ronja
|
majku milo...res tole mi gre pa res na k.... nabijanje cene v nebo, samo zato ker je poročni... Ne povedat, da bo poročni, pa bo ceneje. Kdo pa pravi,da ne more bit enako lep prstan, saj bojo vsi ostali vedeli, da je poročni, zlatarju pa res ni treba . Ampak si res nisem mislila, da se meni lahko en prehlad zaplete. Doslej se še nikoli ni. krtexx, jaz pred otroki nisem bila praktično nič bolana! če je bilo kdaj kaj, sem en dan odležala in koristila ure in to je bilo to, potem spet s polnim gasom dalje! (zato mi je pa zdaj tako težko razumet, da ne morem terat v nedogled... prej sem namreč lahko!) Zdaj delam po 4 dni na teden, pa sem non stop nekaj... No, saj zdaj je boljše kot prejšnjo zimo, pa odkar ni plesni, me vsaj astma ne daje več in lahko delam . Mam pa recimo spet drisko - tamali prinesli enega trebušnega hudiča - razsajalo po vrtcu, so opozarjali (Lejla driskala v sob., jaz v ned, Ronja bruhala v pon., jaz driskala danes - torej v tor (zame je še torek, čeprav je že sreda, jutri (torej za vas danes - v sredo) gresta v vrtec, ker sta ok, upam, da bom jaz tudi, v službo grem v vsakem primeru, saj čičam lahko tudi tam ). Sicer sem v službi naredila hudiča in pol, ker sem lahko dalj delala, ker je bil lubi doma z malima. Midva sva malima povedala, da jima nima noben parkelj nič za naredit in da jih bova vse odgnala, ker pri nas tudi porednim otrokom parklji ne smejo nič in pika! Nas pa v bloku nobe ne obišče, pa tudi ne vem, če bi ga not spustila. Lih mi je treba, da mi otroke straši! Smo šli pa pogledat M. sprevod v Lj. in je Ronja letela za enim parkljem, ki je mandarine talal, samo ga nisva ujeli . ronja si vesela kot otrocek, kot se za december spodobi, sploh ce dobis zgodnje darilo, robotka Hehe, res sem ko malo dete, a ne? Ma, tega robotka sem si želela še predno so ga sploh izumili! Se spomnim, ko sem bila 4 leta stara sem razlagala staršem, da ko bom pa jaz velika, bojo meli pa take robote, ki bojo spucali stanovanje, ko te ne bo doma - bojo pometli/posesali namesto tebe. Da bojo hodli iz sobe v sobo in pucali po tleh. Vsi so se mi režali, da to pa že ne bo šlo. Fotr (tehnik;) je rekel, da saj mogoče bo pa to res kdaj, pa da bom mogoče celo dočakala... Ampak zdaj pa majo, hehe, ko niso verjeli ****, zaželi si ga za dedka Mraza . čez kakih 20 let se ti uresniči, po mojih izkušnjah . Robi je pa res totalen zakon! Zdaj imamo tudi mi veliiiiko bolj čisto . In res je fajn, ko gremo mi lepo ven "žurat" (na miklavžev sprevod), on pa vmes doma dela in ko pridemo, je čisto . Lubi mu pravi "suženj", samo meni se to ne zdi ok, ker se bojim kakega upora - bi rada, da ve, da cenimo njegovo delo in da se nič ne upira, ampak lepo pridno puca... Zato je Robi . ronja si vesela kot otrocek, kot se za december spodobi, sploh ce dobis zgodnje darilo, robotka krtexx, Ronja je do pred kratkim govorila, da ona ne bo imela otrok, da bo imela samo psa (sva ji povedala, da se to ne izključuje, da smo mi tudi imeli in psičko in njiju... samo je ni prepričalo - ona bo mela samo kužke). No, zdaj si je na moje olajšanje že premislila in pravi, da jih bo imela. Na srečo je bila pa Lejla vedno za stvar, hehe, tako da od nekod upam, da bojo kaki vnuki (mam še en kup projektov za naredit za dojenčke, pa za svoje jih ne bom sfolgala, sta že zrasli, pa tudi če bova mela še kakega, že zanju komaj kaj naredim, kje še kaj drugega...) Sanke moramo mi še nabavit, sem jih zadnjič hotela kupit, pa v bc niso imeli nobenih lesenih . Smo jih gledali v mestu, pa je bilo malo štorasto nest dvoje sank, pa še lejlo skoz tisto gužvo in jih nismo... NIč, od tu dalje sem nehala brat in sledit (ne mi zamerit, moram it delat...) Se še kaj oglasim - december bo bolj bizi...