|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
6.12.2010 19:44:12   
mami411
Se bom lotila še 1x, mi ta mičkena že spi user posted image

Moje so bile vse kar velike, tako da št. 56 sem imela ful malo, potem pa 62, pa kar hitro 68. Je pa odvisno od trgovine, ker so št. lahko kar različne.
Raznih grelcev, sterilizatorjev...nisem imela. Imela sem eno flaško, vendar jo kljub poletju nisem rabila, sva se samo dojile, tudi v najhujši vročini. Aptamila na zalogi nisem imela.
Varuške nisem potrebovala, ker imamo tako stanovanje.
Črpalko za mleko imam sposojeno, pri zadnji sem jo rabila samo 1x, da sem ji pripravila za en obrok ker me ni bilo doma.
Nekatere dobijo za darila kar dovolj darilnih bonov, tako da se mogoče splača počakati tudi na to, pa potem kupite tisto kar mislite da potrebujete.
Jaz sem dobila ogromno kozmetike, potrebovala sem pa v bistvu trdo milo, palčke za ušesa, krpice za enkratno uporabo, alkohol za popek imajo včasih patronažne, za ritko v bistvu še zdaj več ali manj uporabljam vodo in vato od toto, krema za ritko.
Prav mi je pa prišel ležalnik, banja, toplomer za vodo.
Pa ne pozabite že za v P kremo za bradavice. Jaz sem vzela lanolin.
Pa za cunje tiste ki ne boste vedle za spol, ne kupovat ful nevtralnih stvari, ker potem je tako lepo kupovati punčkasto al pa za fante (no za fante ne vem kako zgleda user posted image )

Aja pa da ne pozabim, fensi voziček mora bit obvezno user posted image user posted image user posted image

Tolk sem se zdej na hitro spomnila, mamo pa itak še kar neki časa za to.

(odgovor članu Osala)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
6.12.2010 21:14:20   
Pikca
Joj, ste me zrajcale zdaj s tem vozičkom, ga bom šla tudi jaz gledatuser posted image

Glede seznama potrebščin lahko potrdim vse od mami411, razen velikosti oblekic, ker moja 2 sta bila pa povprečna (50 in 52 ob rojstvu), tako, da bi v 62 plavala, dobro, da smo imeli kar nekaj 56.

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
6.12.2010 21:30:21   
Njeli
Malo je težko imet občutek, če si prvorodka, sej si predstavljaš in vse, ampak je boljše, če ti pove nekdo, ki je že dal to skozi in točno ve.. Poleg tega sem pregledala ogromno teh seznamov in se mi zdi, da so več kot manj pretiravanje, jaz takega namena nimam, zato me zanimajo res bistvene stvari in sem se odločila še malo tu povprašat..user posted image

mami411
nič hudega nebi bilo, sej se še ne mudi, mamo še časa na pretek.. user posted image Drugače pa hvala za trud in nasvete!user posted image Aha torej v pravi smeri razmišljam z vsemi stvarmi glede kozmetike in ostalega.. Nekako tako sem tudi jaz imela v mislih s temi številkami, bomo videli sproti kak bo kaj detece rastlo, do zdaj je na UZ vedno imel/a največjo velikost za tisti teden, menda se da kaj po tem tudi ravnat al ne? (s tem se tolažim) user posted image Grelcev in sterilizatorjev tudi jaz nebom kupovala, črpalko in Aptamil bomo šli kupit po porodu, če bo potrebno, za varuško še nevem, ker smo le v hiši, ampak se bomo tudi kasneje odločali, imamo namen imet še zibko v dnevni.. Glede oblačil se popolnoma strinjam, če nebomo vedeli koga pričakujemo (mene niti malo nevtralne barve ne mikajouser posted image ), bomo pač kasneje kar vsi trije šli v šoping.. user posted image   Voziček pa itak, da mora izstopat, to sploh ni dvoma!! user posted image user posted image user posted image Joj že komaj čakam!!! user posted image user posted image user posted image

