|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
9.12.2010 11:07:49   
Anonimen
Sem pa danes tako boga, da ne moram vstati. Dokonca mi je šteknu križ user posted image Zjutraj sem se zjokala, mi je še moj pomagal vstati. Tako, da 17.12. bom G rekla, čeprav mam filing da bo rekla, da spet nč ne more. :(

meta hvala za seznamček, ker od kremc in raznih robčkov še nimam ničesar. Sem se pa odločila, da bom ta mesec nabavila, ker počasi polnim povijalno mizico. Drugače glede koška sem pa tega kupila, kot je little*miss svetovala. Dekleta ga zelo hvalijo ;) Vrečke so pa mislim, da še v akciji v lecleru ;) Jaz sem kar 6 disket kupila user posted image ker so najcenejše bile od vseh teh trgovin.

vipercat a tok visok cuker maš na tešče ali po hrani? Če je zjutraj to je fuuuuullll preveč! zjutri na tešče sem dobila domov dopis z izvidom da maš lahko po novih standardih samo 5,1 za nosečke. Po hrani pa 6,3. Tako, da vsakem primeru, je preveč, sicer pa sej bi te morala preverjati tudi bebiko, kako gre rast in če je vse ok z organi. Držim pesti, da ti ga rata zbiti.

(odgovor članu vipercat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2526
9.12.2010 11:08:37   
Teyla
D3lfink4 sporoča, da se je sladkorni izognila za las, ampak je čisto na meji, tako da nič več sadja in čokoladic (jaz sem ji pa ravno včeraj Milko dostavla user posted image ). Jutri ima zopet UZ in ji izve kako naprej. Če bo razlika taka kot pred tednom dni, gre verjetno v torek ali sredo rodit. Na koncu je še dodala: "Uživajte moje februarčice, rada vas mam." user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
9.12.2010 11:10:15   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

Glede albuma in slikic - res ne vem kako jih ne vidite vse, ker sem jo samo dodala v že obstoječ album user posted image Pa kolikor vem vas mam kar precej dodanih kot prijatelje, tako da vse tiste bi mogle videt user posted image Mogoče pa spet tale RR kej zeza ...

Je vidna, ampak ne takoj, ko pogledaš album. Sem jo tudi jaz "komaj" našla. Lepa previjalna je.user posted image

meta21  ja pa ja de.user posted image Dedek Mraz že ve, da se takim ne sme verjet.

sara1986  mene nekaj občasno špikne spodaj, ampak mislim da to niso ti lažni popadki.
Pa popolnoma drži kar berem na RR, mali so zdaj na vrhuncu svojih moči. Mene včasih tako brcne, da že kar zastokam. Dva dni nazaj nisem mogla zaspat, ker je tako močno brcal, da je moj moral roko podložit- potem manj boli.Vem pa da bom še prehitro pogrešala tele aktivnosti, tako da bom raje tiho. user posted image

user posted image user posted image user posted image

Drugače pa meni piše, ko kliknem pri tamy na album, da ni nobenega albuma. Mah sej je vseen. Sem prepričana, da je najlepšauser posted image

Lažni popadki so pa bolj kot špikanju podobni krčenju mišic pri trebušnjakih. Kar zategnejo se in trebuh rata čist trd. Traja pa par sekund oz. če več je treba počivat in magnezij pit.

Mrežaste gate imajo tudi v lekarnah in sanolaborju (tukaj imajo tudi čaj iz malinovih listov, ki bo zdaj počasi postal aktualen)

IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Pa še to sem pozabla napisat stanejo 60 centov po kosu,...

Mislim, da so v sanolaborju krepko dražje. Zgledajo pa tko kot da bi izrezala dva mrežasta pravokotnika in ju zašila ob strani (na boku) in spodaj na sredini (med nogami). Čisto preprosta reč, ki pač drži vložek gor. Če pa tisto med nogami prerežeš dobiš pa modrčekuser posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
9.12.2010 11:11:12   
Anonimen
Dekleta glede cukrčka, so za nosečke ful spremenil standarde glede višine cukrčka. So mi na testu povedale sestre. Tako, da ni več normativa kot za čoveka, ki ni noseč. Tako, da se je standard znižal! Mene je sicer šokiralo, ko sem mojemu povedala, ki ima tipa 1, je kr pogledal, kako strogo mamo nosečke.

