|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
8.12.2010 22:59:58   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7
Meta glede na prakso, kere vse kremce in šampončke rabiš za dojenčka, pa katere vatke, krpice,...?

Jah tle najbrž vsaka mal drugač dela pa še patronažne in babce vsaka mal drugač svetuje ampak jaz sm na začetku na previjalni rabila tole:
- olje (olivno ali mandljevo); mazala ga nisem kaj dosti, le po glavi, ko je imel temenca, sem pa dodala vsakič nekaj kapljic v vodo za kopanje
- lavorček
- krpice za enkratno uporabo (toto od tosame) ali vlažne robčke (jaz jih imam še vedno samo za na teren)
- hladilno mazilo za ritko in/ali bepanthen za dojenčke
- fiziološka (za nos in za popek; sta različno pakirani)
- alkohol za popek (alkohol sem uporabljala enkrat dnevno, pri vsakem previjanju pa fiziološko)
- vata za trgat ne v krpicah (rabiš svitke za nos, za gubice, za ušesa, ...)
- sterilni zloženci za popek (5x5)
- glavniček
- trdo milo (šele potem, ko otroka lahko tudi stuširaš po nasvetu moje patronažne-jaz sem ga začela uporabljat šele okrog 4 oz. 5. meseca, ko je začel poleg mleka jest še kaj bolj smrdljivega)
- koš za plenice (mi smo imeli navadnega)
- na previjalni pologi sem imela še tetra plenico za pod in nad otroka, da me ni polulal (no vsaj ne prepogostouser posted image )
- pa itak-pleniceuser posted image

Mislim, da je to vse. Je bla pa tole dobra vaja... Sem mogla pošteno pobrskat po spominu. Joj, jaz se obnašam kot da mam še eno leto časa za nakupe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
8.12.2010 23:02:47   
meta21
Jaz tudi rabim nasvet izkušenih... Kateri koš za plenice je fajn? Navadni je čisto ok, dokler tej mali človečki ne začnejo jest "človeške" hrane in temu primerno kakat ... Zdaj ko večinoma imamo vse, bi pa kupila nov koš. Torej, prepričajte me ...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
8.12.2010 23:51:52   
little*miss
Pozdravljene!

Vedno obljubljam, kako se bom več javljala, ampak vedno pride nekaj vmes in mi zmanjka časa. Najprej smo imeli uvajanje v vrtec, potem je tamala zbolela prvič, spet malo vrtca, zdaj pa je že dva tedna doma, pa še naslednji teden bo, ker je dobila novo dozo antibiotika. Ta mesec je že to tretji AB user posted image Upam, da bo do božiča ok.

Prebrala vas nisem, zadnje tri strani sem preletela in sem videla da se nekatere že pripravljate na porod. user posted image Zdržite še malo user posted image

Bom vas probala bolj redno brat in se bolj vključit, ker vem, da je fajn delit srečo, žalost, skrbi in vse to z nekom, ki razume in je na istem user posted image Če vete kaj mislim user posted image

meta, mi imamo doma ta koš http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=198570 koš je super, edino ko dam plenico noter zasmrdi, ko se koš zapre nazaj pa več nič ne smrdi. Meni se zdi super, ampak, če bi še enkrat kupovala, bi se verjetno odločila za ta brezkasetni koš http://www.lovecnacene.si/brezkasetni-kos-za-plenice/m/11770/ Sicer je dragi, ampak če si preračunaš, kasete pridejo okrog 5 evrov in si potem v bistvu na boljšem. Nevem pa, kako je ta koš, če smrdi iz njega ali ne.

Pa še najpomembnejša stvar..naš tamali (Jan) je ok, nazadnje, ko sem bila na pregledu je bil težek 1200g. Brca čez cel dan, najbolj divji je ponoči, včasih morem počakat da se znori da lahko grem spat. Čez en teden (15.12.) imam spet pregled. Aja, PDP so mi prestavili na 8.2. V petek pa grem rihtat vse papirje na CSD.

