|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
5.12.2010 13:07:25   
Njeli
mami411 in fluf novičke imam za vaju! user posted image Najprej naj vama povem, da sva si ogledala ogromno vozičkov, neglede na ceno, še enega rabljenega sva šla celo pogledat in sva na koncu pristala v trgovini Lux4kids, ki je končno bila odprta! user posted image Saj nevem kje začet.. V glavnem, res naklonjen gospodič nama je predstavil vse vozičke, (tega v Babycentru in Pikapolonici ne doživiš, komaj, da si vzamejo čas za tebe, no vsaj najine izkušnje so take!) midva sva itak bila najbolj zagreta za Viperja, ki je baje trenutno najbolj prodajan voziček. http://www.luxforkids.de/shopbilder/anmar/Viper/800px/6.jpg
Naju je navdušil! Ogrodje je v celoti črne barve, kolesa so napihljiva, tiste felne - srebrne na kolesih, ki jih vidite na sliki, se dobijo samo v črni barvi, ampak res fajn izgleda no, odvisno kaj je komu všeč, mene spominja na novi model Jane, če ga je katera videla! Je neverjetno enostavno zložljiv, tehta le 11kg, je baje bolj ožji, čeprav tega ni videt, tak da je zato zelo uporaben tudi za manjše avtomobile. Izredno lahko vodljiv, ročaj se seveda nastavlja po višini, zavora je nožna, spodaj pa še je tudi košara. Globoka košara je po obliki enaka Quinnyevi, ne vidim razlike, s tem, da ima možnost dvignjenega vzglavja za eno stopnjo višje, kar še jaz pri ostalih košarah nisem zasledila! Še ena pozitivna stvar, če jo daš na tla je varjanta gugalnika, kar tudi prav pride.. Jajčka oz. lupinica je najlažja od vseh avtosedežev, je rekel, da trenutno prekaša tudi Maxi-cosi. Zraven še je torba, je kr fajne velikosti, razporejena z veliko predalčki, primerna za vse kar se rabi! Športni del in jajčka se lahko obračata v obe smeri, s tem, da športni del gre čisto v vodoraven položaj in tudi za nogice se tisti del posebaj nastavi ali jih ima vodoravno ali spuščene dol, kar je tudi ena prednost! Vsak del posebej, športni del, košara, jajčka se tak enostavno zamenja, res je ustvarjen za nas ženske, mislim halo, kdo bo pa največ vozičkal! user posted image Glede barv je tako, večina se odloča za čokoladno-bež s krogci in za zelenega s krogci.. Razstavljenega imajo čokoladnega in naj povem, da je v živo voziček božanski, res nevtralna barva in tak nežna, da ne moreš verjet dokler ne vidiš. Če sem iskrena imam raje ta voziček kot pa recimo Quinnya Buzza, ki sem si ga prej nenormalno želela, kljub temu, da je cena 1x večja. No in midva sva ga kar naročila, ker se nama zdi najboljši od vseh kaj sva jih šla pogledat! Prav iskala sva razloge, zakaj takšna cena, ker ne moreš verjet.. user posted image S tem, da se ne rabi dat vnaprej nobenega avansa, kot pri večini.. Baje je v Nemčiji trenutno najbolj prodajan voziček.. Dobavni rok naj bi bil 3 tedne, moj je kr povedal, da sva zasledila, da imajo zamude tudi po 2 meseca, pa je nama obljubil, da se to res ne more zgodit, tak da bomo videli, vam javim.. user posted image Na koncu je še rekel, da če sma iz MB nas bo kr ogromno s temi Viperji.. user posted image Upam, da nisem na kaj pozabla, če katero kaj zanima naj vpraša, če se sama spomnim pa dopišem!
mami411
in fluf vama povem, da se absolutno splača it pogledat v živo in res močno dvomim, da bosta razočarani, kr je voziček božanski v vseh pogledih, cena pa neverjetno ugodna!

