|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010 II.del
7.12.2010 17:52:51   
jona klara
mela ctg, je okej, druga niso gledali, nasl. imam 14.12- pregled, ctg, mi pa moj ni nikoli omenil bris za streptokok, ker dela v bolnici in ga ni možno samopl, pobračunati, danes zvem za znanko, ki ima istega kot jaz, da so v lj na intenzivni ker je to imela in še na porodu v ce P so jo matrali 12 ur, niso naredili uz, mali ležal vb nemogoči pozi, sedaj se bori....mi je kr dol padlo in upam, da jutri najdem nekoga ki mi v roku dva dni vzame ta bris, lahko svetujete če koga poznate, sicer bom jutri poskusila v velenju, če ne bo možno pa kličem v ljublano.
komaj čakam, da rodim, zle na koncu so pa res spet nore skrbi....sicer popadka še ni bilo zaznati, MV niso gledali, uz tudi ne, ne vem teže, upam, da je še navzdol obrnjen srček moj komaj ga čakam.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
7.12.2010 20:20:04   
KatyK79
joj Lidik, Jan držim pesti za vaju....vse bo ok, sigurno ste v dobrih rokah.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
7.12.2010 21:09:21   
kepca
tudi iz moje strani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Lidik in malega Jana. Upam da ni nič preveč hudega!
Imam pa vprašanje za tiste ki ste že doma iz porodnišnic. A je res potrebno imeti s seboj svoj rojstni list? sem zasledila na enem izmed seznamov za v porodnišnico.

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
7.12.2010 21:15:45   
jona klara
lidik, jan- mislim na vaju, saj si borecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kepca)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
7.12.2010 21:28:46   
Nina Nana 75
Hoj, hoj nosečke!

Lidik & Jan - držim pesti za vaju! Verjamem, da sta v dobrih rokah in da bo vse dobro! Mora biti!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jona Klara - tudi meni moj osebni G ne bo naredil testa za streptokok. Sem malo brskala po zdravniških odgovorih in se mnenja ginekologov kar razlikujejo - enim se tole sploh ne zdi smiselno delat pred rojstvom otroka, eni ga delajo. No, jaz sem se odločila, da sem raje pomirjena in da dam tistih 35 EUR za tale bris. Sem se prijavila kar na samoplačniško v Ljubljano Dravlje (http://www.noseca.com/cenik.html). Tam sicer piše, da delajo test to 37 tedna, jaz bom jutri, ko ga grem delat v 38 tednu - so rekli, da ni problema. Tudi vzeli so me kar hitro - sem se naročila prejšnji teden v četrtek. Glede na to, da nisi iz LJ, se ti splača še malo pošnofati naokrog, kdo dela tole samoplačniško v vaši okolici.

Občinarka - joj, ti si pa res pridna! Najprej se skoraj razpočiš v službi, potem pa na polno garaš še doma. Pridna, pridna - samo vseeno pazi nase in še malo počivaj, ker potem spet ne boš user posted image .

Jaz sem pa danes popedenala še novoletna darila. No, čaka me še zavijanje, ampak po trgovinah mi pa zaradi tega ni več treba letati. Sem za vsakega kupila nekaj malega, ampak luštkanega. Nič pretiravala. Nisem se pa mogla upret in bo pod smrekico tudi eno darilce za trenutno še ne rojenega člana user posted image .

Sladko pančkajte in mislite na to, da samo še čisto čisto malo, pa boste pestovale svoje štručke. Sedaj pa že govorimo o dnevih!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kepca)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
8.12.2010 8:57:16   
GITA14
mag3 a si bla ti na vseh predavanjih v NM? Jaz grem danes nanovorojenček in dojenje.

Včeraj sem mela prvi CTG in se je naša punca skrivala ni hotla da ji merijo  in smo jo kar lovili po trebuhu.user posted image
Je pa na UZ lepo zrasla zdej ima cca 2900.

< Sporočilo je popravil GITA14 -- 8.12.2010 9:02:03 >

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
8.12.2010 8:59:34   
Frutiq
user posted image user posted image

lidik in Jan, vse smo z vama!!! joj, niti predstavljati si ne moremo, kaj preživljaš lidik, vendar  držimo pesti!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mag3, danes sem pa sanjala, da si ti rodilauser posted image

Jaz nimam še nobenih znakov. Saj ne da bi se mi ne vem kako mudilo, ampak pred prazniki bi bila pa rada doma. Če lahko zbiram, bi rodila tam nekje od 15.12. do 20.12.user posted image
V vrtcu razsaja škrlatinka, zato imam tamalo zdaj doma, da mi ne kaj stakne ravno zdaj. Sem vseeno upala, da bom zadnje dneve pred porodom preživela malo bol umirjeno, tako pa....user posted image Pa še zunaj tako zanič vremeuser posted image

(odgovor članu Nina Nana 75)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
8.12.2010 9:07:24   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: GITA14

mag3 a si bla ti na vseh predavanjih v NM? Jaz grem danes nanovorojenček in dojenje.