Lahko noč vam želim

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
9.12.2010 5:57:19   
cukica
Dobro jutro vsem skupaj,...Kako ste kaj?Upam,da bolje kot jaz sem spet kot povožena kura,....
Bol šfoh sem spala,tamal je bil priden je spančkal.Jaz pa nikakor zaspat.Bo že bolje,...Se skoz tolažit,da še mal potem se začne pa drugo,...
Jaz moram tud še kozmetiko za tamalga kupit,pa še par stvari,...Sem sem kupila pa 2 paketa vir 80,da bom mela za v porodnišnico in pa mrežaste hlačke 10 kosov,...Upam,da bo dost,...Moram si jit kupit pa še ene par spodnjic in pa nogavičke,...Dedek mraz mi je obljubil pa nove copate,če ne bo traba prej kej jit,...Upam,da bo ta naš fant se mal ustavil z rastjo,ker me je kr mal strah kolikšen bo,...Pa prav mami,da nebom slučajen kej presenečena,če bo na koncu čist normalen fantek,...Sej mam pol 22 kr dva pregleda enega v Ljubljani in enega tu v mojmu kraju,...Pa da vidim mnenja,...

No zdaj pa grem počas,...pa ne spat,ker moram počakat potujočo trgovino,da grem po kruh pa en krof,...(mal se bom pregrešila,ker mi res diši,...)!

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
9.12.2010 7:00:32   
Patrisha
dobro jutro :)

cukica, da povej ki si kupla te mrezaste gatke?? ker sem za njih ze slisala, drugac pa nikjer vidla :/
Sicer pa ja, v pondelk mam izpit :) za prvega je padla 9ka ( upam, da se za tega ), pa mam konec muk za letos :)
Sicer pa cakam na gospodica, Ker so v njegovi sluzbi taki debili in so mu iz UK dali let v Frankfurt in potem v SLO!! Popizdis ( ja itaq, cena je vazna). Da ne omenjam BRNIKA ( teyla sory ), ampak tam pa so taki debili, da boli!! Se dobro, da morem poklicat v Frankfurt pa vprasat kaj je z leti, ker pr nas so pravi pajaci, nesposobni in nimajo p od pojma. Revez bi ze ucere ob 19 mogo startat, pa se zdaj ne ve kdaj bo letel ( gori je snega na tone baje ) in samo toplo upam, da ne pride to k nam ker bom popizdla!! :) Sicer pa ja kak ste ostale?? mater se tolko strani pa bomo odprle ze novo temo :))
vse bolana, nebolane, kriticne ( ala delfinka ) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sej smo se vse v enem kosu ane?? mater, bom potem bolj pridna, obljubim!!

aja, moj pregled je bil ok, zaba je velika cca 40 cm in vaga celih 1400 g ( no zdaj kak g vec ), naslednjega mam 3.1.2011, pa smo ze skoraj na 100 % da bo puncara user posted image  uzivajte!!!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
9.12.2010 8:04:29   
sara1986
Dobro jutro vsem skupaj. Te dni (ko sem na dopustu) skos letam okrog in sploh nimam časa, da bi se vsedla za računlanik in kaj napisala. user posted image  P zdej sem začela z šolo za starše in moram rečt, da mi je zaenkrat še zanimivo. Sem pa bila 2 krat do zdaj. Jutri ob 9ih pa spet. Kako hitro se bo odvil december in že bo tukaj januar, ko bo pa stvar že bolj resna, bolj blizu vse skupaj. Ampak jaz se že res veselim, da vidim najinega korenjaka, ki tako pridna razgraja v maminem tebuščku. Sem vesela, da mi ni potrebno šteti brc.
Punce, a se vam že kaj pojavljajo ti lažni popadki? Jst ne vem, ampak se mi zdi da zaenkrat še nisem čutila.

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
9.12.2010 8:16:11   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

Glede albuma in slikic - res ne vem kako jih ne vidite vse, ker sem jo samo dodala v že obstoječ album user posted image Pa kolikor vem vas mam kar precej dodanih kot prijatelje, tako da vse tiste bi mogle videt user posted image Mogoče pa spet tale RR kej zeza ...