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 2529
9.12.2010 11:12:25   
cukica
Mi presegamo rast za 3 tedne,...Bom videla v torek ali je res ali ne,ker mi je merila trebuh se pravi od sramne kosti do vrha maternice,...in po tem je rekla,da smo v 36 tednu,...in ne v 32 tednu,...
Vipercat ti dam telefonsko številko od poliklinike diabetičnega oddelka in pokliči tja pa povej kako in kaj,...
(01-5225320) pa kliči od 12 do 14,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
9.12.2010 11:17:22   
Anonimen
Ti je že Čukica dala cifro. Ja resno pokliči, kle v kliniki so super. Sploh do nosečk je zdravnica fenomenalna.

(odgovor članu cukica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2531
9.12.2010 11:25:48   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: maurica

za kozmetiko sem pa tudi jaz slišala same pohvale za Mustello, tudi patronažna sestra v MŠ je zelo pohvalila

Jaz bi dodala še 2 znamki: Dr.Hauschka (lekarna) in weleda (DM). Tudi drago in naravnouser posted image

Glede teh krpic za brisanje ritke. A ni nobena uporabljala tetra krpic za večkratno uporabo?

Jaz sem jih imela namen in sem jih tudi kupila ampak sem na koncu ugotovila, da jih je težko sprat in da mi je dosti bolj higienično uporabljat krpice za enkratno uporabo-sploh, ko se pokakajo. Sprobaj obe varianti pa boš vidla.

IZVIRNO SPOROČILO: prvičmami

Me pa zanima tiste, ki ste že rodile po kolkem času ste lahko oblekle zopet svoje stare hlače (jih že pogrešamuser posted image ), me je strah če jih bom sploh še kdaj dobla gor zarad bokov, ker kosti menda ne grejo skupuser posted image

Meni so boki šli lepo skupaj (zanosila sem z 90 in rodila s 106,5kg, domov sm prišla z 98), mi je pa ostalo kar nekaj mehkančka na trebuhu. Jaz sem šla v normalnih hlačah že na pregled h ginekologu po 6 tednih. Sicer so me malo tiščale ampak občutek je bil pa fajn. Drugače pa se normalno stanje, če ne pridelaš preveč kil, vzpostavi po parih mesecih. Mam pa tudi kolegico, ki je šla domov iz P v svojih starih oprijetih kavbojkah. Boš poročala kakšne vrste srečnica si, ker pravila ni. Dojenje tudi enim pomaga, drugim pa nič.

Mazanje ritke-jaz sem uporabljala hladilno mazilo iz lekarne. Namažeš pa vsakič, ker mastna koža odbija urin in draženje drekca. Ne maram pa preveč mastnih, gostih krem, ker kar ostanejo na koži in potm moraš uporabit milo, da tisto dol spereš.

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
9.12.2010 11:27:45   
cukica
delfinka drži se in naj se popravi teža punčki,...če ne pa ti pošiljam veliko pozitivnih misli in naj bo vse tako kot mora,...Mislim nate in mi gre kr na jok,...sam,da bo vse v redu,...
Rada te imam in drži se,...

Ko bomo mele pa vse že svoje štučke bomo morale organizirat pa en piknik,da se dobimo in,da vidimo te naše štručke,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
9.12.2010 11:31:54   
ninchi9
Biljana- kje si kupila bombažne bodije?? Jaz jih iščem povsod, pa jih imajo samo na tangice. Bi pa imela take čist obične bombažne, brez modrca... Kje bi to lahko kupila? Nazadnje sem jih dobila v Yamamay, ampak imajo zdaj še samo na tangice...

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
9.12.2010 11:36:54   
Teyla
Pilotgirl user posted image za križ. Upam, da se hitro pocajtaš. user posted image

Jaz sem pa včeraj kupila čaj iz malinovih listov. Sem dala 2,88€ za vrečko v Maximarketu spodaj (imajo eko prehrano in vse vrste čajev). Smao toliko za info. Ne vem kakšna je cena v Sanolaborju, mogoče je tam ceneje.