Sem bila na vseh predavanjih, razen na EA, ker je ne mislim uporabit.

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
8.12.2010 9:09:08   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: Frutiq

Mag3, danes sem pa sanjala, da si ti rodilauser posted image

Joj Frutiq tudi ti. user posted image  Že ena prijateljica mi je zjutraj poslala sms, da je sanjala, da sem rodila. Nekaj bo moralo bit na tem. Zdaj vas pa držim za besedo, oz. za "sanje". user posted image

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
8.12.2010 9:16:11   
Dadi
Ojla...se še jaz javim malo..včeraj sem napisala mali roman, pa me je ven vrglouser posted image . Sem tudi še kar doma, uradno mam še 3 dni...torej res bi rodila v soboto ali v nedeljouser posted image ..Eh ja želje so, otroci pa pol po svoje naredijo. Prva dva sta oba zamujala, tako,da si želim tega vsaj prbl. na rok rodit....

Tudi pri nas smo zdej vse pripravilo, možek je še najino posteljo prešraufal, da sva v spalnico dala malo posteljico, tako, da zdaj pa res samo še čakamooooo...

Mejte se...zanima še kako je kej z DeVillo???Katera kaj ve? Je kej v akciji?

Uspešno čakanje vsem...mag3 tebi pa želim, da ne bi predolgo čakala..user posted image

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
8.12.2010 9:24:45   
GITA14
mag3
a je blo to o dojenju zanimivo?
Nasledni teden grem pa še na handling in nega novorojenčka, seveda če bo naša beba zdržala še pr mamici. Kaj pa ta dva predavana? A dolgo trajajo?

< Sporočilo je popravil GITA14 -- 8.12.2010 9:25:28 >

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
8.12.2010 9:31:36   
mag3
IZVIRNO SPOROČILO: GITA14

mag3
a je blo to o dojenju zanimivo?
Nasledni teden grem pa še na handling in nega novorojenčka, seveda če bo naša beba zdržala še pr mamici. Kaj pa ta dva predavana? A dolgo trajajo?

Meni so bla predavanje še kar zanimiva, edino ta handling mi ni bil, pa še celi 2 uri je trajal. user posted image  Preveč podatkov. Pa itak pozabiš, ko tam našteva kako pri tem mesecu, kako pri drugem, kako ven iz posteljice kako to kako uno, .... V glavnem en kup podatkov, ki ti na koncu itak nič ne pomenijo, ker si ne moreš tega vse zapomnit, kaj šele izvajat v praksi.

Zdaj se grem pa počasi rihtat, ker se moram it danes spet v P pokazat, pa na CTG. Upam na najboljše, ve pa mi držite pesti, da bomo kmalu zajokali, ... in pošljem kak sms o novem decemberčku. user posted image

< Sporočilo je popravil mag3 -- 8.12.2010 9:33:39 >

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
8.12.2010 9:45:12   
GITA14
mag3
srečno ti želim, verjetno je res zoprno čakanje po roku, da bi čim prej zagledala svojo bebico in seveda popestvala.

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
8.12.2010 10:04:43   
obcinarka
pozdravljene... takšna pusta sivina zunaj, daaaaaaaaaa.. ehhhhhhh)) jaz sm s spancem potegnila, ker ga ponoč ni bloooo)) še bejbica naša  v trebuhu bolj kot ne spi... kje je sonček??
mag, držim pestke, da pa..... ti čist verjamem, jaz bi tud raje prej kot potem...
komi čakam petek in pregled, res... user posted image user posted image
grem pod tuš, pa se tipkamo..

v pričakovanju novih novičkkk... mejte seuser posted image user posted image

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
8.12.2010 10:19:49   
**NiNa**
Oj oj!
Se samo na hitro oglasim in vam sporočam, da se je decemberčkom 2.12. pridružil Filip, velik 50 cm in 2960g težak. Rodila sem v KR. Včeraj sva končno prišla domov, ker je imel antibiotik in še pod lučko je bil.
Nisem brala za nazaj, zato čestitke vsem mamicam in seveda pesti za lidik in malega Janauser posted image
Kaj več napišem drugič, ko bom imela več časa.
pa pa

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
8.12.2010 10:23:45   
Anonimen
vaše pikepoke so pomagale lidik in jan gresta domov sedaj pa jima želimo samo dosti zdravja ostalo pa že bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu **NiNa**)
  Neposredna povezava do sporočila: 3866
8.12.2010 10:30:28   
ManUr
halo.