Je vidna, ampak ne takoj, ko pogledaš album. Sem jo tudi jaz "komaj" našla. Lepa previjalna je.user posted image

meta21  ja pa ja de.user posted image Dedek Mraz že ve, da se takim ne sme verjet.

little*miss upam, da se tvoja mala čim prej pozdravi in "odklopi" s teh AB. user posted image user posted image

cukica ti si kar privošči. Vsake toliko pa moraš pojest nekaj, kar se ti zalušta. jaz te podpiram. user posted image

patrisha ne delam na brniku (adria) tako da lahko bentiš kolikor češ čez njih. user posted image   Upam, da se tvoj kmalu vrne k tebi. Drugače pa super za pregled. user posted image   Mrežaste hlačke sem pa jaz kupila 5 v paketu v Mothercare. Upam, da jih bo dovolj, če ne bom pa mojega poslala. Itak ga bom angažirala za vse ostalo. user posted image
Najverjetneje bo hrano mogel prinašat, ker mi bo manjkala sveža zelenjava.

sara1986  mene nekaj občasno špikne spodaj, ampak mislim da to niso ti lažni popadki.
Pa popolnoma drži kar berem na RR, mali so zdaj na vrhuncu svojih moči. Mene včasih tako brcne, da že kar zastokam. Dva dni nazaj nisem mogla zaspat, ker je tako močno brcal, da je moj moral roko podložit- potem manj boli.Vem pa da bom še prehitro pogrešala tele aktivnosti, tako da bom raje tiho. user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 9.12.2010 8:18:56 >

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
9.12.2010 8:26:11   
Patrisha
teyla user posted image  ups :)

aja, sem se malo pozanimala u ULTIVI za LJ P. Povedala mi jo je babica, ki tam dela. Ce nimas vez in poznanstev, pa da anastezisti oz. kake mlade sestre in babice  ne delajo JE NE DOBIS! ceprav ni vezana, na cas, ampak starejse babice se jo otepajo na polno!! ker morajo kontrolirat mislim, da na pol urce in valda, tega nobena od "tastarih" noce. Sicer za un dianatalgel al kak se rece? tut nimajo nekih 100 % zanesljivih izkusn, da bi kar koli komentirali! Sicer oglasevanje in fimcki so zakon, da pa je garancija da nisi rezana in da pospesi porod pa ni tolko ziher. Ko zvem se kaj novega ( je rekla, da se bo za ta gel se pozanimala ), vglavnem ne uporabljajo ga pogosto ocitno.. no ko kaj zvem sporocim!

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
9.12.2010 8:48:22   
tamy82
Jutro punce!

Oh, komaj čakam jutri, ko je končno napovedano malo sončka ... ker ta dež in megla mi nista ne vem kako všeč user posted image

meta21 tnx za seznam kaj vse rabim za previjanje ... tega se pa kar nabere. Sicer večino teh stvari že mam (ne v ne vem kakšnih količinah sicer), nekaj moram še dokupiti. Glede košev za plenice ... to je meni španksa vas user posted image No, sej če bomo meli pralne ga niti ne rabim kakšnega posebnega zaradi tega user posted image

little*miss lepo, da si se spet malo javila, pa držimo pesti za tvojo punceo, da se hitro pozdravi user posted image Pa PDP maš zdej na isti dan kot jaz user posted image

cukica bogica, da nič ne spiš. Tako da si že zaradi neprespane noči gotovo zaslužiš tisti krof! user posted image O, če bi jaz štela vse te sladkarije, ki jih zdej pojem ... še dobro, da nimam NS user posted image

patrisha ja, zaenkrat smo mislim da vse še v enem kosu user posted image Pa čestitke za izpit! user posted image In upam, da se tvoj čim prej vrnem domov in da bo fajn zrihtal s temi poleti ... user posted image Vem kako je čakat na letališčih, nič kaj prijetno no user posted image

sara1986 otrdevanja trebuha tudi jaz še nič ne čutim. Sem se ravno včeraj spraševala, če je to ok ali ne user posted image No, verjetno imamo še čas za to.

Uživajte danes, jaz grem z mamo po blago za nove zavese za dnevno sobo in kuhinjo user posted image Ja, jih po letu in pol tukaj še vedno nimava, ker sem mnenja, da jih ne rabiva ... ampak mami je prepričana, da zdej ko bova mela user posted image jih pa nujno rabiva ... zakaj že?! Ja no, če jih že časti za moj RD, pa naj bo user posted image
Zvečer mam pa MŠ, še predzadnjič, naslednji teden končno končamo user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
9.12.2010 8:57:29   
FoxyLady
Jutro!

