|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
5.12.2010 19:48:04   
hayabusa
Hojla, se vidi, da smo vse zdelane je bolj zatišje tukaj danes.
Jaz se moram pohvalit z neizmernimi bolečinami danes zjutraj. Zgleda da ni otrok nič kriv, da je kar išijas ali pa lumbago (isto sra*** drugo pakovanje)v igri. Sem mela enkrat že težave s tem. Ponoči sva bili s tamalo sami ker je šel ati na žurko. Okrog 4h je začela jamrat in hvala bogu da je zaspala nazaj. Ker sem vedela da to ne bo za dolgo sem se odpravila v kuhinjo po mleko. Katastrofa! od spalnice do kuhinje in nato do otroške sem potrebovala pol ure in vedro solz ker je bolelo kot user posted image . Ravno ko sem se z zvočno hitrostjo približevala otroški sobi se je hči zbudila.
Za dobro jutro smo ponovili vajo, se mi je že mešalo od bolečin, še tamala se je začela jokat ko me je vidla kako hodim in se je prestrašla. No jutri itak še ne gre v vrtec ker se ne rešimo driske, se mi zdi da je vsak dan hujeuser posted image Kar se pa mojih bolečin tiče pa se čez dan potuhnejo, ko se telo segreje in malo premiga, tako da se da preživet. Zdaj pa grem spat in se že bojim kako bo zjutraj jovo na novouser posted image
Lepo bodite, lahko noč