Moram se pohvalit, da me že skoraj cel teden nekdo prijetno boža iz notranje strani trebuščka, božanski občutek!!!! user posted image
Tudi mene hormončki pošteno jezijo, take stvari me spravijo v jok, da sama sebe včasih presenetim.. user posted image Sem včeraj prebrala v reviji, da nismo krive me zato, ampak naše nosečniške spremembe in da to prazaprav sploh ni slabo, kr s tem vidimo, da pa naši hormoni delujejo! user posted image

hanna80 tudi jaz srčno upam, da čimprej dobiš rezultate in da je vse v najlepšem redu s tvojim dojenčkom!! user posted image Najhujše je čakanje ja.. user posted image

fluf in Luskica držim pesti, da vama rata s to šolo, bogice! user posted image

Luskica joj kak mene jezijo taki bedaki na cesti, ne prenesem jih in verjetno bi tudi jaz bila čisto iz sebe!!user posted image

Pikca tebi pa želim, da prehlad čimprej mine in veselo sankanje z otročki!! user posted image

Lep dan srečke nosečke! user posted image

< Sporočilo je popravil Njeli -- 5.12.2010 13:15:30 >

Trenutki sreče, ki jih užijemo nas presenetijo. Ne ujamemo mi njih, ampak oni ujamejo nas.

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
5.12.2010 13:26:42   
mami411
Njeli 1000 x hvala user posted image user posted image user posted image . Bi ga najrajši kar naročila. Sam povej mi prosim, 11 kg + košara + avtosedež? To mi je kar pomemben podatek če bom naročila prek neta iz Nemčije. Meni je predvsem všeč črno ogrodje. Se pa nekak nagibam k črnem z rožicami. Ti pa kar zaupam, tako da se ne bomo odpravljali v MB.
A je slučajno kaj omenil da bi imeli tudi druge barve. No jaz pa na našem koncu še nisem opazila tega vozička, bom zgleda spet fensi, že zadnjič z oranžnim GT3 sem bila user posted image , sem dobila ful pohval.

Mi2 s tamalo sva se pa danes ful navozičkale, imamo končno sonček in je pasalo.

Jaz pa ju3 že stopam v 20T. Vau na polovičko user posted image

(odgovor članu Njeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
5.12.2010 13:41:06   
Klaraklara30
IZVIRNO SPOROČILO: Nitkica11

jaz pa jem tudi salama, paštete in podobne stvari in se niti ne mislm odpovedati, ceprav tokse nisem prebolele. Saj pravijo da stvari kupljene v trgovini so pregledane in ce je do sedaj nisem imela in sem jedla isto pa je nisem dobila. Jaz pravim brezveze komplicirati bom jedla kar mi bo pasalo seveda pa ne bom pretiravala.

Pregledane so, ampak ne za toksoplazmozo, ker le-ta ni nevarna za ostale ljudi, samo za nosečnice. Če se pa meso toplotno obdela, pa tudi za njih ni nevarno.

Jaz se sicer občasno pregrešim s kakšno suho salamo, ampak imam potem malo slabo vest. Paštet in tatarca pa itak ne jem, ker tega ne maram.

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
5.12.2010 14:08:29   
Njeli
mami411 tak kot si napisala, okrog 11kg naj bi tehtal z vsemi dodatki je nama povedal. Zdaj jaz upam, da je res, ampak ti povem, da je tak lahko vodljiv voz, da nisem mogla verjet, pa niti malo švoh, to je tak kompaktno ogrodje, še kolesa sprednja se fajn vrtijo za 360 stopinj in je res ena A, kr nama ni bla tolko pomembna cena kot pa, da je voziček tak kot mora bit, ne da ga bova potem čez pol leta mogla menjat! Sej pravim, midva sma še pol cel čas razmišljala, če je to možno za taki denar, pa sva res pregledala in sprobala še ostale vozičke z višjega cenovnega razreda, da sma vedela na kaj bit pozorna! V živo te res preseneti,ker je čudovit, še posebej ta čokoladna - bež, res, je čisto drugačna kot na sliki, ampak mora bit tudi črna z belimi rožicami zelo lepa! user posted image Na nek način izgleda eleganten, na drugi pa terenec, super kombinacija! Na forumih sva tudi prebrala same pozitivne stvari glede Viperja, nisva še zasledila nobene negativne.. Glede barv so tu na izbiro te ki jih imajo na strani. Jaz sem ga sama vprašala katere se najbolj prodajajo in je rekel, da ta rjava in tisti zelen s krogci, če si ga videla.. Kot za drugi njihov voziček se odločajo še za Cooperja (naju ni navdušil, ker mi te krom felne niti malo ne dišijo, nekak plastik fantastik meni izgleda vse skupaj, čeprav naj bi bil skoraj enak kot Viper funkcionalno), ampak baje zato, ker je večja izbira barv.. No evo superca, mislim, da boš s tem vozičkom res izstopala!! user posted image

Joj ja, res je fajn, da je spet malo sonček posijal, tudi mi ga imamo na štajerskem koncu! user posted image

Kak faaaaajn, jaz sem lih danes stopila na polovičko jaa..wiuuu!! user posted image

Trenutki sreče, ki jih užijemo nas presenetijo. Ne ujamemo mi njih, ampak oni ujamejo nas.