Cukica-Sej se tudi jz kdaj pa kdaj pregrešim,malo se pa morem,kak bi pa blo če se nebi,že tak me G krega ker sm shujšala,če pa bi bla res čisto stroga dieta bi me še pa bolj ,ker bi vrjetgno blo namesto -1kg kej več.
Tak,da si koj privošči!
Kar se pa prehitevanja rasti tiče,čuj kaj najina anglčka tekmujeta kdo bo prej zunajuser posted image user posted image .Le naj počakata ,da bo čas za njiju a ne?

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
9.12.2010 9:25:19   
Tretjedete
Dobro jutro punce!
trsica, dobrodošla domauser posted image

Teyla, jaz tudi pri marsikaterih hlačah s pridom uporabljam tiste dadine podaljške (http://www.da-da.si/node/22), za prekrivanje odprte zadrge pa uporabim tale okrasni pas http://www.da-da.si/node/14, ki ga lahko nosim na obeh straneh (na eni je ta vzorček, na drugi pa nič), zgoraj pa s pomočjo tega pasa lahko ponosim zdaj vse stare pulije... Imam pa tudi njihove modrčke že, vredni vse pohvale... Če delfinkinima puncama lahko bolje pomagajo zunaj, potem je vsekakor bolje, da naredijo CR... Držim pesti za vse tri...

cukica, zakaj pa prehitra rast, a veš mogoče kaj?? Glavno pa da je vse ok...

PilotGirl7, ti bom še jaz napisala glede kremic, upam, da te ne moti... Torej, od kozmetike za dojenčka po mojih izkušnjah ne rabiš veliko. Jaz sem uporabljala naslednje: bebival kremico za ritko in bebival mandljevo olje za mazanje pregobov, fiziološka za nos, alkohol za popek (70%), trdo milo za kopanje, pa še to občasno (od Mustele mi je super). To je tudi vse... Aja, pa vata za čiščenje ritke in sterilni zloženci za popek in oči...

meta21, jaz nisem imela koša za plenice, ima pa svakinja Sangenic, ki mi ga bo posodila in je zelo zadovoljna, vonjave ne uhajajo ven, je pa res, da so kasete  kar drage...

little*miss, joj, boščica tvoja mala... Mi je kar znano tole z vrtcem in boleznimi. Je kar standardna zadeva pri praktično vseh otrocih... Je treba dati skozi, ni druge.

Mrežastih spodnjic pa nisem uporabljala, no, razen v porodnišnici, doma pa potem moje normalne...

LAžni popadki: pri meni stalnica, tole otrdevanje trebuha... Sem se že navadila...

LP

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
9.12.2010 9:36:35   
tamy82
Ja za te mrežaste spodnjice tudi mene zanima kje se jih dobi. Pa da sploh vidim kako to čudo zgleda, ker si ne predstavljam prav dobro user posted image

Aja, a ta alkohol za čiščenje popka je pač navaden alkohol (70 %) in ga dobim v vsaki lekarni? Al je spet prav kaj posebnega? user posted image

(odgovor članu Tretjedete)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
9.12.2010 9:48:30   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: meta21
- olje (olivno ali mandljevo); mazala ga nisem kaj dosti, le po glavi, ko je imel temenca, sem pa dodala vsakič nekaj kapljic v vodo za kopanje

Mi nismo imeli olja ampak šampon od Mustele, hvala bogu je imela full mallo temenc. Mislim, da je to bolje kupit šele kasneje ker jih eni otroci celo nimajo nekaj,oz. se jih da s krtačo za lase odstanit, eni pa majo kar in bojda pomaga ta šampon od Mustele in kremica tud obstaja. Meni je blo pri srcu ker ni bilo mastno.
- krpice za enkratno uporabo (toto od tosame) ali vlažne robčke (jaz jih imam še vedno samo za na teren)

Mi tudi, doma rito samo z vodo umivamo s temi krpicami, so mi robčki preveč polni kemije.
- hladilno mazilo za ritko in/ali bepanthen za dojenčke
- fiziološka (za nos in za popek; sta različno pakirani)

Sem imela bepanthen -veliko tubo, uporabljali obe mama za bradavice, tamali za ritko. Fiziološko sem imela iz leclerca obstaja tud nivejina za nosek je v majhnih "ampulicah", popka pa nisem jaz nič čistla, mi je na 2 dni patronažna.
Namesto glavnička smo mi in še uporabljamo krtačo.
Mi nismo uporabljali trdega ampak tekoče milo za dojenčke.
Sem pa jaz uporabljala še olje za namazat dojenčka po kopanju in dnevno mazanje zgibic (pod pazduho, koleni - gubice no) sem govorila da je tamala kot shar-pei pes, njimje treba gube mazat da se jim ne vname