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
5.12.2010 23:41:49   
Nina33
Čeer!
Fino, de ste dons ble bolj lene, drgač bi vas komi prebrala user posted image user posted image user posted image .
Hvala vsem za čestitke najprej user posted image .
Tigrica - vse najboljše tudi tebi user posted image !!! Strelke smo zakon, ne user posted image ?
Hayabusa, boga/bogi obedve user posted image . Kako je pa s kakšnimi Naklofeni ipd. pr nas user posted image ? V P po porodu jih dajejo ko bonbone, prav hudo "nevarni" ne morejo bit user posted image Sicer ne vem kolk zaležejo (jih nisem rabila še nikoli) al mo ati jih pohvali (jih ima zaradi fuč kolka in kolena, verjetno ni glih taka bolečina kot tvoja, je pa "bliz"). Pa groza s tole drisko, morjo res eni virusi al neki razsajat, še najin princ je v petek mal tak kakec imel (in nič povedal, smrdelo pa tut ni user posted image ) tko da ima prav "požgano" ritko revež. sej driske ipd. HB nima, samo je pa še včeri prav jokal med previjanjem user posted image . No, dons je že dost boljš, joka ni več, ritka bo pa še nekaj dni rabila user posted image .
Meta, tut zate en objemček user posted image , tile hormoni so res od user posted image .
Patrisha - boga invalidka, upam, de se bolečina čimprej umiri.
Valek, tile modrostni  so res neki boljšega, se nas kr neki klele strinja s tem pomoje user posted image . Meni je pred leti odžgala dlesen nad najbolj problematičnim in od takrat ni več take krize. Upam, da se ti porihta user posted image .
Ninchi, tut ti se mi smiliš, tile glavoboli so en user posted image . Jaz sem jih sicer kr mal "navajena", je pa pri meni slabše s tem, če je vreme slabo (pritisk user posted image ), če premalo pojem v določenem obdobju (tut mamicam sladko pomaga user posted image ), pa dehidracija tut nardi svoje (s tem pr men ni težav, sem ko ena žaba - ne morem mimo pipe ne da bi se nažlampala vode user posted image ). Se pa strinjam z Meto - sicer je tale (pre)eklampsija eno strašljivo stanje, samo je bolš v naprej vedet kot... Mah, sej je "samo" glavobol user posted image . user posted image
Gibi otroka: hvala za razlago, kako jih štet (čeprav zaenkrat ne še rabim user posted image ). Bi pa tut mene zihr panika, če ga ne bi čutila. Aja, Tanjuši, čestitke za 100 % punco (in fajne izvide AC) - nisem prepričana, de sem ti že čestitala user posted image .
Dobri možje: kot je (pomoje Maurica?) že napisala - Miklavž je original, ostala dva sta "ponaredka" user posted image . Pri nas je z darili bolj tako - daš ko imaš "filing", če je pa glih slučajno kakšen tak datum blizu (RD, kaka obletnica, tile "veseli" možje...) pa mal počakamo do datuma user posted image . Drgač sem iz kao verne kao komunističen familje user posted image , navajena "vsega" hudega user posted image in vesela vsega user posted image . Se še ne sprašujem, kako bom otrokoma/otrokom tole razložila, ampak...saj sta/so(bodo user posted image ) najini, bodo že zgruntal user posted image . Tut praznovanje RDjev je pr nas bolj tko: jaz sicer (do svojega no user posted image ) odštevam že mesece v naprej - žurke pa poj nobene user posted image . Mi je samo fajn un dan, običajno sem presneto živahna takrat user posted image . zato me pa nč gor ni blo user posted image . Včeri smo pa imeli s sodelavci (sicer bivšimi, ampak če njih ne moti...mene itak ne user posted image ) novoletno žurko: en tak bl "kmečki" (nič kaj fancy, no) slow-food (od 15-ih do polnoči in čez user posted image ) in vam povem: glih za user posted image user posted image Skoz neki grickaš pa pluckaš (ma sem spila enga vina user posted image sam se me ni niti prijelo, kljub mešanju vseh možnih sort- je treba pač probat, ne user posted image , pa očitno sem kr neki pojedla, sem dobivala mal večje porcije, kt bom glihkar mami user posted image ). U glavnem - je blo prav fletno. Sicer hudo "negorenjska" varianta, ki je ne bi doživela (denarnica pa ne preživela), če ne bi bila povabljena, ampak res res dobro user posted image .
Aha, de nadaljujem "pregled dogodkov" user posted image :
matične celice - definitivno za javno, moram pa še obrazce izpolnit (D´ori, hvala za opomnik in link).
smrčanje - moj na srečo zelo poredko to prakticira, ga pa takrat ruknem in mu zatežim naj me objame user posted image . Zaleže user posted image . Pa še paše user posted image . No, razen 1x se spomnim (je mogu bit prehlajen al neki), da mi je poj na uho smrčal in sem se rajš druge taktike spomnila (ornk rukanje in bujenje ipd. user posted image )
user posted image : verjamem, da ti je dvignilo pritisk user posted image . Meni se že tko al tko tam dvigne, takle bi mi ga pa sploh. važno, da ste vsi trije OK user posted image .
Biljana res lepa slika user posted image
Tršica, drži se jutri - mogoče te pa ne obdržijo v P user posted image No, tut če te obdržijo na opazovanju, važno, da bo z vami tremi vse OK. Pa naj ti hitro mine  user posted image user posted image user posted image Pa tvojima poboma tudi user posted image
Teyla, upam, da je danes šoping usel. Glede cunjic je pa res: H&M ima res velike cifre, pa tut na splošno se jaz na te cifre ne zanašam najbl (bi bila pa vesela, če bi imela boljši augenmas - včasih ga prav v kam'n brcmen user posted image ).
Oh, zihr sem kej pozabla user posted image Ti smola, a ne user posted image user posted image user posted image .
Lepo, mirno noč, čimlepše sanje vsem! Če bo Miklavž kej okol hodil - ga prav lepo pozdravite user posted image user posted image .

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
6.12.2010 0:38:06   
Nina33
Hoj!
Še en vic, za lahko noč ali dobro jutro user posted image :

Od kdaj so ženske goske....? user posted image
.... že dolgo, dolgo.............

Bilo je, že davno tega, ko sta Adam in Eva seksala, pa je Adam vprašal Evo:
"Ali ga čutiš?"
Eva mu je odgovorila:
"Ga, ga,...."

Pa brez zamere user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
6.12.2010 0:39:40   
Nina33
No, pa še enga - za dobro mero user posted image :

Znanstveno je dokazano, da je ženska zadovoljna že z dolžino 8,5 cm. Vseeno pa je ali je Visa ali Mastercard.

Jej, ne znam povečat (črk user posted image ).

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 6.12.2010 0:48:35 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
6.12.2010 0:47:26   
Nina33
Sicer je bila včeraj "prazna", ampak vseeno:

user posted image
...I have loved the stars too fondly to be fearful of the night. ♥
Wishing you a beautiful blessed New Moon

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
6.12.2010 9:05:58   
prvičmami
Jutro!