Od Welede imam pa jaz olje proti strijam in olje za mazanje presredka. Na splošno so mi všeč njihovi izdelki. Verjetno bom kupila tudi olje za dojnečka od njihove firme. user posted image

delfinka drži se in naj se popravi teža punčki,...če ne pa ti pošiljam veliko pozitivnih misli in naj bo vse tako kot mora,...Mislim nate in mi gre kr na jok,...sam,da bo vse v redu,...
Rada te imam in drži se,...

Ko bomo mele pa vse že svoje štučke bomo morale organizirat pa en piknik,da se dobimo in,da vidimo te naše štručke,...

Saj ni tako hudo. jaz držim pesti, da bo vse v redu.

kakšen piknik z našimi štručkami bi bil pa fenomenalen. Meni se zdi odlična ideja. user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 9.12.2010 11:38:00 >

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
9.12.2010 11:40:57   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

Biljana- kje si kupila bombažne bodije?? Jaz jih iščem povsod, pa jih imajo samo na tangice. Bi pa imela take čist obične bombažne, brez modrca... Kje bi to lahko kupila? Nazadnje sem jih dobila v Yamamay, ampak imajo zdaj še samo na tangice...

v kiku imajo čisto navadne bodije in meni so res zakon, malo je res tečno ker pogosto hodim na wc in tisto zapenanjeuser posted image kar že težko zapnem od trebuha sploh ne vidim...ampak pretehta pokrit križuser posted image
pa večjo št vzemi meni so M že skoraj majhne pred noseč. sem nosila S...si bom kupila še dva L velikost da bo lažje šlo še ta dva mesecauser posted image

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
9.12.2010 11:56:48   
Jo@n

Glede teh krpic za brisanje ritke. A ni nobena uporabljala tetra krpic za večkratno uporabo?

Teyla, lažje je vzeti vato ali bombažne vatirane krpice za enkratno uporabo, ali pa vlažne robčke in jih po uporabi zabrisat stran, kot pa prat tetra krpice... Le-te imaš za bolj fino umivanje otročka, pa za kakšno slino in polivanje obrisat...

Pa še eno vprašanje imam a je potrebno preventivno mazati ritko s kremico kot so to delali včasih, ali ne?

Še vedno se namaže ritko, da ne pride do pleničnega izpuščaja, so pa to taka hladilna mazila, ne navadna krema... So različnih firm, tudi lekarne jih same mešajo, pa trgovinske znamke se dobi... Gre pa tega kr veliko... Mi smo imeli kar pol kilsko pakiranje od Bubchen...

IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

men pa tale cukr ne da miru. 7,1?????????????????' pa to je zelo veliko, kaj če so naše mal smotane (ne bi bilo prvič), pa so dovoljeno mejo pobrkale? a mislite  da je lahko kaj narobe, če imam toliko sukra pa nobene dijete ali kaj drugega? ali mislite da lahko škodi otroku? kar malo razmišljam o kakšnem drugem mnenju. ja saj verjetno vejo kaj delajo, samo cela slovenija ima mejo 6 ali 6,5, pri nas pa da bi bila 7,8?????

Čaki, kdaj imaš toliko cukra, po jedi, koliko minut al po obremenitvenem testu??? Katerem, koliko gramskem... po koliko minutah? Da ti vemo pomagat... 7,8 je meja za nenosečnice. Preveč cukra lahko škoduje otročku... Svetujem ti, da greš na obremenitveni test še v Lj na Polikliniko, kot ti je svetovala Cukica, rabiš pa napotnico..

Pilotgirl, user posted image za tvoj križ, naj te hitr spusti...

Mrežaste gate imajo tudi v tosamini štacuni, pridejo nekaj čez 3 eur, pakirane po 5 kosov. Če je katera iz Domžalskega konca, imajo pa tudi spletno prodajalno...

