|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
8.12.2010 16:16:47   
trsica
A ste me kaj pogrešale? user posted image
Evo mene iz porodnišnice. Prejela injekcije za pljučka. 4 (na 12 ur eno) in pečejo kot hudič. Zdaj so me spustili domov, ker itak ni drugega, kot da ležim. To pa lahko počnem tudi doma. user posted image  MV se mi je še malo skrajšal in je sedaj dolg 3 cm. Upam, da zdržim do konca januarja.

Več pa zvečer ali jutri, ko bom imela več časa. user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
8.12.2010 16:17:27   
trsica
Uau, 100-ta stran.user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
8.12.2010 16:19:13   
tamy82
trsica lepo, da si nazaj iz porodnišnice! user posted image Zdej pa samo lepo počivat, pa bo user posted image

Ja, smo pridne, smo že na 100. strani user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
8.12.2010 16:23:25   
ninchi9
Trsica - dobrodošla doma user posted image user posted image in pusti se razvajat!!!!

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
8.12.2010 16:25:57   
cukica
trsica kr v vodoraven položaj in tako kot pravijo dekleta pusti se razvajat,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
8.12.2010 16:55:10   
tamy82
Če katero zanima, sem v album dodala še eno slikico naše nove previjalne mize user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
8.12.2010 18:05:04   
Teyla
lil_, maurica Hvala za odgovor, ampak jaz hodim še v službo. Verjetno z enimi hlačami ne bo šlo čez. Ene pa lahko prešvercam z belybeltom ampak potem moram imet daljšo majčko, ki mi prekrije odprto zadrgo. Drugače ful smešno zgleda.user posted image   Mogoče si bom kupila kakšne za 30€, če jih bom našla.

maurica če nisi pretiravala s praškom, potem dodatnega izpiranja ne rabiš. Gre se samo za to, da današnji pralni stroji ful šparajo z vodo in potem ostanejo koščki pralnega sredstva še notri. Mislim da, če to enkrat pozabiš ni velike panike. Tud jst nisem tako oprala, ker sem pozabila. user posted image

pilotgirl tudi jaz ne vem glede dodatka, ampka mislim da bi mogla država krit osnovno zavarovanje v tem primeru. Bom pa jaz na istem kot ti, tak da bi bilo to super. user posted image   Pokliči na kakšen drug CSD, če so na tvojem neprijazni.
Tista sestra je pa tud.. user posted image   A ne zna normalno povedat? user posted image

Joj kakšne čveke ste, vidim, da ste 2 strani naklofale.

Sem bila na obisku pri Delfinki. Vse vas lepo pozdravlja in pogreša. Računalnik ima, ampak brez interneta na žalost. Ji je pa dolgčas. Danes je imela tudi test za sladkor (sumijo da ima sladkorno, ker ima tako velik trebuh), ampak rezultatov še ne ve. Če ima NS bo verjetno potreben carski rez in to naslednji teden. Punčki pa imata 1500g in 2000g, kar naj bi bilo ok in naj ne bi imeli posledic. Jima zunaj lažje pomagajo, so rekli. user posted image   Ni pa fajn zaradi take razlike med njima. Upam, da se vse izteče kot je treba. Februarčica prav gotovo ne bo, ampak pravi, da nam ostaja zvesta. user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
8.12.2010 18:28:50   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: samsara04
Ko sva pred parimi dnevi user posted image , sem naredila celo lužo in s tem prestrašila mojega, češ, pa mi ja menda ni odtekla voda user posted image

To se je meni zgodilo zadnjič, ko  se mi je po user posted image tako ulilo, da sem mislila, da mi je začela voda odtekat in nisem vedela ali naj "sprožim paniko" ali ne. user posted image

cukica super za CTG in user posted image . user posted image Kaj pa pomeni, če ti otroček prehiteva v rasti? Da ti bodo mogli predčasno sprožiti porod?

trsica ja kje pa ti tičiš? Mene je že skrbelo, da nisi slučajno z delfinko v Lj, pa nihče ne ve. Uopam, da se boš zdaj pogosteje javljala. user posted image