Koš za plenice
- smo enkrat že imele temo. Jaz še vedno trdim da je Sangenic in podobni brezveze kupovat. Smo ga iz otroške morali preselit v kopalnico ker v vsakem primeru smrdi iz njega (ni drastično ampak se voha), vanj gre cca 20 plenic kar pomeni da imaš eno kaseto za koš za 2x  (upam da je jasno kaj hočem povedat) Predlagam da ne mečete denarja stran ina kupite en navaden koš ki malo bolje tesni. Al pa tisti brezkasetni kot je napisala little miss ker so kasete predrage glede na porabo!

IZVIRNO SPOROČILO: tamy82
Aja, a ta alkohol za čiščenje popka je pač navaden alkohol (70 %) in ga dobim v vsaki lekarni? Al je spet prav kaj posebnega?

Navaden iz lekarne.

Čudovita oblačila sem našla tuakaj  http://www.nagajivcek.si/store/category.php?id_category=13 ampak moram priznat da so cene temu primerne

Lepo bodite vse skupaj!

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
9.12.2010 10:07:42   
Tisia
user posted image
dobro jutro, se boste malo posladkale
no mi smo pa pekli piškote včeraj in vam povem da sem bila tako utrujena da sem celo noč spala,ker smo jih res veliko spekli 15 rund,HB da so mi pomagali obe pupi in moj ker bi že napol obupala user posted image ..zdaj imajo piškotov za cel decemberuser posted image
grem pokukat kaj ste pisale pa se javim...rač. me zeza zadnje dni in nič ne vem kaj dogaja ker mi ga ven meče oz. sam črn ekran dobim ob zagonu windowsuser posted image ...bo treba servis poklicatuser posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
9.12.2010 10:11:27   
hel32
Hojla

Čakam, da moj miš zaspi, pa imam pet minut časa.
Vidim, da se pogovarjate o mrežastih spodnjih hlačah, jaz sem ji lani nabavila celo vrečo v Sanolaborju, in jih imam še za letosuser posted image , vložki za čiščo, meni so najboljši Masmi, imajo jih pa tudi na spletni trgovini Sonček.si.

Pilot Girl, da še jaz pristavim svoj piskrček glede kozmetike za previjanje, mandljevo olje za mazanje prgibov, trdo milo, jaz sem imela Mustelino, tako tudi tekoče milo in šanpon proti temencam, je sicer dražje, ampak res pomaga, in je iz naravnih setavin, nima porfumov in alkohola, ne draži kože, hladilno mazilo za ritko, obvezno moraš imeti bepanthen mazilo, in sudocream kremo, proti pleničnemu izpuščaju in vneti ritki, nam ful pomaga! Fiziološka, to.to blazinice za umivanje od Tosame, alkohol, navadni 70% se dobi v lekarni, vata za čiščenje popka, uhic, očk. posodica za vodo za umivanje ritke, vlažilni robčki za ritko, jaz jih uporabljam doma za posrano rit in na poti,glavniček, škarjice za nohte, jaz imam na previjalni še Fixies podloge, ker fantki radi lulajo, aja, pluser posted image enice, koš za plenice, mi imamo od Sangetic-kasetnega, pa, če bi še 1x kupovala, bi kupila brezkasetnega, ker so kasete kr fajn drageuser posted image user posted image

Cukica, ti si kr privošči kak krof, saj se tudi jaz pregrešim, ker enostavno ne gre drugačeuser posted image , sicer pa poročaj, kako velik je vaš fantič.

Patrisha, upam, da se dragi čim prej vrne, ja, super za punčkouser posted image

Sara jaz občasno kr fajn čutim otrdevanje trebuha, kr fajn, sicer pa naša pupa takooo razgraja, da me kr zaboli na trenutke, ima pravo žurko notuser posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
9.12.2010 10:22:33   
cukica
Nič ni blo s krofom sem si raje sirovo štručko kupila,...
Mrežaste spodnje hlačke sem si kupila v Lekarni in so pakirane po 5 kosov so pa firme ABRI-NET in so prav seksi,jih maš prav po številkah,(small,medium,large,X-large in pa XX-large) so pa fajn ker se res dober rastegnejo in nič ne tiščijo pa še šivov nimajo,....

