hel32
|
Nadaljevanje Suzy29, nisem brala januark, kaj res, da je že rodila? Saj v teh tednih ni več tako grozno nevarno pa glede na kile, bo tudi otrok hitro napredoval, sicer je pa res, da bolj so donošeno, boljši je. Sicer mene tega ni strah, mene je bolj strah, da bo spet čez rok... Prvičmami, super za novo frizuro, jaz imam tudi namen it po krajšo še pred porodom, ker si že res težko posušim lase, sploh pa potem, pri 3eh... Teyla, na koncertu si bila, super si, meni se kaj takega niti pod razno ne da, sem preveč utrujena Vipercat, super, da je mali prespal celo noč Pilotgirl, super, da je cuker ok, in za opravljen izpit Matične celice, tokrat sva se odločila za javno banko, ima večji smisel, kot zasebna, oni si sam nabirajo kapital, vprašanje pa je če bojo res čez 20 let rabili te celice, in, če bojo ustrezale ..... Maurica in Biljana, te kreme, ki imajo močan vonj po meti, oz, hladijo, kolk je meni znano, niso priporočljive za nosečnice, ker lahko preko kože prehajajo v posteljico, jaz potrpim, in ne jemljem nič nobene kreme, še lekadola ne vzamem. Tamy, ti malo zavidam, da nimaš težav, proti nam, sicer bi pa bila prej gotova če bi napisala, kaj me ne boli Hayabusa, bogici sta, ko vaju tako doleti, kako je kaj princeska, že kaj boljši, in kako tvoj išias? Objemčke Grem pečti kruh, in neki skuhat, mali je zakomiral, pa imam čas, ven itak ne bova šla, preveč piha. Lep dan vsem.