Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 8.12.2010 16:16:47
|
|
|
|
trsica
|
A ste me kaj pogrešale? Evo mene iz porodnišnice. Prejela injekcije za pljučka. 4 (na 12 ur eno) in pečejo kot hudič. Zdaj so me spustili domov, ker itak ni drugega, kot da ležim. To pa lahko počnem tudi doma. MV se mi je še malo skrajšal in je sedaj dolg 3 cm. Upam, da zdržim do konca januarja. Več pa zvečer ali jutri, ko bom imela več časa.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 8.12.2010 16:17:27
|
|
|
|
trsica
|
Uau, 100-ta stran.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 8.12.2010 16:19:13
|
|
|
|
tamy82
|
trsica lepo, da si nazaj iz porodnišnice! Zdej pa samo lepo počivat, pa bo Ja, smo pridne, smo že na 100. strani
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 8.12.2010 16:23:25
|
|
|
|
ninchi9
|
Trsica - dobrodošla doma in pusti se razvajat!!!!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 8.12.2010 16:25:57
|
|
|
|
cukica
|
trsica kr v vodoraven položaj in tako kot pravijo dekleta pusti se razvajat,...
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 8.12.2010 16:55:10
|
|
|
|
tamy82
|
Če katero zanima, sem v album dodala še eno slikico naše nove previjalne mize
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 8.12.2010 18:05:04
|
|
|
|
Teyla
|
lil_, maurica Hvala za odgovor, ampak jaz hodim še v službo. Verjetno z enimi hlačami ne bo šlo čez. Ene pa lahko prešvercam z belybeltom ampak potem moram imet daljšo majčko, ki mi prekrije odprto zadrgo. Drugače ful smešno zgleda. Mogoče si bom kupila kakšne za 30€, če jih bom našla. maurica če nisi pretiravala s praškom, potem dodatnega izpiranja ne rabiš. Gre se samo za to, da današnji pralni stroji ful šparajo z vodo in potem ostanejo koščki pralnega sredstva še notri. Mislim da, če to enkrat pozabiš ni velike panike. Tud jst nisem tako oprala, ker sem pozabila. pilotgirl tudi jaz ne vem glede dodatka, ampka mislim da bi mogla država krit osnovno zavarovanje v tem primeru. Bom pa jaz na istem kot ti, tak da bi bilo to super. Pokliči na kakšen drug CSD, če so na tvojem neprijazni. Tista sestra je pa tud.. A ne zna normalno povedat? Joj kakšne čveke ste, vidim, da ste 2 strani naklofale. Sem bila na obisku pri Delfinki. Vse vas lepo pozdravlja in pogreša. Računalnik ima, ampak brez interneta na žalost. Ji je pa dolgčas. Danes je imela tudi test za sladkor (sumijo da ima sladkorno, ker ima tako velik trebuh), ampak rezultatov še ne ve. Če ima NS bo verjetno potreben carski rez in to naslednji teden. Punčki pa imata 1500g in 2000g, kar naj bi bilo ok in naj ne bi imeli posledic. Jima zunaj lažje pomagajo, so rekli. Ni pa fajn zaradi take razlike med njima. Upam, da se vse izteče kot je treba. Februarčica prav gotovo ne bo, ampak pravi, da nam ostaja zvesta.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 8.12.2010 18:28:50
|
|
|
|
Teyla
|
IZVIRNO SPOROČILO: samsara04 Ko sva pred parimi dnevi , sem naredila celo lužo in s tem prestrašila mojega, češ, pa mi ja menda ni odtekla voda To se je meni zgodilo zadnjič, ko se mi je po tako ulilo, da sem mislila, da mi je začela voda odtekat in nisem vedela ali naj "sprožim paniko" ali ne. cukica super za CTG in . Kaj pa pomeni, če ti otroček prehiteva v rasti? Da ti bodo mogli predčasno sprožiti porod? trsica ja kje pa ti tičiš? Mene je že skrbelo, da nisi slučajno z delfinko v Lj, pa nihče ne ve. Uopam, da se boš zdaj pogosteje javljala.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 8.12.2010 18:45:54
|
|
|
|
trsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l IZVIRNO SPOROČILO: Teyla Čevljev pa itak nisem našla. Najverjetneje bom kar z gojzarji prišla v porodnišnico, ker nimam nič za obut. No, jaz sem bila v gojzarjih v P. Gor pa trenirko in fensi plašč. V glavnem, modna katastrofa. Ampak sem tolk Gorenjke, da si ne bom kupila ničesar ddrugega. No, mogoče škornje še. Ki pa itak na bodo pasali na trenirko.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 8.12.2010 19:27:19
|
|
|
|
cukica
|
Ja če bomo tako rasli bomo šli predčasno rodit,...Upajo,da bomo zdržali do januarja,ker zaenkrat naj bi bila rast malo pretirana,...Bom povedala v torek,ko ga bodo celega premerili in,če ne bo šlo drugač bom šla tisti dan še po inzulin,...
