|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
7.12.2010 12:36:49   
krtekxx
Kiara, kar nazaj v posteljo pa noge mal v luft. Počivaj. Ti še nisi na vrsti za rodit, Jancci je.
Zvezdica, hvala za nasvet. Sam en vem, eč se ga bom spomnila, ko ga bom spet rabila.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
7.12.2010 17:06:28   
Najki
naporen dan, cisto neprespana. sem se veselila JMja peljat na prvo lutkovno predstavo, ma tamalo daje povisana temperatura, slab apetit, poln nosek in sem ostala doma, da jo lahko futram, ker se ne uspe nasitit za tri ure, ker zaspi prehitro in bi se moral dragi zatecti k flaski, ce bi sla. tako da ga je on peljal. pa JMje bil z mano doma, ker je dragi prespal alarm in laufal delat, mulca pa meni pustil, ta se je pa zbudil prepozno za ga peljat v vrtec. tako da sem imela nezadovoljno dojencico in mulca, ki se je odlocil preskocit opoldanski spanec (saj pravim, vedno ga preskoci, ko bi ga najbolj rabila specega in naspanega). vprasanje, ce ne bo imel izpadov na lutkah zaradi zaspanosti user posted image . jaz pa dvojno vidim ze od jutra.

grem probat pocivat par minut, dokler se mala ne zdrami.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
7.12.2010 17:36:23   
farfala
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , se mi sploh ne da pisat in vidim, da nisem edinauser posted image user posted image user posted image , vreme nas zdeluje al vas je pa parkelj čist prestrašiluser posted image user posted image user posted image

pa kaj mislijo kaj naredit na rr s tem ven metanjemuser posted image user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
   [Brisano sporočilo]
7.12.2010 22:13:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 3854
8.12.2010 1:57:39   
ronja
majku milo...res tole mi gre pa res na k.... nabijanje cene v nebo, samo zato ker je poročni...

Ne povedat, da bo poročni, pa bo ceneje. Kdo pa pravi,da ne more bit enako lep prstan, saj bojo vsi ostali vedeli, da je poročni, zlatarju pa res ni trebauser posted image .

Ampak si res nisem mislila, da se meni lahko en prehlad zaplete. Doslej se še nikoli ni.
krtexx, jaz pred otroki nisem bila praktično nič bolana! če je bilo kdaj kaj, sem en dan odležala in koristila ure in to je bilo to, potem spet s polnim gasom dalje! (zato mi je pa zdaj tako težko razumet, da ne morem terat v nedogled... prej sem namreč lahko!) Zdaj delam po 4 dni na teden, pa sem non stop nekaj... No, saj zdaj je boljše kot prejšnjo zimo, pa odkar ni plesni, me vsaj astma ne daje več in lahko delamuser posted image . Mam pa recimo spet drisko - tamali prinesli enega trebušnega hudiča - razsajalo po vrtcu, so opozarjali (Lejla driskala v sob., jaz v ned, Ronja bruhala v pon., jaz driskala danes - torej v tor (zame je še torek, čeprav je že sreda, jutri (torej za vas danes - v sredo) gresta v vrtec, ker sta ok, upam, da bom jaz tudi, v službo grem v vsakem primeru, saj čičam lahko tudi tamuser posted image ). Sicer sem v službi naredila hudiča in pol, ker sem lahko dalj delala, ker je bil lubi doma z malima.

Midva sva malima povedala, da jima nima noben parkelj nič za naredit in da jih bova vse odgnala, ker pri nas tudi porednim otrokom parklji ne smejo nič in pika! Nas pa v bloku nobe ne obišče, pa tudi ne vem, če bi ga not spustila. Lih mi je treba, da mi otroke straši! Smo šli pa pogledat M. sprevod v Lj. in je Ronja letela za enim parkljem, ki je mandarine talal, samo ga nisva ujeliuser posted image .

ronja si vesela kot otrocek, kot se za december spodobi, sploh ce dobis zgodnje darilo, robotka