Pikca le pojdi, ne bo ti žal!! user posted image

< Sporočilo je popravil Njeli -- 6.12.2010 21:31:45 >

Trenutki sreče, ki jih užijemo nas presenetijo. Ne ujamemo mi njih, ampak oni ujamejo nas.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
7.12.2010 7:41:01   
9janja
Dobro jutro, mal bom pokomentirala seznam - kaj rabimo oz. bom povedala kaj je prišlo meni prav, moramo pa vedet, da smo si zelo različni eni bolj kompliciramo, drugi manj. No npr. jaz doma nisem imela: adaptiranega mleka, črpalke, sterilizatorja in grelca in kapljic proti krčem, pa so bile to prve stvari po katere je moj tekel v trgovino + 5 flašk od Aventa. Pač nisem mogla dojit in sem si zadevo s temi stvarmi zelo olajšala. Tako, da ni bilo potrebno po vsakem hranjenju prat in sterlizirat flaško, sem nalila prekuhano vodo v flaške in dala v hladilnik in ko je bila nuja hranjena, sem bila tako hitrejša in potem sem lahko počivala. Pa ne me narobe razumet, da more zdaj katera nabavit vse to, pač si zadevo prirediš po svoje takrat. Prav tako je bila zanimivost pri širokem povijanju. V BC sem naletela na plenice Racman za široko povijanje, na ježke, kupila 2 komada in sem to dajala čez navadno pampers. Drugače pa je bila naša mala tudi zelo majhen dojenček, ampak smo takoj pridobili + eno številko zaradi širokega povijanja. Njabolj prav za doma so mi prišle tiste žabice spodnji del za dojenčke in bodiji, teh sem tudi največ dokupila. Sicer pa bo zdaj maj ko bomo rodile in se bomo mogle prilagajat tudi vremenu, zato jaz ne bi preveč kupovala.

(odgovor članu Njeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
7.12.2010 8:30:00   
bučkabb
ma user posted image user posted image user posted image  spet me je ven vrglo, pa tako lepo sem cel seznam napisala kaj sem imela v prvo nabavljeno in kaj potrebuješ

ma bom videla, bom napisala še enkrat ko bom imela čas

men se pa je pojavilo rahlo vnetje in ne vem, če bi šla na pregled al še mal počakam, kaj z cenastenom se lahko mažem a ne, sem že mal pozabla, kako je med nosečnostjo s tem??!!!! 

(odgovor članu 9janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
7.12.2010 8:36:36   
vesna_b
no, naša je bila nekje povprečno velik dojenček, pa so ji bile določene 56 iz baby centra premajhne, iz kika pa smo jih kar nekaj časa nosili. imam kar nekaj nevtralnih cotk na zalogi, saj nisva vedela, kaj bo, sem pa zraven dodala ali punčasto kapo, bodi, dekico... zmeraj se je vedlo, da je pupa, v glavnem.

glede na to, da hitro preraste, jaz za cotke priporočam kaki kik user posted image  pri nas se je super obnesel, za punčke majo itak vsega i svašta, edin kar moraš nabavljat kaka 2 meseca pred sezono začet, saj imajo zelo zgodaj novo robo. preraste pa prej kot uniči... garantirano

jaz sem tudi prvič rodila maja, rabila pa sem:
hlačke s stopali oz žabice, nogavičke, bodije, par jopic, tanjših, par pajackov - smo jih full dobili, kapice, plenice pampers, navadne bombažne plenice

grelcev in sterilizatorjev nisem imela, imela sem pripravljeni 2 steklenički, za kak čaj al pa kaj podobnega, pa mojmu sem pokazala, kje dobi, če bomo rabili, nastavek za dojenje, adaptirano mleko, plenice za široko povijanje
od kozmetike - na začetku sem uporabljala samo trdo otroško milo in pa baby olje, palčke za ušesa, fiziološko in alkohol ter kremico za obrazek.
rabila sem še vato, krpice za enkratno uporabo in tamale krpice, ala pleničke
v porodnišnici sem imela s sabo aventovo kremo za bradavice, blazinice za prsa in modrček za dojenje

varuške na začetku nisem imela, vendar je naša ogromno spala in dopoldne in popoldne je bila zunaj, med 11 in 16 uro pa ne, in je spala notri, jaz pa če sem šla kaj ven - za hišo na klopco, v vrt po solato, obesit perilo... no, smo jo dobili in uporabljali...