ekola, sedaj smo tudi mi pripravljeni do potankosti :). Danes je prispel se vlažilec in ionizator zraka za otroke Lanaform Charly in  stolcek PP Tatamia in sem kr eno uro studirala navodila, da vem za kaj se gre :). user posted image user posted image
Imam še 6 dni do roka, ampak me ze 2 dni, sploh ponoči neumorno pika v spodnjem delu trebuha, trebuh je cel trd na case in križ me boli. Bibika se je ze tudi umirila, sicer nastejem gibe, ampak bistveno pocasneje kot sem jih pred kaksnim tednom dni.
Upam da me preseneti do roka ali pa na rok, ne pa preko user posted image user posted image .
Zdaj pa smo res že vse tako blizu, kar ne morem vrjeti kam je sel cas, kako hitro je minilo.
Vceraj sem imela se zadnji CTG pri moji G, naslednji pregled imam v torek, na PDP v bolnisnici. CTG je risal popadke, ampak niso bili pravi, saj niso bili v casovnem sosledju. Aktivnost maternice pa se je tudi povecala od prejsnega tedna.
Ve katera kaksen je povprecen trebuha od simfize do fundusa? Je katera kaj citala o tem?

lepo bodite in komaj cakam na kaksno svezo novicko o user posted image  !

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
8.12.2010 10:31:42   
GITA14
lidik in jan vse dobro vama želim, super ker gresta domov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
8.12.2010 11:16:41   
Nincii
**NiNa** čestitke za Filipa! lepo se crkljajte!

Jz sm bla pa danes, na rok, na CTGju in pregledu, pa ni še nič akcije, tko da so me poslali domov, pregled čez dva dni... :((
Treba še počakat, ni druge. Moj G se je hecal, da se mu še ne mudi v to grdo vreme, tko da je sigurn vreme krivo.... user posted image user posted image

No, baje pa da se rojevanje deduje - moja mami je 4x rodila, vsakič vsaj 2 dni čez rok, moja tašča 2x, tudi obakrat čez rok... Se pravi da mene čaka podobno... No pa sej, kot je ena že napisala te dni: Noben še ni not ostal, pa verjetno tudi naše dete ne bo! user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se mejte v tem turobnem vremenu, pa fajn crkljajte svoje otročke oz. božajte bušije!

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
8.12.2010 11:16:59   
jona klara

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam za Filipa!!!!!bravo mami in ati, da je vse ok.

< Sporočilo je popravil jona klara -- 8.12.2010 11:17:18 >

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
8.12.2010 11:17:55   
jona klara
jaz sem danes dala bris za streptokok b, rezultati naj bi bili jutri...

Neposredna povezava do sporočila: 3871
8.12.2010 11:26:40   
KatyK79
NiNa - čestitam za malega Filipa!!! user posted image

in seveda super za Lidik in Jana ga gresta domov....sedaj pa veliko, veliko cartanje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3872
8.12.2010 11:35:47   
BabyKitty
**NiNA** čestitam user posted image user posted image user posted image a potem sva pa skupaj rojevale user posted image jaz sem ob 4.22 rodila... Kdaj pa ti? Sva se v porodni zgleda lih zgrešile user posted image

lidik sem vesela, da gresta že domov...

Nincii rojevanje ni nč dedno user posted image k je otroček pripravljen se odloči iti ven... moja mami je 2x rodila več kot 14 dni pred rokom... jaz sem pa 3 dni prej... ne se zanašat na to user posted image ti pa želim, da čimprej pride...

Naš polhek pa še vedno spi... čakam da se zbudi, da se gremo umit user posted image Pa se mu zgleda še ne da vstat, sam neki brunda user posted image sem pa začela dojit z nastavki, ki jih mogoče tudi priporočam, da jih nabavite oz. vsaj najdražjemu razložte kaj to je, da bo znal kupit če bo treba user posted image sama imam čisto normalne bradavice in vse... ampak ko sem imela naval mleka, so bile prsi tako polne, da se je mali tako mučil, da se je prisesal, da je trajalo tudi 10 minut, da je malo spraznil, da je lahko fejst zagrabil bradavico... že v porodnišnici so mi rekli, da naj to kar kupim in je ponoči zelo prav prišlo, saj je potem pil k direktor... in je takooooo olajšanje ko prsi niso več polne user posted image

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
8.12.2010 12:17:14   
Dadi
user posted image NiNa čestitke za sinka Filipa...user posted image user posted image

Punce jaz pa mal sumim DeVillo, da nam je mal v P odpotovalauser posted image , ker se nič ne javi.
Jutri imam pa tudi jaz še zadnji pregled pri moji G, potem pa že v P, če ne bom rodila do sobote. Ker mam ravno v soboto rok.user posted image

Super novičke od lidik in Jana user posted image user posted image , da gre mala štručka domov...Držite se lidik

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
8.12.2010 13:22:19   
zaljubljena23
Nina, iskrene čestitkeuser posted image user posted image

Za lidik in jana pa sem že včeraj slišala lepe novičke in hura, da so pomagale naše pestkeuser posted image user posted image Zdaj pa brezskrbno uživajte doma...

Ku-kuc mi smo še tudi v enem kosuuser posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?