Hehe, res sem ko malo dete, a ne?user posted image Ma, tega robotka sem si želela še predno so ga sploh izumili! Se spomnim, ko sem bila 4 leta stara sem razlagala staršem, da ko bom pa jaz velika, bojo meli pa take robote, ki bojo spucali stanovanje, ko te ne bo doma - bojo pometli/posesali namesto tebe. Da bojo hodli iz sobe v sobo in pucali po tleh. Vsi so se mi režali, da to pa že ne bo šlo. Fotr (tehnik;) je rekel, da saj mogoče bo pa to res kdaj, pa da bom mogoče celo dočakala... Ampak zdaj pa majo, hehe, ko niso verjeliuser posted image

****, zaželi si ga za dedka Mrazauser posted image . čez kakih 20 let se ti uresniči, po mojih izkušnjahuser posted image . Robi je pa res totalen zakon! Zdaj imamo tudi mi veliiiiko bolj čistouser posted image . In res je fajn, ko gremo mi lepo ven "žurat" (na miklavžev sprevod), on pa vmes doma dela in ko pridemo, je čistouser posted image . Lubi mu pravi "suženj", samo meni se to ne zdi ok, ker se bojim kakega upora  - bi rada, da ve, da cenimo njegovo delo in da se nič ne upira, ampak lepo pridno puca... Zato je Robiuser posted image .

ronja si vesela kot otrocek, kot se za december spodobi, sploh ce dobis zgodnje darilo, robotka

krtexx, Ronja je do pred kratkim govorila, da ona ne bo imela otrok, da bo imela samo psa (sva ji povedala, da se to ne izključuje, da smo mi tudi imeli in psičko in njiju... samo je ni prepričalo - ona bo mela samo kužke). No, zdaj si je na moje olajšanjeuser posted image že premislila in pravi, da jih bo imela.user posted image Na srečo je bila pa Lejla vedno za stvar, hehe, tako da od nekod upam, da bojo kaki vnuki (mam še en kup projektov za naredit za dojenčke, pa za svoje jih ne bom sfolgala, sta že zrasli, pa tudi če bova mela še kakega, že zanju komaj kaj naredim, kje še kaj drugega...)

Sanke moramo mi še nabavit, sem jih zadnjič hotela kupit, pa v bc niso imeli nobenih lesenihuser posted image . Smo jih gledali v mestu, pa je bilo malo štorasto nest dvoje sank, pa še lejlo skoz tisto gužvo in jih nismo...

NIč, od tu dalje sem nehala brat in sledit (ne mi zamerit, moram it delat...) Se še kaj oglasim - december bo bolj bizi...

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
8.12.2010 8:42:19   
Ploha
ronja: ja sej sm rekla zlatarki, pa mi je na vsak način hotla uturit poročni par, pa NOČM POROČNEGA matr user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
8.12.2010 9:44:38   
spetko
dobro jutro..

vi imate lepo snegec in vse belo...mi pa non stop dež...mi je že presedel...samo enkrat sem peljala Tiana ven da je čofotal po teh lužah...in drugo nič..katastrofa...ne moreš nikamor it...user posted image

jancci ...vso srečo...boš tudi ti kmalu...

rubica ČESTITKE...lepo se cartajte...

ploha...lepa oblekca..super boš...punčke pa imaš prave lepotičke...

kolko vas je zdej v drugo rodilo?...

zvezdica..grem pogledat če bom najdla kako slikco od tiana..:)..kako ste?...boste kaj na obali?

vsem prehlajenčkom in bolnimuser posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan želim...

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
8.12.2010 9:52:42   
spetko
user posted image

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
8.12.2010 10:32:43   
*x*y*z*

IZVIRNO SPOROČILO: spetko

user posted image

iii kako je zlati user posted image

Ronja kateri model robotka imaš?
Zvezdica pa ti?