No vikend je za nami, pa sem le uspela do računalnikauser posted image
Najprej vse najboljše Nina in Tigrica!
Pri nas je nosu miklavž samo kako malenkost, kj več pa potem božiček ali dedek mraz, vsako leto ker drug (kker je naneslo)user posted image
Moj na srečo ne smrči, ampak js vseen ne morem spatuser posted image , se zbujam ob 3-4 zjutri budna ko nevem kaj in poleg tega mi je ponavadi še slabo, grenčica, v soboto me je začel pa ponovno modrostni bolet in dlesniuser posted image , ampak zjutri je potem spet minalo. Pa sramna kost tud mene boli cel dan po malem, mah tale user posted image ni glih za prehvalit, ampak vse za naše user posted image
Glede sužbe pa Meta moj se je najprej vozu v sužbo, šel ob 8 zjutri od doma in se vračal nekje ob 19 zvečer-groza. Zdj je pa zamenjal in je do 4 ziher doma, ampak pol pa popoldan še vedno kr naprej neki seminarji in izobraževanja (sj mu verjamem ker pokaže ko dobi domov vabila) pa še čist v ženskem kolektivu je....
Js sicer neke hude lojubusumnosti ne opažam, sam se pa včasih počutim tk osamljeno sploh zdj ko mam več časa, ker nisem v službi in sem cel dopoldan sama, pol ga pa še popoldan ni, ko pa pride se hoče pa spočit in se uleže pred tv al pa gre pred računalnikuser posted image , tedi pa pol nastane kak prepir, ker ne popustimuser posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
6.12.2010 9:08:15   
Mišyka
Dobro jutro!

Sem bla v četrtek in petek na bolniški oz. negi zaradi našega sinkota. Sva šla v laboratorij dat vodo, ker mu je non stop uhajalo in me v petek kliče pediatrinja, da je mel ful povečano število bakterij v urinu, tko da sva dobila antibiotik. Zgleda, da je zaleglo, ker je blo čez vikend boljš. Dons je že v vrtcu (seveda, saj pride Miklavž!) jst pa v službi.

Potem smo meli v petek še montažo omar na hodniku... jezna sem samo da pomislim. Itak da je blo vse neki narobe, montirala sta 5 ur (jst pa sem mela namen samo med službo skočit za urco domov!), potem smo tačas izolirali podstreho, za okno na podstrehi je pršu še en tretji izmerit... skratka norišnica. Pol pa še v soboto delovno... včerej smo si pa kr Miklavža že nardili, da ni blo treba dons zjutrej hitet.

Vrat me je nehal bolet, me pa boli nart sopala. Nimam pojma zakaj... en večer sem vstala s kavča in od takrat me boli. Nč ne pomaga. Tko da mam dons za preobut v službi, šepam pač ko hodim. Pa včerej sem po enem mesecu spet imela en izbruh... nč hudga, ampak vsega se je spet mal nabralo.

Nina mal pozno ampak VSE NAJBOLJŠE še z moje strani!

Dejte še enkrat ta link gor za javno hrambo matičnih celic. Tud midva sva se odločila za to.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
6.12.2010 9:20:38   
maurica
tamy; jaz sem šla v P po pregledu pri G, nisem se nič najavla. navadno je vedno kdo tam, da ti razložijo, edino če pride do kakšne nujne stvari (recimo CR) in rabijo več osebja, je treba malo počakat.

tigrica; vse najboljše user posted image

hrbet; punce, jaz sem odkrila čudežno zdravilo: tigrova mast. zvečer me je kot ponavadi vse bolelo in me je dragi nežno masiral. Na kar sem se spomnila, da imava tigrovo mast (mi jo je očka prinesel že pred 10 leti, ko je bil na Kitajskem) in sem rekla naj me namaže, da vidimo kaj bo. Vam ne morem povedat kakšna sprememba. Po 2 mesecih sem prvič prespala celo noč, ko angelček, tudi zbudila sem se brez bolečin. Še zdej ne morem vrjet user posted image

matične celice; sva bila tudi midva ful v dilemi kaj narediti in sva se odločla, da jih privat shraniva pa kar bo bo. Verjameva, da bo znanost na tem področju še ful napredovala. Morda pa bo prišlo prav tudi komu od domačih.