JA foxy očiten res tekmujeta,naj počakata vsaj do 15.januarja pol pa laghko prideta ven,...
Prevelika rast je pri meni zaradi sladkorja,kolikšen pa je bom napisla v torek in bom lahko primerjala za koliko je zrastel v 4 tednah,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
9.12.2010 10:23:18   
cukica
Pa še to sem pozabla napisat stanejo 60 centov po kosu,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
9.12.2010 10:27:36   
maurica
Ojla punce!

cukica, foxylady, tršica in delfinka - držte se!!! user posted image user posted image Jaz pa komaj čakam ponedeljek, da vidim, kakšna je situacija pri meni user posted image

mrežaste hlačke sem tudi jaz nabavila v Sanolaborju. Za tiste, ki boste rodile v PO P, Sanolabor je v ZD, tako da nam lahko možje vse nabavijo v 5ih minutah user posted image

biljana; ste bile pa res pridne user posted image

patrisha, super za izpite user posted image . a je tvoj zdej že doma? sej drugače pa se podatki dobijo tudi na spletni strani letališč.

za kozmetiko sem pa tudi jaz slišala same pohvale za Mustello, tudi patronažna sestra v MŠ je zelo pohvalila

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
9.12.2010 10:30:21   
prvičmami
Dobro jutro!

Vidim da teče debata o kozmetiki za dojenčke-moja šibka točka, nič od tega še nimama kupljeno, boma takoj po novem letu nabavla vse kar nama še manjka za user posted image (poleg kozmetike še par cotk).
V katerih cotah bom šla iz P se bom odločla, odvisno kaka bom user posted image . Me pa zanima tiste, ki ste že rodile po kolkem času ste lahko oblekle zopet svoje stare hlače (jih že pogrešamuser posted image ), me je strah če jih bom sploh še kdaj dobla gor zarad bokov, ker kosti menda ne grejo skupuser posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
9.12.2010 10:33:47   
Tisia
trsica super da si doma sedaj se pa pusti razvajat in lepo počivaj user posted image
tamy82 lepa previjalno ste nabaviliuser posted image
cukica super za pregled, za koliko ti pa presega rast dete? Glede mrežastih gat,jaz sem jih dobila v porod.kar dosti sedaj pa ne vem kako jeuser posted image
sara1986 lažni popadki se javljajo kot špikanje v sp. delu trbuha ampak čisto na kratko drži in potem popusti..meni se občasno pojavijo,tako kot otrdevanje trebuha
teyla ti tudi stokaš ob brcahuser posted image  enako..ravno ko sem mislila da se je dete umirilo in ne bo več tako konkretnih brc ker je zraslo, se začne tako premikat da mi vsa rebra prešteje in organe zboksauser posted image   ko bom pa rodila bom pa pogrešala te brcikeuser posted image  je pač neka povezanost ko je v naših trebuščkih,včasih dobim tak lep občutek ko božam trebuh,kot da komuniciram z otrokom na nek tak neopisljiv načinuser posted image
patrisha super za izpituser posted image  in da tvoj pride čimprej domov
meta21 no jaz imam podoben seznam kozmetike kot ti, se mi zdi še najbolj uporaben..razen meni je bilo všeč mazati otroka ribjim mazilom na pregibih,namesto olja pa še tako lepo mi diši..čist po dojenčkih

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
9.12.2010 10:48:14   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Tretjedete

Teyla, jaz tudi pri marsikaterih hlačah s pridom uporabljam tiste dadine podaljške (http://www.da-da.si/node/22), za prekrivanje odprte zadrge pa uporabim tale okrasni pas http://www.da-da.si/node/14, ki ga lahko nosim na obeh straneh (na eni je ta vzorček, na drugi pa nič), zgoraj pa s pomočjo tega pasa lahko ponosim zdaj vse stare pulije... Imam pa tudi njihove modrčke že, vredni vse pohvale...