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 8.12.2010 19:34:15
|
|
|
|
hayabusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82 Če katero zanima, sem v album dodala še eno slikico naše nove previjalne mize ccccccccccccccccc, ČE nas zanima, seveda nas! Lušna previjalna! zgleda praktiš ;)
< Sporočilo je popravil hayabusa -- 8.12.2010 19:35:24 >
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 8.12.2010 19:38:47
|
|
|
|
Anonimen
|
trsica in cukica vesela za obe, da sta oky in da zaenkrat vse štima. Trsica zdrži 2v1 čim dle. Teyla sem preverila glede SD. Krito imamo samo obvezno zavarovanje. Če si prej dobivala DSP in s tem imela neobvezno zavarovanje zamrznjeno, je sedaj drugače. Od dneva, ko dobivaš SD moraš to kriti sama. Razen, če v vložiš za DSP in dobiš odločbo za nekaj drobiža DSP imaš zopet zamrznjeno obvezno zavarovanje (se pravi plača država). Če dobivaš DSP moraš obvezno obvestiti socialo datum, ko se je dete rodilo, da dajo novo odločbo in tudi obvestiti občino, če si zavarovana kot občan, da ti ukinejo zavarovanje. Jaz DSP nisem mela, sem pa zvedela na CSD Šiška, da bi ves čas lahko to vse dobivala, moj CSD je pa skos govoril, da mi nič ne pripada. :D Če te še kaj zanima me lahko tudi na ZS povprašaš, zdej sem se vse pozanimala ;)
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 8.12.2010 19:39:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82 Če katero zanima, sem v album dodala še eno slikico naše nove previjalne mize ne moram videti mizice
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 8.12.2010 19:42:00
|
|
|
|
trsica
|
Sem uspela prebrat za nazaj. Zobarji. Brrr. O tem se nočem pogovarjat. Starši. Brrr. To tudi ne. Čeprav se je moja mati malce umirila zadnje čase, ker imam pač nosečniške težave in še prenavljamo stanovanje. Fotr je pa itak neznano kje. Moški. Brrr. Kot, da so z drugega planeta. Včeraj sem jokala kot dež, ker mi je obljubil, da prideta s tamalim na obisk in sta prišla pet do petih. Ob petih so ju pa ven metali, ker je bilo konec obiskov. Izgovor pa kao ni mogel, ker je moja mati prepozno naredila kosilo (a jedli so ob štirih, do P je pa 5 minut). Eh... V P sem šla v prvi vrsti zaradi krajšanja MV, no v ponedeljek so pa na CTG-ju zaznali šibke popadke. Jaz jih nisem. Danes so še ugotovili, da je MV še krajši, kot 10 dni nazaj. Najbolj koristna stvar, ki sem jo vzela v P pa so slušalke od telefona, da sva s cimro imeli malo radia. Televizijo imajo en štuk nižje, pa so me takoj okregali, zakaj ne ležim v sobi. Tko sva potem ležali in čakali in poslušali radio in čvekali seveda.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 8.12.2010 19:45:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Tamy82 ful je moji podobna. še mojo poglejte, sicer so slikce iz bolhe, ki mi jih je poslala, bom pa na novo poslikala. Je pa na jikesckih, kar uporabna so kolescka.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 8.12.2010 20:07:49
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82 Če katero zanima, sem v album dodala še eno slikico naše nove previjalne mize Jaz še nikoli, ko je kera rekla, da je kaj objavla, nisem nič vidla . Me mate vse blokirano al kaj? Pilotgirl, fajn previjalna zgleda! Kak jo bo fajn zdaj napolnit pa na vrhu vse pripravit za malo ritko Tršica, Cukica, Delfinka držite se!