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
9.12.2010 12:02:07   
hayabusa
Pa še eno vprašanje imam a je potrebno preventivno mazati ritko s kremico kot so to delali včasih, ali ne? Tega nam v MŠ niso povedali.. user posted image Če ja, potem rabim tako enostavno kremo kot je solea ali kaj bolj posebnega. Sklepam, da se zadeve dosti porabi?

Ziher me je katera prehitela ker nisem še do konca prebrala...
Jaz sem od začetka mazala ritko, pol pa se mi je nekako to zdelo nesmiselno, no potem pa je enkrat dobil plenični izpuščaj in mi je potegnilo zakaj se rita maže, zato ker naredi krema gor masten sloj, preko katerega urin ne pride do kože in je manj problemov z izpuščaji in podobnimi zadevami. Jaz sem mazala z bepanthenom in ne gre ga tako dosti.

Sudocrem - ne vem če se ga splača vnaprej kupovat, morda ga dobite v porodnišnici, jaz sem vzorec dobila v tistem darilnem paketu, ki ga dobiš v porodnišnici in ga nisem porabla ker se moram full na tanko mazat. Je pa dobro vedet da včasih lahko poslabša plenični izpuščaj (odvisno kak je - tega pa ponavadi ne vemo) ker vsebuje cink al nekaj takega. Moja revica je enkrat s pomočjo sudocrema fasala odprte raniceuser posted image
jaz rito nikol nisem mazala s kako hladilno kremo, pač s kremo za ritko (pri nas jo extra mešajo v lekarni) al pa z bepanthenom.

Pilotgirl a ti spiš na tleh, ena se spomnim da je, glede na vse skupaj upam da neuser posted image

Tetra krpice za večkratno uporabo - sem jih uporabljala da sem otroku vsak dan naredila nego kot v porodnišnici (zbrišeš otroka) ker so rekli da bi ga naj kopali 1x na teden še posebej pozimi, za rito pa res zlo redko ker se ne operejo.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
9.12.2010 12:08:23   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Teyla, lažje je vzeti vato ali bombažne vatirane krpice za enkratno uporabo, ali pa vlažne robčke in jih po uporabi zabrisat stran, kot pa prat tetra krpice... Le-te imaš za bolj fino umivanje otročka, pa za kakšno slino in polivanje obrisat...

Kot sem že včeraj napisala ... Vsaka dela po svoje. Jaz vate ne prenesem in si sploh ne predstavljam, da bi brisala pokakano ritko z njo. Imela sem jo samo za nosek in oči na začetku. Jaz prisegam na TOTO krpice.

Pa še eno vprašanje imam a je potrebno preventivno mazati ritko s kremico kot so to delali včasih, ali ne?

Še vedno se namaže ritko, da ne pride do pleničnega izpuščaja, so pa to taka hladilna mazila, ne navadna krema... So različnih firm, tudi lekarne jih same mešajo, pa trgovinske znamke se dobi... Gre pa tega kr veliko... Mi smo imeli kar pol kilsko pakiranje od Bubchen...

Tudi tale bubchen krema je pri nas romala v koš, ker mi je šlo na živce, da mu je v gubicah ostalo belo. Meni je pregosta.

Nič vam, ne pomagam, neuser posted image . Hočem samo rečt, da je pač treba probat, ker smo si različne, otroci pa itak.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
   [Brisano sporočilo]
9.12.2010 12:09:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu vipercat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2540
9.12.2010 12:10:41   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa

Tetra krpice za večkratno uporabo - sem jih uporabljala da sem otroku vsak dan naredila nego kot v porodnišnici (zbrišeš otroka) ker so rekli da bi ga naj kopali 1x na teden še posebej pozimi, za rito pa res zlo redko ker se ne operejo.

Ja točno, jaz tudi. Mater moj spominuser posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
9.12.2010 12:16:14   
cukica
Registrirana kdaj si imela toliko cukra?
Ker kot so že napisali je na tešč za nosečnice 5.3. in po jedi 90 minut 6.6.