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
8.12.2010 18:45:54   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Čevljev pa itak nisem našla. Najverjetneje bom kar z gojzarji prišla v porodnišnico, ker nimam nič za obut. user posted image

user posted image user posted image user posted image

No, jaz sem bila v gojzarjih v P. Gor pa trenirko in fensi plašč. V glavnem, modna katastrofa. user posted image Ampak sem tolk Gorenjke, da si ne bom kupila ničesar ddrugega. user posted image   No, mogoče škornje še. Ki pa itak na bodo pasali na trenirko. user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
8.12.2010 19:27:19   
cukica
Ja če bomo tako rasli bomo šli predčasno rodit,...Upajo,da bomo zdržali do januarja,ker zaenkrat naj bi bila rast malo pretirana,...Bom povedala v torek,ko ga bodo celega premerili in,če ne bo šlo drugač bom šla tisti dan še po inzulin,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
8.12.2010 19:34:15   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

Če katero zanima, sem v album dodala še eno slikico naše nove previjalne mize user posted image

ccccccccccccccccc, ČE nas zanima, seveda nas! Lušna previjalna! zgleda praktiš ;)

< Sporočilo je popravil hayabusa -- 8.12.2010 19:35:24 >

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
8.12.2010 19:38:47   
Anonimen
trsica in cukica vesela za obe, da sta oky in da zaenkrat vse štima. Trsica zdrži 2v1 čim dle.

Teyla sem preverila glede SD. Krito imamo samo obvezno zavarovanje. Če si prej dobivala DSP in s tem imela neobvezno zavarovanje zamrznjeno, je sedaj drugače. Od dneva, ko dobivaš SD moraš to kriti sama. Razen, če v vložiš za DSP in dobiš odločbo za nekaj drobiža DSP imaš zopet zamrznjeno obvezno zavarovanje (se pravi plača država). Če dobivaš DSP moraš obvezno obvestiti socialo datum, ko se je dete rodilo, da dajo novo odločbo in tudi obvestiti občino, če si zavarovana kot občan, da ti ukinejo zavarovanje. Jaz DSP nisem mela, sem pa zvedela na CSD Šiška, da bi ves čas lahko to vse dobivala, moj CSD je pa skos govoril, da mi nič ne pripada. :D Če te še kaj zanima me lahko tudi na ZS povprašaš, zdej sem se vse pozanimala ;)

(odgovor članu cukica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2487
8.12.2010 19:39:57   
Anonimen

ne moram videti mizice user posted image

(odgovor članu tamy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2488
8.12.2010 19:42:00   
trsica
Sem uspela prebrat za nazaj. user posted image

Zobarji. Brrr. O tem se nočem pogovarjat.

Starši. Brrr. To tudi ne. Čeprav se je moja mati malce umirila zadnje čase, ker imam pač nosečniške težave in še prenavljamo stanovanje. Fotr je pa itak neznano kje.

Moški. Brrr. Kot, da so z drugega planeta. user posted image Včeraj sem jokala kot dež, ker mi je obljubil, da prideta s tamalim na obisk in sta prišla pet do petih. Ob petih so ju pa ven metali, ker je bilo konec obiskov. Izgovor pa kao ni mogel, ker je moja mati prepozno naredila kosilo (a jedli so ob štirih, do P je pa 5 minut). Eh...

V P sem šla v prvi vrsti zaradi krajšanja MV, no v ponedeljek so pa na CTG-ju zaznali šibke popadke. user posted image Jaz jih nisem. Danes so še ugotovili, da je MV še krajši, kot 10 dni nazaj. user posted image

Najbolj koristna stvar, ki sem jo vzela v P pa so slušalke od telefona, da sva s cimro imeli malo radia.user posted image Televizijo imajo en štuk nižje, pa so me takoj okregali, zakaj ne ležim v sobi. user posted image Tko sva potem ležali in čakali in poslušali radio in čvekali seveda.user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
8.12.2010 19:45:36   
Anonimen
Tamy82 ful je moji podobna.