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
5.12.2010 14:51:46   
Luskica
Njeli kje si pa to gledala? Kakšna je pa skupna cena? Si tok super opisala, da me je kar malo zamikal!user posted image

(odgovor članu Njeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
5.12.2010 15:06:09   
Njeli
Luskica evo ga http://www.lux4kids.si/index.php?main_page=product_info&cPath=20&products_id=16
To je to.. Iskreno povedano sva bila pripravljena dati tudi 1x več kot stane ta voziček, ampak zakaj bi, če presega ostale vozičke iz "kao" višjega ranga, tak da.. Sej pravim, naju je navdušil, je pa najboljše, da si gre vsaka sama pogledat (v MB je trgovina v Cityu - kletna etaža), kr vem, da ima vsaka svoj okus! S tem, da je ogrodje v celoti črno s kolesi vred pri tem vozičku.. (na sliki ni prav!) user posted image  

< Sporočilo je popravil Njeli -- 5.12.2010 15:07:03 >

(odgovor članu Luskica)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
5.12.2010 15:22:45   
Anonimen
dan punce....

opa lep voziček :) :) ...a se ga da videti samo v mb ali še kje v Sloveniji pa se športni del vozička,da obrniti na obe strani......

a že čutite svoje user posted image tiste, ki ste prvič noseče....kako pa to sploh zgleda, mal sem neučakana heheheh....

lepo nedeljo pa uzivajte se naprej

(odgovor članu Njeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 2182
5.12.2010 17:03:19   
fluf
Njeli user posted image user posted image   mislim, da smo ti vse dolžne kavo za tako izčrpno poročilo. Midva bova šla v januarju/februarju pogledat, če je dobavni rok 3 tedne. Men se zdi ful fina cena za NOV voziček (ki ima vseeee), če nama ne bo všeč, pa bova kupila rabljenega. Mal bova še finančno preračunala in šla pogledat ene dve komisijski trgovini z rabljenimi stvarmi (študenti pač, treba mal pogledat)... aia njeli še to: mreža za dež, mreža za komarje, zimska vreča za nogice... sej to ejvse zraven a ne? Tudi jaz sem gledala Viperja, pa tudi tega rjavega... hihi

Pa itak moja šola bo, ker mora bit... štipendija :) jutri moram oddati na pol narejeno seminarsko v pregled... ampak nekak bi vedno znese user posted image  mislm da sem jo super zastavila in da dobre ocena ne uide. 

Anonimna: uf... jaz sem konec maja, pa prvorodka... tko da ne... nekak pričakujem prve metuljčke nekje po morfologiji...

moja morfologija 12.1.2010... naslednji pregled 4.1.2010... no bomo vidl kaj bo zdej zaradi tokse user posted image  sam bo vse ok user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
5.12.2010 17:32:28   
Njeli
fluf hehe, hvala, sploh ni blema, mislim, da nas je vse enako firbcala ta trgovina.. user posted image Bi pa namesto kave (je ne pijem) raje kaki sadni koktejl.. user posted image user posted image Ja to vse je zraven, sem čisto pozabla napisat. user posted image Pokrivalo za dež in proti mrčesu, s tem, da še ima vse troje, jajčka, športni del in košara pokrivalo za nogice!!user posted image Saj pravim, ni da ni pri tem vozičku! user posted image
Pridna, držim pesti, da pade 10ka!! user posted image Glede tokse pa pozitivno razmišljat, itak da bo vse kot mora bit!!!! user posted image