(odgovor članu 9janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
7.12.2010 8:38:14   
Klaraklara30
IZVIRNO SPOROČILO: bučkabb

ma user posted image user posted image user posted image  spet me je ven vrglo, pa tako lepo sem cel seznam napisala kaj sem imela v prvo nabavljeno in kaj potrebuješ

ma bom videla, bom napisala še enkrat ko bom imela čas

men se pa je pojavilo rahlo vnetje in ne vem, če bi šla na pregled al še mal počakam, kaj z cenastenom se lahko mažem a ne, sem že mal pozabla, kako je med nosečnostjo s tem??!!!! 

user posted image Kaj pa če bi seznam na našem mailu oblikovale?
Oblikuje se ga kot wordov dokument, potem pa lahko vsaka dopiše še kaj (najboljše z drugo barvo) oz. napiše tudi svoje mnenje o določeni stvari na seznamu.
Mislim, da bo tako bolj pregledno, vse bi bilo na enem mestu, pa še teh problemov, da se kateri kaj zbriše, ne bi bilo.

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
7.12.2010 8:38:22   
fluf
O punce… teli seznamčki…

Midva sva rekla, da bova šla malt le čez forum, pa mal čez sezname na internetu in bova vzela samo tisto kar se ponavlja in je res nujno.
Razne črpalke, stelirizatorje itd. bomo kupovali po potrebi… tudi mleko. Pač ne bomo kompliciral J men je edin to, ker pač prvič čakam otroka, da ne bo preveč ali premlo. Ful nekih oblekic ne bom kupovala, ker vem da bom dobila kaj, pa za darila, pa boni za BC bodo za pokoristit. Ful nočem met velik, ne pa premalo, nekak raje manj (se vedno da kupit še kaj)…

Sva bla pa včeraj v ikei, kjer sva si ogledovala omare za otroški kotiček… hmmmm… mene tud tole matra… kolk prostora rabim na začetku. 3 predale, 10 predalov… pa res samo na začetku… ker midva se mava namen tud selit v roku leta ali dveh, zato bi kupovala res samo najbolj nujne stvari trenutno… pač sproti. Noče ugotovit, da so trije predali premalo in bo treba na vrat na nos še neki kupit, al pa dam za omaro 200€, pa ugotovim, da je pol prazne :S

Tko da prosim tud še za kakšna taka mnenja

LP

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
7.12.2010 8:41:05   
vesna_b
bučkabb - boga, ampak o vnetjih ti ne morem pomagat, naj samo čimprej mine...

fluf - midva sva imela oz imamo še sedaj en predalnik, velikost nekje 50*100, s štirimi predali, in tukaj notri imam vse od tamale. posteljnino in plenice, njene brisačke, kopalni plašč, oblačila, kape, nogavice, žabice, slinčke, plenice... čisto vse, tako da... so majhne cotke...

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
7.12.2010 8:49:21   
Klaraklara30
Sem ravno našla seznam iz 1. nosečnosti. Malo ga uredim in ga dam na mail. Pa bom že kar svoje komentarje dodala.

(odgovor članu Klaraklara30)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
7.12.2010 8:51:18   
Klaraklara30
IZVIRNO SPOROČILO: fluf

O punce… teli seznamčki…

Midva sva rekla, da bova šla malt le čez forum, pa mal čez sezname na internetu in bova vzela samo tisto kar se ponavlja in je res nujno.
Razne črpalke, stelirizatorje itd. bomo kupovali po potrebi… tudi mleko. Pač ne bomo kompliciral J men je edin to, ker pač prvič čakam otroka, da ne bo preveč ali premlo. Ful nekih oblekic ne bom kupovala, ker vem da bom dobila kaj, pa za darila, pa boni za BC bodo za pokoristit. Ful nočem met velik, ne pa premalo, nekak raje manj (se vedno da kupit še kaj)…

Sva bla pa včeraj v ikei, kjer sva si ogledovala omare za otroški kotiček… hmmmm… mene tud tole matra… kolk prostora rabim na začetku. 3 predale, 10 predalov… pa res samo na začetku… ker midva se mava namen tud selit v roku leta ali dveh, zato bi kupovala res samo najbolj nujne stvari trenutno… pač sproti. Noče ugotovit, da so trije predali premalo in bo treba na vrat na nos še neki kupit, al pa dam za omaro 200€, pa ugotovim, da je pol prazne :S

Tko da prosim tud še za kakšna taka mnenja

LP

Jaz sem imela na začetku previjalko s tremi predali in eno poličko nad previjalko. Morda bi bilo dobro imeti še en predal, ampak sem tudi tako vse zložila not.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
7.12.2010 8:51:23   
Nefretiti
Jutro,

malo sem se odklopila z RR......prebrala pa sem samo nekaj zadnjih postov.