tršica; javi, kako je situacija pri tebi!

nina33; super za večerjo user posted image , jaz bi tudi! samo, da se je user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
6.12.2010 9:35:20   
vipercat
dobro jutro punce

za nami je zelo lepp vikend. bili smo pri miklavžu - mali mu je celo ppesmico pel, v nedeljo pa se je miklavž oglasil celo pri nas in dobila sem vinjeto user posted image  kok sem vesella hahahaha pa še nastavit ni bilo treba user posted image

najprej nina33 vse naj naj - da bi bila vesela, zdrava predvsem pa vedno spočita, da boš lahko krotila malega poprčka ki kmalu pride user posted image

foxy lady pri nas imamo božička, ker je to edini praznik ko smo vsi skupaj. za novo leto vedno kdo pobegne, za miklavža ppa meni sploh ni noben praznik. tako da mi obdarimo za božička, če pa je kje miklavž pa ga peljemo pogledat tako da pozna vse tri strice

meta21 - pozicija v klubu je tvoja. drži se in se tolaži da so to samo hormončki in da bo kmalu bolje

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
6.12.2010 9:40:23   
Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat
...v nedeljo pa se je miklavž oglasil celo pri nas in dobila sem vinjeto user posted image  kok sem vesella hahahaha pa še nastavit ni bilo treba user posted image

Ja kok je bil Miklavž dober da ti je kr vinjeto prnesu! Mi je kr mal na smeh šlo ko sem to prebrala. Mi bomo mogli najprej še stari dve dol dat.
A kera ve, če majo v Intersparu tud vinjete - jst zbiram une nalepkice za otoroško prešito odejo. Nam je Interspar namreč iz poti, tko da ne zapravimo velik tam.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
6.12.2010 9:42:08   
Tisia
dobro jutrouser posted image
glede bolečinuser posted image vidim da se stopnjujejo pri vsakiuser posted image  meni tudi pomaga china balm dobite ga pa v DM-u, take majhne rjave stekleničke,je vse naravno noter in tako sprosti mišiceuser posted image ...meni pomaga celo ko imam krče pa me še cel dan boli mišica tako da si namažem da lahko sploh hodim, sicer sem pa tudi magnezij začela piti 2 tabl. na dan ker je ginek.rekla da ni slabo če imam bolečine...sam proti koncu noseč.naj jih ne jemljem

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
6.12.2010 9:44:09   
vipercat
punce eno vprašanje imam. akatera ve kaj bi to bilo:

kakšen dober teden nazaj, se mi je na kolutu od bradavice naredila majhna hrastica, ki je sploh ne bi opazila, če ne bi srbela kot satan. sedaj to že cel teden mažem pa rihtram in kar ne zgine, srbi pa zelo. je že katera imela kaj takega?

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
6.12.2010 9:47:13   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

...v nedeljo pa se je miklavž oglasil celo pri nas in dobila sem vinjeto user posted image  kok sem vesella hahahaha pa še nastavit ni bilo treba user posted image

Ja kok je bil Miklavž dober da ti je kr vinjeto prnesu! Mi je kr mal na smeh šlo ko sem to prebrala. Mi bomo mogli najprej še stari dve dol dat.
A kera ve, če majo v Intersparu tud vinjete - jst zbiram une nalepkice za otoroško prešito odejo. Nam je Interspar namreč iz poti, tko da ne zapravimo velik tam.

je letos je bil tale miklavž zelo radodaren, poleg vinjete je prinesel še domače divjačinske salame, pa domači med, pa čokolade, pa posodo...

to je vse prinesel moj fotr z njegovo partnerico. izgleda da ga peče vest, za vsa leta (12 let) ko ga nibilo v mojem življenju. ko sem rodila tevža, pa me je poklical, če bi ga kdaj lahko spoznal. čepravi mam osebne zamere do njega, mu nikoli ne bom preprečila spoznati svojega unuka, dokler bo dober dedek - bolši kot je bil oče

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
6.12.2010 9:51:16   
Mišyka

punce eno vprašanje imam. akatera ve kaj bi to bilo:

kakšen dober teden nazaj, se mi je na kolutu od bradavice naredila majhna hrastica, ki je sploh ne bi opazila, če ne bi srbela kot satan. sedaj to že cel teden mažem pa rihtram in kar ne zgine, srbi pa zelo. je že katera imela kaj takega?

