image user posted image user posted image

mi tudi, že en tedenuser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
12.12.2010 19:50:02   
sonček33
za bolančke pikApoke
za smerkice user posted image

za lep nedeljski dan hura

kako ste? praznične? že imate načrte za Silvestrovo? kje boste? kaj boste kuhale, če sploh?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
12.12.2010 21:02:25   
Zvezdica

kako ste? praznične? že imate načrte za Silvestrovo? kje boste? kaj boste kuhale, če sploh?

pri nas je tradicija, da za božič sva z njegovimi, za NL moji pridejo na večerjo. Potem smo pa do konca sami in uživamo.

Večerja: še sporočim, ravno tuhtam o tem:)*-

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
12.12.2010 21:39:08   
Najki
ojej silvestrovo... mi imamo ponavadi spodaj pri mami vecerjo, potem smo sli obicajno zurat, zadnja leta pa komaj ognjemet docakamo user posted image . ce bom imela voljo, bom poskusila mami pustiti malcka in sla z dragim do mesta, ker je prepozno za mulcke peljat. ceprav bi tudi to lahko izvedla, sam ze zaradi petard raje ne bi.

me bolj skrbi, kako JMju pristimat lepo novo leto, ta pravo otrosko z dedkom mrazom in vsem. lani smo ga lahko se preskocili. vcasih sva z bratom cakala do polnoci, da je darila prinesel, pa sta morala moja dva nekak skombinirat, da jih je en podtaknil pod smrekico user posted image . JM je zdaj ze toliko star, da bi bil dojemljiv za ves ta pomp, samo jaz sem izgubila stik z njim in se bom tezko vzivela. se zavijanje daril mi je postalo odvec user posted image . je pa res, da ce se ostala familija ne vzivi v vzdusje, nimas nekega vzgona za vse to sama terat.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
12.12.2010 21:55:49   
krtekxx
No, sem spila en šnops in zdejle mi delovna vnema ne bo popustila še nekaj časa.
Novo leto...mi2 ga praviloma prespiva in nabirava moč za naslednji dan. Gotovo bomo pa imeli otroški ognjemet ob kake 7h zvečer. Hrana? Smoki in kokakola.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
12.12.2010 21:59:57   
Ploha
silvestrovo: lansko leto sva šla spat user posted image men je to super všeč, ker mi to ne pomeni bi rekla skoraj nič...

če bova pokonc, bova itak prjatle/sosede povabila, pa bom pice nardila za ponoč...zvečer pa še ne vem kaj nam bom nardila, bi rada, da smo sami, mislim sej jemo lahko skupaj, samo kako jim poj rečt, zdej pa pejte, zato raj vidm, da imamo tud večerjo posebej....

za letos pa medved pravi, da bi imela meto pokonc, da bi dočakali novo leto..pa mi je mal mim, al sm čudna...user posted image user posted image

božična večerja bo verjetno pri nas...no bomo še vidl...se bomo zmenil zadnji dan....

drgač je pa men čist mim to okraševanje in predpraznično vzdušje, ki se začne že 1.12...niti nimam več občutka kaj je sploh za en letn čas, kaj so prazniki? Od 1 naprej mary kristmas pa vse nekej cinglja pa zvončklja,...pol pa le pride božič itd. pa ni niti zanimivo, oz. je tko kot prej, se je itak že skoraj en mesec okrašeno in vsi prepevajo rudolfa z rdečmu nosam user posted image user posted image

pa ko sem delala za novo leto v gostilni, ma sej ne vem kako naj rečem, sam jst sm se 5 do ponoči kar skrila, mene kar zmrazi, da ti pridejo vsi voščit, pa kar nekaj ker se spodobi in prav na hitro "srečnga pa zdravga"...sj jst tud delam to, ker pač s svojimi forami nam spremenila svet, še bolj čudna bom kot sem...no prišla sem nazaj, ko so se vsi izljubili, poslinili en na drugem in ko se je prah polegel in so pili naprej user posted image user posted image

evo zdj sm se mal izživljala...

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
12.12.2010 22:33:17   
Zvezdica
evo zdj sm se mal izživljala...

a dej plohca no user posted image

Jast pa obožujem praznike... sploh te načičkane. Je pa res da za NL odkar imava otroke popadva z mojim takoj ko otroka zaspita, pol se pa ob "bombandiranju" zbudivauser posted image

Večerja (za moje bo ziher kaka pečenka) morda letos puranja, ker je s tem najmanj dela, OBVEZNE SARME pa veliko zelenjave, potem narezek, veliko domačih piškotkov, penine... in smeha. Več ne rabimo. ziher pa ne mislim kuhat 5ur, ker tud časa ne bom imela, če pa začnem delat kmaluuser posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
12.12.2010 22:38:18   
farfala
user posted image

Letošnji venček:
user posted image

Venček na vratih:
user posted image

Pa še malo na snegu:
user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
12.12.2010 22:47:34   
Zvezdica
Samo lepoootkoooooo user posted image user posted image user posted image

smrekca luškana....naša je prav načičkana. Sem dala danes mašnice dol, somišle na živce.Zdaj moram še kuglce zamnejat.
Poslikam nalepimuser posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 12.12.2010 22:49:15 >

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
12.12.2010 22:51:26   
farfala
zvezdica mi pa imamo samo 3 mašlje in jih bom dala še več goruser posted image user posted image , pa še bom kaj dokupilauser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
12.12.2010 23:03:26   
Zvezdica
Farfala, ampak samo je res že orenk fant. Ma kot da je tri staruser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
12.12.2010 23:05:20   
Ploha
farfala: čudovit venček na mizi in še bolj čudovit venček na vratih user posted image user posted image za smrekco bi ja tud jst še kako mašno dala v modri barvi, pol bo pa popolna! user posted image

zvezdica: sej vem, na morila user posted image sej luštn user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
12.12.2010 23:06:05   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Farfala, ampak samo je res že orenk fant. Ma kot da je tri staruser posted image

točno to sm htela rečt user posted image fejst poba!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
12.12.2010 23:08:08   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

ja, po št. noge je pa resuser posted image user posted image . Ampak ko vidim fotografije drugih januarčkov, se mi tud zdijo zelo velikiuser posted image

Kdaj začneš delat?

pa najki tebe vedno pozabim vprašat -  kaj tvoj mož študira?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
12.12.2010 23:09:17   
farfala
ploha a bi ti pokazala svoj prstan?

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.