Jaz sem si v prvi N nabavila vse cunjice 62 in, ko sem jo morala obleči sem ji morala 3x zavihniti rokave. Je na začetku potrebovala 44. Tako, da sem prvi dan, ko sva prišli domov poslala moža v HM, da je nabavil tako majčkene bodije.
Jaz sem jo oblačila takole: body na preklop s pritiskači (čeprav je tudi on, ki se zavže OK. Nikdar je nisem oblačila v tiste tetra majice, ker ji je vse nekam zlezlo in se nagužvalo, hrbet pa je bil odkrit. Pa še 100x moraš obrnit otroka, da je tiso OK. Ti bodiji na preklop so super, ker jih kar položiš na previjalno in otroka gor, roke not in še plenico, ki je na začetku ne znaš dobro dat gor drži na svojem mestu. Zlasti, če moraš široko povijat je grozljivka vse tiste plenice spravit v red. Body vse napake skrije. user posted image
Po bodiju sem oblekla kar pajaca (bil je september, ampak bolj mrzel).
Pumpico sem imela, ampak sem jo uporabila mogoče 3x. Stekleničko le eno, Aptamila nisem hotela, ker sva se dojil in me nobeden ni mogel prepričat, da mi ne bo uspelo.
Alkohol, hladilno mazilo, olje za mazat (čim bolj enostavno.....mandljevo z lekarne, Bubchen je preveč sparfumiran).
Varuško smo dobili, ampak je bila kljub visoki ceni zelo slaba. Zamenjali smo 3 iste modele, potem smo zamenjali za drugo in na koncu smo vse skupaj zabrisali v smeti. Jaz sem vedno slišala, ko je jokala, tudi če sem bila 1 štuk nižje.

(\_(\
(=' :')
(,('')('')

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
7.12.2010 8:58:07   
bučkabb
ja seznam na mailo ni slaba ideja, bom tam napisala kaj sem imela jaz v prvo in tudi zdaj v drugo bo tako

omare oz predalniki za male, jaz sem imela oz imam previjalno v obliki predalnika, ima tri manjše predale in ena vrata z dvema poličkama, na vrhu pa seveda prostor za previjalno podlago in to je edina omara, ki jo imamo za našo 2 letnico še danes, imamo skoz polno seveda, ampak noter spravljeno čist vse kar potrebujemo za njo, tako da za otročka ne potrebuješ ne vem kakšnih omar

Neposredna povezava do sporočila: 2213
7.12.2010 9:02:07   
bučkabb
glede seznama se popolnoma strinjam z nefretiti, smo tudi mi bili septemberčki, sicer po velikosti malo večji tako da smo imeli kar 56 in 62 za začetek, pa še široko smo mogli povijati
glede ostalih stvari se popolnoma strinjamuser posted image user posted image

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
7.12.2010 9:20:58   
fluf
ooooooooooo ful hvala... sej men je jasno, da ne rabiš veliko, pa da je mičkeno... pač gledala sva neke predalnike, pa so cene ful različne, pa sva pol mal debatirala... jest sm rekla da če kupiva ene 3 ali 4 predalnik, pa mava itak še neki predalov sedaj fraj za vsak slučaj, da bomo komot zgurali user posted image vidim, da se nisem preveč motila user posted image previjalke jaz ne bom imela oz. se bo moja pisalna miza predelala v previjalko user posted image mami sigurno ne bo več tko zagreta študntka pol user posted image

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
7.12.2010 9:30:49   
Klaraklara30
Seznam je na mailu user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
7.12.2010 10:07:47   
Nefretiti
Predalnik smo mi kupili v ikei za 100 EUR iz serije Hemnes. Potem mi je mizar za kakih 10 EUR naredil tako plato z ograjico, ki sem jo zataknila gor. Je bila višina ravno prava, prostora ogromno. Sedaj pa razmišljam, da bom tudi to opustila. Predalnik ja, zaradi prostora, ampak previjalne pa ne bom imela. Bom kar na kavču previjala, ali pa na mizi. Mi imamo tako stanovanje, da je vse v enem. Sem pa že pri hčerki imela ves čas raztegnjen kavč.

(\_(\
(=' :')
(,('')('')

Neposredna povezava do sporočila: 2217
7.12.2010 10:13:03   
9janja
IZVIRNO SPOROČILO: Klaraklara30

vem, da ste že pisale pa še 1x prpsim, kako priti na e-mail?

