hel32
|
Hojla Čakam, da moj miš zaspi, pa imam pet minut časa. Vidim, da se pogovarjate o mrežastih spodnjih hlačah, jaz sem ji lani nabavila celo vrečo v Sanolaborju, in jih imam še za letos , vložki za čiščo, meni so najboljši Masmi, imajo jih pa tudi na spletni trgovini Sonček.si. Pilot Girl, da še jaz pristavim svoj piskrček glede kozmetike za previjanje, mandljevo olje za mazanje prgibov, trdo milo, jaz sem imela Mustelino, tako tudi tekoče milo in šanpon proti temencam, je sicer dražje, ampak res pomaga, in je iz naravnih setavin, nima porfumov in alkohola, ne draži kože, hladilno mazilo za ritko, obvezno moraš imeti bepanthen mazilo, in sudocream kremo, proti pleničnemu izpuščaju in vneti ritki, nam ful pomaga! Fiziološka, to.to blazinice za umivanje od Tosame, alkohol, navadni 70% se dobi v lekarni, vata za čiščenje popka, uhic, očk. posodica za vodo za umivanje ritke, vlažilni robčki za ritko, jaz jih uporabljam doma za posrano rit in na poti,glavniček, škarjice za nohte, jaz imam na previjalni še Fixies podloge, ker fantki radi lulajo, aja, pl enice, koš za plenice, mi imamo od Sangetic-kasetnega, pa, če bi še 1x kupovala, bi kupila brezkasetnega, ker so kasete kr fajn drage Cukica, ti si kr privošči kak krof, saj se tudi jaz pregrešim, ker enostavno ne gre drugače , sicer pa poročaj, kako velik je vaš fantič. Patrisha, upam, da se dragi čim prej vrne, ja, super za punčko Sara jaz občasno kr fajn čutim otrdevanje trebuha, kr fajn, sicer pa naša pupa takooo razgraja, da me kr zaboli na trenutke, ima pravo žurko not