Ko se je zadnjič meni naredil en lišaj na dojki, mi je G dal recept za Canesten in mi je pol po kakem tednu zginilo. Tko da mogoče bi blo za probat. Kaj pa je to, pa nimam pojma.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
6.12.2010 9:55:10   
tamy82
Živijo punce!

Jah, spet je ponedeljek ... to mi je res najbolj zoprn dan v tednu, čeprav mi ni treba v službo user posted image
Včeraj sem se mela res fajn, sem cel dan pohajala, tako da sem bila potem zvečer čisto uničena in sem šla samo še direkt spat user posted image Ampak se je splačalo, sem preživela lep dan najprej z družino od mojga, potem malo z mojo in zvečer še s kolegi. Tako da mi ni bilo dolgčas. Pa še Miklavž mi je nekaj le prinesel! user posted image In tudi jaz sem dobila vinjeto! Sem bila ful vesela, ker je res draga ta celoletna user posted image Sem sicer šele doma opazila, da so mi jo kupili (pri starših, itak), tako da se jim moram danes še zahvalit!
No, čeprav je danes ponedeljek, se je začel res lepo, ker je moj danes doma user posted image Tako da sva se že zjutraj crtala, skupaj pila kavico ... user posted image Pa še pravkar je prispela najina previjalna miza! user posted image Tako da vam jo poslikam, ko bom lahko. Zdej sva jo že postavila na mesto, malo sem jo pobrisala in zdej bom začela zlagat cunjice noter user posted image komaj čakam ... user posted image Sej mi je moj rekel, da mam za cel dan dovolj dela zdej user posted image

Bogice, vse, ki vam trebušček in user posted image tako nagaja ... upam, da se čim prej pozdravite, da vam bo boljše user posted image user posted image user posted image user posted image
Šele ko berem kaj vse vas muči vidim, da mam res srečo, da se večino časa počutim čisto ok ... na trenutne res prav pozabim, da sem noseča user posted image

Uživajte punce in pazite nase! user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
6.12.2010 10:48:38   
Teyla
Dobro jutro punce user posted image

biljana, nakup ni bil uspešen, sva še vedno brez pajacka/kombinezona. Sem pa kupila spodnjice in mrežaste hlačke zase, tako da imam že nekaj za v porodnišnico. user posted image
Čevljev pa itak nisem našla. Najverjetneje bom kar z gojzarji prišla v porodnišnico, ker nimam nič za obut. user posted image

cukica hehe, vidva kar probavajta, mogoče mu bo pa zibanje všeč, pa bo užival. user posted image

d'ori
hvala za info kdaj je treba poslat za obrazec, nisem vedela, da tako zgodaj. Bom jutri vse poslala, še prej pa se prepričala pri mojemu, da nima nič "proti". čeprav sva se o tem že pogovarjala, ampak da ne bo rekel, da se počuti izključenega iz zadeve. user posted image

valek upam, da te čim prej neha bolet modrostni. user posted image Verjetno je nekaj na tem, da malce pospešeno rastejo, ker imam občutek, da je tudi meni začel zopet rasti in to tisti "ta štorasti", ki raste malo postrani in me že malce moti. Pa super za sobico.    Ko bosta konec pa le prilepi slikice.

hayabusa ojej, upam, da čim prej mine to obdobje bolečin. user posted image  user posted image Kaj pa G pravi na to?

Kaj vam je prinesel Miklavž? Jaz sem dobila klementine, pomarančo, jaffa piškote in vrečko suhih jabolk in hrušk. user posted image Miklavž je najbolj fajn. user posted image