Neposredna povezava do sporočila: 2218
7.12.2010 11:02:58   
lili8
Njeli glede kozmetike in pripomočkov sem jaz imela: kremo za ritko (bebival je zakon!), fiziološko raztopino, alkohol za popek, tisto napravico za čiščenje noska, en tak lavorček, ko sem jo previjala, da sem dala vodo noter, vato za čiščenje ritke, termometer, banjico, ribodermin za po kopanju, (tudi zakon!), krtačko za lase, olje za temenca, palčke za ušesa (tudi za čiščenje nosa), trdo milo, rokavico za umivanje, 2 brisači z žepkom za glavo, kakih 20 plenic (ne za previjanje ampak za čez ramo, ko kupček podira, pa za v posteljico pod glavo, če kaj poliva, pa za v voziček... v glavnem meni so zelo prav prišle), robčki taki kot plenice.

Zame pa kremo za bradavice, pa blazinice za dojenje, vložke (sem dobila po vezah Tosamine, tiste, ki jih imajo prvi dan v porodnišnici, take extra large, mislim, da se ji reče zloženci), nastavke za dojenje, modrc za dojenje (kupila v Mullerju), pa OBVEZNO s sabo vzemi napihljiv obroč, če boš šivana, da boš vsaj približno lahko sedela. Črpalko sem kupila naknadno, stekleničke in mleko tudi (no, eno stekleničko sem imela doma). Sterilizatorja nisem imela, grelec sem dobila, pa ga nisem uporabljala.

Kar se pa oblačil tiče, je bila pa moja decembrska, tako da bo zdaj malo drugače. Vem, da sem imela kar nekaj tistih bodijev na preklop, pa dobila sem mako majčke (sama sem bolj pristaš bodijev, ker nikamor ne lezejo), super so tiste žabice s stopali, ki so samo do pasu, pa navadne žabe, pajacki (glej, da so taki, da se čimbolj komot oblačijo, fino je, če imajo med nogami gumbe, ker otroka ni potrebno celega sleči, ko ga previjaš), puloverčki, pa tanke bombažne kape za po kopanju, nogavičke, slinčki. Uf, sem kar napisala, malo sem pa že pozabila.user posted image Količinsko ti pa težko rečem, jaz vem, da sem tamalo vsak dan celo preoblekla, včasih celo večkrat, ker je polivala. Tako da fino je po moje, da imaš vsaj za ene pet dni oblačil. V začetku smo imeli št. 56, 62 ji je bila precej velika. Velika je bila pa 51 cm, ko se je rodila. Pretiravat pa ne, ker vsaj pri meni je bilo tako, da sem precej stvari dobila od domačih, pa tudi prerastejo hitro in je škoda, da kakšno stvar le enkrat oblečeuser posted image .

(odgovor članu 9janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
7.12.2010 12:20:53   
Pikca
Evo mene na bolniški. Ni hujšega, samo precej zoprn prehlad, po mojem kaka viroza.

Oblekic sem jaz imela vedno preveč, me je mal zaneslo pri nakupihuser posted image , ko so pa tako srčkane te male cotke. Tako da, tudi če nič ne kupim, imamo dost. Res pa, da nimam poletnih punčkastih cunjic ta male številke (starejša hči je bila oktobrčica), tako, da bo treba nujno v nakupeuser posted image

Osnova so res bodiji na preklop (za vroče dni s kratkimi rokavi), pol pa žabice oz. hlačke+nogavičke, pa kakšna jopica (ali pajac) in kapica za zunaj, če je malo bolj hladno - mislim za poleti.

Od opreme, ki je nisem rabila, pa zdaj razmišljam edino, če bi nabavili elektronsko varuško, ker se selimo v hišo. Po mojem šele po porodu, če se bo izkazalo, da jo rabimo. Itak bo čez dan spala v zibki, ki jo bomo imeli v dnevni.

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
7.12.2010 14:37:28   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: 9janja

IZVIRNO SPOROČILO: Klaraklara30

vem, da ste že pisale pa še 1x prpsim, kako priti na e-mail?

iz svojega maila pošlji mail, v katerem napišeš svoj vzdevek, in ti pošljemo geslo, s katerim se potem na ta mail prijaviš.
mail pa je: majcice2011@gmail.com

(odgovor članu 9janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
7.12.2010 17:55:59   
mami411
Njeli a je padla morfologija?