še mojo poglejte, sicer so slikce iz bolhe, ki mi jih je poslala, bom pa na novo poslikala. Je pa na jikesckih, kar uporabna so kolescka.

(odgovor članu trsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2490
8.12.2010 20:07:49   
meta21

Jaz še nikoli, ko je kera rekla, da je kaj objavla, nisem nič vidlauser posted image . Me mate vse blokirano al kaj?user posted image

Pilotgirl, fajn previjalna zgleda! Kak jo bo fajn zdaj napolnit pa na vrhu vse pripravit za malo ritko

Tršica, Cukica, Delfinka držite se!

< Sporočilo je popravil meta21 -- 8.12.2010 20:17:36 >

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
8.12.2010 20:24:07   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

ne moram videti mizice user posted image

Lahko, če greš na zadnjo sliko in klikneš naprej!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
8.12.2010 20:25:29   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: meta21
Jaz še nikoli, ko je kera rekla, da je kaj objavla, nisem nič vidlauser posted image . Me mate vse blokirano al kaj?user posted image

Pa že nisi pridnauser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
8.12.2010 20:28:15   
Anonimen
Pilotgirl, fajn previjalna zgleda! Kak jo bo fajn zdaj napolnit pa na vrhu vse pripravit za malo ritko

Ravno danes mi je sošolka od sestre podarila gor podlago rumeno. Mene ne moti, da je rabljena zgleda kot nova.
Meta glede na prakso, kere vse kremce in šampončke rabiš za dojenčka, pa katere vatke, krpice,...?

Jaz bom za v porodnišnico in iz nje mela kar trenerko, se še najbolj pošutim in majkoko ki jo tudi sedaj nosim. Sicer je odvisno kok bo mzlo in koliko bo snegca še v februarju.

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 8.12.2010 20:35:48 >

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 2494
8.12.2010 20:39:21   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa

Moje bi skoraj morala, ker sem naredila da tiste ki ste prijateljice vidite vse ;)

(odgovor članu hayabusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2495
8.12.2010 22:05:16   
cukica
user posted image

Lepe sanje in lahko noč vam želim,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
8.12.2010 22:32:00   
Nina33
Čer!
Tršica, super, de si doma! Čimdlje 3v1 user posted image .
1000000 user posted image za D3lfinko in njeni punci. Pač (verjetno) ne bo/do Februarke, so pa "naše" user posted image .
Pomfri s pečice: jah, no, ni glih za prehvalit - je pa za pojest user posted image . Mogoče pa "samo" ni ta prava sorta krompirja.
Ne vem - zgleda se pripravljam na ene sorte zimsko spanje user posted image , spim sicer (skoraj) ne, da se mi pa tut nič ne user posted image
Še pokomentirat ne vem kaj user posted image .
Grem še slikce pogledat.
Lepe sanje vsem!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
8.12.2010 22:39:56   
Teyla
Pilotgirl  hvala za info. Nisem dobro razumela, ampak sem sedajle zaspana, tako da bom mogla zjutraj še enkrat prebrat. user posted image   Če kaj ne bom štekala, te bom vprašala. user posted image

Lahko noč in lepe sanje še od mene user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
8.12.2010 22:42:04   
tamy82
Glede albuma in slikic - res ne vem kako jih ne vidite vse, ker sem jo samo dodala v že obstoječ album user posted image Pa kolikor vem vas mam kar precej dodanih kot prijatelje, tako da vse tiste bi mogle videt user posted image Mogoče pa spet tale RR kej zeza ...

Pa držite se punce, vsaj do novega leta upam, da vse ostanemo lepo "zapakirane" 2v1 oz. 3v1 user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa lepo pankajte danes!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
8.12.2010 22:43:41   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa

Najbrž res neuser posted image  ... Bom drugo leto bolj, obljubim!

< Sporočilo je popravil meta21 -- 8.12.2010 22:44:53 >

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?