Jaz sem tudi prvič nosečka, saj nekje od 18 tedna naprej bi se naj začelo čutit, sem jih pa pričakovala kr kasneje.. Naj opišem svojo izkušnjo, sedim za računalnikom, brskam po netu in res sem čisto padla v ekran, potem pa mi naenkrat nekaj zamiga v trebuhu, madonca sem se prestrašla, kr streslo me je.. user posted image Občutek, hmmm, recimo po moje, da uloviš v roke kakega bauca s krilci in ga dol zapreš z dlanmi in potem miga sem in tja, ti pa ga ne vidiš, nekaj podobnega.. Ene pravijo, da je kot da vklopiš jackuzzi, nevem no.. user posted image Še zdaj nisem prav navajena in se včasih tistega prvega premika vstrašim.. Če dam pa gor dlan in se skoncentriram točno na istem mestu kjer zdaj že približno vem, da bo, pa tak lepo začne migat, mislim res čudovit občutek! user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
5.12.2010 21:02:55   
borovnicica
Mami 411: trenutno je v akciji transporter za 700€. Dobiš pa športni del za sedet, košaro za ležat, lupinico in spalko za nogice.
lp

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
5.12.2010 21:44:53   
fluf
Nejli ma meni je MB mičkeno od rok in zato mi take informacije pridejo prav... res tud mene mika... bom sla pogledat, res hvala za vse informacije... na forumih se pa najde zelo malo..

Mi pomoje ne bomo čutl res do novega leta, saj smo šele vstopili v 16t... tako da ufff en tole zame je še kar daleč user posted image

(odgovor članu borovnicica)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
5.12.2010 22:40:02   
Njeli
Joj ti vrjamem ja, moj je tudi rekel, ko sem 1x omenla, da bi šla v Lj pogledat te Baby-spa, da ga ne vleče najbolj pol še pa kje zadovoljna nebova, tak da se mi zdi je res fajn, če od nekoga s prve roke zveš! user posted image Moj je nekje na nemški strani bral, na forumih, da je super, zdaj v živo pa tak nisva mela več kaj razmišljat. Skrbela me je malce ta dobava, ampak me zdaj več ne gane, kr sva prej naročila in je časa na pretek.. user posted image Aja Fenixa ne hvalijo najbolj, še posebej z nenapihljivimi gumami, no sicer jaz nevem, kolko sva pač prebrala..
Aja te pa še je kr nekaj časa, bo treba še malo počakat, bo pa zato takrat med prazniki še lepše vzdušje! user posted image Boš pa točno vedela, da je to to, ko te bo prvič pobožal!!! user posted image Jaz sem preden sem prvič začutla, ko mi je malo po črevesih kaj nardilo že čakala, če bo kaj, kr si nisem znala predstavljat kako bo.. user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
6.12.2010 7:35:33   
Klaraklara30
Dobro jutro majčice,

kako ste kaj? Kaj je novega?
Pri meni nič kaj dosti, samo trebušček veselo raste in sedaj ga je opaziti že zjutraj. Tako lepo zaobljen je in se čisto raznežim, ko se pogledam v ogledalo. No, sej potem, ko se oblečem, ko navlečem nase debelejši pulover, se spet nič kaj ne vidi. Ampak sej se bo vsak teden bolj user posted image user posted image user posted image . Čez kak mesec pa sploh ne bo več dvoma.

Ta teden imam pregled, po moje bo itak samo rutina, tehtanje, pritisk, voda, srček...UZja mi sigurno ne bo delala. A da naslednji pregled je pa že morfologija? Joj, kako gre hitro. En, dva, tri in bo tu maj user posted image .

Lep dan vam želim. Zdej grem pa še nekaj za službo naredit, da ne bom potem prepozna. Uživajte!

(odgovor članu Njeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
6.12.2010 8:31:34   
vesna_b
jutro, bejbe
kako, ste bile dovolj pridne, da vam je miklavž kaj prinesel? user posted image
ah, našo tamalo je bilo tako veselje gledat... super user posted image
vidim, da ste čez vikend kar klepetale. čestitke vsem  študentkam, vsem, ki ste izbrale voziček...

hanna80 - vse bo ok, boš videla. držim pesti, da čimprej dobiš rezultate...

no, se še kaj tipkamo

čauči

(odgovor članu Klaraklara30)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
6.12.2010 9:45:02   
RAKICA2007
Jutro čvekice moje user posted image

danes ponovno po 10 dneh na delovnem mestu user posted image  mi je kar muka, moram rečt... jest bi bila domaaaa
važno je, da smo se rešili angine, a kaj ko smo fasali (še ne vem kaj) in je moj user posted image  z tamalčko sedaj pri zdravniku.
Upam, da ni kaj hujšega; me kar stisne, saj sem slišala, da je cela Pediatrična polna otrok, ki so na kisiku user posted image  boščki no... naša pa kašlja kot star čikar... upam, da bo/je vse ok in da je samo virozica...

mene tudi nekaj prijemlje, a se ne dam user posted image

Upam, da ste ostale OK, neprehlajene in vaši malčki tudi...

gremo delat, da nas čas ne povozi user posted image

se beremo
pa pa 

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
6.12.2010 13:34:00   
lili8
Njeli si še mene navdušila s tem vozičkomuser posted image . Všeč mi je kombinacija z rjavo.  