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
7.12.2010 21:13:46   
ninasiki
ojla bejbe

a je tale lux raztaulen kje v ljubljani ker jst glih nebi šla v mb zarad vozička user posted image

nevem a je kira dodala na seznam rokavičke za dojenčka da se ne praska po obrazku naš je to konstantno delu in je bla to obvezna oprema

jooooj jutr pa inventura men se meša k pomislm kok je za štet najraj bi kr pred štacuno stala pa folk not pošiljala da čim več kupjo user posted image user posted image user posted image mah bomo že ni druge

letim sm lačna k vouk tud ceuga bika zdele pojem če mi ga kdo na talar da user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
7.12.2010 21:27:43   
Njeli
Žal mi je komaj zdaj uspelo prit do računalnika danes, se opravičujem, kr se nisem kaj prej javla..

Vsem bi se rada najlepše zahvalila za trud, res ste fajn napisale, obsežno, da vsaj neki občutek dobimo tudi me prvorodke..user posted image Na mail bom pa tudi šla pogledat!! user posted image

mami411
na žalost ni blo UZ, tak da tudi morfologije ne..user posted image Ampak me je pomirlo bitje srčka, ki sem ga slišala, pa trebušček je konkretno večji od prejšnjega pregleda, tak da zgleda detece lepo raste HB!! user posted image Sem pa bila pohvaljena glede kg, kako jih lepo počasi pridobivam, čeprav sem na +6, skoraj me je kap na tehnici, kr videt lih ni kje.. user posted image Sva pa nekako prišle na to temo, kr je rekla, da jo preseneča, da že čutim gibe ko sem taka suhica.. Sej iskreno povedano res nevem kam gredo ti kg, kr se mi pozna razlika le v trebuhu in sem danes na tehnici zgledala nekako tako -> user posted image Sestra se je tak smejala..user posted image Še zdaj se ne morem navadit, da je vsakič večja številka.. user posted image Morfologijo pa imam zdaj te končno 3.1.2011, mi je malo razložila potek, tak da zdaj bo te zares takrat, jooooj res že komaj čakam!!! user posted image Sem razmišljala, da če se mi takrat ponovno tak obrne, da spola ne bomo videli, greva pa še na 3D in reskiram tistih 80€ al koliko je (čeprav nisva imela namena, sva nekako razmišljala v smeri, da raje otročku za ta denar kaj kupima), kr ne bom zdržala do konca.. user posted image

Grem pančkat počasi, moj še je šel danes v zadnjo nočno, jutri pa pičima po novo postlo.. Se že tak veselim, sva naročila 180, ker na 140 bomo trije, če bo treba malo težje spali.. user posted image Poleg tega jaz spim z blazino za nosečnice, tak, da res ni več prostora.. user posted image Ampak vam povem te naše slovenske trgovine s pohištvom tak zamujajo z naročili, 2 meseca že čakava čez rok na njo, dormeo pa so jogi poslali v enem tednu, ki tudi sameva in čaka, da se bo imel kam dat, grozno no.. Sva odločena, da bova tudi glede pohištva začela v Avstriji kupovat, kr imava tukaj vedno slabše izkušnje..user posted image

Predvsem mirno noč vam želim in lepe sanje, upam, da o naših majskih darilcih!!! user posted image

< Sporočilo je popravil Njeli -- 7.12.2010 21:31:49 >

Trenutki sreče, ki jih užijemo nas presenetijo. Ne ujamemo mi njih, ampak oni ujamejo nas.

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
7.12.2010 22:03:46   
fluf
ninasiki žal je samo v MB, če se pa motim bom pa tudi jaz vesela, če je v LJ...
njeli ti pomoje nas majo 2+rodke rahlo dovolj... prvorodke smo res firbčne user posted image  pa skoz jim težimo user posted image

pa kok daleč ste že, da punce, da spite z blazinami?? tudi junijke že spijo z blazinami... meni ni treba... (pa sem bolj junija user posted image ) res nimam te potrebe. Buši je, ampak se mi zdi, da je že 14 dni zrasel, kg so še vedno enaki (+1kg približno, al pa moja tehtnica laže)... user posted image  itak je vse ok... 

(odgovor članu Njeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

PROSTI ČAS
mamamajča

Kadar podnevi otrok spi, se samostojno igra, vi:

hitro preverim, kaj je novega na forumih, facebook-u (32%)

prižgem TV in se malo uležem (11%)

si skuham kavo, pregledam pošto, reklame (17%)

čistim, pospravljam, kuham, ni prostega časa! (39%)

Število vseh glasov: 270

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!