Po pitju sladkorja pa je spet drugače,...75 g mislim da je 8.3. po 100 g pa mislim,da 12,drgač naj pa povejo tiste,ki so ta test imele,...Men je že na tešče pokazalo 5.4. in sem morala na dieto,sedaj pa kaže,še na to da dobim inzulin.Bom klicala v ponedeljek tja,da pridem v torek k njim,ker je g rekla,da naj povem,da mal prehitro rastemo,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
9.12.2010 12:18:47   
vipercat

Mi presegamo rast za 3 tedne,...Bom videla v torek ali je res ali ne,ker mi je merila trebuh se pravi od sramne kosti do vrha maternice,...in po tem je rekla,da smo v 36 tednu,...in ne v 32 tednu,...
Vipercat ti dam telefonsko številko od poliklinike diabetičnega oddelka in pokliči tja pa povej kako in kaj,...
(01-5225320) pa kliči od 12 do 14,...

cukica hvala ti - crček si

evo takoj sem klicala in res so zelo prijazne. najprej me je vse izprašala kateri teden, kakšen test in zagotovila da je vse ok. da do 7,8 vse ok, pri 7,8 bi pa morala k njim na ponovni test, ko sem vprašala kako to, da imate ve vse meje dosti njižje, mmi je razložila (no nisem ravno najbolj zastopla) da so to rezultati, ki so merjeni na drugačno količino glukoze in drugačen čas. pravi da je vse ok in meni je to ok.
sem že malo bol mirna user posted image

aja še odgovor toliko sem imela rezultar cukra po tistem ko sem v 27 tednu pilla glukozo in so mi čez 1h vzeli kri

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
9.12.2010 12:20:10   
cukica
Ja kar se tiče pa piknika pa bi se lahko dogovorile,...Kakšno kočo,da lahko prespimo ali,sam,da se družimo,pa maja ali junija,ko bo bolj toplo,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
9.12.2010 12:20:41   
little*miss
hi

Hvala vsem. user posted image Jaz tudi upam, da se bo hitro pozdravila. Tretjedete, vem, da moremo dat skozi, pa kaj ko jih je tako težko gledat bolne user posted image Se tolažim, da bo boljše. Upam, da bo do februarja imuna na vse, da nebo še mali bolan user posted image

Mrežaste spodnjice se dobi v vsaki lekarni.

Za umivanje sem jaz tudi uporabljala tosamine krpice. Potem pa sem imela navadno lekarniško mandljevo olje za gubice, celo sem jo namazala mogoče enkrat na teden, bepanthen za ritko (še ga zdaj uporabljam), mustela je res super, smo imeli šampon za temenca, potem pa sem kupila še johnsons baby za laske in niveino kopel. Na začetku sem ji dajala pikico šampona, toliko pač da je bilo, pa še to enkrat na teden. Blazinice za dojenje (sem vam že enkrat napisala) obvezno chicco blazinice, ker ne premočijo. Sem sprobala baby love, pa večino poceni variant, in so mi vse prepustle ob prvem dojenju (ko dojiš, na drugi dojki tudi teče ven). Chiccotove pa vpijejo mleko in tudi če sem parkrat dojila ni prepustilo nič, tako da se jih splača kupit.

Prvičmami, jaz sem iz porodnišnice šla kar v trenirki, ker mi je najbolj pasalo. V svoje hlače pa sem zlezla ko je bila mala stara pol leta. Vem, da sem vsaj enkrat na mesec probala, če so mi že prav, pa sem vedno bila razočarana. Enkrat pa je le prišel ta dan, ko sem jih oblekla :)

lep dan vam želim

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
9.12.2010 12:22:06   
cukica
No sam,da hvala bogu,...malenkost vipercat,če boš pa še kaj rabila pa povej,...Zdaj pa uživej pa kakšno čokoladko namest mene pojej,...user posted image

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
9.12.2010 12:25:08   
Mišyka
Krema za rito - maže se preventivno, nam je najbolj odgovarjala kremca za rito zmešana v lekarni. Bubchen smo takoj dali stran, ker je takoj dobu izpuščaje, tale Soducream (al kako se že reče) mu je isto nardila rane. Pa seveda Bepanthen (ta roza) je obvezna oprema, pri nas še vedno - še včerej je neki stokov da ga ritka peče in sva mal namazala.