Jaz kakih intenzivnih bolečin v hrbtu nimam, me pa po telovadbi rado špika v hrbtu, ampak je potem do jutra že bolje. Sem zaenkrat kar vesela, da dobro prenašam tole. Trebušček mi tudi še ne gre na živce. sem pa včeraj dobila neke izpuščaje po zadnji plati. user posted image Nimam pojma od česa. Mogoče sem imela presuho kožo in potem še to celodnevno menjavanje toplega in mrzlega zraka. V glavnem me je zvečer vse peklo, pa rdečica je bila. Sme prosila mojega, da me namaže z oljem, ker drugega nisem imela, pa je zdaj kar ok. Sem že razmišljala, da sem alergična na kakšno hrano (ker sva šla v azijsko), ampak hvalabogu ni tako. user posted image

vipercat tale Miklavž je pa predober. Super, da se je tvoj oče vsaj zdaj zbrihtal in je pri vnukcu prisoten, če že pri tebi ni bil. Si pa super, da mu ne preprečiš tega zaradi zamere. user posted image

tamy82
super za previjalno. Sem vam vsem fouš, se sploh ne morete zavedat kako. Nisem niti enega kosa pohištva za otročka sestavla. Še mal pa bom v depresijo padla. Naslednji teden začnem naročat preko Recinkota, do takrat bova (menda user posted image ) že vedela katero previjalno bova vzela. Potem se pa tudi pri nas začne veselje.

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
6.12.2010 10:54:46   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82
Šele ko berem kaj vse vas muči vidim, da mam res srečo, da se večino časa počutim čisto ok ... na trenutne res prav pozabim, da sem noseča user posted image

Ti prav zavidam, tako je bilo meni (večinoma)lani.

Čprav me bo to morda teplo ampak naj se pohvalim, da sem danes zjutraj vstala brez solzuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image boli me še vedno ampak sem veliko bolje. No včeraj sem trdila da je verjetno kriv išias, danes ž mislim da je vseeno otrok, glede na ogrom obrat od včeraj na danes. Sicer pa ni važno kdo je kriv, ampak da je boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33
Hayabusa, boga/bogi obedve . Kako je pa s kakšnimi Naklofeni ipd. pr nas ? V P po porodu jih dajejo ko bonbone, prav hudo "nevarni" ne morejo bit

Ne vem, nisem navdušena nad zdravili in jih ne jemljem razen če je rez kriza. Sicer je bla kriza ampak sem preživela. V porodnišnici so mi nekaj nosli ja, sploh ne vem kaj, sem samo pospravljala v toaletno torbo za domovuser posted image

Popkovnična kri - http://www.ztm.si/sl/register_darovalcev_kmc/darovanje_popkovnicne_krvi/ je ena že včeraj prilepla link - hvala, sem že poslala mail in so mi poslali obrazce;)

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
6.12.2010 10:58:10   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Čevljev pa itak nisem našla. Najverjetneje bom kar z gojzarji prišla v porodnišnico, ker nimam nič za obut. user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
6.12.2010 11:13:07   
lil_
ce bo sneg, ideja niti ni tako slaba user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
6.12.2010 12:00:51   
zasi
Zdravo!

Naj vas malo pozdravim po dolgem času. Jaz sem ok, le živec (išias) me kar pogosto matra.

Sem videla da je debata o shranjevanju matičnih celic. Tudi midva sva se odločila da jih dava v javno banko. Sva že iszolnila obrazce in jih moram danes poslati.

Hayabusa, vidim, da mate z ta malo non stop neke zdravstvene težave. Si drisko že probala reševat z bio gaya kapljicami? Moji nečakinji je samo to pomagalo, ko se nikakor driska ni umirila.

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
6.12.2010 12:12:18   
ninchi9
Hayabusa - upam, da se čimprej pocajtate.

Mi tud nismo celo noč spali, ker ima mali od mojega vodene koze in je skoz čivkal, moj pa smrčal 100 na uro. Taka sem, kot da bi me cuk povozil. Jao, kaj me še čaka user posted image Saj če sem vodene koze že prebolela, pol nič ni, če sem v stiku???

Tigrica - happy birthday!!user posted image

Teyla - tudi mene skrbi, kaj obuti. Sem si kupila pred mesecem in pol ene take zimske škronje, ki so mi bile res ko plavutke. Sem si ravno zaradi tega kupila eno številko večje, da bi mi prišle v upoštev tudi, ko bi zatekala. A moram povedat, da komaj dobim nogo not - že zdaj. Drugega nimam nič za obut. Najboljše, da si grem po ene velike gumjaste batače user posted image

In moj trebuh - tako velik je že - jaz pa imam še 2 meseca pred sabo. Pobrijem se še komaj - in res komaj - ne vem kaj bom čez 3 tedne. Nohtov na nogah pa si več ne morem postričt. Dolge že ima kot kondor user posted image , moj mi jih noče zrihtat, ker pravi da se mu gabi (čerpav imam zelo negovane noge user posted image ). Grem danes k mami na pedikuro...user posted image

Glavobol - ne morš verjet - spet sem se zbudila s čelado. user posted image user posted image Pa spijem ogromne količine tekočine..ne vem no..