Saj res, hvala za idejo. Sem čisto pozabila na ta pas. Samo mene rado zebe, če nimam križa fajn pokritega, tako da upam, da ni preveč tanek. Bom še modrček naročila, pa bom dve muhi na en mah ubila. user posted image

Glede teh krpic za brisanje ritke. A ni nobena uporabljala tetra krpic za večkratno uporabo?

biljana I
super izgleda. Madonca, ste pa pekli-15 rund je pa kar veliko. se priporočam za pokušino. user posted image

hel32 hvala za namig za vložke Masmi-jih nisem poznala. A obstajajo mogoče kakšni podobni in s krilci?

Pa še eno vprašanje imam a je potrebno preventivno mazati ritko s kremico kot so to delali včasih, ali ne? Tega nam v MŠ niso povedali.. user posted image Če ja, potem rabim tako enostavno kremo kot je solea ali kaj bolj posebnega. Sklepam, da se zadeve dosti porabi?

(odgovor članu Tretjedete)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
9.12.2010 10:51:43   
vipercat
cao punce

včeraj smo imeli v vrtcu delavnico. naša babi je prišla da smo delali oovčke za jaslice. imeli smo se zelo lepo, pa še otroci so nam malo nastopali.

maurica - hlače nosečniške sem imela oblečene, ker se lepo oprimejo ne glede na velikosrt trebuha, gor pa neko majco ali polovar - jaz že tako nimam nosečniških ampak navadne nosim

hel32 - jaz bom danes delala nedeljskok kosilo user posted image  govejo juhico, potem pa pražen krompir, govedino in solatko

a lahko še jaz spet malo pojamram???????

danes je spet mojega klical šef, da bo moral spet na kosovo - v prištino. mene je tok grooza tega, ker pretirava in vozi po 12 ur, brez prestanka, da bo prej doma, in ne spi,, ne je..... če bi se vsaj kaj poznalo pri šlači pa se nikoli ne. prikažejo mu neke 4% bonusa, ampak zmanjšajo osnovo - pa mu to ne morem dotupit v glavo (sem delala plače v podjetjih in njegovo spremljam). pravi da ne more rečt ne, ker so taki časi user posted image

no med drugim me tisto na dojki še srbi, pa mi je v lekarni rekla da verjetno ne morejo biti gljivice, ker potem bi bile punkice ne pa hrastica. pravi naj pokažem g. saj bom ampak potem 30.12 ko grem na pregled. ne grem zaradi ene male hrastice k g.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
9.12.2010 10:55:57   
vipercat
men pa tale cukr ne da miru. 7,1?????????????????' pa to je zelo veliko, kaj če so naše mal smotane (ne bi bilo prvič), pa so dovoljeno mejo pobrkale? a mislite  da je lahko kaj narobe, če imam toliko sukra pa nobene dijete ali kaj drugega? ali mislite da lahko škodi otroku? kar malo razmišljam o kakšnem drugem mnenju. ja saj verjetno vejo kaj delajo, samo cela slovenija ima mejo 6 ali 6,5, pri nas pa da bi bila 7,8?????

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
9.12.2010 10:59:59   
Tisia

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Saj res, hvala za idejo. Sem čisto pozabila na ta pas. Samo mene rado zebe, če nimam križa fajn pokritega, tako da upam, da ni preveč tanek. Bom še modrček naročila, pa bom dve muhi na en mah ubila. user posted image

jaz sem si kar bombažne bodije kupila v kiku cca 4 eur/kos,ker mi je res šlo na živčke da sem imela majčke čist dvignjene in mi ni pokrilo križ in trebuhuser posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
9.12.2010 11:07:18   
hel32
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

men pa tale cukr ne da miru. 7,1?????????????????' pa to je zelo veliko, kaj če so naše mal smotane (ne bi bilo prvič), pa so dovoljeno mejo pobrkale? a mislite  da je lahko kaj narobe, če imam toliko sukra pa nobene dijete ali kaj drugega? ali mislite da lahko škodi otroku? kar malo razmišljam o kakšnem drugem mnenju. ja saj verjetno vejo kaj delajo, samo cela slovenija ima mejo 6 ali 6,5, pri nas pa da bi bila 7,8?????

Jaz se strinjam s tabo, jaz imam mejo 6,6, povprašaj še za drugo mnenje, škodi otroku tolk, da se prekomerno redi, možna je pa tudi slad. pri dojenčku, pozanimaj se malo, kako in kaj.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?