Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Prejle sem nesla BB v posteljo in mi je po stopnicah prav lepo in čisto razumljivo zapela: Nina nana nanica, jaz sem mala mamica. Pa dva dojenčka je imela v naročju. No, upam, da bo tudi čez 20 let tako mislila (ine ne šele čez 40, kot jaz). luskana prisli zdej s potepanja po primorski. zaaaspana. ob 7h ma mala preventivo, sam zdej se sestradanka spet doji, je pa zdej mleka obilo . Jan Mai nujno rabi strizenje, samo mami se ne more odpovedati tem kodrckom Ne vem, ce sem ze omenila, da ga je minila tista faza tepenja in grizenja in histerije, ki se je pojavila z Lien. Smo se pa vsi malo sprostili in nismo vec toliko nestrpni in nas ne more kar tako iztirit, pa veliko vec pozornosti mu posvecamo, sploh cartamo pa po narocju je vec, in zunaj ga zgonimo s ksnim kidanjem in temi stvarmi. Zdej ima ze vec dni rdeca licka od hladnega zraka, sploh ne izgubijo barve . V glavnem ful se je umiril. Danes se je hotel pri meni dojiti, ko je sestrico gledal in sem mu rekla, da lahko proba, pa ga je sram zvil in je zacel z glavo butat v blazino, da bi se skril kot noj . Na koncu je dal samo lupcka in je bil zadovoljen. Se dobro, ker sem se ze pripravila na zvezde, ko bi me ugriznil brrr. Mene pa energija razganja in cel dan samo to razmisljam, kdaj se bom ven pobrala, kamorkoli sam da je ven, potem si pa izgovore iscem. Pa sploh ni vazno al grem sama al z enim mulcem al z drugim al z obema - ok najlepse je, ce sta oba plus dragi ... Doma pa sam to razmisljam kaj bi pospravljala ali ustvarjala. Ce ne bi zmrzovalo, bi se lotila okna pomivat . Neka produktivnost me trga. Ko se napokam z vozickom, kr gonim hitro hojo ksne dve uri. Ful pase imet energijo po 9 mesecih nosecniske utrujenosti. Pa drugi otrok je veliko manj kompliciran kot prvi in ga je ful lazje rihtat al pa sredi zime napakirat v eskima . Aja pa komaj cakam konec cisce za ksno posteno posteljno akcijo, me trga ze od porodnisnice . Grem spat, ob petih se bo mulcica futrala in bom kar vstala, da bom ob sedmih dohtarju tezila, zakaj zamuja .
|