womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: VevercaV Hej hej aprilčice, da vas se jaz malo pozdravim, saj berem vas tako vsak dan.. Najprej še moje čestitke in želje vsem, ki praznujejo RD te dni, naj bo naslednje leto polno polno zdravja in ljubezni, predvsem pa, da bo mali/mala zdrav/a, saj to je najbolj pomembno!! Happy birthday! Materinska šola : še ena, ki se je bo udeležila v Domžalah. Razmišljala sem sicer o januarju, kdo ve, če se mi bo februarja hodilo prav posebej kam sedet. Ovčka11, ne morem da ti ne povem, da stiskam pesti, da te ne pokličejo ta teden, sem pa prepričana, da boš drug teden dobila obvestilo, da je vse v najlepšem redu!! Enkratna: jaz tudi vem, katero ime imaš v mislih, sem že poznala eno (zdaj že gospo), ki je dala svoji hčerki ime po tej knjigi. Meni je ime všeč in prav nič ne spominja na babice! Bolniška in komisija: : Punce, danes sem dobila odločbo, da sem doma še cel mesec vsaj. Kar mi je začelo povsem ustrezati. Ampak mi je pa grrrrrrozno pomisliti, da moram biti res skoz za 4imi stenami. Dajte mi povedat tiste, ki ste že dalj časa doma, ali so vas kadarkoli v tem času že obiskali? Ali res ne greste nikamor...? ? Kakorkoli, počutim se sicer OK, malo tudi brskam počasi za opremo za dojenčka in odkrivam povsem nova čustva v meni hihi. Našla sem en fajn dokumentarc, kako lahko pomiriš otroka v prvih parih mesecih, kadar neutolažljivo joka in kakšna od metod mi bo upam prav prišla. Imenuje se The happiest baby on the block, če bi si ga katera rada ogledala. Druga stvar, katero vam tistim, ki se vam telovadi in ki ne morete iti na telovadbo ali pa vam je škoda denarja, predlagam: 10minutes workouts prenatal pilates. Si zloadas na torrentu. Meni je super, sicer je treba zelo po pameti delat te vaje po moje, hkrati pa gre za to, da se malo raztegneš in pripraviš telo na porod.. In še to: odkar delam te vaje (vsak 2.dan, pa zelo na easy) me ne boli več hrbet, ki me je počasi kar začel mučiti pred kratkim. Kosilo: dragi mi bo skuhal piro z obilico zelenjave, + solata. Sladica mi nikoli ne uide, je še ostala od Miklavža . LP vsem. Živjo! Jst sem že od začetka nosečnosti na BD in so mi tud podaljšali do februarja. To ali smeš kam ali ne pa je čist odvisno od zdravnika. V kolikor ti zdravnik/zdravnica dovoli izhode lahko greš. Jaz imam super zdravnico - nimam se kaj za pritoževati. Posvetuje s svojo zdravnico in boš videla kaj ti bo rekla ali rekel. p.s. tudi sama že mal razmišljam o materinski šoli pa ne vem kdaj je "pravi" čas, da se je udeležiš.... lp
|