J je ful zlata, ponoči se zbudi samo 1x, jo pa je začelo neki ščipat, ma nisem sigurna al jo ščipa, al preveč je, al ji je premalo??? Se je zredila za pol kg v 9 dneh in prerasla cunjice 56 user posted image čez dan stalno je in nimam pojma če imam zadosti mleka, nekako imam občutek da se mi ne povečuje, čeprav sesa kot nora cel dan. M je tudi zlat, smo mal omejili obiske pri tašči v sp.štuku in zdej je boljše, ker dol je prav podivjal in ga nismo mogli ukrotit dva dni, je pa stalno dež pri nas, tko da gre ven malo, glih tolko da mal zamenja okolje, jst pa ne morem in upam da bom kmalu lahko šla kej venuser posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
8.12.2010 13:12:05   
Ploha
u zdj sm se spovnla na slikco anžeta od snikoline in za spetko tvojga tiana isto mislim, to bosta mešala glave puncam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
8.12.2010 13:31:04   
*x*y*z*
Ploha dej ti k si ratala zdej prava pekarica, a daš še enkrat recept za piškote, če se prav spomnem si jih ti delala, a ne? Al pa katera druga. Rabla bi en izi dober recept za krhke piškote.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
8.12.2010 14:24:47   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*

Ploha dej ti k si ratala zdej prava pekarica, a daš še enkrat recept za piškote, če se prav spomnem si jih ti delala, a ne? Al pa katera druga. Rabla bi en izi dober recept za krhke piškote.

Jaz sem jih delala.....

Jancci- kje si? Kako ste kaj?

Krtekxx- vem, da še nisem na vrsti samo vseeno nimam pojma kaj se dogaja sedaj to, dobro da imam jutri pregled, da vidim kaj je. Pa še reči moram da se mi ful vrti, pa slabi mi odkar sem bila bolana, nimam nobene moči, pa ful sem švoh.

Dž, pa džuser posted image

Mi smo imeli pa včeraj pestro Klara je bila čisto zaprta in je kakala velike bobe in zraven grozen jok..... no in predmo smo mi pogruntali kaj je sem jaz že vsa panična jokala ko ne vem kaj zraven nje, ker sem mislila da je povod to da smo jo vsi okrgeali, ker je v varstvu ugiznila enega fantkauser posted image nimam pojma zakaj ker tega ona še nikoli ni naredila, videla pa sem da je bila tudi ona popraskana se pravi ali se je branila ... mah kar koli prav nekaj nedolžno ni moglo bit. In bomo videli kaj bo jutri ko jo peljem v vartsvu danes sem jo imela doma, zaradi težav s prbavo, pa je sedaj ok in na srečo normalno lepo kaka dalje.

Grem kosilo kuhat.

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
8.12.2010 15:59:54   
*x*y*z*
Kiara user posted image
a mi lahko recept napišeš?

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
8.12.2010 17:59:43   
Jancci
Jest še zmer tuki. user posted image   Sem pa tja me mal špika ampak nič posebnega! Imam v petek amnio.
Telih brezveznih ctg-jev pa rajš ne bom komentirala....

Kiara a je možno, da sem vas danes videla v Tušu?? Sem bila s frendico na kavici pa sem tamalo opazla ko se je zvirala tam po sedežu... je še večji srček v živo kot na slikah!!!user posted image   Fajn ste, vsi 4je!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Spetko luštn tvoj poba! user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
8.12.2010 18:02:19   
sonček33
jancci, ma do petka boste že štirje!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
8.12.2010 18:19:32   
Zvezdica
ojla

spetko, mali je cuker :)

**** Super da je mala tako pridna. user posted image meni je tko všeč ko berem, da se imate fino...

Najki, user posted image user posted image user posted image za tvoji pikico.

Jancci, še malo pa boste 4jeuser posted image

Kiara, naš tudi kdaj ugrizne. Sem spraševala v vrtcu kaj naj bi bil razlog,pa baje imajo eno punčko k že celo leto grize. user posted image pa starši žal nič ne naredijo zato in je potem taka štala v skupini. Upam, da jo kmalu mine.