Je bil kaj Miklavž na obisku? Pri nas je bil že včeraj. Našo tamalo je bilo tudi prav luštno gledat. Seveda je bila najbolj navdušena nad sladkarijamiuser posted image . Potem smo šli pa še popoldan na predstavo in je bilo prav luštno.

hanna80,user posted image user posted image da čimprej dobiš rezultate. Verjamem, da je najbolj mučno čakanje.

Pri meni nič novega . Naslednji teden imam pregled, že komaj čakam, ampak ne bo UZ.  Zadnjič sem že ene parkrat čutila nežne brcike, zdaj pa kake dva dni nič, tako da me kar malo skrbiuser posted image . Upam, da ni kaj narobe. Najbolje, da si kako čokolado privoščim, da bo malo energije dobiluser posted image .

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
6.12.2010 13:38:35   
bučkabb
lep pozdrav!
fajn vas je brat, ko tako vnemo razpravljate o vozičkih in podobnih nabavahuser posted image
jaz sem to dala skozi v prvi nosečnosti in zdaj sploh ne razmišljam, da bom rabla še kaj kupit, kar seveda bom moglauser posted image , bom to študirala nekje marca, verjetno nič prejuser posted image , drgač pa mamo večino vse od prve

glede razpoloženja sem jaz tak tak, se mi še kr nič ne da, za telovadbo tud jaz razmišljam, da bo treba spet mal it, ker prvič sem jo tako redno obiskovala, sedaj se pa še vpisat nimam časauser posted image user posted image
še pred prazniki se mamo namen preselit, pol pa verjetno bo kaj več časa tudi za moje aktivnostiuser posted image

no pridno bodite in čim lepše novičke vsem na pregledih želim

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
6.12.2010 14:37:16   
Njeli
lili8 vrjamem, nas je kr enih par prevzel.. user posted image Barva je pa tudi božanska ja.. user posted image
Glede brcik pa mislim, da se ne rabiš bat.. Je blo pri meni enako, prejšnji teden v ponedeljek sem jih začutla prvič za par minutk pa potem do srede nič, me je tudi najprej malo zaskrbelo, ampak je spet začel/a, tak da zdaj lepo vsak dan po malo čutimo premikece.. user posted image

bučkabb take smo prvorodke ne, navdušenje za vse je zdaj na polno v akciji!! user posted image

Jaz imam jutri zjutraj pregled, me prav zanima, če mi bo delala UZ, nazadnje še ni kaj omenjala morfologije, tak da jo bom verjetno dočakala komaj januarja, sem pa trenutno v 20 tednu, kaj mislite? user posted image Verjetno je odvisno od vsakega G drugače ne..

Bi pa nekje v začetku drugega leta prosla punce, ki imate že doma otročke, če bi katera kdaj napisala en kratki seznamček glede oblačilc in mogoče tistih pomembnih stvari, ki jih res rabiš, kr nad temi seznami na različnih forumih nisem niti malo navdušena, se mi zdi, da malo pretiravajo in preveč komplicirajo.. user posted image

Aja še eno vprašanje.. user posted image Kdaj približno se je treba prijavit v materinsko šolo? V sedmem mesecu, prej?