Mi smo tud na začetku z nekimi krpicami brisali, pol smo pa iz praktičnega vidika kmal prešaltali na te vlažilne robčke. Mi že kr na kozlanje grejo. Zdej ko jih mamo sam še tko za roke obrisat na hitr al pa kej tazga, bo pa treba spet cele skladovnice začet nabavljat.

Vse res že ful pripravljate za dojenčke, jst bom pri kozmetiki tam enkrat februarja, od ostalega pa niti ene stvari še nimam.

Razmišljam o teh slingih in podobnih zadevah... pa je čist preveč različnih stvari in nimam pojma za katero bi se odločila. Ima katera namen kupovat to oz. če je katera ki je že mamica to uporabljala?

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
9.12.2010 12:49:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa
Pilotgirl a ti spiš na tleh, ena se spomnim da je, glede na vse skupaj upam da neuser posted image

Ja na jogiju spiva pa na tisti podu, še zdej nisem prišla do postelje, pa se klimatizira dva meseca skoraj v kleti. Dans se mi je dobesedno strgalo in sem mu nametala vse za nazaj. Pol pa njegov komentar: A bidiš kako je pa meni, haloo ma kaj oštja si noseč!!! user posted image Sem rekla kaj jo misliš narest ša najino sobo, ko bom že rodila! Sej zastopim, da dela v podjetju, ki naj bi bilo "prijazno družini", kaj hudiša pol dela po cele dneve od 6h do 16h!!! Bo šla kr v firmo strgat tiste napise gor pa nagrade, ki so jih na ta račun dobil. Ne mejte za moža ali partnerja ITjevca, to je najslabše, dela petek svetek, vedno ko pokličejo laufa v LJ, se komu .... mora potegnit do 19h, pa pol še ponoč, zato, ker trgovina dela pa ne sme prej restartati serverja in upgared delat........ grrr Zdele sem se pa skašljala! user posted image Res tako sem besna in jezna...... Križ me pa tako boli, da ne morem noge premaknti kaj šele se prestavlat iz hrbta na bok in obratno. user posted image Doma, me pa vedno mami ja kaj bo, ko boš v 9 mesecu. Včeraj sem se šla na kauč vležt za pol ure, da sem dvignila malo noge pa mi je oče pametneval, če meslim sam poležavat zdej do konca. Tako, da sem bla tko jezna, da sem šla v sobo za pc risat za faks, ker bi se skregali do daske. Pozablata pa oba, da sta mela posteljo, jaz je pa nimam, še cigan v postli spi pa ometono jaz pa z zidaki surovimi okol.

Se opravičujem, da tole berete, samo mi je res počlo....user posted image Mi je šlo spet na jok, spet zjokala....

(odgovor članu hayabusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2548
9.12.2010 13:08:53   
Teyla
Jo@n hvala za nasvet. Bom probala te navadne to-to krpice ali pa vato. user posted image

Pa hvala za odgovore glede kreme. Nisem bila ziher kako to poteka. me pa zanima če to dejansko namažeš na ritko ali pač samo pustiš take manjše kupčke kreme in daš kar plenico čez? Tako sem enkrat videla kolegico da je naredila, pa mi ni bilo preveč jasno. Morda zapletam, ampak res ne vem. Glede na tisto je zgledalo kot da porabi cel kg kreme na mesec.

Pilotgirl user posted image Ti se kar zjokaj/zderi in spusti svoje frustracije tu. Potem je dosti lažje. user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
9.12.2010 13:09:09   
cukica
Pilotgirl te čist razumem,imam doma ist primer.Mojga ni nikol doma,ko pa je čez viken doma je pa tako dober,da nemore rečt nikomur NE in potem dela klobase pri sosedovih,ker je pri gasilcih mora bit zmeraj na razpolago in,ko ga jaz nekaj prosim ni časa al se mu pa kam mudi,...Včeraj sem mu pa kar rekla,da je možno,da pride dete še letos in mogoče se bo pa kaj podvizal ta viken,čeprav ma v soboto 4 ure predavanja za gasilce in v nedeljo 3 ure,...Včasih bi ga tako v rit sunla,da bi se peljal po njej,... Tko,da ne obupaj sej bo in pazi nase,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?