XZY (načrtno črke zamešalauser posted image ) nekaj mojih favorit receptov

VANILIJEVI ROGLJIČI

ČOKOLADNIPIŠKOTI Z VANILIJEVO KREMO

BOŽIČNO NOVOLETNI PIŠKOTI

preizkušeni in fantastičniuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
8.12.2010 18:49:03   
sonček33
spetko, mali je ful velik

zvezdica, super recepti

a vaši malčki tudi težijo s striženjem nohtov? Ma L. čim vidi kje škarje HOČE in TEŽI, da mu strižem, nohte. Če bi bilo po njegovem, bi jih strigli večkratna dan.user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
8.12.2010 18:55:26   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

a vaši malčki tudi težijo s striženjem nohtov? Ma L. čim vidi kje škarje HOČE in TEŽI, da mu strižem, nohte. Če bi bilo po njegovem, bi jih strigli večkratna dan.user posted image

TUDI!!  user posted image user posted image  

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
8.12.2010 19:04:47   
sonček33
TUDI!!

No, še dobro, ker človek včasih res ne ve, al je pameten al ne. Zdaj ima idejo tudi, da bi on več deset minut sedel na kahli. Jaz pa naj bi mu ob tem igrala lutkovno predstavo. Japajade.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
8.12.2010 19:13:37   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33
Japajade.

No no mamica, boš pa ja!!! MAMICA, MAMICAAAAA, MAMIIII, MAMICA... tkole pol milo prosijo, ane? Kaj pa češ pol druzga? user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
8.12.2010 19:32:44   
Zvezdica

ne, naš imaš še mal živalskega nagona in krempljčke skrivauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
8.12.2010 20:26:23   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

ne, naš imaš še mal živalskega nagona in krempljčke skrivauser posted image

dobra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol sta z našo za skup user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
8.12.2010 21:15:24   
ronja
Ronja kateri model robotka imaš?

model 555, ta ki je najcenejši. Ne rabim nič večuser posted image .

Sicer sem zbolela - nalezla od tamalih tiste trebušne virozeuser posted image , driskam in že cel dan mi gre na bruhanje (celo iz službe sem šla prej, skenslala tečaj,Lejlino delavnico v vrtcu (no, je šel lubi z njima namesto mene), skenslala mojo mami, en kup drugih obveznosti... - saj se učim, a ne?;) Res pa nisem za nikamor... grrr! Vsaj punci sta zdraviuser posted image .

kar se nohtkov tiče, imata obdobja: včasih bi skoz strigli, včasih ne bi nič...

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
9.12.2010 0:21:19   
Zvezdica
dobra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol sta z našo za skup user posted image

sej sva že vse zmenjeniuser posted image

a si dobila tičino maso? jast bi tud rabila za eno torto. A se da to kupit kje manj kot te big packe, ker kakih 5 kg jast res ne rabimuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
9.12.2010 7:30:59   
krtekxx
oj, včeraj je pri nas v službi bil Dedek Mraz za otroke, prej pa še lutkovna predstava. Na predstavi je 20 minut bila čisto pri miru in 100% sodelovala. No, ko so morali otroci sodelovati z ja in ne je najprej počakala, da so vsi odgovorili, potem, ko je bila tišina, pa še sama svoje dodala. Ob zaščiti bratcev je seveda bila daleč najbolj pogumna, ko je bilo treba po darilo.
NOHTE, ne mara, da strižemo. Ponavadi ji postrižem po 2 naenkrat, naslednji dan še 2 in tako naprej.
Ronja, bemti pa tele trebušne viroze. Ko se počutiš kot da bi bilo bolje, če kar umreš. Tudi meni ej potem v tolažbo, ko vidim, kako otroke take viroze ne ganejo preveč in so takoj zdravi.
Sonček, kako pa drugače?
Jancci, dajmo, dajmo.
Zvezdica, sem že šla preverjat, če mam vse sestavine.
Moji sinusi gredo na bolje. Amoksiklav moram jemati 15 dni. Mi je pa včeraj sprala kar velik štofeljc iz ušesa in sedaj SLIŠIM.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.