< Sporočilo je popravil meta21 -- 8.12.2010 20:17:36 >
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 8.12.2010 20:24:07
|
|
|
|
hayabusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7 IZVIRNO SPOROČILO: tamy82 Če katero zanima, sem v album dodala še eno slikico naše nove previjalne mize ne moram videti mizice Lahko, če greš na zadnjo sliko in klikneš naprej!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 8.12.2010 20:25:29
|
|
|
|
hayabusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Jaz še nikoli, ko je kera rekla, da je kaj objavla, nisem nič vidla . Me mate vse blokirano al kaj? Pa že nisi pridna
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 8.12.2010 20:28:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Pilotgirl, fajn previjalna zgleda! Kak jo bo fajn zdaj napolnit pa na vrhu vse pripravit za malo ritko Ravno danes mi je sošolka od sestre podarila gor podlago rumeno. Mene ne moti, da je rabljena zgleda kot nova. Meta glede na prakso, kere vse kremce in šampončke rabiš za dojenčka, pa katere vatke, krpice,...? Jaz bom za v porodnišnico in iz nje mela kar trenerko, se še najbolj pošutim in majkoko ki jo tudi sedaj nosim. Sicer je odvisno kok bo mzlo in koliko bo snegca še v februarju.
< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 8.12.2010 20:35:48 >
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 8.12.2010 20:39:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Jaz še nikoli, ko je kera rekla, da je kaj objavla, nisem nič vidla . Me mate vse blokirano al kaj? Pa že nisi pridna Moje bi skoraj morala, ker sem naredila da tiste ki ste prijateljice vidite vse ;)
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 8.12.2010 22:05:16
|
|
|
|
cukica
|
Lepe sanje in lahko noč vam želim,...
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 8.12.2010 22:32:00
|
|
|
|
Nina33
|
Čer! Tršica, super, de si doma! Čimdlje 3v1 . 1000000 za D3lfinko in njeni punci. Pač (verjetno) ne bo/do Februarke, so pa "naše" . Pomfri s pečice: jah, no, ni glih za prehvalit - je pa za pojest . Mogoče pa "samo" ni ta prava sorta krompirja. Ne vem - zgleda se pripravljam na ene sorte zimsko spanje , spim sicer (skoraj) ne, da se mi pa tut nič ne Še pokomentirat ne vem kaj . Grem še slikce pogledat. Lepe sanje vsem!
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 8.12.2010 22:39:56
|
|
|
|
Teyla
|
Pilotgirl hvala za info. Nisem dobro razumela, ampak sem sedajle zaspana, tako da bom mogla zjutraj še enkrat prebrat. Če kaj ne bom štekala, te bom vprašala. Lahko noč in lepe sanje še od mene
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 8.12.2010 22:42:04
|
|
|
|
tamy82
|
Glede albuma in slikic - res ne vem kako jih ne vidite vse, ker sem jo samo dodala v že obstoječ album Pa kolikor vem vas mam kar precej dodanih kot prijatelje, tako da vse tiste bi mogle videt Mogoče pa spet tale RR kej zeza ... Pa držite se punce, vsaj do novega leta upam, da vse ostanemo lepo "zapakirane" 2v1 oz. 3v1 Pa lepo pankajte danes!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 8.12.2010 22:43:41
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Jaz še nikoli, ko je kera rekla, da je kaj objavla, nisem nič vidla . Me mate vse blokirano al kaj? Pa že nisi pridna Najbrž res ne ... Bom drugo leto bolj, obljubim!
< Sporočilo je popravil meta21 -- 8.12.2010 22:44:53 >
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?