Lep popoldan vam želim, grejte se na toplem, kr zunaj je mraaaaz!  user posted image  

< Sporočilo je popravil Njeli -- 6.12.2010 14:41:39 >

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
6.12.2010 14:54:31   
vesna_b
glede oblačil čim manj komplicirat. lahko ti napišem seznam, kaj približno rabiš, čeprav je dejstvo, da ene hvalijo ene stvari, druge druge... pač po občutku.
v materinsko pa greš lahko čist kadar hočeš. midva sva šla prvič v začetku februarja, konec maja sem pa rodila, se pravi slabih 6 mesecev, ampak sedela sem pa lažje, kot tiste na koncu...user posted image

(odgovor članu Njeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
6.12.2010 15:39:17   
Njeli
Ja tak je tudi moj namen, ker baje 1 2 3 prerastejo ne.. Ampak na ostalih forumih tak pretiravajo z vsem, se mi zdi, da pol stvari ne rabiš, ki jih napišejo.. Glede številk me bolj zanima kaj bi blo najbolše za začetek, 56? Pa enih par 62? Nevem..
Recimo koliko približno številno katerih stvari se rabi in kaj vse je tisto res nujno potrebno, tak en osnovni seznamček bi jaz imela, če bo katera imela kdaj malo več časa.. Raje slišim iz izkušenj, kot pa kupim neke stvari, ki jih sploh nebom niti potrebovala

Joj ja, jaz upam, da nama bo šlo to skozi, da bova lahko skupaj hodila, ker moj dela drugače po cel dan, npr. čez mesec nekje  razporejenih 13 dni, ampak vsak mesec druge dni.. Tak, da upam, da ni tečaj recimo samo ob sredah, kr pol nama oz. njemu vsako sredo nebo uspelo prit..

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
6.12.2010 15:41:23   
mami411
Njeli pomoje ti bo že morfologijo delal. Meni ni še nikoli G posebej omenila da je to morfologija.

(odgovor članu Njeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
6.12.2010 16:00:41   
Njeli
mami411 naj se ti pozlatijo besede!! user posted image Srčno si želim da bi in da bo vse v najlepšem redu, pa tak nenormalno si želim že spol vedet, da joj! Preveč sem firbčna in neučakana oseba, ne morem si pomagat! user posted image Prav zavidam vam tistim, ki že veste! user posted image Moja G je bolj tak, da če ne sprašujem sama bolj malo pove.. Zdaj nazadnje sem ji povedala, da je zdravnica na NS rekla, da je sicer zaenkrat vse super, ampak da moram vseeno imet malo več UZ, kot pri normalni nosečnosti, da bomo opazovali, da vse poteka kot mora.. In ona samo "mhm" in je pokimala, to je pa bilo tudi vse.. Zdaj nevem ali je to kam zabeležla ali ne, tak da me prav zanima kaj bo jutri.. Baje ni dobro, če sredi nosečnosti zamenjaš G, zato bom verjetno ostala do konca pri njej.  

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
6.12.2010 18:22:24   
ninasiki
ojla

ja tud mene je tale vozičk naudušu čeprou mi je še zmer peg perego skate tuf ušeč no ja sej bomo vidl neki bo zihr pa quinny buzz4 mi je tud ušeč pa mura od maxi cosy mah en od teh bo zih moj kir bomo pa vidl

jst sm pa dons tko mal namignla šefici da sm verjetno noseča user posted image pač sm hotla vidt reakcijo in sploh ni bla tok slaba kokr sm misnla ampak to ni takgluna uni še morm ampak če vm pa po pravici povem se mi pa sladko mal j*** mane tud noben ne gleda in bom dobila knižco pomoje še predn mi bo stara potekla user posted image

nč grem tamaumu dat za jest ker bl k tastu govorim da ne sme cukra bl mu ga daje mah brezveze

se tipkamo čau

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Njeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
6.12.2010 18:58:16   
mami411
Ah Njeli sem napisala kaj sem jaz najbolj potrebovala, pa me je ven vrgo user posted image . Zdej moram pa ta malo uštimat, napišem jutri.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
6.12.2010 19:25:17   
Osala
Ojla, jaz lepo pozdravljam vse ... vas berem, ampak pisat mi ne rata. Enkrat sem spisala en romanček in me je ven zabrisalo user posted image

Seznami za dojenčka ... jih je na netu ogromno, malo preglejte in se glede na občutek odločite, kaj nabavit. Je pa res tako, da hitro rata vsega preveč. Je bolje na začetku kupit malo manj, ker se vse da nabavit sproti. Glede številk oblekc je pa ful odvisno, kakšen otrok se rodi. Jaz sem imela enga drobižka z dobrima 2 kg in so mu bile še št. 50 prevelike ...

Lepo se imejte! 

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Ringarajini blogi
Uredništvo RR

Ali veste, da lahko na Ringaraji ustvarjate tudi svoj blog?

Ja (37%)

Ne (63%)

Število vseh glasov: 202

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!