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
6.12.2010 12:29:36   
cukica
ninchi9 vidim,da nisem edina,jaz imam tud velik trebuh,da spodaj ne vidim več kakšna je,...in sem včeraj mojga prosila,če mi pomaga se pobrit pa je rekel,da bi rabil kosilnico in ne britvice,...Potem se skopljem v banjo in mi je šel iskat kar ogledalo,da sem se lahko pobrila,...Katastrofa,da ne govorim kok sem se pri tem nasmejala,...user posted image user posted image
nohti na nogi tud jaz si jih težko postrižem pa sem si jih prej skoraj vsak teden,sedaj pa čakam,da mi moj mal pomaga,...Ne morem verejet,počutim se res obilno,...ampak hecno,...
Čevlji,če mam kakšne šroke jih obujem brez problema drgač mi morjo pomagat,...Sej bo bolš,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
6.12.2010 13:08:00   
lil_
uf se mi kr smilte. jst s cevli nimam tezav in lahko obujem se vse. lahko jih obujem ker so mi se vedno prav in tudi ker mi trebuh se ne povzroca prevelikih tezav. jih pa najlazi obujem, ce se usedem user posted image kar se tice britja se tut jst bol na pamet. v splosnem, me je moj ze parkrat obriv, zdej pa kr neupa. sicer se pa ne sekiram zlo, k se nebom vec mogla se pa pac ne bom. strizenje nohtov...ja sm jst tut to mal razpotegnila in jih zdej strizem na 14 dni ampak jih lahko se sama, sam mi pa vzame vec casa kot ponavadiuser posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
6.12.2010 13:55:44   
Teyla
ninchi9 jaz se še vidim spodaj, britje je pa bolj na slepo in občutek. user posted image Moram mojega uvesti, da mi pomaga, če ne bo kriza. S striženjem nohtov pa še nimam težav-čeprav je malce neprijeten položaj, pa vsake kvatre moram sapo zajet, ker ne morem dihat. user posted image

Mrde bo res sneg, ampak da pridem tja v športni opravi mi bo zelo smešno. Ali pa kombiniranje. Spodaj gojzarji, potem kavbojke, zgoraj kakšna fancy bunda... Si že predstavljam to modno polomijo. Saj vem, da ne grem na modno pisto, ampak vseeno. Zadnjič sem šla ven v pohodniških čevljih, na ramenih sem imela pa torbico. user posted image user posted image   Zdaj se št.oblačil, ki jih lahko oblečem, že manjša in s tem tudi možnost kombinacij. Tako da sem že srečna, če vsi ne buljijo vame, ko hodim po cesti. user posted image

Dobila sva predračun pri Slovenijalesu za previjalno komodo- cca 450€. user posted image user posted image
Mislim, da se jim je strgalo. Še slabše narejena bi bila pa dražja za več kot 150€. S epa raje še enrkat zapeljem v Graz. ali pa 10x-še zmeraj pridem ceneje skozi. Tako da bova verjetno kupila kar tisto iz Kike. Mogoče ujameva še kakšen decembrski popust, pa bo še cenejša.user posted image

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
6.12.2010 15:05:18   
tamy82
S tem kaj obut HB nimam še problemov, sem ravno zadnjič gledala da se od kolen navzdol celo nisem nič spremenila zdejle user posted image Še celo pete kdaj pa kdaj obujem (ob res posebnih priložnostih). Tako da se res ne bom pritoževala user posted image

Vse, ki imate težave z išiasom in kaj podobnega ... en velik objem! user posted image user posted image user posted image Pa čim prej se pozdravite, ker tole najbrž res ni najbolj prijetno ... user posted image

Jah, trebuščki pa res rastejo ... ampak prav je tako user posted image Aja, striženje nohtov na nogah pa itak ni priporočljivo preveč pogosto, je bolje, da so malo daljši kot prekratki. Tako da meni kirurg svetoval user posted image

teyla a samo za previjalno 450€?!?! user posted image user posted image To je pa res tu mač!

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?